Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ούτε όμως και για τα συχνά προβλήματα στις εφαρμογές της διαβάζουμε

Από την άλλη καλό είναι να έχουν την Nova στη μπούκα ώστε να δέχεται πίεση να είναι τέλεια, ενώ όσο αφήνουν στο ελεύθερο τη Βόνταφον, τόσο θα επαναπαύεται. 

Τώρα όμως που έγινε η συνεργασία της βονταφον με τα Public, του Γερμανού, θα βγει η νόβα έξω από το παιχνίδι. Κοσμοτέ βονταφον μαζί.

Edited by dimitroula10

22 minutes ago, dimitroula10 said:

Τώρα όμως που έγινε η συνεργασία της βονταφον με τα Public, του Γερμανού, θα βγει η νόβα έξω από το παιχνίδι. Κοσμοτέ βονταφον μαζί.

Δεν το λες κακό αυτό... 

96ca340a3a5cece9586be21b54493892.jpg
Τελικά προχώρησε και μόλις ήρθε μήνυμα και στο τηλ. Σε μερικές ωρες μου λεει θα εχει ολοκληρωθεί η διαδικασία!
Βοήθειά μου

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

20 ώρες πριν, makis1024 said:

Ξεκινάμε με την αναγνώριση του wifi chip, βάλε το device Info HW και δες τι σου γράφει στο wifi chip. Για ΌΛΑ έχει βγάλει ο slimhouse custom Rom. 

20 ώρες πριν, makis1024 said:

Πάρε φακό και δες το χρώμα της μητρικής, από κάτω ανάμεσα στις γρίλιες, είναι πράσινη ή μπλε η μητρική;

Πράσινη η μητρικη

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εαν τύχαινε στη Nova θα διαβάζαμε απο τα ΜΜΕ αρνητικά άρθρα...

Εγω είχα forthnet για dsl-τηλέφωνο και από την αρχή του χρόνου που ενώθηκαν με νοβα δεν μπορώ να μπω σε ανάλυση λογαριασμού και δεν θα το φτιάξουν ποτέ μάλλον (μόνο το σύνολο και ενα rf παίρνω για πληρωμη) , και τίποτα δεν διάβασα σε κανένα ΜΜΕ .
Τωρα το έκοψα βέβαια γιατι έχω πλέον 5g 250mpbs/115mbps που δεν εχει καμια σχέση με 10/1 που έπιανα,  με κάπου 10 ευρω (και σχεδόν δωρεαν με την προσφορα του  φορουμ)   ... με την ευκαιρία μου είπαν 18 ευρω για 2 χρόνια συμβόλαια και οι  6 μηνες δώρο ,  εγώ η κάποιος φίλος να πάρει τηλ και να ζητήσει αυτή την προσφορά - δε απαιτεί κάν γνώση του αριθμού μου οπως καταλαβα οπότε υποθέτω αυτό παιζει τώρα, αλλά παραμένει ακριβότερο απο το  5g  της vodafone που είναι σταθερότατο και πλέον όλοι να έχετε το νού σας για εξελίξεις εκει κυρίως απο modem - σημα κλπ (εγω εβαλα το realme9 5g) .

5 minutes ago, blizard said:

Εγω είχα forthnet για dsl-τηλέφωνο και από την αρχή του χρόνου που ενώθηκαν με νοβα δεν μπορώ να μπω σε ανάλυση λογαριασμού και δεν θα το φτιάξουν ποτέ μάλλον (μόνο το σύνολο και ενα rf παίρνω για πληρωμη) , και τίποτα δεν διάβασα σε κανένα ΜΜΕ .
Τωρα το έκοψα βέβαια γιατι έχω πλέον 5g 250mpbs/115mbps που δεν εχει καμια σχέση με 10/1 που έπιανα,  με κάπου 10 ευρω (και σχεδόν δωρεαν με την προσφορα του  φορουμ)   ... με την ευκαιρία μου είπαν 18 ευρω για 2 χρόνια συμβόλαια και οι  6 μηνες δώρο ,  εγώ η κάποιος φίλος να πάρει τηλ και να ζητήσει αυτή την προσφορά - δε απαιτεί κάν γνώση του αριθμού μου οπως καταλαβα οπότε υποθέτω αυτό παιζει τώρα, αλλά παραμένει ακριβότερο απο το  5g  της vodafone που είναι σταθερότατο και πλέον όλοι να έχετε το νού σας για εξελίξεις εκει κυρίως απο modem - σημα κλπ (εγω εβαλα το realme9 5g) .

Κι εγώ είχα (στων γονιών μου) Νοva σταθερή με 300 προς κινητά και δεν μπορούσα μς κανέναν τρόπο να δω το υπόλοιπο αυτών των 300 λεπτών.

7 minutes ago, blizard said:

18€ απεριοριστο και 6 μήνες δώρο; Πολύ καλή προσφορά… Δίνεις ενα ποσό το μήνα και τέλος.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

5 minutes ago, Nikolas14 said:

18€ απεριοριστο και 6 μήνες δώρο; Πολύ καλή προσφορά… Δίνεις ενα ποσό το μήνα και τέλος.

Μιλάω για dsl μέχρι 24 , και δωρεαν αστικά (δεν θυμάμαι για λεπτά προς κινητά μάλλον οχι) ...το οποίο άλλαξα με 5g cu (τηλέφωνα δεν κάναμε πλέον απο το σταθερο έται και αλλιως)

3 minutes ago, blizard said:

Μιλάω για dsl μέχρι 24 , και δωρεαν αστικά (δεν θυμάμαι για λεπτά προς κινητά μάλλον οχι) ...το οποίο άλλαξα με 5g cu (τηλέφωνα δεν κάναμε πλέον απο το σταθερο έται και αλλιως)

Φυσιολογική τιμή είναι, εγώ ειχα κινητο απεριοριστο και dsl 24 σύνολο 24+17=41€ το μήνα μέχρι τον Μάρτιο του 23. 
Πάντως εκεί που κινουμαι με βολεύει η Cosmote που με 2 σταθερά που πήγα για τα επόμενα δυο χρόνια μου δίνει 10€ δώρο στα καρτοκινητά. 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εάν βγει η προσφορά πάλι για το Red 5 στα 9.90€ η στα 10.86€ ας μας ενημερώσει κάποιο μέλος. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Καλησπέρα. Εγώ τελικά προχώρησα με την προσφορά της Biznest στα 22,88€ απεριόριστα όλα και μετά από επικοινωνία με το τσατ τους, το δικό μου πρόγραμμα δεν έχει περιορισμό σε κάρτα δεδομένων. Η ταχύτητα παραμένει κανονική ακόμα και μετά τα 300gb. Παραθέτω screenshot της συνομιλίας. Επειδή δεν φαίνεται, να σημειώσω ότι ρωτούσα συγκεκριμένα για πρόσθετη κάρτα δεδομένων. Βέβαια όταν θα την πάρω, θα δω και τι πραγματικά ισχύει. 

IMG_2221.png

7 ώρες πριν, patrik said:

22.88 μαζί με την έξτρα κάρτα; 

Όχι, χωρίς αυτήν. Προς το παρόν δεν την χρειάζομαι, για αυτό και δεν την πήρα.

1 ώρα πριν, prototypegr said:

Όχι, χωρίς αυτήν. Προς το παρόν δεν την χρειάζομαι, για αυτό και δεν την πήρα.

Αν έχεις και σταθερό vf η extrasim ειναι δωρεάν πάντως.

18 minutes ago, zerokill said:

Αν έχεις και σταθερό vf η extrasim ειναι δωρεάν πάντως.

Δεν δίνει σταθερό στην περιοχή μου η Vodafone ακόμα.

On 14/12/2023 at 8:24 ΜΜ, prototypegr said:

Καλησπέρα. Εγώ τελικά προχώρησα με την προσφορά της Biznest στα 22,88€ απεριόριστα όλα και μετά από επικοινωνία με το τσατ τους, το δικό μου πρόγραμμα δεν έχει περιορισμό σε κάρτα δεδομένων. Η ταχύτητα παραμένει κανονική ακόμα και μετά τα 300gb. Παραθέτω screenshot της συνομιλίας. Επειδή δεν φαίνεται, να σημειώσω ότι ρωτούσα συγκεκριμένα για πρόσθετη κάρτα δεδομένων. Βέβαια όταν θα την πάρω, θα δω και τι πραγματικά ισχύει. 

IMG_2221.png

Επανέρχομαι στο θέμα και να πω ότι κατόπιν άλλης επικοινωνίας σήμερα για άλλο λόγο, ρώτησα ξανά για τον κόφτη και αυτήν την φορά με ενημέρωσαν ότι όντως έχει. Άντε βγάλε άκρη μετά. Ο καθένας ότι θέλει λέει. Μόνο αν πάρω κάρτα και την τερματίσω θα δω τι παίζει και θα μπορώ να πω με σιγουριά. 

Επανέρχομαι στο θέμα και να πω ότι κατόπιν άλλης επικοινωνίας σήμερα για άλλο λόγο, ρώτησα ξανά για τον κόφτη και αυτήν την φορά με ενημέρωσαν ότι όντως έχει. Άντε βγάλε άκρη μετά. Ο καθένας ότι θέλει λέει. Μόνο αν πάρω κάρτα και την τερματίσω θα δω τι παίζει και θα μπορώ να πω με σιγουριά. 
Η διαρροή που υπάρχει ως τώρα είναι ότι μόνο τα business unlimited ultra δεν έχουν αν και για αυτό κρατάω μικρό καλάθι

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1 minute ago, sgatzo said:

Η διαρροή που υπάρχει ως τώρα είναι ότι μόνο τα business unlimited ultra δεν έχουν αν και για αυτό κρατάω μικρό καλάθι

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό έχω εγώ, αλλά όπως βλέπεις πήρα δυο διαφορετικές απαντήσεις. Μόνο αν κάποιος έχει πάρει εξτρά σιμ μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα. Κάποια στιγμή θα πάρω, απλώς όχι τώρα σύντομα. 

Εγω με vodafone cu δεν ειχα για αυγουστο Σεπτέβριο , τους 2 επόμενους μηνες δεν τα περασα καθόλου ή οριακά, τωρα λογικά θα περάσουμε τα 300 αλλά δεν περιμένω να γίνει κατι  ... θέλει καιρό να καταλάβουμε πως και που μπαινει , έχουν περάσει και αλλοι το όριο χωρις πρόβλημα

Δεύτερος μήνας στο Red Unlimited με την προσφορά των 17€ και η εφαρμογή συνεχίζει να δείχνει ό,τι θέλει. Πιο συγκεκριμένα, εκτός του ότι δεν ανανεώνεται το ποσό πληρωμής στην αρχική, εμφανίζεται και λάθος. 

Τον προηγούμενο μήνα, μου είχε βγει ο πρώτος λογαριασμός ,4-5 μέρες μετά την ενεργοποίηση του συμβολαίου, στα 17,5€, για κάποιο λόγο η VF με χρέωσε 2 φορές και μου είπαν ότι θα γίνει πίστωση στον επόμενο. Τώρα που βγήκε νέος, και με την εφαρμογή της αφαίρεσης φόρου λόγω 29 ετών, στην εφαρμογή βλέπω "ποσό πληρωμής 15,5€", ενώ αν μπω στο myvodafone από υπολογιστή/chrome ή αν πατήσω πάνω στο ποσό και στη συνέχεια πατήσω το "τί οφείλω" μου βγάζει -1,5€. 

να σημειώσω ότι μου εμφανίζει τα ίδια στην εφαρμογή είτε μπω με κινητό και otp, είτε με στοιχεία συνδέσης και otp. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

17 minutes ago, ParafronGR said:

Δεύτερος μήνας στο Red Unlimited με την προσφορά των 17€ και η εφαρμογή συνεχίζει να δείχνει ό,τι θέλει. Πιο συγκεκριμένα, εκτός του ότι δεν ανανεώνεται το ποσό πληρωμής στην αρχική, εμφανίζεται και λάθος. 

Τον προηγούμενο μήνα, μου είχε βγει ο πρώτος λογαριασμός ,4-5 μέρες μετά την ενεργοποίηση του συμβολαίου, στα 17,5€, για κάποιο λόγο η VF με χρέωσε 2 φορές και μου είπαν ότι θα γίνει πίστωση στον επόμενο. Τώρα που βγήκε νέος, και με την εφαρμογή της αφαίρεσης φόρου λόγω 29 ετών, στην εφαρμογή βλέπω "ποσό πληρωμής 15,5€", ενώ αν μπω στο myvodafone από υπολογιστή/chrome ή αν πατήσω πάνω στο ποσό και στη συνέχεια πατήσω το "τί οφείλω" μου βγάζει -1,5€. 

να σημειώσω ότι μου εμφανίζει τα ίδια στην εφαρμογή είτε μπω με κινητό και otp, είτε με στοιχεία συνδέσης και otp. 

Σκρινσοτ αυτά που λέει η εφαρμογή και ακολουθείς αυτά που λέει η εφαρμογή. 

1 ώρα πριν, ParafronGR said:

Το ποσό πληρωμής είναι ο λογαριασμός του τρέχοντος μήνα. Το προηγούμενο σου υπόλοιπο είναι αρνητικό άρα αφαιρείται και άρα το τι οφείλεις είναι -1,5.

7 ώρες πριν, paanos said:

Το ποσό πληρωμής είναι ο λογαριασμός του τρέχοντος μήνα. Το προηγούμενο σου υπόλοιπο είναι αρνητικό άρα αφαιρείται και άρα το τι οφείλεις είναι -1,5.

σωστά, απλά αναφέρω ότι το λογικό θα ήταν, από τη στιγμή που δεν χρωστάω κάτι, να εμφανίζεται ώς ποσό πληρωμής είτε το -1,5€ (το οποίο φαίνεται σε όλα τα υπόλοιπα κανάλια ΚΑΙ στον έντυπο λογαριασμό), είτε να μην υπάρχει κάτι (όπως δεν υπήρχε ποσό πληρωμής σε αντίστοιχη περίπτωση που είχα χρεωθεί παραπάνω στην COSMOTE TV και μου πιστώσαν τα χρήματα στον επόμενο λογαριασμό και είχα υπόλοιπο πληρωμής -3€)

Σε άλλα νέα, αν ενεργοποιήσω από τον αριθμό του συμβολαίου εκτροπή να χτυπάει ένα άλλο νούμερο, είτε CU, είτε COSMOTE, θα περνάει κανονικά και θα καταναλώνει από τα "απεριόριστα" του Red ή θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? 

PS: Με αφορμή τα περί λογαριασμών, τί σκ@τά συνηθεία είναι αυτή της VF να έχει με τη μορφή κλήσεων τις κινήσεις δεδομένων?? 3.5 (!!) σελίδες να βλέπω κινήσεις προς το apn της για 80gb συνολική χρήση. Δλδ το Γενάρη πόσες σελίδες θα έχω ίντερνετ που μέχρι στιγμής έχω 500gb κατανάλωση?? :P 

Edited by ParafronGR

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Μπήκα τελικά στο τριπάκι και πήρα έξτρα κάρτα. Την έβαλα σε ένα 5G router που είχα και ξεκίνησα να κατεβάζω προκειμένου να δω τι θα γίνει. Καμιά αλλαγή τελικά μετά τα 300GB. Συνεχίζει στο μάξιμουμ της ταχύτητας που πιάνει. Μάλιστα, μου το είχε πει και η υπάλληλος του καταστήματος που πήρα την κάρτα ότι το πρόγραμμά μου δεν έχει πολιτική ορθής χρήσης.

Screenshot 2023-12-20 144657.png

Screenshot 2023-12-20 144706.png

Edited by prototypegr