Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εκανα το λάθος και πέρασα κατι θέματα Sis στην κάρτα του κινητού μου και δεν μπορώ να τα σβήσω ούτε με διαχείρηση εφαρμογών ούτε με το C . Τι μπορώ να κάνω για να φύγουν ?

Θα πρεπει να τα σβησεις χειροκινητα με ενα fileman και με την βοηθεια του unsis :D

Το unsis ειναι ενα προγραμμα και μας λεει που κανει εγκατασταση το αρχειο sisx μεσα στο κινητο, κατεβασε το απο εδω

καντο εγκατασταση στο pc και για να καταλαβεις πως δουλευει διαβασε αυτο :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1781745#post1781745

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα και πάλι και συγνώμη για το λάθος. Όπως είπα και χθες πέρασα κάτι εφαρμογές στο 5500 και από τότε μου βγάζει που και που το εξής μήνυμα: dLoadThread Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι παίζει και πως μπορώ να το στείλω από εκεί που ορθέ? Τις εφαρμογές τις ξανάβγαλα αλλά τίποτα. :( Κατά κανόνα κάθε φορά που κλείνω μια εφαρμογή το κάνει. Ευχαριστώ!

Eβαλες πολες εφαρμογες μεσα?

Αν δεν εβαλες πολες δοκιμασε αυτο που γραφω πιο επανω στο post 3410 αλλα δεν ξερω να σηγουρα αν γινει κατι :O

Αν σε ενοχλη τοσο πολη αυτο το μηνυμα υπαρχει και το hard format :)

Τι ακριβως ειναι και πως γινεται ακριβως το ''hard format''? Εκανα μια επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων και ακομα δεν το εχει ξαναβγαλει. Μου κανει εντυπωση που δεν το εκανε ακομα. Φαντασου οτι του εκανα software updater πριν επαναφερω τις εργοστασιακες ρυθμισεις και το εβγαζε κανονικα. Θα δειξει. Ευχαριστω παντως.

Τι ακριβως ειναι και πως γινεται ακριβως το ''hard format''? Εκανα μια επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων και ακομα δεν το εχει ξαναβγαλει. Μου κανει εντυπωση που δεν το εκανε ακομα. Φαντασου οτι του εκανα software updater πριν επαναφερω τις εργοστασιακες ρυθμισεις και το εβγαζε κανονικα. Θα δειξει. Ευχαριστω παντως.

πατας *#7370# και σου σβηνει τα παντα απο την συσκευη σου.

σαν να το πηρες την πρωτη μερα.

με απλα λογια κανει format το τηλ.σου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Poios einai o kalyteros file manager gia na valw sto kinhto mou (6290)?
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

ο x-plorer!!!περιμενε να σου πω και που θα το βρεις!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1827424#post1827424 :)

Γεια χαρά,

επειδή δεν έχω καταλάβει καλά όλο αυτό το σκηνικό με τις signed και unsigned εφαρμογές, θα ήθελα να ρωτήσω :

όλες οι εφαρμογές είναι unsigned και πρέπει να τις κάνουμε signed?

Αν ναι τότε όλα καλά, Αν όχι όμως, πως καταλαβαίνουμε αν είναι signed ή όχι?

πχ. "αγοράζω" μια εφαρμογή της ΣμαρτΦοουνΓερ, η οποία έχει ενα κιτζεν για να βγάζω τον ρεγκκοουντ. Απλά την εγκαθιστώ στο κινητό, βάζω τον κοουντ και είναι εντάξει, ή πρέπει πρώτα να την κάνω signed(με τον τρόπο που αναφέρεται στην 1η σελίδα) και μετά ακολουθώ την διαδικασία?

Join The Life

Γεια χαρά,

επειδή δεν έχω καταλάβει καλά όλο αυτό το σκηνικό με τις signed και unsigned εφαρμογές, θα ήθελα να ρωτήσω :

όλες οι εφαρμογές είναι unsigned και πρέπει να τις κάνουμε signed?

Αν ναι τότε όλα καλά, Αν όχι όμως, πως καταλαβαίνουμε αν είναι signed ή όχι?

πχ. "αγοράζω" μια εφαρμογή της ΣμαρτΦοουνΓερ, η οποία έχει ενα κιτζεν για να βγάζω τον ρεγκκοουντ. Απλά την εγκαθιστώ στο κινητό, βάζω τον κοουντ και είναι εντάξει, ή πρέπει πρώτα να την κάνω signed(με τον τρόπο που αναφέρεται στην 1η σελίδα) και μετά ακολουθώ την διαδικασία?

Κανεις signed οσες εφαρμογες δεν ειναι . Γραφεται εαν η εφαρμογη ειναι signed ή οχι. Τις υπολοιπες τις χειριζεσαι

με τους γνωστους τροπους.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Κανεις signed οσες εφαρμογες δεν ειναι . Γραφεται εαν η εφαρμογη ειναι signed ή οχι. Τις υπολοιπες τις χειριζεσαι

με τους γνωστους τροπους.

Φίλε nervous, να σου δώσω ένα παράδειγμα (με ελληνικούς χαρακτήρες για προφανείς λόγους)

Έχω το μπεσττασκμαν_s60_3.sis, όπως και το χαντιζιπ_σ60_3_φουλ.sis, όπως και πολλές άλλες παρόμοιες. Δεν αναφέρει πουθενά αν είναι ή αν δεν είναι signed. Ούτε στην ονομασία(όπως βλέπεις) του αρχείου, ούτε σε κάποιο readme αρχείο κτλ.

Τι κάνω με αυτές?

Join The Life

Φίλε nervous, να σου δώσω ένα παράδειγμα (με ελληνικούς χαρακτήρες για προφανείς λόγους)

Έχω το μπεσττασκμαν_s60_3.sis, όπως και το χαντιζιπ_σ60_3_φουλ.sis, όπως και πολλές άλλες παρόμοιες. Δεν αναφέρει πουθενά αν είναι ή αν δεν είναι signed. Ούτε στην ονομασία(όπως βλέπεις) του αρχείου, ούτε σε κάποιο readme αρχείο κτλ.

Τι κάνω με αυτές?

Εαν δεν αναφερεται πουθενα οτι ειναι unsigned πχ myphone_3rd_edition_unsigned.sisx ,προχωρεις

κανονικα στην εγκατασταση,οπως πχ στις εφαρμογες που ανεφερες

Ουτως ή αλλως ,θα το καταλαβεις οτι μια εφαρμογη ειναι unsigned οταν

δοκιμασεις να κανεις εγκατασταση. :)

Κανε μια δοκιμη :)

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Εαν δεν αναφερεται πουθενα οτι ειναι unsigned πχ myphone_3rd_edition_unsigned.sisx ,προχωρεις

κανονικα στην εγκατασταση,οπως πχ στις εφαρμογες που ανεφερες

Ουτως ή αλλως ,θα το καταλαβεις οτι μια εφαρμογη ειναι unsigned οταν

δοκιμασεις να κανεις εγκατασταση. :)

Κανε μια δοκιμη :)

tnx again :)

Join The Life

Καλησπερα. Εγκατεστησα στο 6290 το text-to-speech στα ελληνικα υποτιθεται. Το βαζω να μου αναγνωσει ενα μηνυμα και ενω μια αντρικη φωνη (ο Πετρος) διαβαζει σωστα το ονομα του αποστολεα του μηνυματος, στη συνεχεια μια γυναικεια αρχιζει και τα λεει αλαμπουρνεζικα. Τι δεν κανω σωστα?:wacko: Ευχαριστω!!

Έβαλα το ΣμαρτΦοουνΓερ Μπεστ Τασκμαν(το εγκατέστησα στην κάρτα μνήμης(έχω την αυθεντική της nokia 1gb)) και ενώ δείχνει να δουλεύει καλά, όταν το προχωράω να δείξει τα proccesses, κολάει βγάζοντας ένα μνμ ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να δείξει το περιεχόμενο. και για να ξεκολλησει χρειάζεται κλείσιμο κινητού.

έχει τύχει αυτό σε άλλον? καμμιά ιδέα?

Join The Life

Nokia Mobile Search - Now With In-Device Search

http://img245.imageshack.us/img245/8805/68957200qm7.jpg

The new version (3.04) of Nokia Mobile Search features in-device search.

http://mobilesearch.nokia.com/A4160036?mobile_search

iPhone 5S Space Grey

Απόσο θυμάμαι δεν μου τα εμφανίζει στο active desktop όμως.. :(

Για να φαινονται στην οθονη πρέπει να τα έχεις γράψει στο ημερολόγιο και να έχεις ενεργοποιήσει απο τις ρυθμίσεις του τηλ την κατάσταση αναμονής!

Τουλάχιστον έτσι είναι στο 5500 μου!

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Φιλοι μου γεια σας. Μηπως κανεις γνωριζει αν υπαρχει , αν θυμαστε το lookup (εφαρμογή εύρεσης επαφών βάση αριθμητικών ψηφίων) για νοκια Ν73 ??? εχω φαει τον κοσμο να το βρω. χεεελλλλπππππ!!!!!

εχω βρει το βιτοκουικκοντακτ αλλα δεν μου αρεσε .............

και αν υπαρχει κατι σε σμαρτπροφιλ (αλλα να μη χαλαει τις φωνητικες κλησεις,παλαιοτερα σε ν70 εβαζα μια εκδοση απο 7610 που ειχα αλλα χαλουσαν σε νεες επαφες η σε αλλαγες αυτων οι φωνητικες κλησεις...

Παλιότερα υπήρχε η επιλογή να κάνεις backup οτι θέλεις κι όχι όλο το τηλέφωνο, μετά έπρεπε να κάνεις όλο το τηλέφωνο και τώρα πάλι όπως παλιά! Είναι τρελοί οι φινλανδοί!! :lol: :lol:

Στο θέμα μας όμως. Τα δεδομένα που δε κάνει backup είναι δεδομένα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και συνήθως είναι το εργοστασιακό περιεχόμενο του τηλεφώνου και της κάρτας μνήμης (εργοστασιακά ringtones κ.λπ.) οπότε μην ανησυχείς.

@stefidis τα contacts δεν μου μεταφερει!!!!!!!!!!ΔΕΝ εχουν πνευματικα δικαιωματα!!!

και αν υπαρχει κατι σε σμαρτπροφιλ (αλλα να μη χαλαει τις φωνητικες κλησεις,παλαιοτερα σε ν70 εβαζα μια εκδοση απο 7610 που ειχα αλλα χαλουσαν σε νεες επαφες η σε αλλαγες αυτων οι φωνητικες κλησεις...

Εννοείς την εφαρμογή sProfiles, που σου κάνει αυτόματη/προγραμματισμένη αλλαγή προφίλ????

Τσούκου, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, καθότι δεν υποστηρίζει μέχρι τώρα το OS9 μια τέτοια λειτουργία για λόγους ασφαλείας λέει και καλά. Από ό,τι ξέρω ούτε ορισμένα τηλέφωνα με OS8 δεν το υποστηρίζουν...

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Φιλοι μου γεια σας. Μηπως κανεις γνωριζει αν υπαρχει , αν θυμαστε το lookup (εφαρμογή εύρεσης επαφών βάση αριθμητικών ψηφίων) για νοκια Ν73 ??? εχω φαει τον κοσμο να το βρω. χεεελλλλπππππ!!!!!..

για δες αυτό...:)

Έβαλα το ΣμαρτΦοουνΓερ Μπεστ Τασκμαν(το εγκατέστησα στην κάρτα μνήμης(έχω την αυθεντική της nokia 1gb)) και ενώ δείχνει να δουλεύει καλά, όταν το προχωράω να δείξει τα proccesses, κολάει βγάζοντας ένα μνμ ότι για λόγους ασφαλείας δεν μπορεί να δείξει το περιεχόμενο. και για να ξεκολλησει χρειάζεται κλείσιμο κινητού.

έχει τύχει αυτό σε άλλον? καμμιά ιδέα?

Ναι μου το εκανε και σε μενα, και την απεγκατεστησα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...