Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, marios239 said:

Στο volte/vowifi καλά τα πάει και η βφ. Το 2g της όμως είναι πραγματικά αισχρό. Η nova στο 2g κερδίζει 100%.

Όταν με ρίχνει σε 2g οριακά καταλαβαίνω τι λέει η άλλη πλευρά.

Εμένα μου λες… φίλος στο Γαλάτσι ήταν να πάει Vodafone αλλά στο σπίτι του δεν πιάνει. Για αυτό έμεινε Cosmote. 
Επίσης επειδή και εγώ έφυγα με παράπονα από τη Nova… σε κλήσεις πιο συχνά δεν ακούω τον άλλο με τη Vodafone και έρχονται σε μήνυμα. Με τη Nova ότι θέμα είχα ήταν σε δεδομένα γιατί δεν είχε αναβαθμίσει αρκετά σημεία έως σήμερα.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

1 hour ago, marios239 said:

Η nova στο 2g κερδίζει 100%.

Εννοείται είναι η μόνη που έχει επενδύσει σε αυτήν την υπερτεχνολογια του edge sa οπότε τις σκίζει όλες σε 2g 🤣🤣🤣

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Προς το παρόν, η μόνη διαφορά που θα έχει το νέο Unlimited για όσους το κάνουν ή ανανεώσουν το τρέχον τους, είναι ο περιορισμός στα GB της Ε.Ε με όριο τα 76GB.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

14 minutes ago, cmvr said:

Εννοείται είναι η μόνη που έχει επενδύσει σε αυτήν την υπερτεχνολογια του edge sa οπότε τις σκίζει όλες σε 2g 🤣🤣🤣

IMG_20241126_163717.jpg.b0a4225a4d137587630e56ba519f0300.jpg

32 minutes ago, ParafronGR said:

Προς το παρόν, η μόνη διαφορά που θα έχει το νέο Unlimited για όσους το κάνουν ή ανανεώσουν το τρέχον τους, είναι ο περιορισμός στα GB της Ε.Ε με όριο τα 76GB.

Πίο πρόγραμμα έχει 76GB στην Ε.Ε;

26 minutes ago, VIPdriver said:

IMG_20241126_163717.jpg.b0a4225a4d137587630e56ba519f0300.jpg

βγαινει και σε ρουχα

https://www.astratex.gr/sorts-only-nova/

https://www.aboutyou.gr/p/only/mplouza-nova-16920687

🤣🤣🤣🤣🤣

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

1 ώρα πριν, marios239 said:

Στο volte/vowifi καλά τα πάει και η βφ. Το 2g της όμως είναι πραγματικά αισχρό. Η nova στο 2g κερδίζει 100%.

Όταν με ρίχνει σε 2g οριακά καταλαβαίνω τι λέει η άλλη πλευρά.

Για ποια περιοχή μιλάς, αν θες να μας πεις...

3 minutes ago, Antonio21 said:

Πίο πρόγραμμα έχει 76GB στην Ε.Ε;

37 minutes ago, ParafronGR said:

Που το είδες αυτό ;

Για να ανανεώσω τους πίνακες των συμβολαίων 

2 minutes ago, cmvr said:

Που το είδες αυτό ;

Για να ανανεώσω τους πίνακες των συμβολαίων 

Εσωτερική ενημέρωση από φίλο. 

Επίσης, όλοι όσοι ανανεώσουν από σήμερα πάνε στο νέο Unlimited Ultra

6 minutes ago, ParafronGR said:

Εντάξει το ατού του συμβολαίου για ΕΕ το κατέστρεψαν. Πιος ο λόγος να το κρατήσει κάποιος αν το πάρει σε παραπλήσια τιμή κοσμοτε. Θα μου πεις πάλι καλά .... Περιμένανε χειρότερα.

Όσο δεν πωλείται η νόβα να ανακατευτεί ξανά η τράπουλα αυτά θα γίνονται.

Ακόμα το νέο Unlimited με το όριο στην Ε.Ε δεν έχει ανακοινωθεί. 

Στην σελίδα τους ακόμα γράφει απεριόριστα στην Ε.Ε

1 ώρα πριν, ParafronGR said:

Άρα παραμένουμε τη διετία και κόβουμε τη Vodafone αν μπει όριο. Όχι ότι είναι λίγο αλλά εντάξει…

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Πάντως σε μένα όλως περιέργως με την νέα έκδοση του λογαριασμού δεν έφαγα αύξηση στην I4S. Καλύτερα βέβαια να μην το μελετάω. Ούτε μέχρι στιγμής έχω δει κόφτη ευτυχώς. 

1 hour ago, Nikolas14 said:

Άρα παραμένουμε τη διετία και κόβουμε τη Vodafone αν μπει όριο. Όχι ότι είναι λίγο αλλά εντάξει…

Όριο θα μπει μόνο στην ΕΕ και αυτό είναι υψηλότερο από κάθε άλλο δίκτυο πχ η COSMOTE σου δίνει 60-65 και η NOVA 55-60 περίπου.

Για μένα, ρόλο στην ανανέωση θα παίξει η τιμή που θα μου δώσουν και αν θα μου το δώσουν όπως και τώρα γιατί βλέπω από γνωστούς που έχουν το unlimited new ultra ή τους έχει έρθει η προσφορά ότι είναι ψιλοτζόκερ οι παροχές της ΕΕ πχ σε έναν του ήρθε προσφορά στο app πριν μήνες στα 23€, αλλά για να μιλάει σε ΕΕ προορισμούς το είχε σαν add on με επιπλέον χρέωση (νομίζω γύρω στα 3, κάτι €) ενώ άλλος που πήρε το ίδιο συμβόλαιο μέσω τηλεφωνικής προσφοράς και δεν ένοιαζαν τα λεπτά προς ΕΕ τους τα έβαλαν χωρίς χρέωση και το είχε πάρει 19€.

25 minutes ago, ParafronGR said:

Όριο θα μπει μόνο στην ΕΕ και αυτό είναι υψηλότερο από κάθε άλλο δίκτυο πχ η COSMOTE σου δίνει 60-65 και η NOVA 55-60 περίπου.

Για μένα, ρόλο στην ανανέωση θα παίξει η τιμή που θα μου δώσουν και αν θα μου το δώσουν όπως και τώρα γιατί βλέπω από γνωστούς που έχουν το unlimited new ultra ή τους έχει έρθει η προσφορά ότι είναι ψιλοτζόκερ οι παροχές της ΕΕ πχ σε έναν του ήρθε προσφορά στο app πριν μήνες στα 23€, αλλά για να μιλάει σε ΕΕ προορισμούς το είχε σαν add on με επιπλέον χρέωση (νομίζω γύρω στα 3, κάτι €) ενώ άλλος που πήρε το ίδιο συμβόλαιο μέσω τηλεφωνικής προσφοράς και δεν ένοιαζαν τα λεπτά προς ΕΕ τους τα έβαλαν χωρίς χρέωση και το είχε πάρει 19€.

Ναι αλλά υποψιάζομαι χάνεται και το unlimited πας παντού. 😥

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Για ανέλυσε το το unlimited pas pantou

Πληρώνεις το ημερήσιο πάσο και δεν υπάρχει όριο στα data. 

20 minutes ago, TakeOverNet said:

Μακάρι να μη γίνει. Εγώ στην Τουρκία με 8 ευρω την ημέρα είχα απεριόριστα δεδομένα…

22 minutes ago, TakeOverNet said:

Κατά 90% θα μπει όριο. Έγινε αναφορά σ αυτό, αλλά δεν με ενδιέφερε για να μάθω περισσότερα αλλά απ' ότι κατάλαβα, ήταν κ αυτό μέσα στις αλλαγές 

5 minutes ago, Gv2008 said:

Μακάρι να μη γίνει. Εγώ στην Τουρκία με 8 ευρω την ημέρα είχα απεριόριστα δεδομένα…

Μόνο;

Εγώ όταν πήγαινα Ρόδο ακτοπλοϊκώς έπιασα κάποια στιγμή Turkcell και είχαν με NOVA αυτές τις χρεώσεις 💀

220827040043_wind.thumb.jpg.71d5e41955b11847c1331b75e90b0ce0.jpg

10 minutes ago, elkons said:

Μόνο;

Εγώ όταν πήγαινα Ρόδο ακτοπλοϊκώς έπιασα κάποια στιγμή Turkcell και είχαν με NOVA αυτές τις χρεώσεις 💀

220827040043_wind.thumb.jpg.71d5e41955b11847c1331b75e90b0ce0.jpg

Εγώ με Vf είχα με 8 ευρώ τη μέρα χρήση του προγράμματός μου, δηλαδή απεριόριστες κλήσεις προς Ελλάδα και απεριόριστα δεδομένα 

image.thumb.png.0c4b90156993f67ba43f0b63e28386fd.png

Τελικά ίσχυει ότι πλέον από συμβόλαια που θα γίνουν από 27/11/2024 και επίτα θα έχουν 40GB πολιτική ορθής χρήσης για χρήση σε Ε.Ε. και μετά θα πέφτει η ταχύτητα στα 4mbps. Όσοι έχουν κάνει συμβόλαιο μέχρι κaι τις 24/11/2024 δεν έχουν κανένα περιορισμό μέχρι την λήξη του συμβολαίου. Για εντός Ελλάδος δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

VODAFONE_Oroi_anoixtou_diadiktyou_kinitis_OneNet_I4S_10_2024.pdf

Edited by Cris4524

48 minutes ago, Cris4524 said:

image.thumb.png.0c4b90156993f67ba43f0b63e28386fd.png

Τελικά ίσχυει ότι πλέον από συμβόλαια που θα γίνουν από 27/11/2024 και επίτα θα έχουν 40GB πολιτική ορθής χρήσης για χρήση σε Ε.Ε. και μετά θα πέφτει η ταχύτητα στα 4mbps. Όσοι έχουν κάνει συμβόλαιο μέχρι κaι τις 24/11/2024 δεν έχουν κανένα περιορισμό μέχρι την λήξη του συμβολαίου. Για εντός Ελλάδος δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

VODAFONE_Oroi_anoixtou_diadiktyou_kinitis_OneNet_I4S_10_2024.pdf

Πολύ λίγο το 40 GB. Οι αναφορές εδώ μέσα και οι πληροφορίες λένε για 76 GB

Είμαστε σίγουροι ότι είναι για περιαγωγή;;;;

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Πολύ λίγο το 40 GB. Οι αναφορές εδώ μέσα και οι πληροφορίες λένε για 76 GB

Το παιδί πιο πάνω με το αναγραφόμενο κείμενο αναφέρεται στην I4S σύνδεση, όχι στην κύρια...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης