Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το θέμα είναι για ποιο λόγο έγινε αυτή η αλλαγή από μόνη της. Τουλάχιστον εμένα αυτό θα με ενοχλούσε. Και αντίστοιχα οι έξτρα 2 μήνες δέσμευση. Αν δεν έχεις κάποιο θέμα προφανώς και δεν σε ενοχλεί η μεγαλύτερη έκπτωση.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

κλεινω χρονο στις 28 δεκεμβριου και μη πηραν για ανανεωση συμβολαιου.

εχω 2 γραμμες ulimited 25. ειχα εκπτωση 45% τον πρωτο χρονο, 25% τον δευτερο και τωρα μονο 10% λογω οικογενειακου. και θελουν 18μηνο συμβολαιο.

αν κανω κινηση για καρτοκινητο cu λετε να με καλεσουν για καμμια προσφορα? η καλυτερα να παω για φορητοτητα σε αλλη εταιρεια?

Το θέμα είναι για ποιο λόγο έγινε αυτή η αλλαγή από μόνη της. Τουλάχιστον εμένα αυτό θα με ενοχλούσε. Και αντίστοιχα οι έξτρα 2 μήνες δέσμευση. Αν δεν έχεις κάποιο θέμα προφανώς και δεν σε ενοχλεί η μεγαλύτερη έκπτωση.

Δικιο εχεις αλλα επειδή καθολου δεν με ενοχλεί με 17,13 τελικη τιμη για red1 δεν μιλησα καθολου...Σφαλμα μου από την αρχη που δεν ζητησα 24μηνο συμβολαιο γιατι τέτοιες τιμες δυσκολο να ξαναπαιξουν..

Μια υποψια αλλα χωρις αποδειξεις είναι ότι το 18,80 το πηρα τις μερες του πολεμου με VODAFONE και Cosmote τελη Σεπτεμβριου και ισως δεν θελουν να ξαναβρεθουν αντιμέτωπες το 2014 το ιδιο χρονικο διαστημα ...Απλα μια υποψια..

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Καλημέρα 2 γραμμές από σημερινή προσφορά μετά από αίτηση φορτικότητας σε F2G

μεταξύ μας απεριόριστα

300 προς όλα τα κινητά

1500 σταθερά

200ΜΒ Data

όχι SMS

Λέω να συμφωνήσω .. τι λέτε αξίζει?

(οι γραμμές από παλιό εταιρικό μεταφορά σε προσωπικό)

Κόστος 15.12 τελική η κάθε γραμμή

Καλημέρα 2 γραμμές από σημερινή προσφορά μετά από αίτηση φορτικότητας σε F2G

μεταξύ μας απεριόριστα

300 προς όλα τα κινητά

1500 σταθερά

200ΜΒ Data

όχι SMS

Λέω να συμφωνήσω .. τι λέτε αξίζει?

(οι γραμμές από παλιό εταιρικό μεταφορά σε προσωπικό)

Κόστος 15.12 τελική η κάθε γραμμή

Με 10€ στο f2g έχεις..... 5€/200' προς όλους +120' προς w/q, +bonus 240' προς όλους (60'Χ4) και αν θέλεις έχτρα 2€/100' προς όλους.

Επίσης με άλλα 5€ έχεις 1000 ΜΒ. Τι να λένε τα 200ΜΒ?

Τωρα τα 1500' προς σταθερά είναι παγίδα. Αποκλείεται να πάρεις σταθερό απ το κινητο.

Επομένως με τα ίδια λεφτά έχεις περισσότερα και τα δώρα έξτρα + ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ. Όποτε ακούσεις καλύτερη προσφορά, πας.

Αν στο πάνε στα 8€ τότε μόνο αξίζει.

Δικιο εχεις αλλα επειδή καθολου δεν με ενοχλεί με 17,13 τελικη τιμη για red1 δεν μιλησα καθολου...Σφαλμα μου από την αρχη που δεν ζητησα 24μηνο συμβολαιο γιατι τέτοιες τιμες δυσκολο να ξαναπαιξουν..

Μια υποψια αλλα χωρις αποδειξεις είναι ότι το 18,80 το πηρα τις μερες του πολεμου με VODAFONE και Cosmote τελη Σεπτεμβριου και ισως δεν θελουν να ξαναβρεθουν αντιμέτωπες το 2014 το ιδιο χρονικο διαστημα ...Απλα μια υποψια..

Λάθος που το δέχτηκες, η υποψία σου είναι σίγουρα βάσιμη. Οταν θα λήξουν όλα αυτά τα συμβόλαια του χρόνου το Σεπτέμβρη είναι σίγουρο ότι θα ξεβρακωθούν πάλι για να κρατήσουν το κόσμο. Θέλουν να δώσουν ψιχουλα 1,5 ευρώ για να σου πούνε του χρόνου το Νοέμβρη sorry τωρα θα κάνετε ανανέωση με 35 ευρώ το μήνα.

Να μην δεχτεί κανένας σας ανανέωση μακριά από το Σεπτέμβρη που έγινε ο πόλεμος τιμών γιατι θα την πατήσει!

Λάθος που το δέχτηκες, η υποψία σου είναι σίγουρα βάσιμη. Οταν θα λήξουν όλα αυτά τα συμβόλαια του χρόνου το Σεπτέμβρη είναι σίγουρο ότι θα ξεβρακωθούν πάλι για να κρατήσουν το κόσμο. Θέλουν να δώσουν ψιχουλα 1,5 ευρώ για να σου πούνε του χρόνου το Νοέμβρη sorry τωρα θα κάνετε ανανέωση με 35 ευρώ το μήνα.

Να μην δεχτεί κανένας σας ανανέωση μακριά από το Σεπτέμβρη που έγινε ο πόλεμος τιμών γιατι θα την πατήσει!

Ας ερθει εκεινη η ωρα και τα γραπτα με το συμβολαιο είναι υπαρκτα.....Λενε 26/9/2013 και κανεις δεν μπορει να τα αμφισβητησει

Ένα αυθαιρετο sms που μου εστειλαν δεν νομιζω να λει κατι...

Η Cosmote από ότι θυμαμαι εκεινες τις ...αγριες μερες ηθελε 18μηνα συμβολαια

Φιλικά Γιάννης

Καλα δεν τους ξέρεις τωρα, αφού δεν εναντιώθηκες και ήταν για το συμφέρον σου (δε μπορεις να τους κατηγορήσεις για κάτι) όταν έρθει εκεινη η στιγμή το Σεπτέμβρη και σου πούνε δεν το ανανεωνουμε το συμβόλαιο από τωρα τι θα πεις? Ασε που αμα κάνεις μεταφορά θα σου ζητάνε 65 - 17 ευρώ χ 2 μήνες. Θα τους πας στα δικαστήρια?

Και η voda εκανε κατι λίγα 18μηνα αλλά πολύ λίγα, θυμάμαι πως και εγω στην αρχή τους είχα ζητήσει 18 μηνο και δεν δέχτηκαν (ευτυχώς γιατι ανανέωσα σχετικά στην αρχή του πολέμου και δεν φανταζόμουν τι θα ακολουθήσει)

Το θέμα είναι μήπως απλά έγινες "στόχος" κάποιου τμήματος τηλεμάρκετινγκ το οποίο για να πιάσει στόχο σου πέρασε μία έκπτωση 1,5 ευρώ, αλλά αυτό το έγραψε σαν πώλησή του. Ωστόσο σου φόρτωσε την έξτρα δέσμευση, χωρίς να ξέρεις εσύ τίποτα...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Όταν εχω υπογραψει 12μηνο συμβολαιο σε καταστηνα στις 26/9 με ποιο τροπο μπορουν να το αμφισβητησουν ???

Φιλικά Γιάννης

Γιαννη μπαινεις στο my account; Βλεπεις καποια αλλη ημερομηνια;

Εγω παντος δεν εχω αλλη προσφορα περαν αυτης που εκλεισα :rolleyes:

Γιαννη μπαινεις στο my account; Βλεπεις καποια αλλη ημερομηνια;

Εγω παντος δεν εχω αλλη προσφορα περαν αυτης που εκλεισα :rolleyes:

Σημερα βγηκε ο νεος λογαριασμος αρα από αυριο αν υπαρχει κατι...Μπορουμε να δουμε διαρκεια συμοβολαιου από εκει ?

Φιλικά Γιάννης

Ναι μπορεις και βλεπεις την διαρκεια :)

Από ποια επιλογή ?

Φιλικά Γιάννης

Το γραφει απο κατω (πχ 18μηνο) δεν βλεπεις ομως την ακριβη ημερομηνια (εκτος αν κανω λαθος)

Το 12μηνο είναι μαρκαρισμενο αλλα χωρις ημερομηνίες.

Φιλικά Γιάννης

Αυτό το sms πηγςς και στις 3 γραμμες.

Φιλικά Γιάννης

Από τμημα τηλεμαρκετινγ δεν υπάρχει περιπτωση να ειναι γιατι δεν δίνει προμηθειες η voda για ήδη δεσμευμένους με συμβόλαιο πελάτες.

Επίσης επειδή ο τσάμπας πέθανε, σε μία τέτοια πιεσμένη τιμή δε κάνουν έκπτωση επειδή έγιναν καλοί άνθρωποι ξαφνικά και σε συμπόνεσαν, αλλά προφανώς γιατί θέλουν να κερδίσουν αυτό που είπαμε. Πάρε τηλεφωνο άμεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και δήλωσε τη διαφωνία σου με τη παράταση του συμβολαίου. Αν θέλουν να σου κάνουν την έκπτωση χωρίς παράταση τότε μια χαρά (είναι όντως καλοί άνθρωποι) αν επιμένουν σε παράταση ζήτησε να να ισχύσει το συμβόλαιο όπως είχες χωρίς την έκπτωση.

Επίσης μετά επιβαίωσε ότι το συμβόλαιο σου όντως ισχύει μέχρι το Σεπτέμβριο γιατι μπορεί να σου πουνε ότι θα το φτιάξουν και να μη κάνουν τίποτα και του χρόνου να πλακώνεσαι μαζί τους.

Edited by mobile-gr

Επίσης είναι πολύ ύποπτο ότι έκαναν αυτη τη προσφορά 1 μέρα πριν την έκδοση του λογαριασμού ώστε να βγει ο καινούργιος με τα νέα στοιχεία και να έχουν καταρχήν απόδειξη ότι το αποδέχτηκες (αφού δέχτηκες το νέο λογαριασμό) και δεύτερον να σου λένε τωρα δε μπορούμε να κάνουμε τίποτα καθώς βγήκε ο καινούργιος λογαριασμός και το νέο συμβόλαιο τρέχει.

Είναι μιλάμε πολύ λαμόγια ρίχνουν το τυράκι για να πιάσουν ποντικαρέους. :ninja:

Αυτό με το My eBill που κάνουν και δώρα μετά από κλήρωση (δωρεάν πάγιο για ένα χρόνο κλπ) ξέρει κανείς πώς λειτουργεί;

Εννοώ πως αν το ενεργοποιήσω και δεν μπορώ να πληρώνω τον λογαριασμό μου online, τότε πώς θα το κάνω;

Αυτό με το My eBill που κάνουν και δώρα μετά από κλήρωση (δωρεάν πάγιο για ένα χρόνο κλπ) ξέρει κανείς πώς λειτουργεί;

Εννοώ πως αν το ενεργοποιήσω και δεν μπορώ να πληρώνω τον λογαριασμό μου online, τότε πώς θα το κάνω;

Το my ebill ειναι για να σου ερχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος μονο και οχι με το ταχυδρομειο. Το εχω κανει και μου στελνουν καθε μηνα ενα κληδωμενο pdf με mail και εναν κωδικο με sms για να το ανοιξω. Δεν εχει σχεση με το πώς θελεις να πληρωνεις το λογαριασμο

Το my ebill ειναι για να σου ερχεται ηλεκτρονικα ο λογαριασμος μονο και οχι με το ταχυδρομειο. Το εχω κανει και μου στελνουν καθε μηνα ενα κληδωμενο pdf με mail και εναν κωδικο με sms για να το ανοιξω. Δεν εχει σχεση με το πώς θελεις να πληρωνεις το λογαριασμο

Μισό λεπτάκι όμως. Εγώ τον πληρώνω στην τράπεζα. Αν μου έρχεται ηλεκτρονικά, τι θα προσκομίζω στην τράπεζα για να πληρώνω το αντίστοιχο αντίτιμο κάθε φορά;

Μισό λεπτάκι όμως. Εγώ τον πληρώνω στην τράπεζα. Αν μου έρχεται ηλεκτρονικά, τι θα προσκομίζω στην τράπεζα για να πληρώνω το αντίστοιχο αντίτιμο κάθε φορά;

Φανταζομαι μπορεις να τους λες τι ποσο θες να πληρωσεις. Πχ οταν πηγαινω στη Vodafone να πληρωσω, μου λενε "το υπολοιπο ειναι τοσο", αλλα καποιες φορες πληρωνω περισσοτερο ή λιγοτερο

Paidia na kano mia erotisi? Stin analisi logarismon sto My Account, emfanizontai analitika san kanonikes kliseis kai oi videokliseis (px me Tango)? Diladi pote eginan, diarkeia klp? Emfanizetai kai o arithmos pou kalesa?

(Signomi pou rotao edo alla eimai ligo asxetaki kai protaris me to forum)

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση; Στην ανάλυση λογαριασμών στο My Account, εμφανίζονται αναλυτικά σαν κανονικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις (π.χ. με Tango). Δηλάδη πότε έγιναν, διάρκεια κλπ; Εμφανίζεται και ο αριθμός που κάλεσα;

(Συγνώμη που ρωτάω εδώ άλλα είμαι λίγο ασχετάκι και πρωτάρης με το forum)

(Σημ. Mod.: Αποφεύγουμε τα greeklish γιατί δεν διαβάζονται)

Edited by xpan
Greeklish -> Greek

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών