Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχει να κάνει με ηλικία. Εγω δεν ειμαι πιτσιρικι και μου φτανουν και λιγοτερα λεπτά. 

Οκ αν σου φτάνουν 200 λεπτά με 3’ ελάχιστη χρέωση δηλαδή κάπου 66 κλήσεις σημαίνει οτι κάνεις μέσο όρο 2 τηλέφωνα την ημέρα.Η αλήθεια ειναι οτι σε ζηλεύω
4beea8f2e3c8feef09b2383b67ddb094.jpg

Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk

Ερώτηση

1. Υπάρχει bonus με πληρωμή μέσω my Vodafone;

2. Υπάρχει bonus με πληρωμή μέσω ιστοσελίδας;

Πλήρωσα μέσω της εφαρμογής με Apple Pay και δεν είχα 😕

5 ώρες πριν, zerokill said:

Οκ αν σου φτάνουν 200 λεπτά με 3’ ελάχιστη χρέωση δηλαδή κάπου 66 κλήσεις σημαίνει οτι κάνεις μέσο όρο 2 τηλέφωνα την ημέρα.Η αλήθεια ειναι οτι σε ζηλεύω
4beea8f2e3c8feef09b2383b67ddb094.jpg

Τον προηγούμενο μήνα με COSMOTE

IMG_0039.jpeg

11 minutes ago, user. said:

Υπάρχει bonus με πληρωμή μέσω my Vodafone;

2. Υπάρχει bonus με πληρωμή μέσω ιστοσελίδας;

Bonus αν εννοείς δώρο όχι. Αν εννοείς το alpha bank bonus τότε η επιλογή εξαργύρωσης εμφανίζεται μόνο με πληρωμή με κάρτα, όχι με Apple Pay. Σε κάθε περίπτωση επειδή η Vodafone είναι συνεργάτης του Alpha Bank Bonus παίρνεις 4 πόντους για 1€ συναλλαγής 

19 minutes ago, paanos said:

Bonus αν εννοείς δώρο όχι. Αν εννοείς το alpha bank bonus τότε η επιλογή εξαργύρωσης εμφανίζεται μόνο με πληρωμή με κάρτα, όχι με Apple Pay. Σε κάθε περίπτωση επειδή η Vodafone είναι συνεργάτης του Alpha Bank Bonus παίρνεις 4 πόντους για 1€ συναλλαγής 

Εννοώ εάν μας δίνει δώρο Χ GB όπως η COSMOTE

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δεν εχει να κάνει με ηλικία. Εγω δεν ειμαι πιτσιρικι και μου φτανουν και λιγοτερα λεπτά. 

Δεν εχει σημασία αν σου φτάνουν, αλλά το ότι σε όλα τα συμβόλαια ακόμα και σε τυπου frog που είναι ουσιαστικά με δέσμευση ενως μήνα πρέπει να υπολογίζεις οτι θα κάταναλώσεις τα μισά από όσα δίνουν αφου αν τα ξεπεράσεις θα χρεωθείς πολυ ακριβά .

Ειναι αδύνατον να είσαι κοντά στα όρια του πακετου ταυτόχρονα και στην ομιλια και στα gb οπότε πληρώνεις υπερβολικά πιο πολλά από όσο θα έπρεπε τελικά. Ακόμα και στα συμβόλαια μηνα με roll over πολλοί πέφτουν στην παγίδα ότι θα μιλήσουν 1000 λεπτά ή θα φάνε 100Gb το καλοκαίρι από ότι έχουν μαζέψει και το θεωρούν τζαμπα ενω στην ουσία το έχουν πληρώσει 100 ευρω.

Γιαυτο προτιμάμε συμβόλαια με όσο το δυνατόν μικρότερη δέσμευση (ακόμα και ημερών) , όπως και συμβόλαια που μας επιστρέφουν σε μετρητά ότι δεν χαλάσαμε τον μηνα ... βασικο να έχουν δυνατότητα έυκολη αυτόματης αλλαγής αναμεσα σε ποσότητα gb και ομιλίας για να μην πετάμε στα σκουπίδια τίποτα, και επιπλέον δυνατότητα ακομα πιο φτηνών πακέτων για διακοπές ή περιόδους που θέλουμε παραπανω για να μην αναγκαζόμαστε να φυλάμε gb και λεπτα αγορασμενα ακριβά, ΔΛΔ δέστε το liquid 0.0065/min 0.0012/mb και υπολογίστε ...παλαιου τύπου "συμβόλαιο" πριν τα κανουν τεράστια πακετα και αλλα 1000 πράγνατα να σε δεσμέυουν 

Edited by blizard

Εγώ που πλήρωσα τις προάλλες μου έκανε δώρο 5 GB για 7 ημέρες.

Καλησπέρα,
Σε όσους έκαναν την φορητότητα από Vodafone CU στο πρόγραμμα με τα 17.5Ε (όλα απεριόριστα), τους στάλθηκε νέα sim?
Εγώ εχθές έκανα αποδοχή και βλέπω στο Vodafone app ότι δεν φαίνεται κάποιο πρόγραμμα στην υπάρχουσα sim μου αλλά μου δείχνει απεριόριστα τα πάντα και πως λίγουν σε 3 μέρες από σήμερα.

Edited by bilakos10

Καλησπέρα,
Σε όσους έκαναν την φορητότητα από Vodafone CU στο πρόγραμμα με τα 17.5Ε (όλα απεριόριστα), τους στάλθηκε νέα sim?
Εγώ εχθές έκανα αποδοχή και βλέπω στο Vodafone app ότι δεν φαίνεται κάποιο πρόγραμμα στην υπάρχουσα sim μου αλλά στο μου δείχνει απεριόριστα τα πάντα και πως λίγουν σε 3 μέρες από σήμερα.

SIM στέλνουν μόνο όταν γίνεται φορητότητα απο άλλο δίκτυο αν εισαι καρτοκινητό vf και κάνεις συμβόλαιο δεν χρειάζεται αντικατάσταση.

O λογαριασμός αυτός περιλαμβάνει, πέρα από το μηνιαίο πάγιο που έχετε επιλέξει, και την αναλογική χρέωση του παγίου από τηνενεργοποίηση της σύνδεσης έως την έκδοση του λογαριασμού 09/12/2023.

Πιο συγκεκριμένα:Το πάγιο για 8 ημέρα/ες από 01/12/2023 έως 08/12/2023, δηλαδή για το διάστημα από την ενεργοποίηση της υπηρεσία σας

μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού

• Το πάγιο για ένα μήνα από 09/12/2023 έως 08/01/2024 , δηλαδή για τον τρέχοντα μήνα τιμολόγησης

1 Δεκεμβρίου μου ήρθε η sim. Δε μπορούσαν στο τέλος του μήνα να μου στείλουν το λογαριασμό; τι να πω; 

24,19 μου ήρθε τώρα ο λογαριασμός. Ελπίζω να θυμούνται ότι συμφωνήσαμε στα 19.10😀

Ότι καλύτερο σε τιμή για το Red unlimited το είχα πάρει με φορητήτα ταυτόχρονα σταθερού και κινητού. 

Αλλά έκανα χαζομάρα τότε τράβηξα μόνο το ένα κινητό που είχα στο όνομα μου. 

Screenshot_20231210_200233.jpg

13 minutes ago, Antonio21 said:

Ότι καλύτερο σε τιμή για το Red unlimited το είχα πάρει με φορητήτα ταυτόχρονα σταθερού και κινητού. 

Αλλά έκανα χαζομάρα τότε τράβηξα μόνο το ένα κινητό που είχα στο όνομα μου. 

Screenshot_20231210_200233.jpg

Απίστευτο 

19 ώρες πριν, patrik said:

O λογαριασμός αυτός περιλαμβάνει, πέρα από το μηνιαίο πάγιο που έχετε επιλέξει, και την αναλογική χρέωση του παγίου από τηνενεργοποίηση της σύνδεσης έως την έκδοση του λογαριασμού 09/12/2023.

Πιο συγκεκριμένα:Το πάγιο για 8 ημέρα/ες από 01/12/2023 έως 08/12/2023, δηλαδή για το διάστημα από την ενεργοποίηση της υπηρεσία σας

μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού

• Το πάγιο για ένα μήνα από 09/12/2023 έως 08/01/2024 , δηλαδή για τον τρέχοντα μήνα τιμολόγησης

1 Δεκεμβρίου μου ήρθε η sim. Δε μπορούσαν στο τέλος του μήνα να μου στείλουν το λογαριασμό; τι να πω; 

24,19 μου ήρθε τώρα ο λογαριασμός. Ελπίζω να θυμούνται ότι συμφωνήσαμε στα 19.10😀

24,19/38 *30 μας κανει 19,09 άρα είσαι μια χαρά

Δεν πάει να το δώσει και 14,20 αν χρειάζεσαι extrasim άχρηστο είναι με τα 300gb.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

23 minutes ago, Antonio21 said:

Έχει αναφέρει κάποιος κόφτη; 

αν αναφέρεσαι στο Giga Ultra Unlimited, έστειλα μήνυμα στο τσατ και μου είπαν ότι έχει κόφτη 300gb και μάλιστα ότι κόβεται τελείως η σύνδεση σ'εκείνη τη SIM μέχρι την αλλαγή του μήνα (πράγμα αναληθές, υπάρχει ο κόφτης, αλλά πέφτει σε 4mbps)

Σε άλλα νέα, να αναφέρω και μια τελείως απαραδεκτη κατ'εμέ αντιμέτωπιση από τη vodafone.

Σήμερα, μετά από μήνες συνεχούς χρήσης, το κινητό μου πάγωσε και έκανε reboot και με αποτέλεσμα να μου ζητάει pin ενώ ήμουν στο δρόμο για δουλειά ,χωρίς να έχω το καρτάκι με τους αριθμούς (και χωρίς να θυμάμαι το pin). Μετά από 40+ λεπτά μέχρι να βρω υπολογιστή για να επικοινωνήσω μαζί τους και αφού επιβεβαίωνω όλα μου τα στοιχεία η απάντηση του υπαλλήλου ήταν η εξής:

- Στα στοιχεία σας υπάρχουν άλλοι δύο αριθμοί , ΧΧΧΧ & ΩΩΩΩ" και θα πρέπει να λάβετε otp σε εναν από αυτούς.

Αφού του εξήγησα ότι δεν έχω κανέναν αριθμό μαζί μου, η απάντηση του ήταν, "Δυστυχώς, θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα vodafone με την ταυτότητά σας για να λάβετε τον αριθμό puk".

Όλα αυτά Κυριακή πρωί σε αριθμό ημί - εταιρικό (δλδ είναι προσωπικός, αλλά λαμβάνω τηλ από δουλειές) . Έμεινα 10+ ώρες χωρίς τηλ μέχρι να φτάσω σπίτι να βρω τους κωδικούς.

Απαραδέκτοι. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

26 minutes ago, ParafronGR said:

αν αναφέρεσαι στο Giga Ultra Unlimited, έστειλα μήνυμα στο τσατ και μου είπαν ότι έχει κόφτη 300gb και μάλιστα ότι κόβεται τελείως η σύνδεση σ'εκείνη τη SIM μέχρι την αλλαγή του μήνα (πράγμα αναληθές, υπάρχει ο κόφτης, αλλά πέφτει σε 4mbps)

Σε άλλα νέα, να αναφέρω και μια τελείως απαραδεκτη κατ'εμέ αντιμέτωπιση από τη vodafone.

Σήμερα, μετά από μήνες συνεχούς χρήσης, το κινητό μου πάγωσε και έκανε reboot και με αποτέλεσμα να μου ζητάει pin ενώ ήμουν στο δρόμο για δουλειά ,χωρίς να έχω το καρτάκι με τους αριθμούς (και χωρίς να θυμάμαι το pin). Μετά από 40+ λεπτά μέχρι να βρω υπολογιστή για να επικοινωνήσω μαζί τους και αφού επιβεβαίωνω όλα μου τα στοιχεία η απάντηση του υπαλλήλου ήταν η εξής:

- Στα στοιχεία σας υπάρχουν άλλοι δύο αριθμοί , ΧΧΧΧ & ΩΩΩΩ" και θα πρέπει να λάβετε otp σε εναν από αυτούς.

Αφού του εξήγησα ότι δεν έχω κανέναν αριθμό μαζί μου, η απάντηση του ήταν, "Δυστυχώς, θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα κατάστημα vodafone με την ταυτότητά σας για να λάβετε τον αριθμό puk".

Όλα αυτά Κυριακή πρωί σε αριθμό ημί - εταιρικό (δλδ είναι προσωπικός, αλλά λαμβάνω τηλ από δουλειές) . Έμεινα 10+ ώρες χωρίς τηλ μέχρι να φτάσω σπίτι να βρω τους κωδικούς.

Απαραδέκτοι. 

Πιο απαράδεκτοι θα ήταν αν σου έδιναν το puk. Οι απάτες που έχουν γίνει και έχουν αδειάσει λογαριασμοί είναι πάρα πολλές.

Αν μπεις στο παλιό my Vodafone (http://Vodafone.gr/prepay-tv-login ) σε αφήνει να τα δεις χωρίς OTP

Edited by paanos

3 ώρες πριν, TakeOverNet said:

Πιο απαράδεκτοι θα ήταν αν σου έδιναν το puk. Οι απάτες που έχουν γίνει και έχουν αδειάσει λογαριασμοί είναι πάρα πολλές.

Φίλε μου, συγγνώμη, αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί σε τίποτε - τα προσωπικά μας στοιχεία τα έχουμε ακριβώς για ταυτοποίηση. Δεν γίνεται να μου ζητάς ΚΑΙ αφμ ΚΑΙ ταυτότητα ΚΑΙ ημ. γέννησης για να μου πεις Κυριακή πρωί "πήγαινε σε κατάστημα". Δλδ θα έμενα 24 ώρες χωρίς τηλ επειδή έχει εξαπατηθεί η Vodafone πάρα πολλές φορές.  

Σε 2 ώρες ταξιδεύω για εξωτερικό για δουλειά για τις επομενες μέρες, αν γινόταν κάτι εκεί και δεν μπορούσα να συνδεθώ, θα έμενα 7 μέρες χωρίς τηλ?

Και επίσης, με ποια λογική βλέπεις αριθμούς στο όνομα ενός και περιμένεις να τους έχει 24/7 πάνω του. Αυτή τη στιγμή εκτός από τον κύριο αριθμό μου, έχω ένα δεύτερο CU σε mifi - ο υπάλληλος σε κανέναν από τους δύο αριθμούς δεν μου ανέφερε το συγκεκριμένο. επειδή κρατάω τους φακέλους που έχω πάρει SIM από τη VF, είδα στις υπεύθυνες δηλώσεις ότι τα νούμερα για το otp, ήταν τα νούμερα -δώρο που μου είχαν στείλει μαζί με το βασικό νούμερο - δλδ και 1% να υπήρχε η πιθανότητα να έχω το βασικό νούμερο (από τη στιγμή που σου λέω ότι δεν), το να έχω το νούμερο - δώρο, δεν το σκεφτόμαστε καν να εναλλακτική, έχει πάει ήδη στον κάδο ανακύκλωσης. 

2 ώρες πριν, paanos said:

Αν μπεις στο παλιό my Vodafone (http://Vodafone.gr/prepay-tv-login ) σε αφήνει να τα δεις χωρίς OTP

Ωραίος. Τραβηξα φωτο για παν ενδεχομενο :) 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Έπρεπε πάντως αν εχεις σταθερή να μην έχεις limit στην I4S.