Jump to content

Τα πάντα για το Rapidshare

CarpeNoctum
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι υπαρχει καιρο αυτο με τη New premium zone. Πηγαινες εκει με δικη σου επιλογη και ηταν σε beta φαση. Τις τελευταιες μερες αλλαξε σε defualt και πλεον αν θες πατας να γυρισεις στο παλιο σκηνικο.
Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρόσφτατα ανακάλυψα ένα καινούργιο site όπου με μια συνδρομή μπορείς να κατεβάζεις οποιοδήποτε αρχείο είτε από rapideshare είτε από megaupload είτε από οποιοδήποτε άλλο hosters!Yποστηρίζει και downloader.Aν και ήμουν δύσπιστος γιατί ο χώρος είναι λίγο μαιμουδέ γράφτηκα και είναι όλα οκ! Οι ταχύτητες είναι πολύ καλές!Προκειμένου να έχω συνδρομές από εδώ και από εκεί τα βρίσκω όλα και συμφέρει:) Δείτε εδώ:

http://www.zevera.com

Καλά, άπαικτο :rolleyes:

Απο χθές έληξε η συνδρομή μου στη rapidshare και είχα αποφασίσει να μην ανανεώσω, αφού ξαφνικά είδα και εγώ ότι άλλαξε ο τρόπος μέτρησης των rapidpoints(χωρίς καν προειδοποίηση), οπότε μου ήρθε κουτί.

Το βρίσκω πολύ καλύτερο, αφού υπάρχει δυνατότητα κατεβάσματος από τα γνωστότερα file hosting sites, και είναι και φθηνότερο.

Thanks.

Μετά από αυτήν την νίκη στα δικαστήρια για τα πνευματικά δικαιώματα, η πρώτη εταιρία file hosting έκανε μια κίνηση ρουά(ίσως ; ) για τις διαδικτυακές εταιρίες file hosting?

Καλά, άπαικτο :rolleyes:

Απο χθές έληξε η συνδρομή μου στη rapidshare και είχα αποφασίσει να μην ανανεώσω, αφού ξαφνικά είδα και εγώ ότι άλλαξε ο τρόπος μέτρησης των rapidpoints(χωρίς καν προειδοποίηση), οπότε μου ήρθε κουτί.

Το βρίσκω πολύ καλύτερο, αφού υπάρχει δυνατότητα κατεβάσματος από τα γνωστότερα file hosting sites, και είναι και φθηνότερο.

Thanks.

αγορασες λογαριασμο?? κατεβαζεις απο παντου κανονικα??

γιατι ολοι λενε οτι προκειται περι hoax..

Shit Happens!!!

• 3 weeks later...

τα διαβάσατε τα νέα; από 1η ιουλίου τέρμα τα rapidpoints και μέχρι τις 6 μπορούμε να εξαργυρώσουμε τους πόντους μας. κρίμα και άρχιζα να ανεβάζω και έσκασα και 50€ για ένα χρόνο.

μπορώ να μεταπολήσω μέχρι 4 account ενός μήνα, ο ένας 4€ οποιος θέλει ας μου στείλει pm.

επισης αλλαξε το πως γινεται το convert απο premium σε free rapid points οπου η αναλογια πλεον ειναι 1:1 απο 1:1,25 καθως επισης και το ποσοι ποντοι χρειαζονται για να αγορασεις η να επεκτεινεις ενα λογαριασμο!! :mad::mad::mad:
Shit Happens!!!

εγω εχω 65000 φρεε ποντους και μολις 6.500 πρεμιουμ.παλιοτερα με τοσους φρεε ποντους ειχα την επιλογη να παρω δωρεαν μηνες.τωρα χρειαζονται και πρεμιουμ ποντους τους οποιους δεν εχω.

:food: πακετο :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

οι Free RapidPoints ποντοι αποστελονται?

οποιος εχει 3000 Free RapidPoints που τον βαρενουν...θα του ήμουν ευγνωμων!

http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg

Παλι κόλπα μας κάνει το Rapidshare..Οσους πόντους ειχα τους χρησιμοποίησα για επέκταση λογαριασμού και απο εκει κι ύστερα βλέπω αν θα συνεχισω..το μόνο που λυπάμαι είναι τα ανεβασμένα γιγα που έχω και ο κόπος να τα ανεβάσω ξανά σε άλλο we storage host....Που είναι οι καλές εποχές που μας "πλήρωνε" ..είχα ξεχάσει να βάλω το χέρι στην τσέπη...τεσπα
Υπογραφή....

Μου στειλανε και mail για να μου πουν τα νεα ..απορω αυτοι οι ανθρωποι με το ζορι να διωξουν πελατεια.αναθεμα και αν καταλαβαν και αυτοι τι σκ..τα αλλαγές έκαναν.Οσο το πανε γινεται πιο πολυπλοκο το ζήτημα.
Υπογραφή....

Μου στειλανε και mail για να μου πουν τα νεα ..απορω αυτοι οι ανθρωποι με το ζορι να διωξουν πελατεια.αναθεμα και αν καταλαβαν και αυτοι τι σκ..τα αλλαγές έκαναν.Οσο το πανε γινεται πιο πολυπλοκο το ζήτημα.

και γω μια απο τα ιδια.. βασικα δν τα διαβασα και λεπτομερως. και μονο που τα ειδα, επαθα!!

Shit Happens!!!

αγορασες λογαριασμο?? κατεβαζεις απο παντου κανονικα??

γιατι ολοι λενε οτι προκειται περι hoax..

Ναι τελικά ψιλο μούφα είναι. Μπορείς να κατεβάσεις βέβαια, αλλά οι ταχύτητες δεν είναι καλές, κάποιες ώρες είναι φουλ και άλλες χειρότερα και από free(κυρίως rapidshare links οπου μπορώ και να συγκρίνω). Αλλά έχει πολλά μείων. Έχει ένα manager αρκετά δύσχρηστο: δε σου δείχνει την ταχύτητα που κατεβάζεις(έβαλα ένα μονιτορ για να μπορώ να δω), δε μπορείς να διαγράψεις/ακυρώσεις λινκς μαζεμένα(έχει βέβαια μια λειτουργία clear list η οποία και αυτή είναι του κ..λου), και το χειρότερο(έχει και άλλα στραβά που δε θυμάμαι τώρα) πολλά λινκς στα βγάζει λανθασμένα ενώ λειτουργούν κανονικά. Άσε που δε σου δείχνει πόσα ΜΒ σου μένουν να κατεβάσεις(έχω λογαριασμό όχι μηνιαίο αλλά 50GB).

Εγώ τελικά ανανέωσα τη rapidshare σήμερα γιατί δεν άντεξα άλλο τα κουλά με τα λινκς. Και βέβαια το μετάνιωσα και αυτό μόλις μου ήρθε το mail με τις νέες αλλαγές.

γεια σας,

έχω premium account!

έχω πρόβλημα με το upload.... με το rapidupload δεν μπορώ να ανεβάσω ΤΙΠΟΤΑ!

μόνο από web ανεβάζω κανονικά!

ξέρετε κάτι???

γεια σας,

έχω premium account!

έχω πρόβλημα με το upload.... με το rapidupload δεν μπορώ να ανεβάσω ΤΙΠΟΤΑ!

μόνο από web ανεβάζω κανονικά!

ξέρετε κάτι???

Αν χρησιμοποιεις rapiduploader Preferences>General(Επανω το 2ο)>και αλλαξε τον server απο εκει που λεει Upload Carrier.Δοκιμασε και πες μου :p.

Πιστευω με τις τελυταιες αλλαγες που θα γινουν οι uploaders θα αρχισουν να ανεβαζουν αλλου τα uploads τους(Για παραδειγμα εγω :p).Δεν υπαρχει λογος να ανεβαζεις στη rapidshare απο την στιγμη που δεν μπορεις να ανοιξεις premium λογαριασμους :confused:.Εγω προσωπικα θα ανεβαζω στη hotfile απο δω και περα.

Edited by mcde

ξερει κανεις μηπως τι παιζει και δεν με δουλευει πλεον το cryptload με το rapidshare.?!

Εχω premium account ολα κανωνικα ηταν ...και απο χθες δεν λεει να κατεβασει με cryptload !!

Ενω με internet download manager μια χαρα κατεβαζει !!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

εγω δεν μπορω να καταλαβω ποτε θα ληξει ο λογαριασμος μου.παλια σου ελεγε για 3 μηνες 16,99 και ειναι μεχρι π.χ 30 ιουνιου. δηλαδη ελεος. μηπως ξερει καποιος πως γινεται πλεον,γενικα και με τις ανανεωσεις?:mad:

ξερει κανεις μηπως τι παιζει και δεν με δουλευει πλεον το cryptload με το rapidshare.?!

Εχω premium account ολα κανωνικα ηταν ...και απο χθες δεν λεει να κατεβασει με cryptload !!

το ιδιο επαθα φιλε μου και εγω εχθες,και ειχα την ιδια απορια.εγω πιστεψα οτι εληξε ο λογαριασμος μου γι'αυτο δεν μου κατεβαζε απο το cryptload.και εκανα ανανεωση του λογαριασμου μου και μετα δουλεψε κανονικα.με αλλα λογια θελανε παραπανω χρηματα με τις αλλαγες που κανανε.

Edited by alot

Φιλε εγω χρησιμοποιω jdownloader και δεν μου παρουσιασε καποιο προβλημα,το προβλημα σου θα ειναι εξαιτιας των αλλαγων που εγεινε στο συστημα τους.Λογικα θα βγαλουνε update για το cryptload ;)

εγω δεν μπορω να καταλαβω ποτε θα ληξει ο λογαριασμος μου.παλια σου ελεγε για 3 μηνες 16,99 και ειναι μεχρι π.χ 30 ιουνιου. δηλαδη ελεος. μηπως ξερει καποιος πως γινεται πλεον,γενικα και με τις ανανεωσεις?:mad:

Οι λογαριασμοι δεν θα εχουνε ημερομηνια ληξης και θα πληρωνεις οσο κατεβαζεις.

Edited by aytach

εγω εχω προβλημα με τον idm!! Ο λογαριασμος δν ληγει απλα δν θα μπορεις να κατεβασεις αλλο οταν σου τελειωσουν τα rapids!
Shit Happens!!!

Οι λογαριασμοι δεν θα εχουνε ημερομηνια ληξης και θα πληρωνεις οσο κατεβαζεις.

Σε ευχαριστω πολυ.! για να δουμε τι αλλο μας περιμενει...:confused::D

Σε ευχαριστω πολυ.! για να δουμε τι αλλο μας περιμενει...:confused::D

Αυτο το συστημα που εφεραν μπορει να συμφερει στους downloaders αλλα σε καμια περιπτωση δεν συμφερει στους uploaders,γιατι απο εδω και περα πρεπει να πληρωνουν κιολας για να κανουν upload.Γιαυτον τον λογο σιγα σιγα πιστευω θα αρχησουν οι περισσοτεροι να ανεβαζουν σε αλλα site και μετα να δουμε τι θα κανει το rapidshare :lol:.

Οσοι θελουν μπορω να τους δωσω premium accounts με 5€ που θα εχουν 600 rapids (Κανονικα τα 400 rapids εχουν 5€ στην ιστοσελιδα).Π.Μ. αν ενδιαφερεται καποιος :)

alot σε παρακαλώ όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post σου να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts.

alot σε παρακαλώ όταν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι σε υπάρχον post σου να χρησιμοποιείς το http://www.myphone.gr/forum/images/buttons3/edit.gif ώστε να αποφεύγεις τα συνεχόμενα posts.

ευχαριστω πολυ.ειμαι νεος στο forum.