PowerZ Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 α καλα αυτο ειναι αλλου παππα ευαγγελιο. αν πας με πατερα εννοειται πως θα στο χτυπησουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 RAVER simfwnw mazi sou..egw logo ilikias...skeftomoun na kanw to kalokairi ena xena..apo times paidia...??3erei kaneis??RAVER esena poso sou piran(poso megala itan,egxrwma??)?? τα 2 που εχω στην πλατη ειναι με χρωμα ενα στα ποδια οχι,οταν τα ειχα χτυπησει,πριν 6 χρονια περιπου δεν ηταν τοσο πολυ της μοδας και υπηρχε περισσοτερη προκαταληψη απο'τι τωρα και ηταν πιο φθηνα απ'οτι σημερα.. παντως το πιο ακριβο μου tattoo μου εχει κοστισει γυρω στα 100 euro. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Έχω ακούσει ότι ο Jimmy's είναι λιγάκι ακριβός. Δεν έχω δει πολλές δουλειές του αλλά κάνει καλή δουλειά. ετσι ειναι οπως τα λες.. αλλα ειναι χρονια στην δουλεια και πολυ καλο χερι,αν και δεν χτυπαει ο ιδιος..αλλα τα παιδια του..επισης στο συγκεκριμενο studio το πιο μικρο το πληρωνεις "χρυσαφι" και καποιο μεγαλυτερο απλα το πληρωνεις "καλα",παντως αγοραζεις ποιοτητα και δεν ειναι και χασαπης.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 παιδιά εγώ δεν έχω κάνει ακόμη tattoo...ήταν να κάνω πριν ένα μήνα στο NICO στη Θεσαλλονίκη.. αλλά τελικά έμεινα μόνο στο piercing... Αν δεν το κάνω το Πάσχα στην Αθήνα.. (πείτε κάποιο έμπιστο studio) θα το κάνω όποτε ξαναπάω Θεσ/νίκη στο NICO. Βασικά από σχέδιο έχω σκεφτεί κάποιο ιδεόγραμμα κινέζικο (μάλλον το ζώδιο μου) αλλά έχω πρόβλημα όσον αφορά στο μέρος που θα το κάνω.. Πολλοί μου λένε να το κάνω στο πίσω μέρος του σώματος μου ώστε να μην το βλέπω και το βαρεθώ.. Η αλήθεια όμως είναι ότι ούτε στην ωμοπλάτη μου αρέσει ούτε και στη μέση... Ετσι λέω να το κάνω χαμηλά στην κοιλιά...(ξέρετε....!) Εσείς τι λέτε...? Εσωτερικό αστράγαλου δεν λέει είναι πολύ κοινό, όπως και πλάτη,μέση,κτλ.. Αφήστε που εγώ θέλω να το κάνω για μένα.. όχι για να το βλέπουν οι άλλοι.. Αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω τι παίζει... ως προς την περιποίηση που χρειάζεται μετά το "χτύπημα".. Μπορεί να παίξουν επιπλοκές..?? Κ αυτό που λέτε για τα χρώματα ότι ξεθωριάζουν τι είναι..? Πρώτη φορά το ακούω... Δλδ αν βάλεις χρώμα παίζει μετά από κάποια χρόνια να χρειάζεται να τα ξανα φτιάχνεις..?? Για δώστε πληροφορίες γιατί εγώ ψάχνομαι ... εδώ κ καιρό... Α και έχετε καμιά σελίδα με σχέδια... αλλά όχι από ήδη χτυπημένα tattoo.. Αλλά προτάσεις για σχέδια.. (προτιμώ κάτι κινέζικο..) Σορρυ που σας ζάλισα με τις απανωτές ερωτήσεις ... Ευχαριστώ...[/QUOTκαλο ειναι οτι αν κανεις να το θελεις εσυ και μονο εσυ και να μην το κανεις επειδη ειναι της μοδας..επισης να το κανεις οπου εσυ θελεις..και μην ακουσεις γνωμες,γιατι προκειται για το δικο σου σωμα!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 καλο ειναι οτι αν κανεις να το θελεις εσυ και μονο εσυ και να μην το κανεις επειδη ειναι της μοδας..επισης να το κανεις οπου εσυ θελεις..και μην ακουσεις γνωμες,γιατι προκειται για το δικο σου σωμα!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Φυσικά επειδή το θέλω εγώ και μόνο εγώ θα το κάνω... Απλά με προβληματίζει το μέρος που θα το κάνω... Δεν το κάνω για τη μόδα.. Θυμάμαι από το σχολείο που το ήθελα .. κ πάλι όχι γιατί είναι μόδα.. Αν σκεφτείς κιόλας ότι προέρχομαι από κλειστή κοινωνία που αυτό θεωρείται "σατανικό" (αν είναι ποτέ δυνατόν..?) Απλά τώρα έχω την ευκαιρία να το κάνω.. Γι'αυτό και ψάχνομαι..!! Από κει κ πέρα.. έχετε κανένα site που να έχει σχέδια να μου προτείνετε..? Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Κακά τα ψέματα... Πολλοί κάνουμε tatoo, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή είναι trendy (must, in, kinky :P) και είναι της μόδας... Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αν ειναι να κανω εγω τατου δεν θα το κανω για αυτον τον λογο αλλα επειδη μου αρεσει και το γουσταρω. Αλλοστε δεν προκειτε να κανω αυτα τα κινεζικα και τα tribal που κανουν ολοι αλλα κατι που να με εκφραζει και να το εχω μονο εγω αν γινετε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Εντωμεταξυ το θεμα λεγεται tatoo and piercing και μονο για τατου μιλαμε.. Για τρυπες δεν θα πουμε τπτ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Αν ειναι να κανω εγω τατου δεν θα το κανω για αυτον τον λογο αλλα επειδη μου αρεσει και το γουσταρω. Αλλοστε δεν προκειτε να κανω αυτα τα κινεζικα και τα tribal που κανουν ολοι αλλα κατι που να με εκφραζει και να το εχω μονο εγω αν γινετε Βρε παλικάρι μου δε μίλησα για `σένα... Γενικά μίλησα.. Ακόμα ακόμα δεν το βρίσκω κακό να κάνεις κάτι επειδή είναι της μόδας! :rolleyes: Nick Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 mariel: http://www.bmezine.com Nick: θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο για piercing? http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Βρε παλικάρι μου δε μίλησα για `σένα... Γενικά μίλησα.. Ακόμα ακόμα δεν το βρίσκω κακό να κάνεις κάτι επειδή είναι της μόδας! :rolleyes: Το καταλαβα οτι μιλας γενικα και απλα εγω εκσεφρασα την γνωμη μου επι του θεματος Εγω ομως το βρισκω αντιδεοντολογικο να κανεις κατι επιδι το κανουν ολοι και να προσπαθεις απλα να εισαι ενα ομιο πραγματακι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Κακά τα ψέματα... Πολλοί κάνουμε tatoo, όχι για κάποιον άλλο λόγο, αλλά επειδή είναι trendy (must, in, kinky :P) και είναι της μόδας... ...και όταν περάσει η μόδα, θα το βαράτε το κεφαλάκι σας στον τοίχο. Κάντε τατού, αλλά μετά από ώριμη (όσο γίνεται) σκέψη ;) εγώ προσωπικά, πολύ σύντομα πάω για δεύτερο. Αλλά βαρέθηκα να βλέπω στην παραλία χαζογκόμενες και τρέντι τυπάκια με τατουάζ-σούπα του σωρού :mad: πίσω στη στάνη ρε! :mad: :X http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 ...και όταν περάσει η μόδα, θα το βαράτε το κεφαλάκι σας στον τοίχο. Κάντε τατού, αλλά μετά από ώριμη (όσο γίνεται) σκέψη ;) εγώ προσωπικά, πολύ σύντομα πάω για δεύτερο. Αλλά βαρέθηκα να βλέπω στην παραλία χαζογκόμενες και τρέντι τυπάκια με τατουάζ-σούπα του σωρού :mad: πίσω στη στάνη ρε! :mad: :X ναι δυστυχώς τα tattoo και τα piercings είναι πολύ trendy και τώρα πια κάνει όποιος να'ναι. αποφύγετε να κάνετε tribal-κινέζικα γράμματα κλπ έχει γεμίσει ο κόσμος. να κάνετε κάτι μετά από πολύ σκέψη που δε θα το βαρεθείτε και θα σημαίνει κάτι για εσάς.εγώ γι'αυτό έχω αργήσει και θα τα κάνω τώρα,γιατί άμα είχα κάνει από πιο πριν σίγουρα θα το είχα μετανιώσει εφόσον παλιά είχα άλλα γούστα. για tattoo removal δέιτε εδώ http://www.bmezine.com/tattoo/remove001.html γι'αυτό σκεφτείτε το καλά ;) http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 paidia egw thelw na kanw sto fridi(piercig)alla to mono pou fobamai einai mhpws mou pesei to fridi k meta ginw san...!!mporw na rwtisw kapoion giatro na mou pei ean uparxei periptwsh na mou pesei h oxi??apo xena paidia ti 3erete??(times(analoga megethos),xrwmata ginete na baleis?) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 Φυσικά επειδή το θέλω εγώ και μόνο εγώ θα το κάνω... Απλά με προβληματίζει το μέρος που θα το κάνω... Δεν το κάνω για τη μόδα.. Θυμάμαι από το σχολείο που το ήθελα .. κ πάλι όχι γιατί είναι μόδα.. Αν σκεφτείς κιόλας ότι προέρχομαι από κλειστή κοινωνία που αυτό θεωρείται "σατανικό" (αν είναι ποτέ δυνατόν..?) Απλά τώρα έχω την ευκαιρία να το κάνω.. Γι'αυτό και ψάχνομαι..!! Από κει κ πέρα.. έχετε κανένα site που να έχει σχέδια να μου προτείνετε..? http://www.tattoo.gr---προσωπικη μου αποψη ειναι το καλυτερο studio στην ελλαδα! http://www.jimmys-tattoo.gr--πολυ καλος και με πολλα tattoo στο site. στα παραπανω studio's εχω χτυπησει τα δικα μου tattoo.. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
braindead1303 Δημ. March 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2005 mariel19 κι εγώ απο μυτιλήνη είμαι,αλλά δε θεωρεί κανείς το tattoo σατανικό.εγώ έχω ε΄να χάρο στο δεξί μου χέρι και τη φάτσα ενός μάγου-evil στο κέντρο της πλάτης και πάω για το τρίτο στο καλάμι και ακόμα διαλέγω.πάντως μη το κάνεις στη μυτιλήνη ,έχω ακούσει τα χειρότερα.εγώ το ένα το έκανα στο prive-καισαριανή και έχω άριστες εντυπώσεις. τα tattoo τα έχω πληρώσει σχετικά ακριβά.150 το ένα και 200 ευρώ το άλλο.προτείνετε μου κανά σχέδιο για το καλάμι-κάτι εντυπωσιακό,πρωτότυπο που να τραβάει την προσοχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tinkerbell Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 paidia egw thelw na kanw sto fridi(piercig)alla to mono pou fobamai einai mhpws mou pesei to fridi k meta ginw san...!!mporw na rwtisw kapoion giatro na mou pei ean uparxei periptwsh na mou pesei h oxi??apo xena paidia ti 3erete??(times(analoga megethos),xrwmata ginete na baleis?) μην ανησυχείς,δε πέφτει με τπτ το φρύδι σου!μόνο που δεν κλείνει εύκολα και θα σου μείνει καιρό. μη κάνεις χένα δε λέει,χαμένα λεφτά..θα σου φύγει μετά από λίγο καιρό. braindead πήγαινε εδώ http://www.giger.com και κοίτα στο posters και στο art+design. http://tinypic.com/m7e35j.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 mipos kserete paidia ,se poio studio/meros tis athinas mporo na kano xena? Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. March 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 Επιτέλους, επανήλθε στην επικαιρότητα ένα καλό θέμα... Ας μη γελιόμαστε, όντως οι περισσότεροι κάνουν τατού επειδή είναι της μόδας, θα περάσει όμως καποια στιγμή και σίγουρα θα μετανιώσουν γι' αυτό που έκαναν. Όσοι έχουν στα προσεχή τους σχέδια να κάνουν τατού καλό θα ήταν να το σκεφτούν, όχι για τα χρήματα αλλά γιατί θα έχουν σημαδέψει το σώμα τους με κάτι ανεξήτιλο. Προσωπικά, το τατού μου το έκανα πέρσυ τέτοια εποχή γιατί περνούσα μια πολύ δύσκολη φάση και κάποια πράγματα με σημάδεψαν και με ακολουθούν ακόμα... και θα με ακολουθούν για πάντα! Μην κάνετε τατού για να το παίζετε μούρες... κάντε τατού γιατί το γουστάρετε και γιατί θέλετε να κάνετε κάτι που θα σας ακολουθεί για πάντα!... Και κάτι άλλο, έκανα έναν tribal δρακο με σπαθί. Για όσους λένε να αφήσουμε τους δράκους για κανένα παραμύθι είναι χαζοί... Ο δράκος είναι δυναμικό σύμβολο και κρίμα σε όποιον δεν το θαυμάζει! :mad: Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 καλα υπαρχει καποιος που να μην εχει τατουαζ τελικα? καποτε σε κοιταζανε περιεργα αν ειχες τατου σε λιγο θα κοιταμε περιεργα καποιον που δεν εχει!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 mariel19 κι εγώ απο μυτιλήνη είμαι,αλλά δε θεωρεί κανείς το tattoo σατανικό.εγώ έχω ε΄να χάρο στο δεξί μου χέρι και τη φάτσα ενός μάγου-evil στο κέντρο της πλάτης και πάω για το τρίτο στο καλάμι και ακόμα διαλέγω.πάντως μη το κάνεις στη μυτιλήνη ,έχω ακούσει τα χειρότερα.εγώ το ένα το έκανα στο prive-καισαριανή και έχω άριστες εντυπώσεις. τα tattoo τα έχω πληρώσει σχετικά ακριβά.150 το ένα και 200 ευρώ το άλλο.προτείνετε μου κανά σχέδιο για το καλάμι-κάτι εντυπωσιακό,πρωτότυπο που να τραβάει την προσοχή. Κοίτα όσο να'ναι η Μυτιλήνη και κυρίως αν είσαι από χωριό έχει πρόβλημα με αυτά τα πράγματα.. αλλά από κει κ πέρα είναι πως νιώθεις εσύ.. Εμένα δεν με νοιάζει τι θα πεί ο κόσμος και τα σχετικά.. Απλά ξέρω ότι ο πατέρας μου θα με αποκληρώσει.. :w00t: αλλά ούτε κ αυτό με πειράζει...Σήμερα έτυχε να ψάχνω σκουλαρίκι για το piercing μου και επισκέφτηκα το Tattoo studio που έχουμε στη Μυτιλήνη.. Η αλήθεια είναι ότι δεν το εμπιστεύομαι (ακόμη και αν είδα φωτό από τη δουλειά του τύπου).. Εγώ αν δεν το κάνω σε κάποιο studio στην Αθήνα θα το κάνω σίγουρα στο NICO στη Θεσ/νίκη.. Μέχρι τότε ψάχνω σχέδια.. Και με έχετε βάλει σε σκέψεις όσον αφορά στο σχέδιο.. Γιατί όλα καλά κ ωραία να κάνεις κινέζικο.. (έχω βρει το nikcname μου σε κινέζικο.. ) Θα ήθελα πολύ μια πεταλουδίτσα.. πολύχρωμη.. Αχ... Πολύ ψάξιμο για το σχέδιο..... Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 μην ανησυχείς,δε πέφτει με τπτ το φρύδι σου!μόνο που δεν κλείνει εύκολα και θα σου μείνει καιρό. μη κάνεις χένα δε λέει,χαμένα λεφτά..θα σου φύγει μετά από λίγο καιρό. braindead πήγαινε εδώ http://www.giger.com και κοίτα στο posters και στο art+design. Mallon den enoei na pesei to trixoto tou frudiou...endexomenos na exei akousei gia thn paralush tou neyrou pou briskete ekei to opoio exei san apotelesma na "xalarosei" h perioxh tou frudiou...to neyro pou endexomenos na tryph8ei einai ta(analogos me thn perioxh pou 8a ginei to piercing) nervus supraorbitalis.n.supratrochlearis(spaniotera) me ta parapano de sas leo na mhn kanete piercing..apla na prosexete pou kai se poion to kanete proxtes hr8e mia kopelitsa pou eixe ths kanei piercing o filos ths..sugekrimena eixe skoularikakia sto frydi,muth,xeilos -kato- ,anamesa stous kentrikous ano kopthres,sth glosa,kai epeidh mallon de ths eftanan ola ayta apofasise na kanei kai kato apo th glosa..apotelesma?o filos ths tryphse to shmeio (sto frenulum) pou pernaei h kuria posothta aimatos...e ksekinhse na matonei,tromakse kai hr8e...h aimoragia stamatei me katallhles ameses kinhseis alla to sok pou upestei h kopela htan megalo.. :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 καλα υπαρχει καποιος που να μην εχει τατουαζ τελικα? καποτε σε κοιταζανε περιεργα αν ειχες τατου σε λιγο θα κοιταμε περιεργα καποιον που δεν εχει!!! Ναι. Κοίτα τα ποσοστά της δημοσκόπησης. 22% με 78% είναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
america Δημ. March 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2005 καλα υπαρχει καποιος που να μην εχει τατουαζ τελικα? καποτε σε κοιταζανε περιεργα αν ειχες τατου σε λιγο θα κοιταμε περιεργα καποιον που δεν εχει!!! ΣΩΣΤΟΣ.......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts