paanos Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Οι όροι όμως ανήκουν στους όρους παροχής υπηρεσιών και δεν αναφέρουν κάπου για το I4S και δεν εξαιρούν κανένα πρόγραμμα κινητής. Εξού και γιατί παρακάτω αναφέρεται σε καρτοκινητά και στα προγράμματα One net / giga wifi home / red unlimited play / surf. Το πιθανότερο είναι να μην ισχύει, αλλά ο ρόλος μας είναι εδώ να λέμε αυτά που βλέπουμε. Και οι όροι που δίνει πλέον η Vodafone έχουν αυτή την αναφορά, επομένως πρέπει να το προσέχουμε τριπλά. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος 38 minutes ago, paanos said: Οι όροι όμως ανήκουν στους όρους παροχής υπηρεσιών και δεν αναφέρουν κάπου για το I4S και δεν εξαιρούν κανένα πρόγραμμα κινητής. Εξού και γιατί παρακάτω αναφέρεται σε καρτοκινητά και στα προγράμματα One net / giga wifi home / red unlimited play / surf. Το πιθανότερο είναι να μην ισχύει, αλλά ο ρόλος μας είναι εδώ να λέμε αυτά που βλέπουμε. Και οι όροι που δίνει πλέον η Vodafone έχουν αυτή την αναφορά, επομένως πρέπει να το προσέχουμε τριπλά. Με λινκ που έβαλε ο @katsiletra φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό πάει για την i4s. Όπως και να έχει,σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος Μου βγάζει στο app 20gb, unlimited minutes, 6000sms με 16,14€ . Αν καλέσω μπορώ να πιέσω για κάτι παραπάνω ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 2 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Βάστα. Με την πρώτη ευκαιρία πέρνα να σε περάσω μια θερμοαγώγιμη και μια καλή ψύκτρα, και δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες... 😀 Και γιατί όχι υδρόψυξη 😁 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 16 ώρες πριν, nexus82 said: Μου βγάζει στο app 20gb, unlimited minutes, 6000sms με 16,14€ . Αν καλέσω μπορώ να πιέσω για κάτι παραπάνω ? Νομίζω ότι δεν πάει πιο κάτω, στη θέση σου θα το είχα πάρει ήδη το πρόγραμμα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, Gv2008 said: Νομίζω ότι δεν πάει πιο κάτω, στη θέση σου θα το είχα πάρει ήδη το πρόγραμμα Βασικά το cu έχει ακόμα προσφορά με 13 ευρώ απεριορίστα λεπτά απεριόριστα δεδομένα ( κόφτης μετά τα 300 gb στα 4mbps ) Δεν θυμάμαι πόσα μηνύματα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 4 ώρες πριν, Harry636 said: Βασικά το cu έχει ακόμα προσφορά με 13 ευρώ απεριορίστα λεπτά απεριόριστα δεδομένα ( κόφτης μετά τα 300 gb στα 4mbps ) Δεν θυμάμαι πόσα μηνύματα Μάλλον δεν ισχύει από Vodafone σε cu αφού είναι ίδιος πάροχος 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 5 minutes ago, nexus82 said: Μάλλον δεν ισχύει από Vodafone σε cu αφού είναι ίδιος πάροχος Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. μετα υπάρχει και άλλη λύση αλλαγή παρόχου και ξανά cu. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 3 Δεκέμβριος 11 minutes ago, nexus82 said: Μάλλον δεν ισχύει από Vodafone σε cu αφού είναι ίδιος πάροχος Δεν ισχύει. Μόνο για νέο αριθμό ή φορητότητα από άλλο πάροχο. 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος Έβαλαν τελικά σε κανέναν όριο μετά τα 40gb στην ι4s? Την είχα στο συρτάρι όλο το νοεμβρη και τώρα, μέσα σε 2 μέρες, έχω κατεβάσει 150gb χωρίς κανένα θέμα (ο λογαριασμός βγαίνει 11 κάθε μήνα) 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 22 minutes ago, ParafronGR said: Έβαλαν τελικά σε κανέναν όριο μετά τα 40gb στην ι4s? Την είχα στο συρτάρι όλο το νοεμβρη και τώρα, μέσα σε 2 μέρες, έχω κατεβάσει 150gb χωρίς κανένα θέμα (ο λογαριασμός βγαίνει 11 κάθε μήνα) Ούτε σε εμένα βάλανε όριο μετα τα 40GB, μόνο την έκτπωση μου κόψανε και την χρεώσανε κανονικά 5,04€. Ο τιμολογιακός μου μήνας άρχισε 1/12 και μέχρι στιγμής έφαγα περίπου 120GB χωρίς καμία μείωση στην ταχύτητα. Λες να φταίει που έχω 6 κινητά σε αυτόυς και 1 σταθερό; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, Cris4524 said: Ούτε σε εμένα βάλανε όριο μετα τα 40GB, μόνο την έκτπωση μου κόψανε και την χρεώσανε κανονικά 5,04€. Ο τιμολογιακός μου μήνας άρχισε 1/12 και μέχρι στιγμής έφαγα περίπου 120GB χωρίς καμία μείωση στην ταχύτητα. Λες να φταίει που έχω 6 κινητά σε αυτόυς και 1 σταθερό; Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις γραμμές που έχει ο καθένας. Θα δούμε με το νέο μήνα τί θα γίνει. 3 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 4 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 4 Δεκέμβριος 6 minutes ago, ParafronGR said: Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τις γραμμές που έχει ο καθένας. Θα δούμε με το νέο μήνα τί θα γίνει. Δεν παίζει ρόλο το πότε έκανες το συμβόλαιο; Στην εφαρμογή σας βγάζει περιορισμό ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 9 ώρες πριν, Harry636 said: Δεν παίζει ρόλο το πότε έκανες το συμβόλαιο; Στην εφαρμογή σας βγάζει περιορισμό ; Στο Vodafone App στην σύνδεση της i4s γράφει απεριόριστο,όπως παλαιότερα... 4 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. Πέμπτη στις 04:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:34 μμ (edited) Μου εληγε 31/11 το unlimited που ειχα για δυο χρονια στα 29€(+ 3€ την data sim). Λιγο προτου ληξει τους επαιρνα καθε μερα για να μου κάνουν καλύτερη προσφορα, χωρις την data, αφου βαλαν κοφτη στα 4mbps και αγορασα την frog στα 109 unlimited για το router στο σπιτι. 25 € ακατεβατα ηταν η προσφορα τους. Εκανα χθες αλλαγη σε whatsup με την sim που πλήρωσα 3€. Σημερα με πηραν τηλ και μου καναν προσφορα 18 € ολα απεριοριστα σθν κλησεις Ε.Ε που με ενδιαφέρει κυριως εκτος απο τα απεριόριστα data, ειτε ελλαδα ειτε Ε.Ε. Την εκραζα ποση ωρα την υπαλληλο γιατι να παιζουνε την γατα με το ποντίκι. Ε μου ειπε αλλο η ανανεωση και αλλο η φορτητοτητα. Πωλητης ειμαι και γω και καταλαβαινω οτι πιο πολυ μας καει η νεα πωληση παρα η ανανεωση, αλλα ενταξει, αυτη η δουλεια θα γινεται. Και με το ρευμα μια απο τα ιδια. Έφυγα απο ΔΕΗ για Ζενιθ, και με το που ειδαν στην ΔΕΗ την αλλαγή παροχου, καθε μια ωρα τηλεφωνο με προσφορα. Edited Πέμπτη στις 04:34 μμ by Tomygr 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. Πέμπτη στις 04:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:56 μμ 19 minutes ago, Tomygr said: Μου εληγε 31/11 το unlimited που ειχα για δυο χρονια στα 29€(+ 3€ την data sim). Λιγο προτου ληξει τους επαιρνα καθε μερα για να μου κάνουν καλύτερη προσφορα, χωρις την data, αφου βαλαν κοφτη στα 4mbps και αγορασα την frog στα 109 unlimited για το router στο σπιτι. 25 € ακατεβατα ηταν η προσφορα τους. Εκανα χθες αλλαγη σε whatsup με την sim που πλήρωσα 3€. Σημερα με πηραν τηλ και μου καναν προσφορα 18 € ολα απεριοριστα σθν κλησεις Ε.Ε που με ενδιαφέρει κυριως εκτος απο τα απεριόριστα data, ειτε ελλαδα ειτε Ε.Ε. Την εκραζα ποση ωρα την υπαλληλο γιατι να παιζουνε την γατα με το ποντίκι. Ε μου ειπε αλλο η ανανεωση και αλλο η φορτητοτητα. Πωλητης ειμαι και γω και καταλαβαινω οτι πιο πολυ μας καει η νεα πωληση παρα η ανανεωση, αλλα ενταξει, αυτη η δουλεια θα γινεται. Και με το ρευμα μια απο τα ιδια. Έφυγα απο ΔΕΗ για Ζενιθ, και με το που ειδαν στην ΔΕΗ την αλλαγή παροχου, καθε μια ωρα τηλεφωνο με προσφορα. Δυστυχώς αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς. Εκνευριστικό έως προσβλητικό για τον παλιό συνδρομητή, αλλά αναγκαία διαδικασία αν θέλει κάποιος να πετύχει την καλύτερη δυνατή προσφορά. 6 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 06:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:50 μμ Καλησπέρα στην παρέα. Θα πράξω και εγώ το ίδιο σε λίγο καιρό έχω μια ερώτηση. Κάνω φορητοτητα σε whats up ερχετε η κάρτα sim μετά η ενεργοποίηση γίνετε από το app της Cosmote όπως το Neo? Δηλ μπορώ να μην την ενεργοποίησω; Και να δεχτώ την προσφορά από την vodafone; ( εάν γίνει προσφορά) Ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. Πέμπτη στις 06:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:54 μμ (edited) Έχω 1 χρόνο τώρα το όλα απεριόριστα και κάρτα i4 s στη Vodafone. Αφού μας πήγαν στα 40 gb στην i4s δεν μπορεί να γίνει πάτημα αυτό για να φύγω χωρίς να πληρώσω πέναλτι; Βασικά έχω βρει στη nova με 10gb με 9,99 ευρω το μήνα. Έτσι κι αλλιώς δεν τρώω πάνω από 10 GB το μήνα Επίσης πόσο μπορεί να είναι το πέναλτι σε διακοπή 1 χρόνο πριν τη λήξη; τωρα δίνω 19,10 και θα πάρει τώρα που κλείνω χρόνο κ 1,5 ευρώ πάνω Edited Πέμπτη στις 06:57 μμ by patrik 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomygr Δημ. Πέμπτη στις 06:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:57 μμ 5 minutes ago, Antonio21 said: Καλησπέρα στην παρέα. Θα πράξω και εγώ το ίδιο σε λίγο καιρό έχω μια ερώτηση. Κάνω φορητοτητα σε whats up ερχετε η κάρτα sim μετά η ενεργοποίηση γίνετε από το app της Cosmote όπως το Neo? Δηλ μπορώ να μην την ενεργοποίησω; Και να δεχτώ την προσφορά από την vodafone; ( εάν γίνει προσφορά) Ευχαριστώ πολύ. Οχι, πρεπει να την ςνεργοποιησεις και να πατησεις αμεση φορητοτητα, που διαρκει μοα εργασιμη ημερα. Εηω δηλαδη εκανα την ενεργοποίηση το απογευμα χωρις να βαλω καποιο πακετο, και την επομενη με πηραν τηλ για την προσφορα. Μου εδωσαν ενα κινητο να καλεσω στην κοσμοτε για ακυρωση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. Πέμπτη στις 07:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:32 μμ 2 ώρες πριν, one2377 said: Δυστυχώς αυτοί είναι οι κανόνες της αγοράς. Εκνευριστικό έως προσβλητικό για τον παλιό συνδρομητή, αλλά αναγκαία διαδικασία αν θέλει κάποιος να πετύχει την καλύτερη δυνατή προσφορά. Αυτός ήταν και ο λόγος που για 5 χρόνια πήγα σε κάρτα. Κάθε φορά που πλησίαζε η ανανέωση συμβολαίου ανέβαζα πίεση από τα παζάρια με Vodafone και cosmote. Μετά από χρόνια πήγα Vodafone με 19.10 και 3 ευρώ i4s με απεριόριστη χρήση Και σε 1 χρόνο αύξησή 3.5 ευρώ και στην i4s περιορισμός 40 gb Μου τη δίνει που στα συμβόλαια οι εταιρείες κάνουν ότι θέλουν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. Πέμπτη στις 09:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:23 μμ 2 ώρες πριν, patrik said: Έχω 1 χρόνο τώρα το όλα απεριόριστα και κάρτα i4 s στη Vodafone. Αφού μας πήγαν στα 40 gb στην i4s δεν μπορεί να γίνει πάτημα αυτό για να φύγω χωρίς να πληρώσω πέναλτι; Βασικά έχω βρει στη nova με 10gb με 9,99 ευρω το μήνα. Έτσι κι αλλιώς δεν τρώω πάνω από 10 GB το μήνα Επίσης πόσο μπορεί να είναι το πέναλτι σε διακοπή 1 χρόνο πριν τη λήξη; τωρα δίνω 19,10 και θα πάρει τώρα που κλείνω χρόνο κ 1,5 ευρώ πάνω 1) όχι, δεν μπορείς να φύγεις ατελώς λόγω του νέου ορίου της i4s. Η i4s αποτελεί πρόσθετο πρόγραμμα (addon) στη βασική γραμμη & θεωρείται ξεχωριστό συμβόλαιο που μπορείς όποτε θες να διακόψεις δωρεάν. 2) για να δεις το πέναλτι που θα πληρώσεις πάς στο vodafone.gr από υπολογιστή και ακολουθείς τα εξής βήματα Ρυθμίσεις -> βρίσκεις στο πάτο εκεί που λέει "τα συμβόλαιά μου" -> κινητή -> βρίσκεις τον αριθμό του συμβολαίου και δεξιά έχει ένα βελάκι που γράφει "αρχείο'. Το πατάς και κατεβαίνει σε pdf το συμβόλαιο που έχεις υπογράψει με αναλυτικό πίνακα προστίμων. 3 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. Παρασκευή στις 11:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:29 πμ 16 ώρες πριν, Antonio21 said: Καλησπέρα στην παρέα. Θα πράξω και εγώ το ίδιο σε λίγο καιρό έχω μια ερώτηση. Κάνω φορητοτητα σε whats up ερχετε η κάρτα sim μετά η ενεργοποίηση γίνετε από το app της Cosmote όπως το Neo? Δηλ μπορώ να μην την ενεργοποίησω; Και να δεχτώ την προσφορά από την vodafone; ( εάν γίνει προσφορά) Ευχαριστώ πολύ. Το αίτημα πηγαίνει τη στιγμή που θα κάνεις τη διαδικασία για την ενεργοποίηση μέσω της εφαρμογής. Μετά θα σε καλέσουν από την "παλιά" σου εταιρία για αντιπροσφορά. Στη δική μου περίπτωση έγινε μέσα σε ένα μισάωρο από τη στιγμή που έκανα τη διαδικασία μέσω της εφαρμογής. 4 1 Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. Δευτέρα στις 07:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:02 μμ Με κάλεσε μια κοπέλα από 2130021389 για προσφορά της στιγμής που δεν σου δίνει χρόνο να το σκεφτείς άσχετα αν με κάλεσε ξανά αρκετές φορές μετά από 2 ημέρες . Είχα δουλειά και δεν μπορούσα να μιλήσω αλλά δεν μου άρεσε και η πίεση που ασκούσε για να δεχθώ . Στο σταθερό με είχαν καλέσει από κεντρικά για προσφορά .Για την κινητή μόνο εξωτερικοί συνεργάτες καλούν ? Είχα στείλει μήνυμα μέσω της σελίδας Vodafone give me a call και την επόμενη ημέρα με κάλεσε για προσφορά 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:09 μμ 6 minutes ago, nexus82 said: Με κάλεσε μια κοπέλα από 2130021389 για προσφορά της στιγμής που δεν σου δίνει χρόνο να το σκεφτείς άσχετα αν με κάλεσε ξανά αρκετές φορές μετά από 2 ημέρες . Είχα δουλειά και δεν μπορούσα να μιλήσω αλλά δεν μου άρεσε και η πίεση που ασκούσε για να δεχθώ . Στο σταθερό με είχαν καλέσει από κεντρικά για προσφορά .Για την κινητή μόνο εξωτερικοί συνεργάτες καλούν ? Είχα στείλει μήνυμα μέσω της σελίδας Vodafone give me a call και την επόμενη ημέρα με κάλεσε για προσφορά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) Λίγες ώρες πριν αλλάξει ο τιμολογιακός κύκλος στη γραμμή μου, τα 300gb παρέμειναν ώς όριο. Μόλις έχω νεότερα από το νέο κύκλο, θα ενημερώσω. Edited 13 ώρες πριν by ParafronGR 4 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts