katsiletra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 48 minutes ago, haforce1 said: Για τους άπιστους Θωμάδες. που δυστυχώς υπάρχουν... Πάγιο στην internet4sharing υπάρχει πλέον, όπως έλεγε και η ανακοίνωση της Voda από 22/11. Αν τώρα σε κάποιους δίνει δώρο το πάγιο αυτό είναι αλλού Παπά ευαγγέλιο... Είχε πάγιο η I4S, δωρεάν ήταν σ' αυτούς που συνδύαζαν σταθερή και κινητή. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Δεν βλέπεις το "προνομιακή";;; Δεν βλέπεις ότι είναι + (μιας και είναι εκκαθάριση του παλιού συμβολαίου;)Εννοείται ότι εχω και σταθερή... Edited 5 ώρες πριν by haforce1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) Just now, haforce1 said: Δεν βλέπεις το "προνομιακή";;; Εννοείται ότι εχω σταθερή... Που να το δει;;; Σβησμένο το έχεις... Edited 5 ώρες πριν by memoriesradio 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, memoriesradio said: Που να το δει;;; Σβησμένο το έχεις... καθόλου σβησμένο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, haforce1 said: καθόλου σβησμένο. Φαίνεται το "Εκκαθάριση προνομιακή έκπτωση Internet 4 Sharing". Ο άλλος δεν είναι λογιστής μέσα στην Vodafone για να ξέρει σε τι αναφέρεται (σταθερή ή όχι). Το μόνο που καταλαβαίνει είναι ότι αφορά την I4S. Ενώ το "Προνομιακή έκτπωση" πιο πάνω που είναι σβησμένο, ίσως να πήγαινε το μυαλό κάποιου και στην σταθερή. Edited 5 ώρες πριν by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Η i4s αν έχεις συαυερη και στο νέο συμβόλαιο είναι δωρεάν 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, cmvr said: Η i4s αν έχεις συαυερη και στο νέο συμβόλαιο είναι δωρεάν Σωστά, και σύμφωνα πάντα με τα ψιλά γράμματα του νέου συμβολαίου. 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ένα καλό προϊόν είχε η βονταφον και του άλλαξε τα φώτα. Τώρα με παρόμοια τιμή με κοσμοτε πας κοσμοτε μόνο αν πάει στα τάρταρα σε προσφορά. 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, memoriesradio said: Φαίνεται το "Εκκαθάριση προνομιακή έκπτωση Internet 4 Sharing". Ο άλλος δεν είναι λογιστής μέσα στην Vodafone για να ξέρει σε τι αναφέρεται (σταθερή ή όχι). Το μόνο που καταλαβαίνει είναι ότι αφορά την I4S. Νομίζω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αναφέρω ότι πλέον έχει πάγιο. Συνεχίζεται να περιφέρεται ότι δεν έχει. Έβαλα συνημμένη εικόνα από τον λογαριασμό μου που ξεκάθαρα (για όσους εχουν φυσικά συμβόλαιο) δείχνει το πάγιο χωρίς την προνομιακή εκπτωση. Δλδ τι αλλο ρε παιδιά θέλετε;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, haforce1 said: Νομίζω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αναφέρω ότι πλέον έχει πάγιο. Συνεχίζεται να περιφέρεται ότι δεν έχει. Έβαλα συνημμένη εικόνα από τον λογαριασμό μου που ξεκάθαρα (για όσους εχουν φυσικά συμβόλαιο) δείχνει το πάγιο χωρίς την προνομιακή εκπτωση. Δλδ τι αλλο ρε παιδιά θέλετε;;;; Θα φανεί σε λίγες μέρες που θα μου έρθει λογαριασμός. Πάντως στα χαρτιά και στο νέο συμβόλαιο η i4s είναι δωρεάν αν έχεις σταθερή. 4 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, cmvr said: Θα φανεί σε λίγες μέρες που θα μου έρθει λογαριασμός. Πάντως στα χαρτιά και στο νέο συμβόλαιο η i4s είναι δωρεάν αν έχεις σταθερή. Μακάρι "να παρω και εγώ μπάρμπα"... να στείλω μήνυμα για να μου το πιστώσουν εκ νέου... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, haforce1 said: Νομίζω ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Αναφέρω ότι πλέον έχει πάγιο. Συνεχίζεται να περιφέρεται ότι δεν έχει. Έβαλα συνημμένη εικόνα από τον λογαριασμό μου που ξεκάθαρα (για όσους εχουν φυσικά συμβόλαιο) δείχνει το πάγιο χωρίς την προνομιακή εκπτωση. Δλδ τι αλλο ρε παιδιά θέλετε;;;; Καταρχάς χαλάρωσε. ΟΚ αυτός είναι ο λογαριασμός σου. Πιστεύεις ότι πρέπει να έχουν ή έχουν όλοι που έχουν συμβόλαιο Unlimited, τις ίδιες χρεώσεις ή εκπτώσεις; Και εγώ να σου στείλω τον λογαριασμό μου και θα δεις ότι δεν χρεώνεται η I4S. Τώρα εσύ τί δεν καταλαβαίνεις μπορώ να γυρίσω και εγώ να σου πω; Δεν επιβάλλουμε την γνώμη μας παντού και πάντα... Edited 5 ώρες πριν by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Just now, haforce1 said: Μακάρι "να παρω και εγώ μπάρμπα"... να στείλω μήνυμα για να μου το πιστώσουν εκ νέου... Κάνε ένα κόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους σε παρακαλώ Αν καταφέρεις και βγάλεις εκπρόσωπο δηλαδή γιατί και αυτοί νοντ κατάντησαν εχθές 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 14 minutes ago, haforce1 said: Δεν βλέπεις το "προνομιακή";;; Δεν βλέπεις ότι είναι + (μιας και είναι εκκαθάριση του παλιού συμβολαίου;)Εννοείται ότι εχω και σταθερή... Εγώ που δεν έχω σταθερό με χρεώνει 3€. Όταν είχα κάνει το συμβόλαιο μου είχαν πει ότι αν το συνδύαζα με σταθερό ήταν δωρεάν η I4S. Τώρα εσύ πώς την πληρώνεις ρώτα τη Vodafone. 5 minutes ago, memoriesradio said: Καταρχάς χαλάρωσε. ΟΚ αυτός είναι ο λογαριασμός σου. Πιστεύεις ότι πρέπει να έχουν ή έχουν όλοι που έχουν συμβόλαιο Unlimited, τις ίδιες χρεώσεις ή εκπτώσεις; Και εγώ να σου στείλω τον λογαριασμό μου και θα δεις ότι δεν χρεώνεται η I4S. Τώρα εσύ τί δεν καταλαβαίνεις μπορώ να γυρίσω και εγώ να σου πω; Δεν επιβάλλουμε την γνώμη μας παντού και πάντα... Πάνω σ αυτό που λες, για παράδειγμα το 1,5€ αύξηση δεν το έφαγα μετά το χρόνο, ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Επίσης ακόμα η χρέωση της Ι4S συνεχίζει στα 3€. Οπότε δεν ισχύουν τα ίδια σε όλα τα συμβόλαια. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 7 minutes ago, katsiletra said: Πάνω σ αυτό που λες, για παράδειγμα το 1,5€ αύξηση δεν το έφαγα μετά το χρόνο, ούτε εγώ ούτε η σύζυγος. Επίσης ακόμα η χρέωση της Ι4S συνεχίζει στα 3€. Οπότε δεν ισχύουν τα ίδια σε όλα τα συμβόλαια. Ούτε εγώ είχα αύξηση μετά τον έναν χρόνο. Μα αυτό ανέφερα πιο πάνω. Δεν ισχύουν τα ίδια μεταξύ των συνδρομητών. Άλλη τιμή ο ένας άλλη ο άλλος. Edited 4 ώρες πριν by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εδώ γίνεται ενημέρωση για το τι γίνεται με τα συμβόλαια της Voda και βάσει των ανακοινώσεων που εκάστοτε εκδίδει η εταιρεία. Βάσει της ανακοίνωσης εμένα από 22/11 μου έβαλαν πάγιο σε μια κάρτα internet4sharing που έχω. Είδα και εγώ στον τιμοκατάλογο ότι το πάγιο για όσους εχουν το unlimited και σταθερή είναι μηδενικό, όμως υπάρχει και η σαφέστατη ανακοίνωση που λέει ότι μπαίνει από 22/11 πάγιο σε όλους ΠΛΗΝ των επαγγελματικών. Έστειλα λοιπόν το θέμα στην voda και θα με καλέσει. Και θα διευκρινιστεί για όλους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 49 minutes ago, haforce1 said: Εδώ γίνεται ενημέρωση για το τι γίνεται με τα συμβόλαια της Voda και βάσει των ανακοινώσεων που εκάστοτε εκδίδει η εταιρεία. Βάσει της ανακοίνωσης εμένα από 22/11 μου έβαλαν πάγιο σε μια κάρτα internet4sharing που έχω. Είδα και εγώ στον τιμοκατάλογο ότι το πάγιο για όσους εχουν το unlimited και σταθερή είναι μηδενικό, όμως υπάρχει και η σαφέστατη ανακοίνωση που λέει ότι μπαίνει από 22/11 πάγιο σε όλους ΠΛΗΝ των επαγγελματικών. Έστειλα λοιπόν το θέμα στην voda και θα με καλέσει. Και θα διευκρινιστεί για όλους. Σωστά αυτά που γράφεις, αλλά παραμένει το γεγονός ότι ειδικά της Vodafone τα συμβόλαια, πολύ συχνά είναι εξατομικευμένα πάρα πολύ για τον κάθε συνδρομητη, και για αυτό υπάρχουν οι τιμολογιακές αποκλίσεις που περιγραφόνται στα τελευταία μηνύματα. Edited 3 ώρες πριν by opmgls 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Ανανεώθηκαν οι λεπτομέρειες των παροχών του προγράμματος "Vodafone RED Unlimited": Αυτό που βλέπω είναι το Red Unlimited για χρήση εντός Ελλάδας (για Ε.Ε. θέλει +3.90€/μήνα), και το νέο πρόγραμμα Red Unlimited Int για Ελλάδα και Ε.Ε. Γ.Τ.Π. Δηλαδή πλέον αν θες να μιλάς από Ελλάδα προς ΕΕ πρέπει να δίνεις 3,90 το μήνα. Παρόμοια και η Nova. Να δούμε πόσο θα κρατήσει η Cosmote μόνη της το GigaMax unlimited με απεριόριστα προς ΕΕ. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce1 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Μόλις με πηραν τηλέφωνο από customer care και μου ανέφερε η υπάλληλος πως υπάρχει πάγιο πλέον 5 ευρώ για sim int4sharing με την νέα πολιτική από 22/11 σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας. Και μου είπε ότι στον νέο τιμοκατάλογο θα προωθήσει το θέμα για διόρθωσή του. Αυτά από το μέτωπο... 1 ώρα πριν, memoriesradio said: Καταρχάς χαλάρωσε. ΟΚ αυτός είναι ο λογαριασμός σου. Πιστεύεις ότι πρέπει να έχουν ή έχουν όλοι που έχουν συμβόλαιο Unlimited, τις ίδιες χρεώσεις ή εκπτώσεις; Και εγώ να σου στείλω τον λογαριασμό μου και θα δεις ότι δεν χρεώνεται η I4S. Τώρα εσύ τί δεν καταλαβαίνεις μπορώ να γυρίσω και εγώ να σου πω; Δεν επιβάλλουμε την γνώμη μας παντού και πάντα... Αν σου έχει βγει λογαριασμός ΜΕΤΑ τις 22/11 θα ήθελα να δω αν υπάρχει χρέωση ή όχι... Απλά προς γνώση και όχι κάτι άλλο. Edited 3 ώρες πριν by haforce1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 16 minutes ago, MIKU said: Δηλαδή πλέον αν θες να μιλάς από Ελλάδα προς ΕΕ πρέπει να δίνεις 3,90 το μήνα. Παρόμοια και η Nova. Να δούμε πόσο θα κρατήσει η Cosmote μόνη της το GigaMax unlimited με απεριόριστα προς ΕΕ. Ελλάδα 2.0, Οπτικές ίνες, Voucher, ΞεVoucher, 5G, 6G... Σαν να γυρίσαμε στον μεσαίωνα ένα πράγμα... Εντάξει γνωστό, ότι σαν ανθρωπότητα έχουμε αποτύχει... Δε ξέρω, αλλά με πείραξε πολύ αυτό το πισογύρισμα από τους εδώ παρόχους... 2 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 23 minutes ago, memoriesradio said: Ελλάδα 2.0, Οπτικές ίνες, Voucher, ΞεVoucher, 5G, 6G... Σαν να γυρίσαμε στον μεσαίωνα ένα πράγμα... Εντάξει γνωστό, ότι σαν ανθρωπότητα έχουμε αποτύχει... Δε ξέρω, αλλά με πείραξε πολύ αυτό το πισογύρισμα από τους εδώ παρόχους... Προφανώς οι κλήσεις προς ΕΕ τους κοστίζουν και γι'αυτό τις κόβουν. Ελπίζω να μην το κάνει και η Cosmote, γιατί μιλάω πολλές ώρες προς Γερμανία. 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 6 minutes ago, MIKU said: Προφανώς οι κλήσεις προς ΕΕ τους κοστίζουν και γι'αυτό τις κόβουν. Ελπίζω να μην το κάνει και η Cosmote, γιατί μιλάω πολλές ώρες προς Γερμανία. Οι συνεργασιες της βονταφον τελειωσαν οπως φαινεται. Η συνεργασια κοσμοτε με Telekom γινονται ολο και πιο ισχυρες. 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν (edited) Πολύ προχειροδουλειά και πολύ μπερδεμένες οι πληροφορίες για το Unlimited. 1. Η πρώτη εικόνα και το πρώτο συμπέρασμα που καταλαβαίνει κάποιος: Data στην Ε.Ε. Απεριόριστα 2. Και αφού πατήσει το "Μάθε περισσότερα": Roaming στην Ε.Ε. Χρήση των λεπτών ομιλίας, sms και data του προγράμματος στην Ε.Ε. Και πιο κάτω στα μοναδικά προνόμια: Απεριόριστα λεπτά προς Ε.Ε. με +3.90€/μήνα. Κάπου χαθήκαμε στις λέξεις και το νόημα... 1 hour ago, MIKU said: Δηλαδή πλέον αν θες να μιλάς από Ελλάδα προς ΕΕ πρέπει να δίνεις 3,90 το μήνα. Παρόμοια και η Nova. Να δούμε πόσο θα κρατήσει η Cosmote μόνη της το GigaMax unlimited με απεριόριστα προς ΕΕ. To Unlimited της Nova αναφέρει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τις παροχές του προγράμματος εντός Ε.Ε. και για κλήσεις προς Ε.Ε. Edited 2 ώρες πριν by memoriesradio 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 3 ώρες πριν, cmvr said: Κάνε ένα κόπο να επικοινωνήσεις μαζί τους σε παρακαλώ Αν καταφέρεις και βγάλεις εκπρόσωπο δηλαδή γιατί και αυτοί νοντ κατάντησαν εχθές Σε τρία λεπτά συνδέθηκα. Ίσως είχε χτες κίνηση. Σε λίγο θα ανεβάσω πόση ώρα έκαναν να μου απαντήσουν από nova chat ενώ ήμασταν σε σύνδεση 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts