Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

7 minutes ago, CaptainNickGR said:

Εφόσον η βλάβη ήταν στην πλευρά σου, αυτό θα σου συνέβαινε μέχρι και στον ΟΤΕ αν ήσουν. Απλά στον ΟΤΕ θα γινόταν αρκετά πιο άμεσα η επίσκεψη του τεχνικού. 

Μα δεν τον επισκέφτηκε τεχνικός του ΟΤΕ λογικά, αλλά της βόντα φαντάζομαι.  Αυτός θα έβλεπε άμα τελικά δεν ήταν θέμα δικό τους πχ μόντεμ ή εσωτερική καλωδίωση και τότε θα αναλάμβανε ο ΟΤΕ και κάθε άλλος που είναι κάτοχος της καμπίνας που πάιρνει το σήμα ας πούμε. Από κει και πέρα, σε επίπεδο καμπίνας, επειδή είναι πελάτης άλλης εταιρείας, τότε ναι, θα έμπαινε σε δεύτερη "μοίρα" η εξυπηρέτηση προβλήματος πέραν του πελατολογίου του ΟΤΕ, εκεί είναι το διαφορετικό που συμβαίνει. 

Edited by johnny_htc

• Απαντήσεις 23,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

On 20/3/2025 at 3:23 ΜΜ, terkos2 said:

Τέλος καλό λοιπόν.

Δεν θέλω να στο γκαντεμιάσω το θέμα και εγώ, αλλά επειδή πάντα σκέφτομαι την χειρότερη περίπτωση που μπορεί να μου κάτσει, να σε ρωτήσω κάτι;

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το θέμα τελικά εντοπίστηκε στο χώρο σου;

Αν ναι, ρώτησες τον τεχνικό αν θα σου χρεωθεί η επίσκεψή του στο σπίτι;

δεν εχω βγαλει ακρη και δεν ηθελα να ζορισω το παιδι παραπανω ! το θεμα μου ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ! ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΠΕ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ...αλλά επειδή παιδιά ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ το αφηνω να χαθει ....

Edited by freddaras

On 20/3/2025 at 5:06 ΜΜ, johnny_htc said:

Μα δεν τον επισκέφτηκε τεχνικός του ΟΤΕ λογικά, αλλά της βόντα φαντάζομαι.  Αυτός θα έβλεπε άμα τελικά δεν ήταν θέμα δικό τους πχ μόντεμ ή εσωτερική καλωδίωση και τότε θα αναλάμβανε ο ΟΤΕ και κάθε άλλος που είναι κάτοχος της καμπίνας που πάιρνει το σήμα ας πούμε. Από κει και πέρα, σε επίπεδο καμπίνας, επειδή είναι πελάτης άλλης εταιρείας, τότε ναι, θα έμπαινε σε δεύτερη "μοίρα" η εξυπηρέτηση προβλήματος πέραν του πελατολογίου του ΟΤΕ, εκεί είναι το διαφορετικό που συμβαίνει. 

Ο τεχνικος ηταν της vodafone ! Το προβλημα οσο μιλησα μαζι τους και μαζι του ηταν απο την cosmote ! Η cosmote μετα απο περιπου 5 μερες (και παραπανω) τους απαντησε οτι ειχαμε τεραστιο θεμα αλλα το λύσαμε ! Το "τεραστιο" αυτο θεμα επηρέασε τη δικια μου σύνδεση που το παιδι την ελυσε με ξήλωμα πριζας κτλ ! οποτε αν βαλουμε κατω ολα αυτα το προβλημα μου αν ημουν cosmote θα λυνοταν πιο γρηγορα ! (και αυτο για μενα δειχνει τεραστια αναισθησία απο πλευρα τους ...) 

On 20/3/2025 at 3:23 ΜΜ, terkos2 said:

Τέλος καλό λοιπόν.

Δεν θέλω να στο γκαντεμιάσω το θέμα και εγώ, αλλά επειδή πάντα σκέφτομαι την χειρότερη περίπτωση που μπορεί να μου κάτσει, να σε ρωτήσω κάτι;

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά το θέμα τελικά εντοπίστηκε στο χώρο σου;

Αν ναι, ρώτησες τον τεχνικό αν θα σου χρεωθεί η επίσκεψή του στο σπίτι;

μου ειπε δε θα χρεωθει τιποτα και θα με πιστώσουν ολες αυτες τις μερες που ταλαιπωρήθηκα ! σεβαστο απο πλευρα τους αλλα εγω θελω να ξερω αν την επομενη φορα που θα γινει κατι παρόμοιο αν το θεμα μου θα λυθει πιο γρηγορα ..γιατι 10 μερες χωρις ιντερνετ το 2025 ειναι ομελετα στο τηγανι χωρις αυγα ! 

29 minutes ago, freddaras said:

Ο τεχνικος ηταν της vodafone ! Το προβλημα οσο μιλησα μαζι τους και μαζι του ηταν απο την cosmote ! Η cosmote μετα απο περιπου 5 μερες (και παραπανω) τους απαντησε οτι ειχαμε τεραστιο θεμα αλλα το λύσαμε ! Το "τεραστιο" αυτο θεμα επηρέασε τη δικια μου σύνδεση που το παιδι την ελυσε με ξήλωμα πριζας κτλ ! οποτε αν βαλουμε κατω ολα αυτα το προβλημα μου αν ημουν cosmote θα λυνοταν πιο γρηγορα ! (και αυτο για μενα δειχνει τεραστια αναισθησία απο πλευρα τους ...) 

μου ειπε δε θα χρεωθει τιποτα και θα με πιστώσουν ολες αυτες τις μερες που ταλαιπωρήθηκα ! σεβαστο απο πλευρα τους αλλα εγω θελω να ξερω αν την επομενη φορα που θα γινει κατι παρόμοιο αν το θεμα μου θα λυθει πιο γρηγορα ..γιατι 10 μερες χωρις ιντερνετ το 2025 ειναι ομελετα στο τηγανι χωρις αυγα ! 

Τέλος καλό λοιπόν όλα καλά.

Αν ου μη γένοιτο υπάρξει επόμενη φορά δυστυχέστατα πάλι το ίδιο θα συμβεί για τους γνωστούς λόγους που προανέφεραν οι φίλοι συμφορουμίτες.

3 Λαλούν και 2 Χορεύουν

1 ώρα πριν, freddaras said:

Φίλε μου, δεν ξέρω αν τελικά θα λυνόταν πιο γρήγορα ή θα έκανε τελικά τον ίδιο χρόνο να λυθεί από την Cosmote. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι κάτι πείραξαν στην καμπίνα που είναι της Cosmote και μετά εσένα επηρεάστηκε η σύνδεση σου απ ο, τι καταλαβαίνω άρχισε η γραμμή σου να συγχρονιζει σε μεγαλύτερες ταχύτητες (ίσως έκαναν κάποια αναβάθμιση λόγω βλάβης, κάτι άλλαξαν, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό) και μετά εσένα η πρίζα φαίνεται έτσι και αλλιώς να είχε θέμα, άρα με οποιαδήποτε μικρή αύξηση όποια εταιρεία και να είχες, πάλι τα ίδια θα σου έκανε και τελικά έγινε ο, τι έγινε. Το θέμα είναι ότι υπάρχει ασυνεννοησία μεταξύ των τεχνικών των δύο εταιρειών όταν μπλέκεται άλλη εταιρεία που έχει τη γραμμή και άλλη εταιρεία που κατέχει την καμπίνα και μέχρι να πάρει χαμπάρι αυτός που σου δίνει την υπηρεσία τι πείραξε ο άλλος πάροχος στην καμπίνα του, τρεχαγυρευόπολος.. Δεν ξέρω αν υποχρεούται να ενημερώσει ο κάτοχος της καμπίνας τους υπόλοιπους παρόχους που πιθανόν να νοικιάζουν, όταν έγιναν εργασίες κλπ ώστε να γνωρίζουν. Το πιο πιθανο μια τέτοια κοινοποίηση να μην λαμβάνεται καν υπόψιν, μέχρι να σκάσει μια τέτοια περίπτωση σαν τη δικιά σου. Το μόνο που βλέπω, είναι επειδή η καμπίνα είναι της Cosmote, άμα είχες και συ Cosmote για υπηρεσία, ίσως ήξεραν απλά μια ώρα αρχύτερα τι μπορεί να έχει συμβεί, κάτι τέτοιο αντιλαμβάνομαι,οπως θα γινόταν αν η καμπίνα ήταν της vodafone ας πούμε. Κατ' άλλα, ασυνεννοησία φουλ βλέπω μεταξύ τους και ίσως και να μην έχουν και διαθεσιμότητες τεχνικών να σου στείλουν σπίτι άμεσα, οπότε το τρεναρουν. Δεν βγάζεις άκρη. Οπότε τέλος καλό, έχεις και καινούργια πρίζα, μια χαρά 👌🏻

Καλησπέρα δέχτηκα προσφορά απο vodafone για 3 γραμμές απεριόριστα όλα 16€ το κάθε 1.. εννοείτε είπα bye bye nova.. 

3 minutes ago, zannakis said:

Καλησπέρα δέχτηκα προσφορά απο vodafone για 3 γραμμές απεριόριστα όλα 16€ το κάθε 1.. εννοείτε είπα bye bye nova.. 

Κινητά να υποθέσουμε;

10 minutes ago, zannakis said:

Εξαιρετικές τιμές και χωρίς κόφτη !

46 minutes ago, zannakis said:

Μπορείς να μου πεις από ποιο τηλ σε καλεσαν;  Vodafone η εξωτερικός συνεργάτης;

50 minutes ago, zannakis said:

Στην παλιά σου εταιρεία τι είχες

Πάντως πολύ καλά έκανες και δέχτηκες 

3 ώρες πριν, arxif said:

Μπορείς να μου πεις από ποιο τηλ σε καλεσαν;  Vodafone η εξωτερικός συνεργάτης;

2106703335 vodafone 

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Στην παλιά σου εταιρεία τι είχες

Πάντως πολύ καλά έκανες και δέχτηκες 

Nova 'ολα απεριοριστα και εκει αλλα τα πάγια ήταν 21.5€ και τα αλλα 2 απο 18.5€ 

θα έχω και μια ρητρα κάπου στα 60€ αλλα και πάλι κερδισμένος είμαι..

2 minutes ago, zannakis said:

2106703335 vodafone 

και είμαι απο εποχή Tim...

6 ώρες πριν, zannakis said:

2106703335 vodafone 

Όπως αποδεικνύεται, όταν πρόκειται να προσελκύσει νέους συνδρομητές, παίζει πολύ δυνατά η Voda!

6 ώρες πριν, zannakis said:

2106703335 vodafone 

Με το δίκτυο θα τα βγάλεις πέρα;

7 ώρες πριν, olympios1 said:

Για να ήταν ευχαριστημένος με nova, θα είναι και με vf

20 ώρες πριν, elkons said:

Εξαιρετικές τιμές και χωρίς κόφτη !

και ώφελος 220 ευρώ περίπου στους 24 μήνες.

Να δείτε προσεχτικά το κόστος αποδέσμευσης από την Nona εάν είναι σωστο όταν σας έρθει να πληρώσετε. 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

On 24/3/2025 at 12:53 ΜΜ, zannakis said:

Και καλά έκανες, συμφέρει περισσότερο από τη Nova.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

On 24/3/2025 at 11:46 ΜΜ, olympios1 said:

δεν είχα ιδιέτερο θέμα με το σήμα σαν τηλεφωνία..

On 25/3/2025 at 7:41 ΠΜ, Gv2008 said:

Για να ήταν ευχαριστημένος με nova, θα είναι και με vf

και με τα δεδομενα καλά ηταν εκτος το χωριο της γυναικας μου 🤣🤣 στην αυλη και σε ολο το σπιτι Ε παντου.. εβγαινες 10 μετρα μακρια 4G+ να κλαις και να γελάς..

On 25/3/2025 at 11:11 ΠΜ, Antonio21 said:

Να δείτε προσεχτικά το κόστος αποδέσμευσης από την Nona εάν είναι σωστο όταν σας έρθει να πληρώσετε. 

απο τα συμβολαιο που έχω βλέπω το πινακα με τα τέλη διακοπης οπότε πάω διαβασμένος!!

Και εγώ φίλε μου τα Έβλεπα αλλά εκείνοι έβλεπαν άλλα. 

Τέλος πάντων!!! 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

Ήρθαν και τα συμβόλαια με τις κάρτες.. 

αυριο απογευμα παμε Κόκκινη!! 

1743078438189.jpg

Edited by zannakis

4 ώρες πριν, zannakis said:

1743078438189.jpg

Επιβεβαιώνω και εγώ, το ίδιο πακέτο στην ίδια τιμή πήρα. Αρχικά στα 21.50€ το έδιναν, με παζάρια το πήρα στην αναγραφόμενη τιμή. Όποιος ενδιαφέρεται και τον καλύπτει το σήμα της Vodafone, είναι value for money 

5 ώρες πριν, zannakis said:

1743078438189.jpg

Εξαιρετική τιμή.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

On 27/3/2025 at 5:09 ΜΜ, zannakis said:

1743078438189.jpg

Μια χαρά τόσο το έδωσαν και σε εμένα σε ανανέωση χωρίς την έκπτωση σταθερής. Για τα χρήματα αυτά είναι μια χαρά οι παροχές και χωρίς κόφτες ταχύτητας όπως η νοντ και η οριζονοντ 😀