Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα σχόλιά σας για να με παρηγορήσετε είναι δεκτά....

εεελα..μη στεναχωριεσαι...ολα καλα θα πανε...δεν πειραζει...ενα κινητο ειναι μονο...χαλαλι τα λεφτα...θα παρεις καλυτερο μεθαυριο....κι αλλοι εχουν προβληματα, δεν εισαι ο μοναδικος...Ν80 ειναι...θα περασει...κλπ-κλπ..:lol:

παρηγορια δεν ηθελες???;)

Χωρις πλακα τωρα...νομιζω οτι επεσες σε προβληματικη συσκευη...

τα προβληματα 1 , 3 , 4 , 6 ειναι απαραδεκτα.Εμενα τιποτα απο ολα αυτα δεν μου κανει.Δωσ'το πισω!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχω ήδη απογοητευθεί με την αγορά του Ν80.

Τα προβλήματα απο ότι βλέπω μέρα με τη μέρα αυξάνονται.

1)Όταν με καλούν πολλές φορές η οθόνη παραμορφώνεται και χάνει την εικόνα της.

2)Η μπαταρία διαρκεί με το ζόρι 2 μέρες χωρίς bluetooth και χωρίς 3g.

3)Το slide αρχίζει και χαλαρώνει και ανοίγει πολύ ευκολα.

4)Τα κουμπιά του πληκτρολογίου κάνουν ένα κριτς κριτς.

5)Οι φωτογραφίες είναι χάλια.

6)Το σήμα δεν είναι δυνατό με αποτέλεσμα όταν μιλάω εν κινήσει να μου βγάζει <σφάλμα σύνδεσης>.

Εδωσα 630 ευρώ και είναι η πρώτη φορά που το μετάνιωσα.

Υπόψιν οτι είμαι φανατικός Nοκιάκιας μιας και έχουν περάσει απο τα χέρια μου σε διάστημα 1 χρόνου τα: 6630, 6680, n70, 6270. Αυτο που μου άρεσε και με ικανοποίησε περισσότερο ήταν το 6680 ασυζητητη.

Θα κάνω λίγη υπομονή μήπως με κανένα firmware διορθωθούν τα προβλήματα αλλα δεν νομίζω.

Τα σχόλιά σας για να με παρηγορήσετε είναι δεκτά....

Αν είναι όπως τα λες δυστυχώς κανένα Firmware δεν πρόκειται να σου διορθώσει τα:2-3-4-6 οπότε υπομονή και προσπάθησε να συμβιώσεις μαζί του :)

Εχω ήδη απογοητευθεί με την αγορά του Ν80.

Μήπως έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι?Διότι αν εξαιρέσουμε το θέμα της κάμερας και της μπαταρίας,τα υπόλοιπα δεν τα έγραψε κάποιος άλλος κάτοχος του κινητού.

Μήπως έπεσες σε ελαττωματικό κομμάτι?Διότι αν εξαιρέσουμε το θέμα της κάμερας και της μπαταρίας,τα υπόλοιπα δεν τα έγραψε κάποιος άλλος κάτοχος του κινητού.

Έτσι είναι.

Και κάποιοι γραφικοί έσπευσαν να επαναλάβουν τα ίδια ακόμα μια φορά :rolleyes:

Είμαι έτοιμος να το πουλήσω. Ειλικρινά τόση απογοήτευση δεν είχα ξανά απο κινητο.

Δεν τα παραλέω αλλα δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αν κάνετε τη χρήση που κάνω εγω καθημερινά θα το διαπιστώσετε. (2 ώρες συνολικά ομιλία καθημερινα).

Το κινητό έχει και επίσης αλλο ένα πρόβλημα στο να κρατά της αναμονές κλήσεων. Ενώ μιλάς και βλέπεις τον αλλον και καλεί όταν κάνεις την εναλλαγή κολλάει.(Όχι πάντα).

Έτσι είναι.

Και κάποιοι γραφικοί έσπευσαν να επαναλάβουν τα ίδια ακόμα μια φορά :rolleyes:

Τι ακριβώς εννοείς?

[sIGPIC][/sIGPIC]

NetFocus.gr

emena den exei kanena apo afta ta provlimata,einai mia xara opos kai to 6680 pou exo,sigoura tha perimena kati parapano apo thn mpataria alla einai aristo.

Είμαι έτοιμος να το πουλήσω. Ειλικρινά τόση απογοήτευση δεν είχα ξανά απο κινητο.

Δεν τα παραλέω αλλα δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αν κάνετε τη χρήση που κάνω εγω καθημερινά θα το διαπιστώσετε. (2 ώρες συνολικά ομιλία καθημερινα).

Το κινητό έχει και επίσης αλλο ένα πρόβλημα στο να κρατά της αναμονές κλήσεων. Ενώ μιλάς και βλέπεις τον αλλον και καλεί όταν κάνεις την εναλλαγή κολλάει.(Όχι πάντα).

Καλό θα ήταν πριν το πουλήσεις να συζητήσεις με κάποιον που έχει το Ν80 να δεις τι συμβαίνει τελικά και αν είναι ελαττωματικό να το πας να στο φτιάξουν((το ελπίζω) :(

Θα κάνω μια προσπάθεια αυριο να το πάω πίσω μιας και είμαι μέσα στο περιθώριο αλλαγής του κινητού στην εγγύηση (δεν έχω κλείσει εβδομάδα ακόμα). Και θα ενημερωσω τους συμφορουμίτες με το τί ακριβώς συμβαίνει.

Πάντως το κινητό είναι πανέμορφο αλλα δυστυχώς δεν είναι αυτό που περίμενα. Πέρα απο τα προβλήματα που μου παρουσίασε περίμενα περισσότερα.πχ πιό γρήγορο μενού, καλυτερο σήμα κλπ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

NetFocus.gr

εεελα..μη στεναχωριεσαι...ολα καλα θα πανε...δεν πειραζει...ενα κινητο ειναι μονο...χαλαλι τα λεφτα...θα παρεις καλυτερο μεθαυριο....κι αλλοι εχουν προβληματα, δεν εισαι ο μοναδικος...Ν80 ειναι...θα περασει...κλπ-κλπ..:lol:

παρηγορια δεν ηθελες???;)

Χωρις πλακα τωρα...νομιζω οτι επεσες σε προβληματικη συσκευη...

τα προβληματα 1 , 3 , 4 , 6 ειναι απαραδεκτα.Εμενα τιποτα απο ολα αυτα δεν μου κανει.Δωσ'το πισω!

Να το δώσει πίσω , παραπονούμενος ότι τα πλήκτρα κάνουν "κρίτς κρίτς"???:blink:

Ή με τη γενική αναφορά ότι το σήμα δεν είναι καλό??:wacko:

Αυτός θα το δώσει , εκείνοι θα το πάρουν??:lol:

θα του πούν ότι κάναμε έλεγχο σήματος και είναι όλα μια χαρά, από κει και πέρα τα παράπονά σου στον παροχέα υπηρεσιών.:p

Όσο για τα πλήκτρα , θα του πούν (ίσως) κυνικότατα , ότι όλα έτσι κάνουν , άρα η συσκευή σου δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση.

Τι περιμένεις να γίνει??

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

θα του πούν ότι κάναμε έλεγχο σήματος και είναι όλα μια χαρά, από κει και πέρα τα παράπονά σου στον παροχέα υπηρεσιών.:p

Όσο για τα πλήκτρα , θα του πούν (ίσως) κυνικότατα , ότι όλα έτσι κάνουν , άρα η συσκευή σου δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση.

Τι περιμένεις να γίνει??

Έχω βγάλει φωτό απο αλλο κινητο όταν με έπαιρναν τηλέφωνο και παραμορφωνόταν η οθόνη....Φαινεται πεντακάθαρα.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

NetFocus.gr

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος παρά τα restart που κάνει 2 φορές την ημέρα (πρωί-βράδυ-κάτι σαν αντιβίωση). Και μετά την αναβάθμιση (θα είναι σπιτική άραγε ή ετοιματζίδικα θα φάμε πάλι;) ποιος μας πιάνει. Μην αγχώνεστε αδέρφια. Το κινητό είναι super.

Έχω βγάλει φωτό απο αλλο κινητο όταν με έπαιρναν τηλέφωνο και παραμορφωνόταν η οθόνη....Φαινεται πεντακάθαρα.....

Δεν αναφέρθηκα σε αυτό.

Για το σήμα και το πληκτρολόγιο είπα.:)

Αυτό με την οθόνη και την παραμόρφωση πώς και δεν έχει αναφερθεί μέχρι τώρα?(ή κάνω λάθος??:O )

Teacher: Σιγά το πράγμα , δεν τρέχει τίποτα.:lol: :p

Μα ποιος κακοπροαίρετος έλεγε ότι τα Symbian έχουν προβλήματα σταθερότητας:whistle: :whistle:

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Μην αγχώνεστε αδέρφια. Το κινητό είναι super.

Ναι σιγουρα ειναι super με ολα αυτα που διαβαζουμε εδω.

Μονο που τωρα πια η super εχει σχεδον καταργηθει και ολοι κινουνται με αμολυβδη ασε που ερχεται και το πετρελαιο.....(w.m)

Κι εσυ μας λες για super?

Παντως περα απο την πλακα ειλικρινα το εχω ηδη παραγειλει σε nokia shop αλλα με ολα αυτα που διαβαζω εδω μεσα μαλλον το ακυρωνω και παω για 9100.

Και ολα αυτα απο μια εταιρεια που θελει να λεγεται κορυφαια.

Εγω εδω και 1μιση χρονο ειμαι μακριαααα απο τα nokia.

Οταν ειχα νοκια σχεδον απο το 1993 που ηταν στην αρχη η κινητη τηλεφωνια στην ελλαδα.

Νομιζω αυτο τα λεει ολα...!!!!

Ειπα με το Ν80 να επανερθω γιατι με ενδιαφερανε οι λειτουργειες του

(wi-fi.κ.λ.π) ασχετα με την καμερα δεν με ενδιαφερει και τοσο αυτο σε ενα κινητο προσωπικα εμενα.

Ομως μαλλον οχι κυρια nokia.

Ευχαριστω.

Αλλα ειλκρινα λυπαμαι γιατι μου αρεσε πολυ σαν σχεδιο ειδικα το μαυρο.

Δεν ξερω τι να πω βρε παιδια.

Ας κρινει ο καθενας μονος του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακριβώς έτσι είναι φίλε μου.

Τρέχουμε και αγοράζουμε πρώτοι να προλάβουμε το <νέο μοντέλο> και την πατάμε. Πρέπει να περιμένουμε να διορθώνονται τα λάθη .Οι παιδικές αρρώστιες είναι πάντα υπαρκτές ακόμα και στα αυτοκίνητα. Τίποτα δεν είναι τέλειο.

Ας πρόσεχα και ας προσέχαμε.

Γιαυτο καλό είναι να λέγονται τα πράγματα όπως ακριβώς είναι. Αν διάβαζα στην αρχή απο το forum τα ελλατώματα δεν θα το επαιρνα αυτό είναι σίγουρο. Ίσως μερικοί να τα έβλεπαν αλλα να μήν ήθελαν να παραδεχθούν τα προβλήματα. Σιγά σιγά θα ξεπεταχτούν κι αλλοι συμφορουμίτες με προβλήματα στο n80 θα το δείτε. Μακάρι ναναι μονο το δικό μου...

Παντα φιλικά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

NetFocus.gr

Ναι αλλα μονο που στα αυτοκινητα μιας και ειναι το ειδος μου ειναι αρκετα διαφορετικα τα θεματα των service και ειδικοτερα των εγγυησεων.

Ειδομεν.

Τα λεμε.

Προς το παρον απο εμενα καληνυχτα σε ολο το forum.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

2)Η μπαταρία διαρκεί με το ζόρι 2 μέρες χωρίς bluetooth και χωρίς 3g.

4)Τα κουμπιά του πληκτρολογίου κάνουν ένα κριτς κριτς.

5)Οι φωτογραφίες είναι χάλια.

6)Το σήμα δεν είναι δυνατό με αποτέλεσμα όταν μιλάω εν κινήσει να μου βγάζει <σφάλμα σύνδεσης>.

-----------------------------------------------------------------

-Αν είναι όπως τα λες δυστυχώς κανένα Firmware δεν πρόκειται να σου διορθώσει τα:2-3-4-6 οπότε υπομονή και προσπάθησε να συμβιώσεις μαζί του :)

φιλε Nemo υπηρξαν ομως πολλες περιπτωσεις στο παρελθον που με αναβαθμιση διορθωθηκαν οι πιο πανω περιπτωσεις 2,5,6.

Επι παραδειγματι στο 6230 (εχω ακομα αρχεια .txt)που αναφερουν πως η αναβαθμιση γινεται για καλυτερες φωτο, καλυτερο σημα,συνεπως και καλυτερη μπαταρια.

Καμια φορα πεφτουμε στην παγιδα να κανουμε εικασιες κ αποπροσανατολιζομαστε παιρνοντας στο "λαιμο μας" κι αλλους..

Δε λεω πως ειμαι βεβαιος πως με αναβαθμιση του Ν80 θα γινουν τα παντα...γιατι δεν ειμαι σιγουρος.Απλα ελπιζω...

Τι περιμένεις να γίνει??

THEjB Βιάστηκες να απαντησεις...

δεν ειναι μονο οι περιπτωσεις του θορυβου των πληκτρων ή του σηματος(που για το σημα μπορουν να κανουν ενα τεστ και να του το δωσουν-ειναι αποδεικτικο στοιχειο).

Ειναι και τα εξης:

1)Όταν με καλούν πολλές φορές η οθόνη παραμορφώνεται και χάνει την εικόνα της.

Οταν ειχα το 6270 μου ειχε πει ο υπαλληλος της νοκια(απο μονος του παρακαλω)πως θελει αλλαγη ο "σιδηροδρομος" του slide επειδη ειναι στραβος.

Απιθανο ειναι να του εχει συμβει και του παιδιου κατι και να ξελασκαρε το slide?

Παντως αν ειναι μεσα στο διαστημα μιας εβδομαδος,(κ ειναι πραγματικα προβληματικη η συσκευη)το παιρνουν πισω(μου ετυχε με το Ν70)

ειπαμε...η ελπιδα πεθαινει τελευταια!:)

ΟΚ ΟΚ αλλά δεν ξέρω ποιός το έκανε!

Τώρα γιατί πετάγοντε "άσχετοι" δεν γνωρίζω!

σ'ευχαριστω για τη φιλοφρονηση :)

δεν εννοησα κατι δυσκολο, εχεις γεμισει το φορουμ με ποστ κατα του Ν80. εμενα προσωπικα δε μ'αρεσουν αυτα τα ποστς.

ενταξει, εχουμε καταλαβει οτι δε σ'αρεσει ή οποιο προβλημα εχεις τελος παντων με το Ν80.

Η αλήθεια είναι οτι υπάρχει αρκετή ένταση στο forum σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που γίνονται για το Ν80 και γενικά για τη Nokia.

Αν κάποιος μιλήσει αρνητικά αντιμετωπίζεται από τους άλλους με σκεπτικισμό και αμυντική στάση. Ενώ στην πραγματικότητα ως καταναλωτές θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι στις εταιρίες που προσπαθούνε να πουλάνε "ανέτοιμα" προϊόντα σε υψηλές μάλιστα τιμές, "χρησιμοποιώντας" τους πρώτους αγοραστές (εμάς τους μερακλήδες τις τεχνολογίας) και ως χρηματοδότες αλλά και ως "beta testers". Είναι κοινή τακτική που μέσα στο κουρμπέτι της πληροφορικής ειδικά (εκεί όπου κινούμαι και εγώ) είναι κάτι το πολύ συνηθησμένο.

Καταλαβαίνω απόλυτα το γεγονός οτι κάποιοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα πολλές φορές) είναι διατεθημένοι να "ανεχτούμε" τις παιδικές ασθένειες ή τις ατέλειες των πρώτων προϊόντων, αλλά είναι πράγματικα άδικο το γεγονός οτι οταν τα προϊόντα είναι πραγματικά έτοιμα και μπορεί κάποιος να τα απολάυσει και η τιμή τους έχει γίνει προσιτή, είναι ήδη ξεπερασμένα γιατί έχουν φροντίσει οι εταιρίες να παρουσιάσουν καινούρια μοντέλα που τα οργανωμένα και παντοδύναμα τμήματα marketing φροντίζουν η αγορά να τα περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία...

@Mavericklover,

δεν μου έχει συμβεί τίποτα από αυτά που λές! Όσο για το σήμα έχω να σου πω ότι μπορεί να φταίει ότι το έχεις στη "Διπλή λειτυργία"! Βάλε το σε GSM (το προτείνω) ή σε UMTS (δεν το προτείνω γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία) και πιστεύω να δείς διαφορά.

Πιστεύω ότι έχει το καλύτερο πομποδέκτη Nokia που έχω δει ποτέ... Πιάνει τέλεια ακόμα και σε σημεία που άλλα κινητά δεν πιάνουν... ;)

@Mavericklover,

δεν μου έχει συμβεί τίποτα από αυτά που λές! Όσο για το σήμα έχω να σου πω ότι μπορεί να φταίει ότι το έχεις στη "Διπλή λειτυργία"! Βάλε το σε GSM (το προτείνω) ή σε UMTS (δεν το προτείνω γιατί καταναλώνει πολύ μπαταρία) και πιστεύω να δείς διαφορά.

Πιστεύω ότι έχει το καλύτερο πομποδέκτη Nokia που έχω δει ποτέ... Πιάνει τέλεια ακόμα και σε σημεία που άλλα κινητά δεν πιάνουν... ;)

Το έχω κάνει ήδη. Σε gsm το έχω απο την πρώτη μέρα που το πήρα μιας και δεν χρησιμοποιώ 3g ποτέ.

Σε συγκριση με το 6270 (που ακόμα έχω και δεν θα δώσω) η λήψη είναι κατα πολύ καλύτερη του 6270.

[sIGPIC][/sIGPIC]

NetFocus.gr

στην πραγματικότητα ως καταναλωτές θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι απέναντι στις εταιρίες που προσπαθούνε να πουλάνε "ανέτοιμα" προϊόντα σε υψηλές μάλιστα τιμές, "χρησιμοποιώντας" τους πρώτους αγοραστές (εμάς τους μερακλήδες τις τεχνολογίας) και ως χρηματοδότες αλλά και ως "beta testers". Είναι κοινή τακτική που μέσα στο κουρμπέτι της πληροφορικής ειδικά (εκεί όπου κινούμαι και εγώ) είναι κάτι το πολύ συνηθησμένο.

Καταλαβαίνω απόλυτα το γεγονός οτι κάποιοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα πολλές φορές) είναι διατεθημένοι να "ανεχτούμε" τις παιδικές ασθένειες ή τις ατέλειες των πρώτων προϊόντων, αλλά είναι πράγματικα άδικο το γεγονός οτι οταν τα προϊόντα είναι πραγματικά έτοιμα και μπορεί κάποιος να τα απολάυσει και η τιμή τους έχει γίνει προσιτή, είναι ήδη ξεπερασμένα γιατί έχουν φροντίσει οι εταιρίες να παρουσιάσουν καινούρια μοντέλα που τα οργανωμένα και παντοδύναμα τμήματα marketing φροντίζουν η αγορά να τα περιμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία...

Πολυ σωστος!!!

Συμφωνω σε ολα οσα ειπες!!!

Και συμπληρωνω πως οι περισσοτεροι απο μας γνωριζουμε πως αγοραζοντας ενα νεο προιον ΠΡΩΤΟΙ,θα υποστουμε κ τις συνεπειες ΠΡΩΤΟΙ...

Ε..μα..Χρονια τωρα...το μαθαμε το κολπο των εταιρειων,αλλα ειμαστε και λιγο (εως πολυ)βιτσιοζοι...:O

------------------------------

ρε παιδες..πειτε μου σας παρακαλω πως κανω φωνητικη κληση σε καποιο ονομα επαφης?(ας απαντησει καποιος please)

ρε παιδες παω να εγκαταστησω την αφαρμογη Eortologio_3.1 και μου βγαζει το εξης μηνυμα(βλεπε συννημενη εικονα)

Αν το εχει εγκαταστησει κανεις ας μου πει τι προβλημα υπαρχει...

Δεν έχω Symbian αλλά το μήνυμα του συστήματος μάλλον εννοεί ότι δεν υπάρχει κάποια βιβλιοθήκη τις ρουτίνες της οποίας καλεί η εφαρμογή.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Παιδιά δε συμφωνώ με όλα αυτά που λέτε περί νέου μοντέλου και ότι το ξέρατε ότι επειδή είναι καινούριο θα έχει προβλήματα...Γιατί να έχει προβλήματα?Εγώ έβλεπα ένα super πολυδιαφημισμένο κινητό με πολλές λειτουργίες και είχα ψηθεί να το πάρω...Αλλά αποδείκτηκε ότι η Nokia το έχει ψιλογράψει το κινητό...μάλλον επενδύει στη νέα φουρνιά....:X ..

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί ένα νέο κινητό αναμένετε να είναι προβληματικό...Εγώ που τυχαίνει να έχω στα χέρια μου διάφορα κινητά πολύ καιρό πριν κυκλοφορήσουν ακόμα και οι δοκιμαστικές εκδόσεις είναι μια χαρά...;) .. Μήπως λοιπόν φταίει λιγάκι το Symbian...H μήπως η Nokia βγάλει μια super συνέχεια,,,:X ...και το n80 ήταν οσυνδετικός κρίκος-δοκιμή για τους καταναλωτές...:X ...Δε λέω άλλα.Αναμείνατε νέες εξελίξεις....

Eli Eloim Lama Astagna Savaoth

εγω νομιζω οτι το slide δεν θα χαλασει ευκολα.το 7650 ας πουμε ηταν πολυ γερο και ο φιλος μου το εχει σακατεψει και δουλευει μια χαρα.

εγω οταν το βαζω στην πισω τσεπη οταν το βγαζω ανοιγει το μισο slide

η απορια μου ειναι η εξης: εχετε καλη ληψη σηματος? νομιζω το Ν70 εχει καλυτερο σημα.

Never Give Up:!:

Join friend!