aris_21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η συσκευή ΝΟΚΙΑ Ν80 είναι Νέο Προϊόν και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone σε ελάχιστες ποσότητες τον Μάϊο. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν θα διατίθεται σε 2 εκδόσεις (ΝΟΚΙΑ ή ΝΟΚΙΑ-Vodafone) αλλά μόνο σε αυτή της ΝΟΚΙΑ. Επομένως δεν θα υπάρχει το λογότυπο της Vodafone πάνω στην συσκευή. ME EKTIMHSH VODAFONE!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η συσκευή ΝΟΚΙΑ Ν80 είναι Νέο Προϊόν και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα Vodafone σε ελάχιστες ποσότητες τον Μάϊο. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν θα διατίθεται σε 2 εκδόσεις (ΝΟΚΙΑ ή ΝΟΚΙΑ-Vodafone) αλλά μόνο σε αυτή της ΝΟΚΙΑ. Επομένως δεν θα υπάρχει το λογότυπο της Vodafone πάνω στην συσκευή. ME EKTIMHSH VODAFONE!;) Αυτό δεν υποδικνύει αν θα ενταχθεί στο Vodafone Live! ή όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 kala sigoura argotera poios kserei ti tha ginei.alla ama einai free tha exeis tis dunatothtes tv kai tetoia???:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 εγω βαρεθηκα να ρωταω στην cosmote ποτε θα ερθει και σημερα το παραγγειλα μαυρο σε nokia center 620ευρω.Μου ειπαν οτι περιμενουν και προσοψεις/κουμπια για αλλαγη χρωματος αμεσα οποτε no problemo.. Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το κινητό δεν πρόκειται να βγεί σε Vodafone Live .... σίγουρα.....και από την στιγμή που δεν θα βγεί δεν πρόκειται να έχει και access στο 3G Vodafone Live Portal...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Το κινητό δεν πρόκειται να βγεί σε Vodafone Live .... σίγουρα.....και από την στιγμή που δεν θα βγεί δεν πρόκειται να έχει και access στο 3G Vodafone Live Portal...... Έχεις καμμία σίγουρη ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 1oν Η έλλειψη στο Ν80 οφείλεται στην Νοκια όχι στην Vodafone, TIM, Cosmote διότι πάντα πολυδιαφημίζει της "καλές" συσκευές της αλλά ποτέ δεν βγάζει πολλά κομμάτια...βλέπε παράδειγμα 6230. 2ον Εαν μπορείς kostas_pav να μου βρείς μία συσκευή που να υποστηρίζει Vodafone Live και να μην έχει βγεί και σε Vodafone branded....τότε πάω πάσο...δυστυχώς δεν υπάρχει. 3ον Στην αρχή η Vodafone είχε όντως συσκευές που είχαν κλειδωμένες IR, Bluetooth....όμως πια δεν χρειάζεται διότι όλο το content του Vodafone Live είναι κλειδωμένο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 εγω βαρεθηκα να ρωταω στην cosmote ποτε θα ερθει και σημερα το παραγγειλα μαυρο σε nokia center 620ευρω.Μου ειπαν οτι περιμενουν και προσοψεις/κουμπια για αλλαγη χρωματος αμεσα οποτε no problemo..Τι σου ελεγαν δηλαδη?Μεχρι το καλοκαιρι Ιουλιο θα το εχουν φερει?Μαλλον τοτε θα το παρω(αν δε παρω κανα ν93 αργοτερα)εχω επιδοτηση για τοτε,λες να μην το εχουν φερει μεχρι τοτε? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teohaz Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Αγαπητοί φίλοι, Είμαι και εγώ ένας από όλους εμάς που τρέξαμε και πήραμε το τελευταίο θαύμα της ΝΟΚΙΑ. Βασικός λόγος που πήρα το Ν80 ήταν το WLAN, και αν και έχω ασχοληθεί σχετικά με τα δίκτυα WLAN (και με WEP), το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το nokia μου δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Αρχίζω να πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά με την συγκεκριμένη συσκευή ή ότι κάτι δεν καταλαβαίνω. Έχω διαβάσει όλα σχετικά άρθρα που οι υπόλοιποι συνάδελφοι έχουν ανεβάσει σχετικά με το θέμα. Έχω το wireless router Linksys WAG345 της Forthnet (με απενεργοποιημένο το WEP). Προσπαθώ να συνδέσω το N80 και ενώ: 1. στο «Συνδεσιμ. -> Διαχ -> Διαθές. WLAN» εμφανίζεται το δίκτυο μου ως μόνιμο και 2. στο «Ρυθμίσεις -> Σύνδεση -> Σημεία Πρόσβασης … και στην αναζ.δικτύου WLAN» βλέπω κανονικά το δίκτυο Όταν προσπαθώ να συνδεθώ μέσω του «ιστού», μου λέει «WLAN:Σύνδεση Αδύνατη.Δε βρέθηκε δίκτυο WLAN» Έχω βέβαια παρατηρήσει ότι στο «Συνδεσιμ. -> Διαχ -> Διαθέσ. WLAN» εμφανίζεται το δίκτυο μου ως μόνιμο και μετά από περίπου 1 λεπτό το δίκτυο εξαφανίζεται για 10’’ και πάλι τα ίδια. Έχει παρατηρήσει κανείς ίδια προβλήματα. Σημειώνω ότι: • Δεν μου έπαιξε σε router WLAN AP 11mbit • To laptop μου και το HP4150 παίζουν κανονικά και στα δύο AP Σας Ευχαριστώ εκ των πρότερων sorry alla sto liksys sou ti settings exeis kanei apo pleuras wi-fi? Παράθεση Xalara Gia Ola Yparxei Lush.... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Nokia-> 6610 , 6100 , 6600 , 7610 , 6630 , 6680 , N70 , N90... εχουμε και φυσικα μελλον..:!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Τι σου ελεγαν δηλαδη?Μεχρι το καλοκαιρι Ιουλιο θα το εχουν φερει?Μαλλον τοτε θα το παρω(αν δε παρω κανα ν93 αργοτερα)εχω επιδοτηση για τοτε,λες να μην το εχουν φερει μεχρι τοτε? Βρε παιδιά, η Cosmote έχει φέρει. Πήρα την Τετάρτη ένα και ένας φίλος την Παρασκευή. Μόνο σε ασημί έχει. Πάρτε τηλέφωνο στο 8011197000 και θα σας πουν σε ποιό κατάστημα υπάρχουν κομμάτια (εκτός και αν "έφυγαν" όλα βέβαια) Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Juggalo Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Giasas paidia, tha eithela na kanw mia erwtisei: Oi fotografies kai ta videos tou N80 fenwnte kala stin othoni tou? (oxi se pc) Episis kai kati allo, pio exei pio kali kamera: to N80 i to N70? Euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmy21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 :) kalispera!! shmera piga kai ekana tin prwti anavathmisi pou vgike sto N80. tous rwtisa ti diorthoni kai mou eipan pos ftiaxni provlimata tou WLAN , thn katanalwsi tis batarias, kai tis sinexomenes epanekinisis.. episis mou eipan pos se ena mina peripou anamenoun ki alli anavathmisi!!! xwris fisika na kseroun na poun ti tha perilamvani.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Μετα απο κατοχη δυο ημερων του τηλεφωνου και αρκετες επαν/σεις (6-7) ,παντα οταν ειναι εκτος φορτιστη, δοκιμασα την συσκευη με τον φορτιστη επανω και οσο το δυνατον πιο σκληρη χρηση ,επαν/ση καμμια.Τελικα μηπως ειναι προβλημα της μπαταριας ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmy21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Μετα απο κατοχη δυο ημερων του τηλεφωνου και αρκετες επαν/σεις (6-7) ,παντα οταν ειναι εκτος φορτιστη, δοκιμασα την συσκευη με τον φορτιστη επανω και οσο το δυνατον πιο σκληρη χρηση ,επαν/ση καμμια.Τελικα μηπως ειναι προβλημα της μπαταριας ;;; an to pas gia anavathmisi tha sou to ftiaksoun afto... i anavathmisi diorthoni kai ta provlimata tis batarias kai tis epanekinisis.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 :) kalispera!! shmera piga kai ekana tin prwti anavathmisi pou vgike sto N80. Καλησπέρα, πόση ώρα κανουν για την αναβάθμιση? Χάνονται ρυθμίσεις ή κάτι άλλο? Μπορούμε να πάμε σε οποιοδήποτε Νοκια Shop ή μόνο σε συγκεκριμένα? Thanks Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmy21 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Καλησπέρα, πόση ώρα κανουν για την αναβάθμιση? Χάνονται ρυθμίσεις ή κάτι άλλο? Μπορούμε να πάμε σε οποιοδήποτε Νοκια Shop ή μόνο σε συγκεκριμένα? Thanks Boris na to pas se opoio nokia club theleis . o xronos pou xreiazete einai peripou 10 lepta . kai den xanete apolitos tipota apo tis rithmisis sou i ta arxeia sou!!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Boris na to pas se opoio nokia club theleis . o xronos pou xreiazete einai peripou 10 lepta . kai den xanete apolitos tipota apo tis rithmisis sou i ta arxeia sou!!!:O Ευχαριστω για τις απαντησεις σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bako78 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Molis agorasa to n80 alla exw provlima na to sindesw me to pc mou mesw Wi-FI. TO pc to exw rithmisei mesw windows kai drivers(karta wi-fi tis Marvell) san ap host(ad hoc exw epilexsei) kai edwsa ip address,otan paw na dilwsw ta idia sto n80 mou zitaei kai dns address sto opoio den xserw ti timi na dwsw....to pc leei oti sindeetai sta 54 mbps kanonika,to n80 vlepei oti ekpempei kapios stathmos wi-fi sindeetai energa mauton alla otan paw na steilw kapoia eikona mesw wi-fi mou grafei(to n80) "anamoni gia siskeues" kai kolaei ekei...Kati den exw kanei swsta sigoura !!!Mporeite na mou peite tin diadikasia an ginete pou prepei nakolouthisw File to programma(total video converter) einai teleio!!!Pragmatika mou lises ta xeria.Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Molis agorasa to n80 alla exw provlima na to sindesw me to pc mou mesw Wi-FI. ......... anamoni gia siskeues" kai kolaei ekei...Kati den exw kanei swsta sigoura !!!Mporeite na mou peite tin diadikasia an ginete pou prepei nakolouthisw Στη σελίδα 21 του thread εχει ανάλυση και εικόνες της διαδικασίας Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_6600 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Συστήνει κανεις μαγαζί στην Αθήνα για αγορά Sandisk 2GB miniSD? Επίσης, πώς μεταφέρουμε τα αρχεία (προγράμματα, themes, SMS, κλπ) από την παλιά στη νέα? με απλή αντιγραφή μέσω card reader? (διότι το Ν80 έρχεται με κάποια προεγκατεστημένα προγράμματα στην 128ΜΒ της συσκευασίας) Παράθεση In the Flesh? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Συστήνει κανεις μαγαζί στην Αθήνα για αγορά Sandisk 2GB miniSD? Επίσης, πώς μεταφέρουμε τα αρχεία (προγράμματα, themes, SMS, κλπ) από την παλιά στη νέα? με απλή αντιγραφή μέσω card reader? (διότι το Ν80 έρχεται με κάποια προεγκατεστημένα προγράμματα στην 128ΜΒ της συσκευασίας) Για δες εδω για SD http://www.photoagora.gr/index.php?action=category&id=34&subid=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mias k molis m to feran... 1)mac address p leei to n80? gia msn mexri na kukloforhsei kanena programma xrhsimopoieiste http://www.webmsn.com :P 2)kana game,softaware bghke h kanena apo ta palia douleuei?(na ta sumplhrwsoume auta kapou mazemena p.x. 1o post) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoilt Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 sto hema n80 me etairies jero oti toulaxiston gia enamisi mina ha to exi i tim mono me to logo tis kai tis rihmiseis etoimes!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] MY HPI RS4 3......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyler Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 mias k molis m to feran... 1)mac address p leei to n80? gia msn mexri na kukloforhsei kanena programma xrhsimopoieiste http://www.webmsn.com :P 2)kana game,softaware bghke h kanena apo ta palia douleuei?(na ta sumplhrwsoume auta kapou mazemena p.x. 1o post) Για το πρώτο ερώτημά σου......θα γράψεις *#62209526# ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. May 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2006 Kalispera, na kano kai ego tin erotisoyla moy... an to paro tora apo agglia, se ena mina poy erxomai Ellada tha mporo na to flasharo se kapoio nokia shop (h kai monos moy) outos oste na exei ellinikoys xaraktires sta sms klp? Gia peite oi gnostes toy symbian. thanx Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts