kostakiss Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 κάτι που θα ήθελα να κάνω εγώ είναι ανάμεσα στα ρουθούνια στη μύτη.είναι ωραίο,extreme αλλά μετά θα ένιωθα άβολα απο τη στιγμή που θα περνούσα απο κάπου και θα το σχολίαζαν.άσε που όταν θα πηγαίνω σχολή ,θα με βλέπουν σαν φάντασμα(όλοι κατεβαίνουν με κοστουμάκια,κυριλάτοι κι έτσι).κι άλλο ωραίο σημείο εκεί που τελειώνει το γενάκι κάτω απο τα χείλη.κι αν θές κάτι ακόμα πιο extreme που έχω δεί είναι ανάμεσα στα μάτια καρφωμένο στη μάπα, στη μέση ένα καρφάκι.όπου και να πάς πρόσεξε να είναι καθαρά και αν έχει κίνηση το studio. e kala eipame..oxi k toso extreme..15xronwn eimai !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alantin Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 ean einai etsi tha kanw 80% katw apo ta xeili sta plagia(to kalokairi)..alla as mou to epibebaiwsei k kapoios allos gia na eimai sigouros !! kanonika sta kyrile studio prepei na eisai panw apo 18 gia na kaneis tattoo h piercing.omws oi pio polloi dn to koitane auto xwris-na shmenei oti dn einai kaloi sthn douleia tous h kati tetoio. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 κάτι που θα ήθελα να κάνω εγώ είναι ανάμεσα στα ρουθούνια στη μύτη.είναι ωραίο,extreme αλλά μετά θα ένιωθα άβολα απο τη στιγμή που θα περνούσα απο κάπου και θα το σχολίαζαν.άσε που όταν θα πηγαίνω σχολή ,θα με βλέπουν σαν φάντασμα(όλοι κατεβαίνουν με κοστουμάκια,κυριλάτοι κι έτσι).κι άλλο ωραίο σημείο εκεί που τελειώνει το γενάκι κάτω απο τα χείλη.κι αν θές κάτι ακόμα πιο extreme που έχω δεί είναι ανάμεσα στα μάτια καρφωμένο στη μάπα, στη μέση ένα καρφάκι.όπου και να πάς πρόσεξε να είναι καθαρά και αν έχει κίνηση το studio. καλα σε τι σχολη πας και ειναι ολοι κουστουματοι? :confused: πολυ καλη η ιδεα σου παντος για εκει που θες να βαλεις σκουλαρικια και αν θες πραγματικα να το κανεις δεν κοιτας τι θα πει η πως θα το παρει ο περιγυρος σου ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 kanonika sta kyrile studio prepei na eisai panw apo 18 gia na kaneis tattoo h piercing.omws oi pio polloi dn to koitane auto xwris-na shmenei oti dn einai kaloi sthn douleia tous h kati tetoio. ok..tnx paidia gia tis plirofories tis polu xrisimes pou me dwsate.. ;) eimai mes thn trelh xara twraaa !! :w00t: :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 μηπως ξερει κανενας απο εσας κανενα μαγαζι που χτυπαει piercing στην κερκυρα η στα ιωαννινα...? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 μεταπτυχιακό είμαι στο πανεπιστήμιο πειραιά,και με αντιμετωπίζουν ήδη σαν να κατέβηκα απο τον άρη που με βλέπουν με tattoo και 4 σκουλαρικάκια στα αυτιά μόνο.και καλά θεωρείται πολυ σοβαρή σχολή.μου την είχε πεί ένας δάσκαλος-professoras κιόλας να πηγαίνω καλύτερα ντυμένος αλλά τον έγραψα.εγώ δεν επηρρεάζομαι απο τον περίγυρο αλλά είναι σπάσιμο να κυκλοφορώ και να γυρίζουν όλοι να με κοιτάζουν.τσαντίζομαι και δε νιώθω και άνετα.η φάση ήταν δύο κοπελίτσες,που δεν έμπαιναν στο ασανσέρ μαζί μου επειδή τις έβλεπα και γελούσα. τρελό γέλιο μετά, the criminal, μου έμεινε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 μεταπτυχιακό είμαι στο πανεπιστήμιο πειραιά,και με αντιμετωπίζουν ήδη σαν να κατέβηκα απο τον άρη που με βλέπουν με tattoo και 4 σκουλαρικάκια στα αυτιά μόνο.και καλά θεωρείται πολυ σοβαρή σχολή.μου την είχε πεί ένας δάσκαλος-professoras κιόλας να πηγαίνω καλύτερα ντυμένος αλλά τον έγραψα.εγώ δεν επηρρεάζομαι απο τον περίγυρο αλλά είναι σπάσιμο να κυκλοφορώ και να γυρίζουν όλοι να με κοιτάζουν.τσαντίζομαι και δε νιώθω και άνετα.η φάση ήταν δύο κοπελίτσες,που δεν έμπαιναν στο ασανσέρ μαζί μου επειδή τις έβλεπα και γελούσα. τρελό γέλιο μετά, the criminal, μου έμεινε.4 σκουλαρικάκια και κάνουν έτσι? :X και τα τατου που τα εχεις βρε παιδι μου και συ και τα βλεπουν?στην φατσα? :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. March 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2005 στα χέρια και στην πλάτη έχω tattoo.και έχω και ωραία σχέδια. χάρος με δρεπάνι στο ένα , gothic γραμμένο στο άλλο insane.χέρια εννοώ.στην πλάτη έχω την φάτσα ενός evil μάγου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2005 ολο τον σατανα τον ζωγραφισες πανω σου δηλαδη..καλα και πως σε ειδαν? ημιγυμνος πηγες εκεινη την μερα στην σχολη? πλακα πλακα παντος εμενα γιατι μου αρεσει ο αλλος να εχει πολλα τατουαζ και πολλα σκουλαρικια? οσα πιο πολλα μαλιστα τοσο καλυτερα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 συμφωνώ με την PowerZ εννοείται.και ράστα μαλλί κατά προτίμηση(τζίβες). braindead κι εμένα με κοιτάνε...αλλά εγώ δε πάω στο παπει.τι περίμενες κι εσύ από εκεί να μη σε κοιτάνε? :p http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 εχεις πολλα σκουλαρικια και τατου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 tattoo ήταν να κάνω πριν κάτι μέρες αλλά το ανέβαλα για την επόμενη εβδομάδα. σκουλαρίκια πριν 2 χρόνια είχα πολλά αλλά ξενέρωσα και έβγαλα μερικά γιατί έγινε πολύ trendy και τώρα έχω πάλι αρκετά αλλά σε πιο επιλεκτικά σημεία. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ok..tnx paidia gia tis plirofories tis polu xrisimes pou me dwsate.. ;) eimai mes thn trelh xara twraaa !! :w00t: :w00t: Γιατι, σκεφτεσαι να κανεις τατουαζ απο τωρα; http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 piercing bre..ti tatouaz!!! :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 piercing bre..ti tatouaz!!! :w00t: αποφάσισες τελικά που θα κάνεις? http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 http://www.rdtc.ru/~qwerty/ect/piercing.jpg afieromeno se osous /es elkiontai apo polla peircings :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 http://www.rdtc.ru/~qwerty/ect/piercing.jpg afieromeno se osous /es elkiontai apo polla peircings :p :blink: :w00t: :grin: :yahoo: :fool: :shock: :X alithino einai??????????????????ELEOS !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 tattoo ήταν να κάνω πριν κάτι μέρες αλλά το ανέβαλα για την επόμενη εβδομάδα. σκουλαρίκια πριν 2 χρόνια είχα πολλά αλλά ξενέρωσα και έβγαλα μερικά γιατί έγινε πολύ trendy και τώρα έχω πάλι αρκετά αλλά σε πιο επιλεκτικά σημεία. μια φιλη μου παντος δεν την περνας με καμια δυναμη :p αφτια,μυτη,3 γλωσσα,μαγουλο,αυχενας,αγκωνες,πανω κ κατω ξερεις που :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 ston auxena exei tatoo? giati piercing ligo duskolo na to fantasto.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 οταν λεω αυχενα εννοω πισω στον λαιμο και μιλαω παντα για σκουλαρικια οχι τατουαζ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 de mporo na to fantasto pragmatika..ma kala ki ayth den ekane ofalo,xeilia,tragus,papila dentis kai phge kai ekane laimo???ts ts ts..pareleipse ta klasika :p :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 μια φιλη μου παντος δεν την περνας με καμια δυναμη :p αφτια,μυτη,3 γλωσσα,μαγουλο,αυχενας,αγκωνες,πανω κ κατω ξερεις που :) χεχε άσε όλοι έχουν πορωθεί με το body surface. εγώ δε κάνω πάντως γιατί δεν είναι βολικό καθόλου.. ενός φίλου μου του σκίστηκε 3 φορές στον αγκώνα. για όσους έχουν την απορία μιλάμε για αυτό: http://img106.exs.cx/img106/365/b15ej.jpg http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 Pwpw re Tinkerbell... Ανακατεύτηκα........ :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kale ayto ponaei mono pou to blepo... aporia pros tous 8aumastes tou...ma kala..einai oraio tora ayto? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. April 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2005 αουτς! πρεπει να ποναει πολυ ρε γμτ, κριμα γιατι παντα ηθελα ενα στο φρυδι και στην γλωσσα αλλα δεν τολμαω λογω πονου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts