Jump to content

[S60 3rd Edition] Εφαρμογές Symbian OS v9.1-v9.2

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΟ Ν73 ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΡΧΕΙΑ AVI KAI MPEG; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

πας στα γνωστα μαγαζια και κατεβαζεις το smartmovie η divx player;)

Μήπως μπορεις να μου δώσεις ενα link για το πρόγραμμα?εψαξα xxxxxxxxxxx τπτ.

thanks

Σόρρυ, σε δυσκόλεψα κατά λάθος. Λέγεται Best TaskMan.

θα το βρεις εδώ:

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Για να τρέξει το kg επέλεξέ το και με δεξί κλικ διάλεξε συμβατότητα για Win95 ή 98 δε θυμάμαι ακριβώς.

Θα σε δυσκολέψει λίγο. Δοκίμασε με διάφορα e-mail.

Σ' εμένα έπιασε με το "1@2 3" (προσοχή στο κενό μεταξύ 2 και 3).

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μεσα στο φακελο private υπαρχει ο φακελος Mail2 σβηστον ολο και ξαναδοκιμασε να περασεις τα μηνυματα σου απο την σησκευη στην καρτα σου :)

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσω τα μυνήματα που ήδη έχω? Αν απλά κάνω το φάκελο Move από το τηλέφωνο στην κάρτα?

Έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δυνατό πρόγραμμα.

Άραγε πότε λήγει η παραπάνω έκδοση; Θα μας καλομάθει και μετά...

Samsung S5 (no root)

Ναι, γνωστό. Μόνο που μερικές φορές αργεί πολύ να εμφανιστεί η λύση.:ninja:

Samsung S5 (no root)

Οι εκδόσεις του x-plore που είναι διαθέσιμες μέχρι στιγμής είναι beta. Αυτό σημαίνει οτι πρώτον δεν είναι προς αγορά - άρα δεν τίθεται θέμα σπασίματος, και δεύτερον, περιμένουμε κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει η ολοκληρωμένη εφαρμογή (λογικά με το πλήρες όνομα Χ-plore 1.00).

Οι πρώτες Beta εκδόσεις (έως και την 0.93) είχαν αρκετές ελλείψεις και, κατά την άποψή μου, σαν εφαρμογή διαχείρησης ήταν κατώτερο απο το Y-browser. Όμως η έκδοση 0.94 ήταν πάρα πολύ καλή ενώ τώρα με την 0.95 έδειξαν οτι ετοιμάζουν την πιο δυνατή εφαρμόγή διαχείρησης αρχείων για το symbian 9.

Ευχάριστο γεγονός είναι οτι οι εκδόσεις beta κυκλοφορούν η μία μετά την άλλη σε πολύ τακτά διαστήματα και σύντομα, θέλω να πιστεύω θα έχουμε και την ολοκληρωμένη εφαρμογή - όχι οτι δεν κάνουμε καλή δουλειά και με τα beta.

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί, τότε συζητάμε για σπάσιμο, αν και υπάρχουν μερικά κολπάκια να την κάνουμε να μην λήγει ποτέ.

ti einai auto to programma den katalaba kai pou to briskoume?

Ειναι προγραμμα για τη διαχειριση των αρχειων στο κινητο. Οπως ειναι για παραδειγμα το windows explorer στο pc ετσι ειναι και αυτο στο κινητο με πολλες δυνατοτητες :)

θα το βρεις εδω :

xxxxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κυκλοφόρησε και το Contacts transfer έκδοση 3.01 χωρίς το πρόβλημα εγκατάστασής του στην κάρτα μνήμης.

Δουλεύει τέλεια!!!!! :D

Σόρρυ, σε δυσκόλεψα κατά λάθος. Λέγεται Best TaskMan.

θα το βρεις εδώ:

xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Για να τρέξει το kg επέλεξέ το και με δεξί κλικ διάλεξε συμβατότητα για Win95 ή 98 δε θυμάμαι ακριβώς.

Θα σε δυσκολέψει λίγο. Δοκίμασε με διάφορα e-mail.

Σ' εμένα έπιασε με το "1@2 3" (προσοχή στο κενό μεταξύ 2 και 3).

thanks,τώρα προσπαθώ να κανω το cra-ck....

Παιδιά προτείνετε μου ένα καλο προγραμμα που ηχογραφει απεριοριστα και ηχογραφει και τηλ συνομιλιες χωρις να κανει beep.αν γίνεται και κανα Link με την τελευταια εκδοση.

Επίσης ποιος ειναι ο καλυτερος και δοκιμασμένος Msn messenger?

Και κάτι ακομα πως γίνεται οταν με καλει καποιος να βγαινει η photo του σχεδον fullscreen?πειτε μου το προγραμμα ή καποιο λινκ με την τελευταια εκδοση.

paidia kserete na yparxei kanena kalo epistimoniko calculator?an exete kai kanena link tha me voithousate:)
Για δες τα παρακάτω αν σου κάνουν, πρέπει πρώτα να γραφτείς στο site αν δεν το έχεις ήδη κάνει...
xxxxxxxxxxx

iparxei gps me ellinikous xartes gia to 3250?

ti xreoseis iparxoun?

prepei na sindeese sto wap i kati tetio?

Υπάρχει το route 66

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=155386

Χρεώσεις δεν υπάρχουν, αφού δεν χρησιμοποιείται το δίκτυο... ;)

Για δες τα παρακάτω αν σου κάνουν, πρέπει πρώτα να γραφτείς στο site αν δεν το έχεις ήδη κάνει...
xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

να σε ρωτήσω στο δευτερο πρόγραμμα το crac-k πως γίνεται?

στο python μου βγάζει ενα αρχειο το ανοιγω αλλα δεν κάνει κάτι.

Παιδιά προτείνετε μου ένα καλο προγραμμα που ηχογραφει απεριοριστα και ηχογραφει και τηλ συνομιλιες χωρις να κανει beep.αν γίνεται και κανα Link με την τελευταια εκδοση.

Και κάτι ακομα πως γίνεται οταν με καλει καποιος να βγαινει η photo του σχεδον fullscreen?πειτε μου το προγραμμα ή καποιο λινκ με την τελευταια εκδοση.

thanks

prepei na agoraso k kati allo ektos apo to kinito pou exo?kati extra mipos?

Tο route66 λειτουργεί χωρίς να χρειάζεσαι κάτι άλλο. Όμως δεν μπορεί να σου δείξει το στίγμα σου, που ακριβώς είσαι δηλαδή. Βλέπεις την διεύθυνση του σημείου σου, και εντοπίζεις μόνο σου την θέση στον χάρτη.

Αν θέλεις να σου δείχνει, ανα πάσα στιγμή που είσαι, πρέπει να πάρεις κεραία GPS bluetooth, η οποία θα συνεργάζεται με το πρόγραμμα και κάθε φορά που θα το ανοίγεις, θα σου δείχνει που είσαι. Οι τιμές για τις κεραίες ξεκινάνε απο τα 50 ευρώ και φτάνουν τα 160.

να σε ρωτήσω στο δευτερο πρόγραμμα το crac-k πως γίνεται?

στο python μου βγάζει ενα αρχειο το ανοιγω αλλα δεν κάνει κάτι.

thanks

Το python είναι μια πλατφόρμα λογισμικού με την οποία λειτουργούν προγράμματα που γράφονται γι' αυτήν. Τα προγράμματά της είναι συνήθως free και δε θέλουν σπάσιμο. Για περισσότερες πληροφορίες βάλε "python" στην αναζήτηση του παρόντας θέματος και άνοιξε τα μηνύματα του μέλους porfyras. Σε κάποιο απο αυτά έχει οδηγίες.

Καλό πρόγραμμα για ηχογραφήσεις χωρίς beep είναι το Ultimate Voice Recorder.

Για Fullscreen photo του καλούντος είναι το FSCaller.

Και τα δύο θα τα βρεις εκεί που βρήκες και το TaskMan.

Samsung S5 (no root)

Tο route66 λειτουργεί χωρίς να χρειάζεσαι κάτι άλλο. Όμως δεν μπορεί να σου δείξει το στίγμα σου, που ακριβώς είσαι δηλαδή. Βλέπεις την διεύθυνση του σημείου σου, και εντοπίζεις μόνο σου την θέση στον χάρτη.

Αν θέλεις να σου δείχνει, ανα πάσα στιγμή που είσαι, πρέπει να πάρεις κεραία GPS bluetooth, η οποία θα συνεργάζεται με το πρόγραμμα και κάθε φορά που θα το ανοίγεις, θα σου δείχνει που είσαι. Οι τιμές για τις κεραίες ξεκινάνε απο τα 50 ευρώ και φτάνουν τα 160.

thanx a lot!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...