Jump to content

Καλοκαίρι και ...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakalisX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 123
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ λίγα. Μην ακούς ότι λένε.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Δηλαδη αυτο συμβαινει "σ'ολα τα κοριτσια στις πολεις"?:confused: Μπααα...δε θα το'λεγα...αλλο τι λες για να το παιξεις "αντρας" ή "γυναικα" κι αλλο τι κανεις στην πραγματικοτητα...:X ;)

sostos !! allo i lene kai allo ti kanoun !!

Αντε να δουμε την φετινο μοδα....πλακα θα εχει και παλι για αυτες θα μιλαμε....ατιμες γυναικες!!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

σημερα ειδα μια γρια με μινι πανω απο τον κ@λ@ και φαινοταν ολη η κυταριτιδα...αισχος...:mad:
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

σημερα ειδα μια γρια με μινι πανω απο τον κ@λ@ και φαινοταν ολη η κυταριτιδα...αισχος...:mad:

eleos :) eutuxos pou einai proi kai dn exo faei akoma!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...

Αλλα τι ανασταση αφου δεν μας αφηνουν να αγιασουμε...σημερα στον καφε ηρθε απο διπλα η star Hellas 2005 ή 2004 (ξανθια με φανταστικο προσωπο και πολυ απλη) ενα παιδι ...αλλο πραγμα....!!!!!!

Μας χαζεψε ολους

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

εμενα μου αρεσουν πολυ στις κοπελες τα σορτσακια.ελπιζω να τα τιμησετε και φετοσ οπως και περσυ....:p :p :p :p

εμενα μου αρεσουν πολυ στις κοπελες τα σορτσακια.ελπιζω να τα τιμησετε και φετοσ οπως και περσυ....:p :p :p :p

+ζωνοφουστες :heat: :up:

Μπορείς να καταλάβεις το χαρακτήρα κάποιου απ'την εμφανίσή του?

Φορώντας μια κοπέλα ζωνόφουστα ή σορτσάκι , 99% λέμε συνήθως μέσα σε μια αντροπαρέα πωπω μια μο****α αλλά είναι ξέκ*λο.

Ο λόγος που μια κοπέλα το φοράει είναι να τράβηξει τα βλέματα μας και η ίδια να νιώθει σέξυ βλέποντας τις αντιδράσεις και τα σχόλια μας.

Γι'αυτο είναι 50/50 να καταλάβεις/διακρίνεις κάποιον ή κάποια από το πως ντύνεται.

Επίσης μέχρι ο άνθρωπος να αναπτύξει το χαρακτήρα του, το εγώ του,δηλαδή

οσότου ωριμάσει μιμήται από άλλους είτε ροκ σταρς και είδωλα παρμένα απο τα ΜΜΕ.

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

οσότου ωριμάσει μιμήται από άλλους είτε ροκ σταρς και είδωλα παρμένα απο τα ΜΜΕ.

ναι,ναι..βλεπουμε...ολοκληρες γυναικες μημουνται τα ΜΜΕ (και τις celebrities)δεν θα τα μημηθουν τα μικροτερης ηλικιας?:whistle:

ναι,ναι..βλεπουμε...ολοκληρες γυναικες μιμουνται τα ΜΜΕ (και τις celebrities) δεν θα τα μιμηθουν τα μικροτερης ηλικιας?:whistle:

Τότε καταλαβαίνεις για τι κυρίες μιλάμε και τι μυαλά κουβαλάνε. ;)

(μιμούμαι με γιώτα)

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

• 2 weeks later...
Αντε παλι αρχιζουμε....ευτυχως που στις περισσοτερες περιοχες της χωρας μας εβρεχε αυτες τις μερες και ετσι αυτα που ..ηδη αρχισαν να βλεπουν τα ματακια μας ....παγωσαν (αν και δεν εχουν αναγκη αυτες)...και τα βλεπουμε μονο στην ΤV!!!!

τα σημερινα 14χρονα-15χρονα οντως εχουν ξεφυγει.ντυνονται σαν 25χρονες,αλλα και σαν συμπεριφορα αρκετες σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι 'ετοιμες για ολα'.Εχει ξεφυγει η κατασταση.οσο για τα ρουχα,δεν μ'αρεσουν καθολου τα σορτσακια στις γυναικες.ελπιζω αυτη η αθλιοτητα που ξεκινησε περσι,να παρει συντομα τελος!προτιμω τις μινι φουστες η τα εφαρμοστα λαιτ παντελονακια.οσο για πασαρελα,ελατε στη Φιλοσοφικη Αθηνων να δειτε!Εκει παρα πολλες δικες μας την εχουν δει μοντελα,celebriries.

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

Φορώντας μια κοπέλα ζωνόφουστα ή σορτσάκι , 99% λέμε συνήθως μέσα σε μια αντροπαρέα πωπω μια μο****α αλλά είναι ξέκ*λο.

Ο λόγος που μια κοπέλα το φοράει είναι να τράβηξει τα βλέματα μας και η ίδια να νιώθει σέξυ βλέποντας τις αντιδράσεις και τα σχόλια μας.

Γι'αυτο είναι 50/50 να καταλάβεις/διακρίνεις κάποιον ή κάποια από το πως ντύνεται.

Έχεις απόλυτο δίκιο. Η γυναίκα αντλεί σεξουαλική ικανοποίηση μόνο και μόνο ξέροντας ότι είναι ποθητή. Γι 'αυτό και ντύνεται έτσι, για να προκαλεί και να ικανοποιείται. Εμένα λογικό μου ακούγεται, αρκεί να μην φτάνει στα άκρα και ξεφτιλίζεται.

Δεν πιστευω να υπαρχει καποιος, αντρας ή γυναικα που να μην θελει να ειναι ποθητος...Αλλιως θα βγαιναμε αχτενιστοι, δεν θα αγοραζαμε καινουργια ρουχα, δεν θα μας ενδιεφερε αν τα ρουχα μας πανε, δεν θα περναμε αρωματα,δεν θα φροντιζαμε την διατροφη μας (για οποιον/α το κανει αυτο).

Τουλαχιστον εγω αυτα κανω, μιας και αυτο το συναισθημα οσο να ειναι με "ανεβαζει".Φυσικα ομως δεν ξοδευω ολο μου τον χρονο εκει.;)

Αυτο σαν γενικη διατυπωση.

Συγκεκριμενα για την κοπελα ειναι φυσικο να το κανει αυτο μιας και μην ξεχναμε οτι και στην φυση το θηλυκο ειναι αυτο που πρεπει να τραβηξει την προσοχη του αρσενικου (με οποιον τροπο), και το αρσενικο που θα "κηνυγησει"...και τελος το θυληκο παλι που θα πει το "ΟΚ" ή το ...τσου!;) (Αλλα ας μην ξεφευγουμε!)

Απο εκει και περα προσωπικα παλι οταν μια κοπελα εχει το αναλογο σωμα και την αναλογη αυτοπεποιθηση και το αναλογο στυλ, μπορει να φορεσει κατι που να ειναι και πολυ σεξυ.Το οποιο ομως αυτοματα τις περισσοτερες φορες γινεται και "προκλητικο" (σε εισαγωγικα ε!) μιας και μας "προκαλει" να κοιταξουμε,σχολιασουμε.(θετικα ή οχι)

Σαν γενικη διατυπωση ερχεται οτι αναμεσα στο σεξυ ακομα και το πολυ σεξυ-που για μενα δεν ειναι αρνητικο) απο το ξεκ...(την σιχαινομαι αυτην την λεξη!:O ), υπαρχει μια λεπτη γραμμη που δεν πρεπει να ξεπερνιεται.

Και αν προσεξετε, δεν παιζει ρολο καθ' αυτο το ρουχο και μονο.

Δυο εξισου "σεξυ" ρουχα σε μια κοπελα θα δειχνουν τελεια, σε μια αλλη θα την κανουν...προκλητικη!

Ειναι ο ολος "αερας" της κοπελας...αυτο που σου βγαζει προς τα εξω.

Ποτε μου δεν με ενοχλησε οι κοπελες-γυναικες να ντυνονται ελαφρα και σεξυ εστω και "προκλητικα" καμια φορα..(με την εννοια που εδωσα πιο πανω).

Φυσικα στις νεοτερες ηλικιες αυτο με προβληματιζει αφανταστα οχι γιατι τα κοριτσακια θα πανε με τον ενα και με τον αλλο-δηλαδη γιατι πλεον εχουν χασει την αθωοτητα τους..ειναι αλλου παπα τροπαριο αυτο!), αλλα γιατι απο τοσο μικρη ηλικια μπαινουν ή τα βαζουν αν θελετε σε μια ανιση και ανουσια "μαχη" με τον ιδιο τους τον εαυτο και οχι μονο και αναλωνωνται σε ανουσια πραγματα, οντας σαφως επιρεασμενες απο τα ΜΜΕ κτλ κτλ.:(

Τελος να προσθεσω, οτι παρα πολλες φορες οι κοπελες που τονιζουν με πολυ πολυ πολυ εντονο τροπο ενα συγκεκριμενο μερος του σωματος τους (π.χ. με σουπερ-ντουπερ μινι), το κανουν για να τραβηξουν το βλεμα στο "ατου" τους και να φυγει απο καποιο αλλο σημειο πανω τους που πιθανον να μην του κολακευει.:!:

Οπως και να εχει ο καιρος ανοιξε...το καλοκαιρακι μπαινει και οι γυναικες-κοπελες (δεν μιλαω για κοριτσακια), προς τερψην ολου του αντρικου (σχεδον..) πληθυσμου, αρχισαν να ντυνονται πιο αναλαφρα και πιο...αερινα!

Οι υπερβολες υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα...και απο τα δυο φυλα.

Εμεις, απο την στιγμη που μας ενδιαφερει το θηλυκο (βλεποντας το thread), δεν μπορουμε παρα μονο να ειμαστε επιλεκτικοι.;)

εύγε marie...το καλύτερο post του thread μακράν

ps.αγόρασα 2-3 μπούρκες σε σκούρα χρώματα,...προσπάθησα να κάνω και ότι άλλο είπες αλλα δε τα κατάφερα...:( :x

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μαριε καλως ή κακως ελαχιστοι ειναι οι αντρες που προκαλουν με το ντυσιμο τους,σε αντιθεση με τις γυναικες.Δε μ'ενδιαφερει καθολου πως θα ντυθει καποια,ουτε κατακρινω καμια.Απλα μια οταν φοραει συγκεκριμενα ρουχα πρεπει να εχει αυτογνωσια & να ξερει τι θα...αντιμετωπισει & οχι να το παιζει παρθενοπιπιτσα που ντυθηκε ετσι επειδη "ειναι της μοδας" (σοβαρα???Δηλαδη αν ηταν της μοδας το μπουρκα που ανεφερε η φρηκ πιο πανω θα το φοραγανε?:lol: Πώς γινεται παντα αυτο που ειναι στη μοδα να γδυνει ολο & περισσοτερο τις γυναικες?:rolleyes: :X ).

Δημητρη μου οι αντρες προκαλουμε με την συμπεριφορα μας κυριως...απο ολο μου το ποστ δεν εκανα συγκριση "προκλησης" ως προς το ντυσιμο...θα ηταν ατοπο.Υπαρχουν βεβαια και οι "νεοι" αντρες που ισως και "προκαλουν" με το ολο τους στυλ ντυσιματος.(Δεν λεω αν προκαλουν εμενα)

Οπως ατοπο ειναι και το σκεπτικων πολλων ατομων που γνωριζω (ανδρων...και γυναικων προς μια αλλη γυναικα!) στους οποιους φταινε τα παντα!Οποιο ντυσιμο και οποιο στυλ γυναικας, ειδικα οταν ξερουν οτι δεν ειναι για τα δοντια τους (και οι γυναικες οταν βλεπουν οτι ΔΕΝ μπορουν να κανουν κατι αντιστοιχο), το κατακρινουν,χλευαζουν και τις περισσοτερες φορες αδικα!

Οπως ειπα οτι κανουν στο φιναλε για εμας το κανουν.Η μοδα ειναι για να την παιρμεις, να βλεπεις εαν σου κανει ή οχι και με μικρες ή μεγαλυτερες πινελιες να την προσρμοζεις πανω σου.

Οσοι την ακολουθουν τυφλα ειναι δικαιωμα τους και το αν κανουν καλα ή οχι δεν θα το κρινω -μονο- εγω.

Μα ουτε εγω κατακρινω κανεναν.Απλα με εκνευριζει αυτο που λενε "το φοραω επειδη ειναι στη μοδα".Ε οχι ρε παιδια!!!Ενταξει,μπορει να πλασαρεται στη μοδα,αλλα ας μην ξεχναμε πως την πραγματικη,καθημερινη μοδα δεν τη διαμορφωνουν ουτε οι πασαρελες του Μιλανου ουτε τα περιοδικα,αλλα οι απλες,καθημερινες γυναικες.Κι εδω,εχω προσεξει πως ειδικα τα τελευταια χρονια επιβαλλεται στη μοδα παντα αυτο που γδυνει.Οχι οτι με πειραζει (το αντιθετο:shifty: ),αλλα καιρος ειναι να σταματησει αυτη η καραμελα περι μοδας.

Δεν ειναι κακο να θελεις ν'αρεσεις & να φορας τα αναλογα ρουχα για να το πετυεις.Το να προσπαθεις ομως να το παιξεις "υπερανω",ε,ειναι "καπως"...:X

• 2 weeks later...
Προχτές το βράδυ, σε γνωστή καφετέρια στο Μικρολίμανο, έρχεται μια τύπισσα με ένα ντεκολτε και με ένα στήθος τόσο ενισχυμένο, τόσο μεγάλο που ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου.... Μιλάμε έγινε κόλαση στο μαγαζί....Χαμός... Όλοι οι άντρες την κοιτάζαν και όλες οι άλλες κοπέλες είχαν τσαντιστεί...