angelina_22 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ουφ εγω εχω δηλωσει τις εκατονταδες φοβιες μου... Λοιπον τωρα προβληματιζομαι διοτι θα παω διακοπες δε λεω τις περιμενω πως και πως αλλα στην ιδεα οτι θα ταξιδεψω με καραβι τρεμω επισης σκεφτομαι πως θα ειμαι σε νησι αν παθω τιποτα θα εχει καλους γιατρους πως θα γυρισω αν παθω κατι σοβαρο και με πιανει κρυος ιδρωτας.... Ολα ειναι στο μυαλο μου και εχω υποσχεθει στον εαυτο μου πως θα χαλαρωσω τοσο πολυ και δε θα σκεφτομαι τιποτα απο αυτα τα χαζα που βαζω στο μυαλο μου... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Λοιπόν, όλοι εμείς οι Μonk, ξέρουμε πολύ καλά ότι όλα είναι μέσα στο κεφάλι μας και από εμάς εξαρτάται το πως θα αντιμετωπίσουμε κάθε φόβο μας. Εγώ όμως παρ' όλο που τα γνώριζα όλα αυτά, μου ήταν και είναι αδύνατον να τα αντιμετωπίσω και να τα παλέψω μόνη μου. Ίσως επειδή είχα πάθει κρίσεις πανικού σε άσχετο τόπο και χρόνο, μέχρι που μεταφέρθηκα στο Γ.Κρατικό με το 166. Έτσι αποφάσισα και πήγα σε τρελλογιατρό. Μιλήσαμε, με διαβεβαίωσε ότι δεν είμαι αλλεργική μου έδωσε και το κατάλληλο χάπι, (δεν θα μπω στη διαδικασία να σας πω και πότε άρχισα να το πίνω, καταλαβαίνετε), και τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Σε σοβαρά θέματα φοβίας, δεν μιλάμε για έντομα, ερπετά και τέτοια, καλό είναι να επισκεπτόμαστε έναν ειδικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι οι σεισμοι....δεν παν να ειναι 0,5 ριχτερ εγω τρεμω!!!!!!!! Και το κακο ειναι πως δεν αντιδρω απλα τα χανω την ωρα του σεισμου και δεν καταλαβαινω τιποτα για πολυ ωρα μετα....:wacko: :wacko: :wacko: Παντως δεν διαβασα απο κανεναν να φοβαται τους σεισμους μαλλον ειμαι ο μονος:confused: :ninja: :ninja: :confused: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Εγώ ιδιαίτερες φοβίες δεν έχω... :p Τα φίδια για αρχή ούτε να βλέπω δε θέλω και τα τροχαία φοβάμαι επίσης (φοβάμαι υπερβολικά τα μηχανάκια βασικά, το αυτοκίνητο δε το φοβάμαι, σε μηχανάκι συνολικα έχω ανέβει τα τελευταία 4 χρόνια μόνο δύο φορές και μόλις κατέβηκα ήμουν έτοιμος να φιλήσω το χώμα :p ) α και μια ελαφριά φοβία στα σκυλια κατα τα άλλα δε φοβάμαι τπτ άλλο πχ για να κοιμηθώ θέλω απόλυτο σκοτάδι και στα ύψη μου αρέσει να βρίσκομαι Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Για όσους υποφέρουν απο κρίσεις πανικού, έχω να πώ ότι είχα το πρόβλημα για πάρα πολλά χρόνια και αποφάσισα να πάω σε ψυχίατρο. Τώρα, μετά απο ένα χρόνο φαρμακευτικής αγωγής είμαι μια χαρά. Οπότε η δικιά μου συμβουλή είναι να πάτε σε γιατρό το συντομότερο δυνατόν. Είναι κρίμα να παιδεύεστε χωρίς λόγο όπως έκανα εγώ για πολλά χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Συνφωνώ απόλυτα μαζί σου mobo. Όσο το αφήνει κανείς γίνεται χειρότερο και δημιουργεί και μεγαλύτερο ψυχολογικό πρόβλημα. Βουρ στο γιατρό. Δεν είναι κακό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι να παθει κατι σοβαρο καποιος δικος μου. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ο δικος μου φοβος ειναι να παθει κατι καποιος απο την οικογενια μου και να βρισκομαι σε πολυ κλειστους χωρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Ο μεγαλυτερος μου φοβος ειναι να παθει κατι σοβαρο καποιος δικος μου. +1.epishs apofeugo ta asanser an k genikos den eimai kleistofovikh.tremo arketa entoma me protes k kaluteres tis katsarides.prosfata anakalypsa pti fovamai k to...aima.oxi mono th thea alla k to na akouo istories sxetika me auto.epishs vovamai th skepsi tou ti tha ginei otan pethano.otan mou erxetai sto mualo th dioxno amesos,giati niotho frixta.ti allo?genikos fovamai arketa pragmata alla prospatho na mhn ephreazomai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Κι εγώ φοβάμαι πάρα πολλά πράγματα, τα περισσότερα τα οποία τα έχετε αναφέρει. Όπως την υπερευαισθησία μου με το αίμα. Δεν μπορώ να το δώ, ούτε να ακούσω γι' αυτό. Διάβαζα το "Σκοτεινό ποτάμι" και είχε ένα περιστατικό μέσα που αναγκάστηκα να "πηδήξω" (δε θέλω υπονοούμενα) 2 σελίδες. Φοβάμαι μην πάθω τπτ συγκεκριμένο είτε εγώ είτε κάποιος συγγενής μου. Ακόμη κα με το πιο απλό σύμπτωμα πανικοβάλλομαι και νομίζω ότι έχω κάτι σοβαρό. Δεν μπαίνω σε ασανσέρ που είναι παλιό. Μόνο στα τελευταίας τεχνολογίας και σ'αυτά αν είναι και κανείς μαζί μου. Αλλά μπορεί κάποιος να ορίσει τι είναι ακριβώς η κρίση πανικού; Έχω ακούσει ότι πλήτει το 90% και παραπάνω του πληθυσμού. Είναι το να πανικοβάλλεσαι και να κάνεις αρνητικές σκέψεις είτε έχοντας ένα απλό σύμπτωμα είτε ενώ βρίσκεσαι σε μια κατάσταση; Να σε πιάνει κρύος ιδρώτας και να σου "κόβονται" τα άκρα; Γιατί μερικές φορές, ιδίως το χειμώνα, με πιάνει που και που, αλλά όχι πολύ συχνά ευτυχώς. Πάντως ένας τρόπος για να ξεπερνάς τις φοβίες είναι η μουσική, το να μυρίζεις μια κολόνια ή το να πίνεις νερό. Εμένα με χαλαρώνει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2006 Kανε ενα κλικ σε αυτη τη σελιδα δινει αρκετες πληροφοριες για το στρες, τον πανικο και οχι μονο http://www.stress.gr/disorders/panic.html Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Καλημέρα σε όλους. Η κρίση πανικού έχει τελείως διαφορετικά συμπτώματα για τον κάθε έναν, καθώς και διαφορετικά αίτια. Για παράδειγμα μια φίλη μου όταν πάθαινε κρίση, ήθελε να φύγει από το σπίτι, αν ήταν τρόπος ακόμα και με τα εσώρουχα. Εγω εν αντιθέση, μουδιάζω, νιώθω ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου, δεν αναπνέω καλά, έχω 150.000 άλογα που καλπάζουν στην καρδιά μου και όλα αυτά μόνο όταν παίρνω κάποιο φάρμακο, κάτι που κάνω από σπανίως εώς ποτέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Anngelina, μπήκα στο site. Είναι πολύ καλό ιδιαίτερα για όσους δεν γνωρίζουν τι ακριβώς τους συμβαίνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Και εμενα μου αρεσε πολυ σε καποιο σημειο στη περιγραφη του πανικου εβλεπα τον εαυτο μου...Τα λεει απλα και ειναι κατανοητα σε ολους... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι οι σεισμοι....δεν παν να ειναι 0,5 ριχτερ εγω τρεμω!!!!!!!! Και το κακο ειναι πως δεν αντιδρω απλα τα χανω την ωρα του σεισμου και δεν καταλαβαινω τιποτα για πολυ ωρα μετα....:wacko: :wacko: :wacko: Παντως δεν διαβασα απο κανεναν να φοβαται τους σεισμους μαλλον ειμαι ο μονος:confused: :ninja: :ninja: :confused: Αν σου πω , ότι όχι μόνο δεν φοβάμαι τους σεισμούς, αλλά αντιθέτως....το θεωρώ τροαμκτικά ωραίο το να κουνιέται η γη κάτω από τα πόδια μου!:cool: Έχω πάντως ακροφοβία...;) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalisss Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 egw ta skilia...oti kai an einai auta (mikra/megala)... me pianei fovia, skeftomai oti auto pou tha kanoun sto epomeno deuterolepto einai na me dagosoun kapou asxima... molis dw skilo pagono, niotho ti kardia mou na xtypa trela kai sigoura to derma mou allazei mirodia se kati pou to katalavainoun ta skilia kai ta trelenei dioti amesos me koitoun kai erxontai pano mou..gavgizoun, lisane..pw pw h plaka einai oti exw vrethei kai me parea konta se skilo kai autos apo olous dialegei emena na koitaxei kai na epitethei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Αν σου πω , ότι όχι μόνο δεν φοβάμαι τους σεισμούς, αλλά αντιθέτως....το θεωρώ τροαμκτικά ωραίο το να κουνιέται η γη κάτω από τα πόδια μου!:cool: Έχω πάντως ακροφοβία...;) Ο σεισμος δε θελει φοβο.Θελει τροπο.:) Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Εμένα προσωπικά στον πρόσφατο σεισμό με τρόμαξε και με φόβισε ο τρόπος που τον μετέδιδαν τα κανάλια, σε σημείο να φοβάμαι ότι έπεσε το σπίτι μου (ήμουν εκτός Αθηνών) ενώ η μάνα μου είχε μιλήσει με κάποια γειτόνισσα και ήταν όλα εντάξει. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Εμένα προσωπικά στον πρόσφατο σεισμό με τρόμαξε και με φόβισε ο τρόπος που τον μετέδιδαν τα κανάλια, σε σημείο να φοβάμαι ότι έπεσε το σπίτι μου (ήμουν εκτός Αθηνών) ενώ η μάνα μου είχε μιλήσει με κάποια γειτόνισσα και ήταν όλα εντάξει. Εγω που μενω Μενιδι και οταν ολα γυρω μας πεφτανε(απο σοβαδες μεχρι πλακακια)το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα ηταν οτι ολη η γειτονια θα γινει οπως παλια. Δηλαδη,παρεα ολοι μαζι,ψησιμο στο δρομο. Ηρθαμε πιο κοντα. Οτι ειναι να γινει στο σεισμο θα γινει. Δεν πρεπει να φοβομαστε. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Μια συνήθεια που έχω είναι να πλένω τα χέρια μου πρίν κοιμηθώ και να λέω το "Πάτερ ημών". Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos12345 Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 γεια σας κι απο εμενα, απο που να ξεκινησω να σας αναφερω τα κολλημα μου και τις φοβιες μου. θα αρχισω να αναφερω οι πρωτες φοβιες μου απο νεαρη ηλικια μεχρι σημερα οσο μπορω δηλαδη και θα καταληξω σε αναφορα. λοιπον απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου απο παιδακι ποτε μα ποτε δεν δανεισα παιχνιδι ουτε στα αδερφια μου, μαλιστα οι γονεις μου εχουν πει πως οταν ημουν 1-2 δημοτικου μας ειχαν κανει επισκεψη κατι συγγενεις μαζι με τα ξαδερφακια μου που ειχαν την ιδια ηλικια. που λετε παιδια ειχα ατελειωτες στιβες απο παιχνιδια τα οποια τα ζητουσε ο ξα μου να τα δει και να παιξει. ετσι λοιπον του λεω" ααα αυτο δεν γινεται γιατι ειναι καινουριο, εκεινο δεν μπορω γιατι ειναι το αγαπημενο μου, εκεινο δεν μπορω γιατι μου το εφεραν απο μακρυα.... εχει μεινει μια μπαταρια και του λεω να...παρε να παιξεις!" παιδια πιανω τον εαυτο μου και σημερα να μην δινω το παραμικρο με την καρδια μου! και δεν το θελω αυτο. στα 18 μου πλεον φοιτητης και χωρις να παρατηρω εγω και οι γνωστοι μου κατι περιεργο σε μενα και τη συμπεριφορα μου εψαχνα σπιτι για να μεινω. εκτος του οτι ολα μου φαινοντουσαν αχουρια εκανα 2 εβδομαδες να βρω σπιτι στα μετρα μου. φευγουν οι δικοι μου και αρχιζουν ολα! καθαρισμα καθε μερα, σφουγγαρισμα καθε μερα, σκονη στο γραφειο μου? επρεπε να τριφτει με overlay! πατησε καποιος στο σπιτι με παπουτσια και εφυγε κατα τις 4 το πρωι? εεε 4 το πρωι ηλεκτρικη σκουπα. δεν το καταλαβαινα οτι ειναι κακο. δεν κοιμομουν αν δεν ειχα δει ολες τις ηλεκτικες συσκευες, πορτες και παραθυρα! να φανταστειτε παιδια πως μια φορα τι ειχα κανει? ειχα παει να δω την κοπελα μου και εμεινα εκει 2 μερες. εεεε ηταν για μαθημα η δικια μου και εχω βγει για καφε. εκει που ειμαστε μου κολλαει πως ξεχασα ανοιχτο το θερμοσιφωνα.πωωωωω ζημια!!!!! τι θα κανω? μουσκεμα στον ιδρωτα αλλα να μην δωσω αφορμη για σχολια! περιμενα πως και πως να ερθει ο 3ος της παρεας να κατσει οσο θα λειπω. φευγω με προσχημα οτι παω να αγορασω κατι και οτι ισως αργησω λιγο παιρνω το αστικο κανω 35 λεπτα διαδρομη, φτανω κανω οτι κανω και ξαναπαω στη σταση. οσο ειμαι στο αστικο για την επιστροφη στο καφε δεν ξερω γιατι αλλα πατω το στοπ κατεβαινω και παω να δω και παλι. μονο τοτε σιγουρευτικα και πηγα ηπια το καφε μου ηρεμος. αλλο... σημερα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω και και να μην μετρησω το χρημα καμια 3-4 φορες.οτι ποσο κι αν ειναι. εχει κι αλλα παιδια αλλα δεν εχω χρονο τωρα. παρολα αυτα παιδια ποτε δεν με καταλαβε κανεις ισως γιατι φροντιζα ο ιδιος να μη με καταλαβουν. ισως μεσα μου ηξερα παντα πως αυτο που κανω δεν ειναι σωστο και φροντιζα να μην με παρουν χαμπαρι οι αλλοι. ουτε οι γονεις μου δεν ξερουν για μενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 γεια σας κι απο εμενα, απο που να ξεκινησω να σας αναφερω τα κολλημα μου και τις φοβιες μου. θα αρχισω να αναφερω οι πρωτες φοβιες μου απο νεαρη ηλικια μεχρι σημερα οσο μπορω δηλαδη και θα καταληξω σε αναφορα. λοιπον απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου απο παιδακι ποτε μα ποτε δεν δανεισα παιχνιδι ουτε στα αδερφια μου, μαλιστα οι γονεις μου εχουν πει πως οταν ημουν 1-2 δημοτικου μας ειχαν κανει επισκεψη κατι συγγενεις μαζι με τα ξαδερφακια μου που ειχαν την ιδια ηλικια. που λετε παιδια ειχα ατελειωτες στιβες απο παιχνιδια τα οποια τα ζητουσε ο ξα μου να τα δει και να παιξει. ετσι λοιπον του λεω" ααα αυτο δεν γινεται γιατι ειναι καινουριο, εκεινο δεν μπορω γιατι ειναι το αγαπημενο μου, εκεινο δεν μπορω γιατι μου το εφεραν απο μακρυα.... εχει μεινει μια μπαταρια και του λεω να...παρε να παιξεις!" παιδια πιανω τον εαυτο μου και σημερα να μην δινω το παραμικρο με την καρδια μου! και δεν το θελω αυτο. στα 18 μου πλεον φοιτητης και χωρις να παρατηρω εγω και οι γνωστοι μου κατι περιεργο σε μενα και τη συμπεριφορα μου εψαχνα σπιτι για να μεινω. εκτος του οτι ολα μου φαινοντουσαν αχουρια εκανα 2 εβδομαδες να βρω σπιτι στα μετρα μου. φευγουν οι δικοι μου και αρχιζουν ολα! καθαρισμα καθε μερα, σφουγγαρισμα καθε μερα, σκονη στο γραφειο μου? επρεπε να τριφτει με overlay! πατησε καποιος στο σπιτι με παπουτσια και εφυγε κατα τις 4 το πρωι? εεε 4 το πρωι ηλεκτρικη σκουπα. δεν το καταλαβαινα οτι ειναι κακο. δεν κοιμομουν αν δεν ειχα δει ολες τις ηλεκτικες συσκευες, πορτες και παραθυρα! να φανταστειτε παιδια πως μια φορα τι ειχα κανει? ειχα παει να δω την κοπελα μου και εμεινα εκει 2 μερες. εεεε ηταν για μαθημα η δικια μου και εχω βγει για καφε. εκει που ειμαστε μου κολλαει πως ξεχασα ανοιχτο το θερμοσιφωνα.πωωωωω ζημια!!!!! τι θα κανω? μουσκεμα στον ιδρωτα αλλα να μην δωσω αφορμη για σχολια! περιμενα πως και πως να ερθει ο 3ος της παρεας να κατσει οσο θα λειπω. φευγω με προσχημα οτι παω να αγορασω κατι και οτι ισως αργησω λιγο παιρνω το αστικο κανω 35 λεπτα διαδρομη, φτανω κανω οτι κανω και ξαναπαω στη σταση. οσο ειμαι στο αστικο για την επιστροφη στο καφε δεν ξερω γιατι αλλα πατω το στοπ κατεβαινω και παω να δω και παλι. μονο τοτε σιγουρευτικα και πηγα ηπια το καφε μου ηρεμος. αλλο... σημερα δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωσω και και να μην μετρησω το χρημα καμια 3-4 φορες.οτι ποσο κι αν ειναι. εχει κι αλλα παιδια αλλα δεν εχω χρονο τωρα. παρολα αυτα παιδια ποτε δεν με καταλαβε κανεις ισως γιατι φροντιζα ο ιδιος να μη με καταλαβουν. ισως μεσα μου ηξερα παντα πως αυτο που κανω δεν ειναι σωστο και φροντιζα να μην με παρουν χαμπαρι οι αλλοι. ουτε οι γονεις μου δεν ξερουν για μενα. Περιπτωση απο τις λιγες.Μιλα με τους γονεις σου.Μη φοβασαι.Θα βοηθησουν. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δεν τη φοβάμαι τη ζωή, τίποτα δε φοβάμαι!!! :wacko: Πέρα απ'την πλάκα τώρα, εγώ φοβάμαι την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ πολυκοσμία. Δεν έχω πρόβλημα να βγώ σε κανά club,κανά μπουζούκι και τέτοια, αλλά για να πάω σε καμια συναυλία νιώθω άβολα, κυρίως στο σπρώξιμο που πέφτει εκει... Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2006 Δεν τη φοβάμαι τη ζωή, τίποτα δε φοβάμαι!!! :wacko: Πέρα απ'την πλάκα τώρα, εγώ φοβάμαι την ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ πολυκοσμία. Δεν έχω πρόβλημα να βγώ σε κανά club,κανά μπουζούκι και τέτοια, αλλά για να πάω σε καμια συναυλία νιώθω άβολα, κυρίως στο σπρώξιμο που πέφτει εκει... Οι συναυλιες εχουν γελιο. Ειναι κορυφη.Αν εχεις παρεα περνας σουπερ. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Καλημέρα σε όλους. Megale, καλό θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον γιατρό. Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άσχημο. Ο ειδικός όμως έχει τον τρόπο να βοηθήσει. Η ζωή μας είναι μικρή και γεμάτη προβλήματα, μικρά-μεγάλα........γιατί να την κάνουμε πιο δύσκολη; Γιατί να δημιουργούμε άγχος στον ευατόν μας εμείς οι ίδιοι; :O Από την ημέρα που πήγα στον γιατρό για τις κρίσεις πανικού μου και άρχισα την φαρμακευτική αγωγή, νιώθω και είμαι άλλος άνθρωπος. Πιο ήρεμη, πιο normal θα έλεγα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts