Jump to content

Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών

con
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καθε 12 μηνες ειναι η επιδοτηση...

Το οτι παίζει να σου κάνουν και αντιπροσφορά απο την wind...και πως θα στην κανουν?

Δεν ειναι καθε 12.

Δεν ειναι καθε 12.

Κανονικα ειναι να την περνεις καθε 12 μηνες αλλα παει αναλογα το ποσο που εχεις στους λογαριασμους σου τοτε σου την δεινουν περιπου στους 10-11 μηνες...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Έλεος παίδες...

Είπαμε την τρέχουσα περίοδο βγαίνει ακριβώς στο 10μηνο καρατσεκαρισμένο.

Το οτι παίζει να σου κάνουν και αντιπροσφορά απο την wind...και πως θα στην κανουν?

Πηγαίνωντας στο κατάστημα να ακυρώσεις την αίτηση φορητότητας ίσως?

Καταργείται το Vodafone Χωρίς Πάγιο;

Ρωτάω γιατί κάλεσα σήμερα την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone για να ρωτήσω για μετατροπή καρτοκινητού σε Vodafone Χωρίς Πάγιο και μου είπε η εκπρόσωπος ότι ναι μεν μπορεί να γίνει αυτό τώρα, αλλά δεν ξέρουν ως πότε θα είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμο αυτό το πρόγραμμα (το Vodafone Χωρίς Πάγιο). Αυτό μου το είπε τελείως από μόνη της χωρίς να την ρωτήσω εγώ κάτι σχετικό. Παίζει κάτι;

Καταργείται το Vodafone Χωρίς Πάγιο;

Ρωτάω γιατί κάλεσα σήμερα την εξυπηρέτηση πελατών Vodafone για να ρωτήσω για μετατροπή καρτοκινητού σε Vodafone Χωρίς Πάγιο και μου είπε η εκπρόσωπος ότι ναι μεν μπορεί να γίνει αυτό τώρα, αλλά δεν ξέρουν ως πότε θα είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμο αυτό το πρόγραμμα (το Vodafone Χωρίς Πάγιο). Αυτό μου το είπε τελείως από μόνη της χωρίς να την ρωτήσω εγώ κάτι σχετικό. Παίζει κάτι;

εγώ νομίζω οτι καταργηθηκε με τα νέα προγράμματα. εξάλλου δεν το εχει και στο site...

εγώ νομίζω οτι καταργηθηκε με τα νέα προγράμματα. εξάλλου δεν το εχει και στο site...

Και εγώ που έχω για μια ώρα ανάγκης ένας αριθμό Vodafone Χωρίς Πάγιο τι θα γίνει;:worry:Θα με αφήσουν αν θέλω να το διακόψω δωρεάν;:worry:Εγώ πάντως δεν θα τους αφήσω να με ανεβάσουν σε άλλο πρόγραμμα συμβολαίου.:)

Και εγώ που έχω για μια ώρα ανάγκης ένας αριθμό Vodafone Χωρίς Πάγιο τι θα γίνει;:worry:Θα με αφήσουν αν θέλω να το διακόψω δωρεάν;:worry:Εγώ πάντως δεν θα τους αφήσω να με ανεβάσουν σε άλλο πρόγραμμα συμβολαίου.:)

Κάνε το CU, ή A la carte ή International... Ό,τι σε βολεύει!

Κάνε το CU, ή A la carte ή International... Ό,τι σε βολεύει!

Τον Μάη πήρα την επιδότηση.Λογικά θα πρέπει να πληρώσω κάτι για να πάω σε CU ή να το διακόψω.:confused:

τιποτα δεν θα γινει.. θα συνεχισεις να το εχεις μεχρι να το διακοψεις. περιμενε το Μαη...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Τον λογαριασμο στο απο vodafone.gr Μπορεις να το πληρωσεις μονο εαν εχεις καρτα απο την Εμπορικη;
Samsung S21 Ultra

Τον λογαριασμο στο απο vodafone.gr Μπορεις να το πληρωσεις μονο εαν εχεις καρτα απο την Εμπορικη;

Me opoiadipote karta.

Εξερούνται διεθνείς κάρτες , Ελληνικές American express και η Simply Visa .Επίσης δεν μπόρεσα ποτέ να πληρώσω με την AB VISA .

Με όλες τις άλλες μπορείς να πληρώσεις.

Για λόγους ασφαλείας οι περισσότερες κάρτες επιτρέπουν μία συναλλαγή ανα ημέρα στο site της Vodafone , εκτός από την VODAFONE VISA η οποία επιτρέπει δύο.

Για τώρα δεν ισχύει κάτι για διακοπή του "Χωρίς Πάγιο".

Επίσης η ΑΒ Visa χρησιμοποιείται μόνο πρόσωπο με πρόσωπο. Όχι μέσω ίντερνετ, τηλέφωνο κτλ.

edit: Και να γίνει κάτι με το Χωρίς Πάγιο στο μέλλον, οι υπάρχοντες συνδρομητές δεν αλλάζουν πρόγραμμα μέχρι οι ίδιοι να το επιλέξουν. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

^ Σωστά, pakitis, κι εγώ νομίζω πως όταν είσαι σε ένα πρόγραμμα συμβολαίου δεν σε βάζουν να το αλλάξεις υποχρεωτικά όταν αυτό "καταργηθεί", δηλαδή πάψει να είναι εμπορικά διαθέσιμο. Άλλωστε κάποιοι έχουν ακόμα "καταργημένα" από χρόνια προγράμματα αφού είναι φτηνότερα! πχ για το V240, έχει ξανααναφερθεί σε αυτό το τόπικ.

@ tasulm, λες

"εγώ νομίζω οτι καταργηθηκε με τα νέα προγράμματα. εξάλλου δεν το εχει και στο site... "

Στο σάιτ το έχει αυτήν την στιγμή στα "Αλλά διαθέσιμα προγράμματα".

http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=4873

Εγώ ρώτησα γιατί αν είναι να καταργηθεί σύντομα, έλεγα να πάρω ένα τώρα που υπάρχει για να το έχω καβάτζα για χρήση σε περιαγωγή όπου το συμβόλαιο βολεύει καλύτερα.

kalispera, apo tote poy pira to proto moy kinito eixa vodafone kartokinito kai prin 2 meres to ekana syndesh kai eimai ligo asxetos sta peri syndesi.

mporeite na moy peite pos mathaino to xrono omilias poy moy apomenei?

stelno kapoy minima i perno tilefono?

thanks ek ton proteron

κενο μηνυμα στο 1284

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

kalispera, apo tote poy pira to proto moy kinito eixa vodafone kartokinito kai prin 2 meres to ekana syndesh kai eimai ligo asxetos sta peri syndesi.

mporeite na moy peite pos mathaino to xrono omilias poy moy apomenei?

stelno kapoy minima i perno tilefono?

thanks ek ton proteron

Κενό μήνυμα στο 1284 αν δε κάνω λάθος μπορείς να πάρεις και τηλέφωνο στο ίδιο νούμερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να μαθεις τον χρονο ομιλιας στελνεις κενο μνμ στο 1284 ή παιρνεις στο 1284. εννοειται οτι ειναι δωρεαν.

επισης αν θελεις να μαθεις το ποσο του λογαριασμου που εκδοθηκε στελνεις κενο μνμ στο 1289 ή παιρνεις τηλ στο 1289. και αυτη η υπηρεσια ειναι δωρεαν.

παιδια γεια χαρα θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω με καποιο τροπο να παρω επιδοτηση της εταιριας που κανονικα δικαιουμαι γυρω στα τελη Ιουλιου τωρα. Ισχυει?

Το προβλημα μου ειναι το εξής: ειχα ενα Κ800 το οποιο μου εβγαλε προσφατα προβλημα στην οθονη (τα δειχνει ολα λευκα) και αν και ειναι εντος εγγυησης υπαρχει περιπτωση να μην καλυπτομαι απο αυτη...διατεθιμενος να δωσω 60 ακι 70 ευρώ για να το φτιαξω δεν ειμαι και θα προτιμουσα μια λυση της πλακας μεχρι τελη ιουλιου που βγαινει η επιδοτηση μου και παω για i phone η htc diamond εκτος και αν γινει κατι τωρα...εσεις τι λετε αξιζει?

πρεπει να περασει ενα δωδεκαμηνο μεχρι να σου βγει ξανα επιδοτηση αρα περιμενεις τον ιουλιο. απο κακομεταχειρηση χαλασε το κινητο;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Παίδες μια ηλίθια ερώτηση (αλλά είμαι άσχετος με επιδοτήσεις κτλ)

Αν έχεις μια επιδότηση μπορείς να την αξιοποιήσεις μόνο σε κάταστημα της vodafone?Ή και πχ σε Multirama-Plaisio κτλ?

• The title was changed to Vodafone: Συμβόλαια, χρεώσεις, επιδοτήσεις συσκευών