luke Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Τέλειο. Το εγκατέστησα, δουλεύει και είναι πολύ καλό. Thank's, Porfyras. Πολύ καλή δουλειά. :) :) Πρέπει να επιστήσω την προσοχή σε όσους επιχειρήσουν το ίδιο και έχουν και άλλα προγράμματα python στο κινητό ότι πρέπει να εγκαταστήσουν αυτή ακριβώς την έκδοση του Python.v1.3.12.S60.3rd.Edition.selfsigned.sis που είναι μαζί με το λεξικό. Ακόμα και αν υπάρχει άλλη έκδοση Python στο κινητό με το ίδιο νούμερο έκδοσης, δε θα λειτουργήσει. Θέλω όμως να ρωτήσω δυο πραγματάκια: 1. Για να ανοίξω το λεξικό, πατάω το "Python" που είναι στις εφαρμογές, μετά επιλέγω "Run Script" το οποίο με πηγαίνει στον κατάλογο C/Python όπου επιλέγω το pydict.py και στη συνέχεια βγαίνει "select dictionary" όπου υπάρχει μόνο το "Greeks" πατάω "Εντάξει" και ανοίγει το λεξικό. Υπάρχει κανένας πιο σύντομος τρόπος ανοίγματος; Κάποιος τρόπος δημιουργίας μιας συντόμευσης στις εφαρμογές που να ανοίγει κατευθείαν το λεξικό; :D και εγώ τα ίδια βήματα κάνω για να το ανοίξω αλλα οταν πατάω οποιαδήποτε λέξη μου εμφανιζει την ετυμολογια με κουτακια! εκανα κάτι λάθος?ευχαριστούμε τον Πορφυρα:ninja: pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Όλα Ο.Κ. "Kαλωσήρθατε στο route66"... Ευχαριστώ πολύ...Επιτέλους.... :) http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Γεια σου ρε winer! Καλά πότε άνοιξε αυτό το μαγαζί! (series60v3.com) Βρήκα κι εγώ ένα που δεν το είχα υπόψιν: imserba.com Υπερπροσφορά έχει πέσει, δεν τους προλαβαίνουμε! Συμπέρασμα: Το 9.1 ήρθε για να μείνει, παρά τους αρχικούς φόβους πολλών. Den einai k akrivos new to magazi auto...alla ananeonete panta telefteo se sxesi me ta alla. yparxi k se rwsiki ekdosi to opio einai kapos pio up to date. :) arki na 3eris ti glwssa ! To diko sou omos endiaferon fenete kati san to ZEDGE vevea fenete alla 8a to koitakso aurio apo ti doulia. THX . kalo vradi. ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Porfyras το λεξικό σου άψογο, κάτι που έψαχνα πολύ καιρό και δεν έβρισκα...:) Ερώτηση : Η μπάρα στο λεξικό που ενοχλεί την θέαση της λέξης στην τελευταία γραμμή δεν φεύγει με κάποιο τρόπο;:worry: και εγώ τα ίδια βήματα κάνω για να το ανοίξω αλλα οταν πατάω οποιαδήποτε λέξη μου εμφανιζει την ετυμολογια με κουτακια! εκανα κάτι λάθος?ευχαριστούμε τον Πορφυρα Λοιπόν, έκατσα και το εγκατέστησα στο Ν90 μου, όπου και φυσικά χρησημοποιήσα διαφορετική έκδοση python πλατφόρμας. Όπως βλέπεται και απο τα screenshots τρέχει τέλεια, χωρίς αυτήν την ενοχλητική γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης και χωρίς κουτάκια. Συμπέρασμα= Το λεξικό είναι Ο.Κ. και φταίει η έκδοση v1.3.12.S60.3rd.Edition της python η οποία προφανώς είναι prereleased και δεν ανταποκρίνεται σωστά σε όλες τις αναλύσεις οθονών των 3edition. Εμείς κρατάμε το λεξικό με τις όποιες αδυναμίες στην εμφάνισή του μέχρι να εμφανιστεί η σωστή έκδοση της python ΕΔΩ P.S.= Κάποια στιγμή αν βρώ χρόνο:blink: να το ανεβάσω και στους 2edition symbian users http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 thanks Porfyras, ωραια προσπαθεια :) εν μερει δουλευει και σε προηγουμενα s60 αρκει να κατεβασεις τη σωστη εκδοση του python και να βαλεις το pydict.py στο φακελο της εφαρμογης, οχι στο C:\python, αλλα βγαζει error οταν επιλεγεις το λεξικο. http://img238.imageshack.us/img238/2882/fescr000ta1.jpg http://img162.imageshack.us/img162/865/fescr001fr4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Πράγματι δεν κάνει Beep αρκεί να ρυθμίσετε το Phone Call PVR είτε σε Auto Record Calls είτε σε Record Next Call, δηλαδή με το που κάνετε ή λαμβάνετε κλήση να αρχίζει η εγγραφή. Εάν έχετε ήδη ξεκινήσει κάποια κλήση και δοκιμάσετε απο το Voice Recorder την άμεση καταγραφή της τότε το Beep ακούγεται :( Επίσης σε N71 εάν κάνετε εσείς κλήση και την διακόψετε μόνοι σας (δηλαδή το κλείσετε) τότε η εφαρμογή κρασάρει και δεν γράφεται τίποτα :( Τέλος για σιγουριά στην καταγραφή επιλέξτε αποθήκευση σε μορφή WAV. Πάντως και με αυτούς τους περιορισμούς & bugs καλό είναι ;) φιλε μου belive or not δεν τα καταφερα να ηχογραφήσω κλήση με το 73 μου.... πες μου σε παρακαλω αν μπορεις αναλυτικά τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να το κανεις πως το κανεις και ολα τα σχετικα..... προσπάθησα αλλα δεν...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Γεια σου ρε winer! Καλά πότε άνοιξε αυτό το μαγαζί! (series60v3.com) Βρήκα κι εγώ ένα που δεν το είχα υπόψιν: imserba.com Υπερπροσφορά έχει πέσει, δεν τους προλαβαίνουμε! Συμπέρασμα: Το 9.1 ήρθε για να μείνει, παρά τους αρχικούς φόβους πολλών. Yparxei arketo kairo kai ananewnetai kathimerina!!! To diko sou den to eida akomh tha to dw se ligo!! den doulevei sosta to programma to live PVR,den mporeis na vreis ayta poy eheis kanei eggrafi...alos den to eide? To eida kai egw file,to energopoiw alla meta den briskei ta arxeia wav :wacko: Pou leei oti den kanei beep giati sto site pou to vgalane den lei kati tetoio :confused: Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Diladi otan 3ekinisi automata to beep den to kanei??? Genika sosto einai na 3eri o allos gia ena arxiko beep alla oli tin ora para-paei re gamoto. Episis to PVR den exei gini swsta translated akoma k den fenete na einai arketa stable opos ta ypoloipa. An ontos katafero omos na afaireso to beep tote exei kalos 8a to kratiso. Auta Όταν ξεκινά αυτόματα η εγγραφή Beep δεν έχει. Από εκεί και πέρα όμως πράγματι η εφαρμογή έχει σοβαρά προβλήματα σταθερότητας μάλιστα σε μια περίπτωση πήρε μαζί της ολόκληρη την συσκευή :( Την κρατώ πάντως για ειδικές περιπτώσεις μέχρι κυκλοφορίας άλλης καλύτερης.. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Όταν ξεκινά αυτόματα η εγγραφή Beep δεν έχει. Από εκεί και πέρα όμως πράγματι η εφαρμογή έχει σοβαρά προβλήματα σταθερότητας μάλιστα σε μια περίπτωση πήρε μαζί της ολόκληρη την συσκευή :( Την κρατώ πάντως για ειδικές περιπτώσεις μέχρι κυκλοφορίας άλλης καλύτερης.. Nai kai akrivws ta idia lene kai sta ksena site. Den ftaiei omws to programa alla to spasimo giati egw agorasa thn prohgoumenh ekdosh pou den exei provlhma alla dysyxws kanei beep!! Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion83 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Λοιπόν να αναφέρω πως κυκλοφόρησαν "ολοκληρωμένα" τα alarm manager kai mobile search και λειτουργούν ολόσωστα με το Ν73....Ειδικά το alarm manager στην πρώτη του έκδοση για OS 9.1 θα θυμάστε πως δεν λειτουργούσε καν....Θα τα βρείτε στο series60v3.com. Όλα ΟΚ, λοιπόν τα προγράμματα για 9.1 έσκασαν επιτέλους μύτη....:D http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Nai kai akrivws ta idia lene kai sta ksena site. Den ftaiei omws to programa alla to spasimo giati egw agorasa thn prohgoumenh ekdosh pou den exei provlhma alla dysyxws kanei beep!! Το Beeping είναι μια περίεργη υπόθεση διότι αρκετοί κατασκευαστές υποστηρίζουν πως έχει ενσωματωθεί στο ίδιο το Symbian 9.1 οπότε δεν μπορούν να το κλείσουν, από την άλλη πλευρά το LivePVR στην συσκευή μου το ξεπερνά -άσχετος των Bugs- άρα σύντομα θα δούμε και άλλες εφαρμογές με παρόμοια πατέντα.. Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 καμμια εφαρμογη για να κανει restart στη συσκευη δεν υπαρχει? για παλαιοτερες εκδοσεις υπηρχε, για εμας τιποτε?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReaLity Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Το Beeping είναι μια περίεργη υπόθεση διότι αρκετοί κατασκευαστές υποστηρίζουν πως έχει ενσωματωθεί στο ίδιο το Symbian 9.1 οπότε δεν μπορούν να το κλείσουν, από την άλλη πλευρά το LivePVR στην συσκευή μου το ξεπερνά -άσχετος των Bugs- άρα σύντομα θα δούμε και άλλες εφαρμογές με παρόμοια πατέντα.. Nai katanoito to pos prepi na leitourgi. Distixos omos twra prin ligo me piran til k to beep akougotane me tis e3is ri8misis: AutoRecordCalls Pre Push Time 45 Post 45 Wav Format oxi mono xtipage alla sto telos den vrika pou8ena to file...eno eprepe na einai mesa sto E:/LivePVR emena de me kaiei toso poly to beep oso to sinexomeno beep pou einai k enoxlitiko k se aposintonizi. Alla den exo vri kapio [xwris bugs toulaxiston] recorder pou na me kalipti akoma. 8a dokimaso pali to AutoPilot pou anaferate nwritera. ..:: Your Kung Fu Is Not Enough ::.. realitysolutions.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 καμμια εφαρμογη για να κανει restart στη συσκευη δεν υπαρχει? για παλαιοτερες εκδοσεις υπηρχε, για εμας τιποτε?:( Και σε μενα λειπει αυτη η εφαρμογη . Δεν εχει κυκλοφορησει ακομα κατι :( [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Στο 3230 είχα τον FExplorer που το είχε στο μενού του.. File mou to eortologio trexei sto N93 aprovlimatista den xreiazesai nea version:) Σε ποιο εορτολόγιο αναφέρεσαι? Link pls? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ftiaxe ta dika sas Themes kateftheian apo to kinito soy.... xxxxxxxxxxxxxxxxxxx Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 Ftiaxe ta dika sas Themes kateftheian apo to kinito soy.... xxxxxxxxxxxxxxxxx πολυ καλο!!! full version? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 φιλε μου belive or not δεν τα καταφερα να ηχογραφήσω κλήση με το 73 μου.... πες μου σε παρακαλω αν μπορεις αναλυτικά τι πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να το κανεις πως το κανεις και ολα τα σχετικα..... προσπάθησα αλλα δεν...... Φίλε μου οι οδηγίες που ακολουθούν ισχύουν για την συσκευή μου N71 με έκδοση λογισμικού 2.0613.1.12.1 και το LivePRV 2.61. 1ον) Από τα "Δικά μου" επιλέγουμε την εφαρμογή LivePRV. 2ον) Στους "όρους χρήσης" επιλέγουμε το "Yes". 3ον) Από την κεντρική οθόνη της εφαρμογής επιλέγουμε το πλήκτρο "Phone Call PVR" και ενεργοποιούμε το Auto Record Calls ή το Record Next Call. 4ον) Επιλέγουμε το Back και από τα Options το Minimize. 5ον) Κάνουμε μια κλήση πχ. στο 1269 (διαθέσιμο υπόλοιπο της καρτο-κινητής της TIM) - δεν θα πρέπει να ακούγεται Beep. 5ονΒ) Λαμβάνουμε μια κλήση - δεν θα πρέπει να ακούγεται Beep. 6ον) Αφού ολοκληρωθεί η κλήση από μόνη της (αν την κλείσω εγώ πρωτύτερα η εφαρμογή κολλά) επιλέγουμε από τον κατάλογο των ενεργών εφαρμογών το LivePVR. 7ον) Τώρα από το LivePVR βλέπουμε την ονομασία όπου αποθηκεύτηκε αρχείο μας (πχ. PCPVR30102006_174521.WAV). 8ον) Αν πατήσουμε Locate File μπορούμε να εντοπίσουμε το αρχείο μας και να το αναπαράγουμε από την ίδια την εφαρμογή, σε διαφορετική περίπτωση τα αρχεία ήχου του LivePVR αποθηκεύονται στον κατάλογο της κάρτας μνήμης LivePVR. Δυστυχώς, από προσωπική εμπειρία, το πρόγραμμα είναι ασταθές - μπορεί να δουλέψει , μπορεί να μην δουλέψει, μπορεί να γράψει ολόκληρη συνομιλία, μπορεί να γράψει μερικά δευτερόλεπτα ή καθόλου, στην χειρότερη μπορεί να κάνει Restart το κινητό κατά την κλήση.. :( Ελπίζω σε κάποια καλύτερη μελλοντική έκδοση .. καθώς όπως είναι αυτή την στιγμή δεν αξίζει τον κόπο. Αυτά. Υ.Γ. Καμία εφαρμογή για την αποστολή Flash SMS; Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagmorat Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 gia sas paidia eimai kairos grammenos sto forum alla einai i proti fora pou kano post mia erotisi... eixa ena 6600 kai eixa vrei mia efarmogi san blacklist alla mporouse kai ekreive kai minimata kai esvine kai apo to mitroo ta tilefona pou itan blacklisted kai gia na anoikseis tin efarmogi ithele password alla den thimamai pos tin legan mipos kserei kanenas mia tetoia efarmogi gia to n93??? sas parakalo help me poly epeigon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 thanks Porfyras, ωραια προσπαθεια :) εν μερει δουλευει και σε προηγουμενα s60 αρκει να κατεβασεις τη σωστη εκδοση του python και να βαλεις το pydict.py στο φακελο της εφαρμογης, οχι στο C:\python, αλλα βγαζει error οταν επιλεγεις το λεξικο. Νίκο, δοκίμασε σε παρακαλώ το εξής : με το που ρίχνεις το pydict.py στο κινητό,κάντο εγκατάσταση κανονικά σαν να ήταν μια οποιαδήποτε .sis εφαρμογή. Λογικά θα σου προτείνει να γίνει εγκατάσταση ως python script και θα το στείλει σε E:/system/apps/python/my/pydict.py Και το λεξικό στον φάκελο που εμείς δημιουργούμε με το όνομα Pydict στην Ε:/ δηλ. E:/Pydict/Greeks.pd P.S.= Περιμένω νέα σου πριν προβώ σε upload για τους 2edition's http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2006 πολυ καλο!!! full version? nai..idi eho ftiaxei merika poly kala Themes..einai aplo theme editor ohi olokliromeno Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 nai..idi eho ftiaxei merika poly kala Themes..einai aplo theme editor ohi olokliromeno μπορείς να μου πεις φίλε μου πως το εγκατέστησες γιατί από το ξένο σαιτ δεν κατάλαβα τίποτα, η μαλων ότι κατάλαβα έκανα και τελικά έκανα μια τρύπα στο νερό :lol: . όταν κάνω επικόλληση τους φακέλους στην κάρτα μου λέει οτι αυτό δεν επιτρέπετε η κάτι τετιο , δεν θημαμε ακριβώς.(δεν ξέρω καλά αγγλικά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Νίκο, δοκίμασε σε παρακαλώ το εξής : με το που ρίχνεις το pydict.py στο κινητό,κάντο εγκατάσταση κανονικά σαν να ήταν μια οποιαδήποτε .sis εφαρμογή. Λογικά θα σου προτείνει να γίνει εγκατάσταση ως python script και θα το στείλει σε E:/system/apps/python/my/pydict.py Και το λεξικό στον φάκελο που εμείς δημιουργούμε με το όνομα Pydict στην Ε:/ δηλ. E:/Pydict/Greeks.pd P.S.= Περιμένω νέα σου πριν προβώ σε upload για τους 2edition's αυτο εκανα αλλα μου βγαζει αυτο: "cannot load dict from E:\Pydict\Greeks.pd" ενω βρισκει το Greeks και το ανοιγει σαν εφαρμογη αλλα χωρις λεξικο :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 αυτο εκανα αλλα μου βγαζει αυτο: "cannot load dict from E:\Pydict\Greeks.pd" ενω βρισκει το Greeks και το ανοιγει σαν εφαρμογη αλλα χωρις λεξικο :( Κρίμα. Πάντως στο Ν90 (με πλατφόρμα την PythonForS60_2ndEdFP3_1_3_1.SIS) τρέχει τέλεια. Παράξενο. Λογικά θα τρέχει και στο Ν70 ως symbian 8.1 Any way, δεν τους ανεβάζω τίποτα, γιατί βλέπω να με τρελαίνουν στα p.m's :lol: Σ' ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο που διέθεσες ;) http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ronaldinio Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Mπορεί καποιος να με βοηθήσει να εγκαταστήσω το Route66 στο ΝΟΚΙΑ Ν80?Ξερει καποιος να μου πει βήμα-βήμα πως να το εγκαταστήσω?Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts