soublaki-3 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Πού θες να ξέρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Και πάλι εφόσον δεν το διαθετει η voda, πως θα στο τιμολογήσουν?Ειναι συγκεκριμένη η διαδικασια. Δεν νομιζω οτι μπορείς να το κανεις αυτο. Δεν θα μπορεσει να πληρωθει ο συνεργατης Η τιμολογηση στο πλαισιο δεν εχει καμια σχεση με το αν το εχει η vodafone. Πχ πας και παιρνεις οποιοδηποτε laptop/netbook με συνδεση στο vmb 10 gb , ενω η vodafone εχει μονο το dell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Aρα το soublaki θα μπορεσει να το παρει. Και στο συμβόλαιο της ανανεωσης τί θα γραφει δηλαδή?Δεν υπάρχει επιλογη στο προγραμμα ανανεωσης για το D880, το ήλεγξα μόλις. Εικονική συσκευη θα βαλουνε?Εκτος αν δεν χρησιμοποιουν το FC Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Aρα το soublaki θα μπορεσει να το παρει. Και στο συμβόλαιο της ανανεωσης τί θα γραφει δηλαδή?Δεν υπάρχει επιλογη στο προγραμμα ανανεωσης για το D880, το ήλεγξα μόλις. Εικονική συσκευη θα βαλουνε?Εκτος αν δεν χρησιμοποιουν το FC Επειδή εχω αναβάθμιση η vodafone διαθέτει για τους συνδρομητές της το samsumg d 880 ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Γεια χαρα σε ολους, εχω συμβολαιο vodafone κ εχω το εξης ... οταν μιλαω με καποιον κ ενω εχω ενεργη την αναμονη κλησεων οταν με παιρνει καποιος αλλοτε καλει και αλλοτε ερχεται μηνυμα ειδοποιησησ...πως γινετε να απενεργοποιησω το μηνυμα ειδοποιησης?(Ν73) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zetoula Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Σε παλιότερη ερώτηση μου,μου είπαν ότι μπορώ να διαλέξω από λίστα το νέο νούμερο. Το νούμερο θα στο δώσουν αυτόματα,δεν υπάρχει κάποια λίστα για να διαλέξεις.Πας στο κατάστημα και ο υπάλληλος τηλεφωνεί εκείνη την ώρα στα κεντρικά και στο ανακοινώνει.Απο λίστα διαλέγεις μόνο οταν κάνεις καινούρια σύνδεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Το νούμερο θα στο δώσουν αυτόματα,δεν υπάρχει κάποια λίστα για να διαλέξεις.Πας στο κατάστημα και ο υπάλληλος τηλεφωνεί εκείνη την ώρα στα κεντρικά και στο ανακοινώνει.Απο λίστα διαλέγεις μόνο οταν κάνεις καινούρια σύνδεση. Αγαπητέ κε *******, σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, προφανώς θα σας δοθεί μια διαθέσιμη λίστα για να επιλέξετε. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε το κατάστημα Vodafone. Παρακαλούμε μην διστάσετε αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ή απορία. Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Πού το βρήκες το δωρεάν να το πάρουμε κι εμείς που δεν μας περισσεύουνε; ρε φιλε δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευεσαι.....αμα ξερεις να απαντησεις στη ερωτηση απαντα....και απο την στιγμη που ΕΓΩ εχω αποδεχτει με το αντιστοιχο τιμημα να εχω καποια απεριοριστα συν 300λεπτα χωρις να χρεωνει παραπανω τα λεω για χαρη συντομιας δωρεαν....και επειδη τζαμπα δεν γινεται τιποτα εμενα αυτο το προγραμμα καλυπτε τις αναγκες μου καλυτερα και αυτο επελεξα...σε οποιον δεν αρεσει δεν το παιρνει.....αντε με τις εξυπνάδες εδω μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 ρε φιλε δεν καταλαβαινω γιατι ειρωνευεσαι.....αμα ξερεις να απαντησεις στη ερωτηση απαντα....και απο την στιγμη που ΕΓΩ εχω αποδεχτει με το αντιστοιχο τιμημα να εχω καποια απεριοριστα συν 300λεπτα χωρις να χρεωνει παραπανω τα λεω για χαρη συντομιας δωρεαν....και επειδη τζαμπα δεν γινεται τιποτα εμενα αυτο το προγραμμα καλυπτε τις αναγκες μου καλυτερα και αυτο επελεξα...σε οποιον δεν αρεσει δεν το παιρνει.....αντε με τις εξυπνάδες εδω μεσα Καταρχήν μάθε να μιλάς καλύτερα, και κατά 2ον, δε σε ειρωνεύτηκε κανένας. ΟΚ; Άλλη δουλειά δεν είχα να τσακώνομαι στα φόρουμ...Αρκετές σκοτούρες έχω, ειδικά αυτή την εποχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 Καταρχήν μάθε να μιλάς καλύτερα, και κατά 2ον, δε σε ειρωνεύτηκε κανένας. ΟΚ; Άλλη δουλειά δεν είχα να τσακώνομαι στα φόρουμ...Αρκετές σκοτούρες έχω, ειδικά αυτή την εποχή. σου απαντησα στο υφος που αρμοζει στα γραφομενα σου...το αν ειρωνευτικες η οχι θα μου επιτρψεις να το κρινω εγω....και υπευθυνοι για το πως μιλαω και αν αυτα που λεω θιγουν καποιον ειναι οι administrators και οχι εσυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 σου απαντησα στο υφος που αρμοζει στα γραφομενα σου...το αν ειρωνευτικες η οχι θα μου επιτρψεις να το κρινω εγω....και υπευθυνοι για το πως μιλαω και αν αυτα που λεω θιγουν καποιον ειναι οι administrators και οχι εσυ!!!! Αν εσύ ψάχνεσαι για τσακωμούς, δεν σημαίνει ότι έχουμε και οι υπόλοιποι την ίδια όρεξη. Να τα βάλεις με αυτούς που σου φταίνε. Λέμε μια κουβέντα κι εσύ αρπάζεσαι...Ημαρτον...Άλλη δουλεια δεν είχαμε να ασχολούμαστε μαζί σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 λοιπον μην με τρελαινεις τωρα και μου λες οτι ψαχνομαι εγω....το κλεινουμε εδω χωρις αλλα σχολια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 λοιπον μην με τρελαινεις τωρα και μου λες οτι ψαχνομαι εγω....το κλεινουμε εδω χωρις αλλα σχολια Οχι...Να μάθεις να ζητάς συγγνώμη πρώτα και μετά το κλείνουμε. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulm Δημ. January 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2009 καλή φάση. που να μην είχες και σκοτούρες ρε σουβλάκι πόσο θα ασχολίοσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 συγγνωμη ζηταω οταν φταιω και εκει που χρειαζεται φιλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 συγγνωμη ζηταω οταν φταιω και εκει που χρειαζεται φιλε... Και φυσικά το όταν φταις το κρίνεις εσύ, άρα δεν φταις ποτέ...Παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluray13 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 λοιπον φιλε ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου....πιστευε οτι θες....αλλα το οτι απαντηση στη ερωτηση μου δεν εδωσες και προσθεσες αντιθετα ενα σχολιακι με υφακι και τουπε δεν αλλαζει...ας σεβαστουμε ομως και τους αλλους συν forumιτες που δεν εχουν ορεξη να βλεπουν τις δικες μας ανουσιες διαμαχες....Καλο βραδυ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 λοιπον φιλε ειναι η τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου....πιστευε οτι θες....αλλα το οτι απαντηση στη ερωτηση μου δεν εδωσες και προσθεσες αντιθετα ενα σχολιακι με υφακι και τουπε δεν αλλαζει...ας σεβαστουμε ομως και τους αλλους συν forumιτες που δεν εχουν ορεξη να βλεπουν τις δικες μας ανουσιες διαμαχες....Καλο βραδυ!!!! Στο τόνισα και πριν, άλλη δουλειά δεν είχα, να κάθομαι να σε ειρωνεύομαι. Όταν μιλάς σε κάποιον άσχημα, θίγεις αυτόν στον οποίο μίλησες άσχημα, και όχι το διαιτητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Επειδή εχω αναβάθμιση η vodafone διαθέτει για τους συνδρομητές της το samsumg d 880 ? Όχι δεν το διαθέτει. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Πήγα τις προάλλες σε ένα Vodafone Shop για να πληρώσω τον λογαριασμό μου και βλέπω σήμερα στο Vodafone.gr να μου γράφει -0,02€.Ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα μείον 2 λεπτά;:blink::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Μήπως από στρογγυλοποίηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Πήγα τις προάλλες σε ένα Vodafone Shop για να πληρώσω τον λογαριασμό μου και βλέπω σήμερα στο Vodafone.gr να μου γράφει -0,02€.Ξέρει κανείς τι είναι αυτά τα μείον 2 λεπτά;:blink::worry: Μήπως είχες πληρώσει στον προηγούμενο 2 cent παραπάνω; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Σήμερα με πήραν από vodafone (έχω κάνει αίτηση φορητότητας για wind) το πρωί με απόκρυψη από το τμήμα ποιότητας νομίζω μου είπε και υποτίθεται εντελώς τυχαία να με ρωτήσουν αν ειμαι ευχαριστημένος (μ΄ειχαν πάρει και 10μερες πριν να μου προσφέρουν την εκπτωση αντί για επιδότηση), λέω βασικά έχω κάνει αίτημα να πάω στη wind, θέλετε να το συζητήσουμε λέει βασικά ήμουν εξω κι όλας της λέω τώρα για οικονομικούς λόγους το προτίμησα δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Μετά το μεσημέρι με παίρνει κι ενα 21028ΧΧΧΧΧ και μου λένε από το τμήμα εξυπηρέτησης σχετικά με την αίτηση φορητότητας για ποιο λόγο μου λέει γιατί εχω βρει κάποιο καλύτερο πακέτο, μήπως θέλετε να δουμε κάποιο ειδικα προσαρμοσμένο πακέτο δικό μας, όχι λέω αποφάσισα να το γυρισω και σε κάρτα της λέω γιατί τα πακετα σας στα συμβόλαια δε συμφέρουν πλέον. Και συσκευή μου λέει δε θα πάρετε, όχι μήπως θέλετε να δούμε για συσκευή, όχι λέω πάλι και σεις στα συμβόλαια δε δώσατε ουτε καν τα 600λεπτά που δώσανε όλα τα δίκτυα στα συμβόλαια στις γιορτές, εκανε οτι δε κατάλαβε και μου λεει τα δώσαμε στο cu αυτό ειναι η καρτοκινητη μας μηπως θελετε να κανουμε καποια εκπτωση στο πάγιο σας; οχι λεω ευχαριστω και κλείσαμε εντελεί. ΥΓ: Πολύ απελπισία πρέπει να πέφτει πάντως γιατί και φίλοι μου από wind και cosmote που φύγανε απλά ένα τηλ μονο γιατι εφυγαν τους πήραν αλλά πολύ καλό αυτό για τη voda για όποιο λόγο κι αν γίνεται και μου έδειξε οτι τουλάχιστον ενδιαφέρονται και δε θέλουν να αφήσουν τους πελάτες τους να φύγουν αλλά αν δε βγάζουν και καμιά προσφορά θα χάνουν συνεχώς δυστυχώς, εγώ πολύ καιρό το σκεφτόμουν αλλά η απαξίωση τους να βγάλουν έστω ένα αντίγραφο των άλλων με καμιά 600αριά λεπτά για τους παλιούς συνδρομητές συμβολαίου ήταν αυτό που ξεχείλησε το ποτήρι και με έκανε να το δοκιμάσω γιατί πολύ καιρό λέω λέω αλλά λόγω δικτύου και ποιότητας έμενα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Ναι όπως εφυγα κ εγω.. και ουτε φωνη ουτε ακροαση! :lol: :lol: :lol: :D Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vakalaos Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 Θέλω να κάνω σύνδεση είτε στο Vodafone 20 είτε στο Vodafone Ευέλικτο 20. Για το πρώτο ξέρω ότι υπάρχει ενημέρωση υπολοίπου με SMS. Για το ευέλικτο υπάρχει αυτή η υπηρεσία; Και το SMS τι μορφή έχει; Π.χ. σε ενημερώνει ΣΥΝΟΛΙΚΑ, για την ενσωματωμένη χρήση που σου απομένει (σε ευρώ) Ή σου αναφέρει ΠΟΣΑ λεπτά ομιλίας και ΠΟΣΑ SMS σου απομένουν; :O Ευχαριστώ! :) Το τελευταίο που λες. Καλησπέρα, σήμερα ενεργοποιήθηκε η σύνδεσή μου και επειδή μου είπαν στο κατάστημα, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορώ να έχω τόσα λεπτά ομιλίας ή/και τόσα μηνύματα, όσα μου αναλογούν (για 15 μέρες), έστειλα κενό μήνυμα στο 1284 για να μάθω πόσα ακριβώς είναι. Μου ήρθε απάντηση πίσω, ότι "η υπηρεσία ενημέρωσης δεν είναι διαθέσιμη για το πρόγραμμα χρήσης σας". :blink: Ελπίζω, αυτό να το λέει, γιατί ακόμα είναι η 1η μέρα του προγράμματος (οπότε ίσως το σύστημα, να "στέλνει" μήνυμα, βάσει της χρήσης έως και την προοηγμούνεη μέρα , η οποία στην περίπτωσή μου είναι null) και όχι γιατί τελικά δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητας ενημέρωσης στο ΕΥΕΛΙΚΤΟ 25 που έκανα... :confused: Πείτε μου, αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει από έσω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts