Jump to content

Τattoo & Piercing

MiKe-Dee
 Κοινοποίηση

έχετε tattoo??  

792 members have voted

1. 1. έχετε tattoo??

• ναί (πού και τι σχέδιο)
      142
    • όχι αλλά θα ήθελα να κάνω
      395
    • όχι
      255

Recommended Posts

Αυτός ακριβώς ναι. Γνωρίζεις μήπως αν έχει κάποιο site να δω δείγματα? Ή έστω το τηλ? Ευχαριστώ!

Προσωπικη αποψη. Αν θελεις κατι μικρο τοτε ειναι οκ. Αν ψαχνεις αναλυση και μεγαλα κομματια δε θα πηγαινα με τιποτα. Εχω δει δουλειες του και ειναι ψιλωχαλια;)

Γιατι δε πας στο Unicorn?

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδιά,

Μήπως γνωρίζετε κάποιο καλό μαγαζί στην περιοχή του Πειραιά (και τριγύρω) που να είναι καλό στα piercing?

Έχει κανείς piercing στο κάτω χείλος? Θέλω να κάνω εκεί και μαζεύω γνώμες. Κλείνει γρήγορα? Είναι ενοχλητικό? Έχει μια φίλη μου και μου είπε ότι, αν και την έχει πολύ καιρό, ακόμα δεν έχει επουλώσει εντελώς. Αλλά εκείνη έχει κάνει και την μεγάλη, εγώ θέλω με το πιο λεπτό σκουλαρικάκι. Για πείτε τις γνώμες σας....

Ευχαριστώ! :)

Στον Πειραιά γνωρίζω ένα καλό studio για piercing ... Τώρα για τις παρακάτω λεπτομέρειες που ζητάς δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω κάνει σ'αυτο το σημειο... Αν θες να σου πω όνομα κ διευθυνση μπορεις να μου στειλεις pm.

http://img246.imageshack.us/my.php?image=30122008004hf3.jpg

πολύ περήφανη για το πρώτο μου :D:D

ωραιο το ταττοο και επισης φανταζομαι αρκετος πονος.:cry:

Μεγεια σου :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ωραιο το ταττοο και επισης φανταζομαι αρκετος πονος.:cry:

Μεγεια σου :up:

Σας ευχαριστώ πολύ!:D

ε εντάξει η αλήθεια είναι ότι πόνεσε, αλλά δεν είναι κάτι που δεν αντέχεται...και μετά από κάποιο σημείο το συνηθίζεις. Το δύσκολο ήταν ότι δεν μπορούσα να πάρω βαθιές ανάσες όταν πονούσα γιατί θα κουνούσα το παιδί που μου το έκανε! :p

πολύ ωραίο ,μεγεία σου, τι σημαινει?

Η ακριβής μετάφραση είναι: κάτω από τα κοψίματα και τις μελανιές, βρες το παιχνίδι στο οποίο κανείς δε χάνει. Δηλαδή ουσιαστικά, όσα και να έχουμε περάσει πάντα μπορούμε να βρούμε τη λύση στο πρόβλημά μας αν θέλουμε :)

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Λοιπόν, ψήνομαι να κάνω μια τρύπα πανω απο το στόμα και θα ήθελα να ακούσω πληροφορίες απο προσωπικές σας εμπειρίες piercing... Ας πούμε υπάρχει περίπτωσει να διατρέξω κίνδυνο, άμα το μετανιώσω σε πόσο καιρό κλείνει (αν κλείνει), αν πονάει (φοβάμαι λιγάκι)... και αν έχετε καμιά ιδέα απο μαγαζιά εμπιστα, που αποστηρώνουν σωστά και τηρούν τους κανόνες υγιεινής... και απο τιμούλες τπτ???

Αυτά,

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Domenico

υ.γ. Για όσους δεν κατάλαβαν (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται το σημείο) αλλά θέλω τρύπα εκει που την έχει η Amy Winehouse ας πούμε!

Λοιπόν, ψήνομαι να κάνω μια τρύπα πανω απο το στόμα και θα ήθελα να ακούσω πληροφορίες απο προσωπικές σας εμπειρίες piercing... Ας πούμε υπάρχει περίπτωσει να διατρέξω κίνδυνο, άμα το μετανιώσω σε πόσο καιρό κλείνει (αν κλείνει), αν πονάει (φοβάμαι λιγάκι)... και αν έχετε καμιά ιδέα απο μαγαζιά εμπιστα, που αποστηρώνουν σωστά και τηρούν τους κανόνες υγιεινής... και απο τιμούλες τπτ???

Αυτά,

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Domenico

υ.γ. Για όσους δεν κατάλαβαν (δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται το σημείο) αλλά θέλω τρύπα εκει που την έχει η Amy Winehouse ας πούμε!

Λεγεται Monroe η Madonna piercing. Οσο αφορα τις υπολοιπες ερωτησεις σου. Δεν υπαρχει κανενας κινδυνος αν στο κανει καποιος που ξερει και ακολουθεις το cleaning process. Διαβασε το topic, κατα καιρους εχουν αναφερθει διαφορα μαγαζια

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για την απάντηση...λοιπόν έψαξα λίγο καλύτερα το θέμα, συζήτησα με τον οδοντίατρο μου (ο οποίος κατά έναν περίεργο τρόπο είναι θετικός στο να κάνω piercing στην περιοχή του στόματος) και βρήκα ένα σωρό πράγματα τα οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μακροπρόθεσμα αυτό το κόσμημα... Σκεπτόμενος λοιπόν πως θα μπορέσω να έχω το κόσμημα αλλά και να μην έχω κάποιο μέταλο μέσα στο στόμα μου μου είρθε η ιδέα να αγοράσω πετονιά στο μέγεθος της τρύπας και η άκρη της που δεν θα έχει μέταλο να έναι μέσα στο στόμα μου (κόμπος καμμένος έτσι ωστε να μην μπορεί να φύγει) και στην άλλη άκρη να είναι η ασημένια μπίλια η οποία θα φαίνεται... (η μπίλια θα είναι κολλημένη πάνω στην πετονιά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται και η πετονια (το δοκίμασα)....

Πώς σας φαίνεται η ιδέα??? (ελπίζω όχι βλακεία)...:D

υγ: ξέρω ότι κυκλοφορούν και πλαστική κουμπώματα αλλά και αυτά λένε ότι δημιουργούν πρόβλημα...

Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ για την απάντηση...λοιπόν έψαξα λίγο καλύτερα το θέμα, συζήτησα με τον οδοντίατρο μου (ο οποίος κατά έναν περίεργο τρόπο είναι θετικός στο να κάνω piercing στην περιοχή του στόματος) και βρήκα ένα σωρό πράγματα τα οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μακροπρόθεσμα αυτό το κόσμημα... Σκεπτόμενος λοιπόν πως θα μπορέσω να έχω το κόσμημα αλλά και να μην έχω κάποιο μέταλο μέσα στο στόμα μου μου είρθε η ιδέα να αγοράσω πετονιά στο μέγεθος της τρύπας και η άκρη της που δεν θα έχει μέταλο να έναι μέσα στο στόμα μου (κόμπος καμμένος έτσι ωστε να μην μπορεί να φύγει) και στην άλλη άκρη να είναι η ασημένια μπίλια η οποία θα φαίνεται... (η μπίλια θα είναι κολλημένη πάνω στην πετονιά με τέτοιο τρόπο ώστε να μην φαίνεται και η πετονια (το δοκίμασα)....

Πώς σας φαίνεται η ιδέα??? (ελπίζω όχι βλακεία)...:D

υγ: ξέρω ότι κυκλοφορούν και πλαστική κουμπώματα αλλά και αυτά λένε ότι δημιουργούν πρόβλημα...

βασικα αν το σκουλαρικι θα ειναι απο χειρουργικο ατσαλι, δεν θα παθεις τιποτα....

Για πιο λογο να κανεις ολη αυτη την διαδικασια στην οποια αναφερεσαι?!?!:)

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εφόσον ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά τη διάρκεια της επούλωσης και τηρείς και τους κανόνες υγιεινής και το σκουλαρίκι θα είναι από χειρουργικό ατσάλι ή τιτάνιο πιστεύω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Εφόσον ακολουθήσεις τις οδηγίες κατά τη διάρκεια της επούλωσης και τηρείς και τους κανόνες υγιεινής και το σκουλαρίκι θα είναι από χειρουργικό ατσάλι πιστεύω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

Ακριβως!! :)

Τι κολπα ειναι αυτα με πετονιες κτλ!!:D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Koita man ,bale titanio h alliws bioplastic kosmhma kai dn pa8eneis tpta. Gia pio grhgoro healing na bazeis saline solution. Auto me thn petonia einai teleiws m*****a, kai pragmatika den briskw logo na to kanei kapoios .

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Koita man ,bale titanio h alliws bioplastic kosmhma kai dn pa8eneis tpta. Gia pio grhgoro healing na bazeis saline solution. Auto me thn petonia einai teleiws m*****a, kai pragmatika den briskw logo na to kanei kapoios .

κοίτα ρε φίλε, ο μόνος λόγος που θέλω να αποφύγω το μέταλλο είναι επειδή ο λένε ότι χτυπάει πάνω στα δόντια και μπορεί να τα τραυματίσει τα ούλα...και για το πλαστικό μου είπαν ότι έχει τα ίδια αποτελέσματα:cry:...για το τιτάνιο ξέρω ότι είναι υποαλλεργικό και ξέρω ότι υπάρχει και bioplastic.... Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων και ας ελπίσω πως αυτό που λένε ''υγιεί δόντια και piercing στην περιοχή τοπυ στόματος δεν μπορούν να συνυπάρχουν" είναι μύθος...:X

Φιλικά,

Domenico!:)

κοίτα ρε φίλε, ο μόνος λόγος που θέλω να αποφύγω το μέταλλο είναι επειδή ο λένε ότι χτυπάει πάνω στα δόντια και μπορεί να τα τραυματίσει τα ούλα...και για το πλαστικό μου είπαν ότι έχει τα ίδια αποτελέσματα:cry:...για το τιτάνιο ξέρω ότι είναι υποαλλεργικό και ξέρω ότι υπάρχει και bioplastic.... Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρων και ας ελπίσω πως αυτό που λένε ''υγιεί δόντια και piercing στην περιοχή τοπυ στόματος δεν μπορούν να συνυπάρχουν" είναι μύθος...:X

Φιλικά,

Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα :wacko: Μη το κανεις αν δεν θελεις μεταλλο:!:

Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα :wacko: Μη το κανεις αν δεν θελεις μεταλλο:!:

οκ...αλλά και εσύ μην απαντας αν πραγματικα δεν σε νοιάζει να δώσεις συμβουλή, αλλά να κάνεις κριτική!!! :lol:

οκ...αλλά και εσύ μην απαντας αν πραγματικα δεν σε νοιάζει να δώσεις συμβουλή, αλλά να κάνεις κριτική!!! :lol:

Opinions are like assholes. Everybody's got one;) "Dirty Harry"

By the way. Πρεπει να εισαι 18 για να κανεις Piercing. Μαθε, διαβασε, ρωτα και μετα ελα να γραφεις τις λαλακιες σου για πετονιες, κτλ

Φιλικά,

αν κανεις ενα απλο σεαρτςστο γοογκλ θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα,μικρα και κατανοητα αρθρα για το ζητημα,γραμμενα απο συναδελφους.
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

o eliasj ειναι 20 χρονια μεγαλυτερος και σε συμβουλευει!!! :whistle:

εχει βοηθησει πολλα ατομα εδω μεσα..

λιγο σεβασμος δεν βλαπτει :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Opinions are like assholes. Everybody's got one;) "Dirty Harry"

By the way. Πρεπει να εισαι 18 για να κανεις Piercing. Μαθε, διαβασε, ρωτα και μετα ελα να γραφεις τις λαλακιες σου για πετονιες, κτλ

σορρυ για την συμπεριφορα μου αλλα με προσβαλες, όπως συνεχίζεις να κάνεις, και οφειλα να το ανταποδωσω...ας τελειωσει εδώ αυτή η παρεξήγηση και ειληκρινα σου ζητώ συγγνώμη... όσο για το ότι πρέπει να είμαι 18 για να κάνω τρύπα δεν ισχύει εφόσον 8α με συνοδέψουν οι γονείς μου!!!!

http://shadowscorp.org/images/hitman%20logo.gifΕίμαι 16 και θέλω να κάνω κάτι ακραίο. Σκέφτομαι να κάνω ένα tattoo στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου σε μεγάλο μέγεθος και θέλω να μάθω πόσο θα μου κοστίσει και αν επιτρέπεται.

Θα κάνω το Τ με τα 2 όπλα σε μεγάλο μέγεθος χωρίς τα υπόλοιπα γράμματα.

Αφιερωμένο στους ερωτευμένους του myphone.

I believe i can fly

www.youtube.com/

watch?v=AYq6bdJF4ts

Μαρία είσαι το άλλο μου μισό. :love:

http://shadowscorp.org/images/hitman%20logo.gifΕίμαι 16 και θέλω να κάνω κάτι ακραίο. Σκέφτομαι να κάνω ένα tattoo στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου σε μεγάλο μέγεθος και θέλω να μάθω πόσο θα μου κοστίσει και αν επιτρέπεται.

Θα κάνω το Τ με τα 2 όπλα σε μεγάλο μέγεθος χωρίς τα υπόλοιπα γράμματα.

Να μην το κανεις γιατι θα το μετανοιωσεις.Εισαι μικρούλης ακομα.

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...