Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

59 minutes ago, AlexM2 said:

Ναι ενώ ζουν πολλοί άνθρωποι που έχουν προβλήματα και μιλάνε αγγλικά δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Μόνο η o2 έχει τμήμα στα αγγλικά

Δεν έχει η βοντα ον αγγλικά. Μιλάμε πάντα για αγγλική εταιρεία χχαχα

Την πήραν την αδελφή μου χτες τηλέφωνο και της πρότειναν για το σταθερό

•50 Mbps με 19,60 ευρώ

•100 Mbps με 22 ευρώ

Με εγώ συν 1,50 ευρώ μετά τον 13ο μήνα. Την πήραν χτες στις 15:00 ακριβώς και ολας. Πολύ καλές τιμές και το σκέφτεται γιατί αν μεταφέρει και το σταθερό πάει το κινητό στα 16 ευρώ όλα απεριόριστα

Edited by aektzhs 1

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Την πήραν την αδελφή μου χτες τηλέφωνο και της πρότειναν για το σταθερό

•50 Mbps με 19,60 ευρώ

•100 Mbps με 22 ευρώ

Με εγώ συν 1,50 ευρώ μετά τον 13ο μήνα. Την πήραν χτες στις 15:00 ακριβώς και ολας. Πολύ καλές τιμές και το σκέφτεται γιατί αν μεταφέρει και το σταθερό πάει το κινητό στα 16 ευρώ όλα απεριόριστα

Πολύ καλές τιμές.

Έχει πέσει πολύ η Vodafone. Καλό αυτό για τον ανταγωνισμό.

Μακάρι να έπιανε καλά στα Μελίσσια και την Κερατέα που κινούμαι.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Από 16/4 που έχω στείλει τα χαρτιά για σταθερό triple play (φορητοτητα) σε υπάλληλο που με κάλεσε για προσφορά, ακόμα τίποτα... Καμία ενημέρωση... Είχα ρωτήσει πριν 4-5 μέρες την πορεία της αίτησης, μου είπε προχωράει κανονικά... Μίλησα με τσατ χθες αλλά και με εκπρόσωπο αλλά μου είπαν ότι δεν βλέπουν πουθενά αίτηση ούτε με το Αφμ μου ούτε με τον αριθμό σταθερού... Ξαναεπικοινωνησα με την υπάλληλο που είχα στείλει τα χαρτιά και μου είπε ότι υπάρχει ένα συστημικό πρόβλημα και έχει κολλήσει η αίτηση στο θέμα της οπτικής ίνας και μου λέει θα σας καλέσω το απόγευμα (χτες) που θα έχει ξεκολλήσει... Φυσικά δεν κάλεσε ποτέ!!! Τι κάνουμε;; έχει τύχει σε κανέναν άλλο πρόσφατα;; 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Η ουσία, για όσους ενδιαφέρονται, κρύβεται στη λέξη "ΦΙΛΟΙ" των Ενώσεων ....

Εμένα με πήρε προχθες μια πωλήτρια από ένα κατάστημα της Λάρισας ( είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον στην σελίδα τους στο FB) και μου είπε για ένα πρόγραμμα της Vodafone με όλα απεριοριστα (πλην SMS που ήταν 6.000) και κόστος στα 17,5 € αν θυμάμαι καλά.

Δεν είπα αμέσως τίποτα γιατί πρώτα ήθελα να δω τι παίζει από σήμα στην περιοχή που μένω. Σήμερα όμως που πήγα σε κατάστημα vodafone μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το πακέτο είναι στα 21 €.

Από ότι διαβάζω όμως υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 17-18 € . Πως το πήρατε?

Όσον αφορά τους "φίλους" της Αστυνομίας, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει σε κατάστημα Vodafone και να το πάρει ή πρέπει να πάμε κάπου συγκεκριμένα?

1 ώρα πριν, yiankap74_ said:

Εμένα με πήρε προχθες μια πωλήτρια από ένα κατάστημα της Λάρισας ( είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον στην σελίδα τους στο FB) και μου είπε για ένα πρόγραμμα της Vodafone με όλα απεριοριστα (πλην SMS που ήταν 6.000) και κόστος στα 17,5 € αν θυμάμαι καλά.

Δεν είπα αμέσως τίποτα γιατί πρώτα ήθελα να δω τι παίζει από σήμα στην περιοχή που μένω. Σήμερα όμως που πήγα σε κατάστημα vodafone μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και το πακέτο είναι στα 21 €.

Από ότι διαβάζω όμως υπάρχει τέτοιο πακέτο στα 17-18 € . Πως το πήρατε?

Όσον αφορά τους "φίλους" της Αστυνομίας, μπορεί ο οποιοσδήποτε να πάει σε κατάστημα Vodafone και να το πάρει ή πρέπει να πάμε κάπου συγκεκριμένα?

Το κάθε κατάστημα έχει διαφορετικές προσφορές και πολλές φορές στη Vodafone μπορεί να πετύχεις τέτοιες τιμές σε κάποιο κατάστημα.Καλο είναι να μιλήσεις ξανά με αυτό της Λάρισας να σου πούνε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά και τι διαδικασία μπορείς να κάνεις για να το πάρεις από κει.Εγω το πήρα 15.80€ σε αίτημα φορητοτητας,για την ακρίβεια είχα πάει ήδη σε Cosmote(με παίρνανε να δούνε τους λόγους που φεύγω και έπεφτε η γραμμή και έγινε η φορητοτητα) και τους κάλεσα πίσω τις πρώτες μέρες και ζήτησα προσφορά να επιστρέψω και με λίγη δυσκολία μου το δώσανε.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει με τις προσφορές στο Vodafone via 5G.

Το βλέπω στο FB με χαμηλότερο πάγιο, αλλά αν πάρω τηλέφωνο, πάντα λένε 26.90€ (τιμή site).

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Ερώτησεις :

1. Πήγα σε κατάστημα Vodafone για κάρτα CU (για να δοκιμάσω το σήμα στην περιοχή που μένω πριν κάνω συμβόλαιο) και μου είπαν ότι το κόστος για να βγάλω καινούρια κάρτα είναι 20 € (βασικά εκείνη την ώρα ο πωλητής προσπαθούσε να "διώξει" κάτι πιτσιρίκια ρομά που κοίταζαν τα iphone και δεν μου έδωσε και πολύ σημασία).

Ισχύει?

2. Με επιδότηση συσκευής τι πρόγραμμα υπάρχει για απεριόριστα δεδομένα και ομιλία και σε τι κόστος?

Edited by yiankap74_

30 minutes ago, yiankap74_ said:

Ερώτησεις :

1. Πήγα σε κατάστημα Vodafone για κάρτα CU (για να δοκιμάσω το σήμα στην περιοχή που μένω πριν κάνω συμβόλαιο) και μου είπαν ότι το κόστος για να βγάλω καινούρια κάρτα είναι 20 € (βασικά εκείνη την ώρα ο πωλητής προσπαθούσε να "διώξει" κάτι πιτσιρίκια ρομά που κοίταζαν τα iphone και δεν μου έδωσε και πολύ σημασία).

Ισχύει?

2. Με επιδότηση συσκευής τι πρόγραμμα υπάρχει για απεριόριστα δεδομένα και ομιλία και σε τι κόστος?

Αυτοί την στιγμή το cu δίνει 200gb και λεπτά με 13 ευρώ το μήνα για 9 μήνες κωδικός CU200 και δωρεάν αποστολή 

τώρα για πάγια και επιδοτήσεις δεν έχω ιδέα 

6 ώρες πριν, MIKU said:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει με τις προσφορές στο Vodafone via 5G.

Το βλέπω στο FB με χαμηλότερο πάγιο, αλλά αν πάρω τηλέφωνο, πάντα λένε 26.90€ (τιμή site).

Καλησπέρα 

Υπάρχουν εξωτερική συνεργάτες και πολλές φορές κατεβάζουν το κέρδος τους. 
 Δλδ πολλές φορές η διαφήμιση δεν είναι της βονταφον αλλά άλλης εταιρείας που συνεργάζεται μαζί τους. 
Αλλά όχι πάντα 

3 ώρες πριν, yiankap74_ said:

Ερώτησεις :

Ισχύει?

Διάβασα τα μνμ σου. Προσπάθησε να το κάνεις μέσω ίντερνετ και όχι σε κατάστημα. Αυτοί μάλλον θέλουν προμήθεια.

Να σου πω ότι στα καταστήματα του Βόλου μου ζήτησαν 25€ για το cu. Όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβό μου είπε ότι προσθέτουν πακέτα. Στην ερώτηση , τι πακέτα? Ανέβασε τον τόνο τις φωνής της, χαιρέτησα.

Δωσε 13€ κ πάρε μια κάρτα cu να δεις το σήμα ή μέσω κάποιου άλλου.

2 minutes ago, hercoulis said:

Διάβασα τα μνμ σου. Προσπάθησε να το κάνεις μέσω ίντερνετ και όχι σε κατάστημα. Αυτοί μάλλον θέλουν προμήθεια.

Να σου πω ότι στα καταστήματα του Βόλου μου ζήτησαν 25€ για το cu. Όταν ρώτησα γιατί τόσο ακριβό μου είπε ότι προσθέτουν πακέτα. Στην ερώτηση , τι πακέτα? Ανέβασε τον τόνο τις φωνής της, χαιρέτησα.

Δωσε 13€ κ πάρε μια κάρτα cu να δεις το σήμα ή μέσω κάποιου άλλου.

Και να βάλει και τον κωδικό birthday ώστε αφού θα δώσει 13€ να πάρει 20€ μέσω efood.. 😉

Και στο κατάστημα εδώ τόσο τη δίνουν όταν ρώτησα μου είπαν είναι+5€ η SIM.

+ ανανέωση για πακέτο 

4 minutes ago, cu2goup said:

Και να βάλει και τον κωδικό birthday ώστε αφού θα δώσει 13€ να πάρει 20€ μέσω efood.. 😉

& ακόμα ένα νούμερο δώρο χαχα.

η προσφορά που ανέβασα περιλαμβάνει κ ηχείο 

6 minutes ago, elkons said:

Και στο κατάστημα εδώ τόσο τη δίνουν όταν ρώτησα μου είπαν είναι+5€ η SIM.

+ ανανέωση για πακέτο 

Ε ας εξηγούσε. Γιατί έχει μια λογική. 5€ η κάρτα και 15 το πακέτο. 

1 ώρα πριν, hercoulis said:

& ακόμα ένα νούμερο δώρο χαχα.

η προσφορά που ανέβασα περιλαμβάνει κ ηχείο 

Ε ας εξηγούσε. Γιατί έχει μια λογική. 5€ η κάρτα και 15 το πακέτο. 

Έχει ακόμα το κωδικό CU200 

και μέσω ίντερνετ είναι δωρεάν η σιμ 

IMG_7021.png

Καιρός ήταν να μπω σε αυτό το Club..Δεν ξέρω τι είναι αυτό,εκεί στο μάθε περισσότερα δεν μου βγάζει κάτι. 

Screenshot_20250505-144217~2.png

7 minutes ago, George6633 said:

Καιρός ήταν να μπω σε αυτό το Club..Δεν ξέρω τι είναι αυτό,εκεί στο μάθε περισσότερα δεν μου βγάζει κάτι. 

Screenshot_20250505-144217~2.png

Για κάποιο λόγο, τώρα μου θύμισες το vodafone pointmania που υπήρχε κάποτε, λολ😂

Με πήγες πολύ πίσω... Όταν καταργήθηκε 1-2 χρόνια νωρίτερα είχα πάρει το πρώτο μου τηλέφωνο ένα Sony Ericsson walkman με το πορτάκι και κάτι πορτοκάλι που είχε... 

Edit:Θα με καλέσουν εντός της ημέρας λέει γιατί θέλει να ψάξει να βρει τι είναι αυτό το Vodafone Club και τι μου παρέχει... Τους έκαψα μεσημεριατικα στο chat πάλευε η κοπέλα ένα τέταρτο και δεν βρήκε άκρη. 

Edited by George6633

2 ώρες πριν, George6633 said:

Με πήγες πολύ πίσω... Όταν καταργήθηκε 1-2 χρόνια νωρίτερα είχα πάρει το πρώτο μου τηλέφωνο ένα Sony Ericsson walkman με το πορτάκι και κάτι πορτοκάλι που είχε... 

Edit:Θα με καλέσουν εντός της ημέρας λέει γιατί θέλει να ψάξει να βρει τι είναι αυτό το Vodafone Club και τι μου παρέχει... Τους έκαψα μεσημεριατικα στο chat πάλευε η κοπέλα ένα τέταρτο και δεν βρήκε άκρη. 

Λολ, δεν έχουν ιδέα δηλαδή τι είναι αυτό 😂

Παίζει και να είχαμε πάρει το ίδιο walkman, να ξέρεις. Ωραίες εποχές γενικά με ωραία κινητά 

Edited by johnny_htc

15 minutes ago, johnny_htc said:

Λολ, δεν έχουν ιδέα δηλαδή τι είναι αυτό 😂

Παίζει και να είχαμε Πάρις το ίδιο walkman, να ξέρεις. Ωραίες εποχές γενικά με ωραία κινητά 

Δεν ξέρω βγήκε μια φορά και δεν είχε κάποια πληροφορία παραπάνω,ίσως είναι κάτι καινούργιο δεν ξέρω τι... 

Όσο για τα κινητά... Συμφωνώ,ωραίες εποχές! 

Λοιπόν καλημέρα, έκανα καρτοπρογραμμα που μου πρότειναν 

Με 11,78 5 gb data απεριόριστη ομιλία 600 sms 100 gb για έναν χρόνο και 4 shake τον μήνα με data. Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; το shake πόσα gb δίνει κάθε φορά; την πρώτη φορά μου έδωσε 1 gb αν δίνει κάθε φορά 1 τότε πάμε στα 9 gb συνολικά. 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

12 minutes ago, teopanta1 said:

Λοιπόν καλημέρα, έκανα καρτοπρογραμμα που μου πρότειναν 

Με 11,78 5 gb data απεριόριστη ομιλία 600 sms 100 gb για έναν χρόνο και 4 shake τον μήνα με data. Το έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις; το shake πόσα gb δίνει κάθε φορά; την πρώτη φορά μου έδωσε 1 gb αν δίνει κάθε φορά 1 τότε πάμε στα 9 gb συνολικά. 

Το cu δεν δίνει 200 gb με 13 ευρώ το μήνα? 

2 ώρες πριν, Harry636 said:

Το cu δεν δίνει 200 gb με 13 ευρώ το μήνα? 

Για νέους συνδρομητές όχι για υφιστάμενους 

Για υφιστάμενους το κόστος πάει στα 13 ευρώ να πας αλλού και 13 να γυρίσεις