cmavr8 Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Γιατί αλλάζουν τα αρχεία συστήματος, και τα στοιχεία της ρομ οπότε δεν θα δουλεύει σωστά το backup, λογικά. Κάπου είχα πετύχει απάντηση σε αυτό, για ποιόν ακριβώς λόγο δλδ, δεν πρέπει να γίνεται restore αν το πετύχω θα δώσω λινκ. Αυτό που λέει ο Manos_23 είναι άλλο, μιλάει για συντομεύσεις. Για να δουλέψει όμως μια συνόμευση θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο το αντίστοιχο πρόγραμμα! Έτσι, έτσι. Εδώ εμείς την πάθαμε με, restore μονο PIMs, (ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ DESTINATOR ΠΡΟΣΕΞΤΕ) και τώρα δεν ανοίγει το dest. (ανοίγει και κλείνει, και μένει η πάνω μπάρα. λειτουργεί μόνο με το τηλέφωνο κλειστό) Οπότε απενεργοποιούμε την επιλογή binary backup ή κάπως έτσι όταν <παίρνουμε ή κάνουμε restore> backup. (όλα αυτά στο PIM backup) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CCGio Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 Καλησπέρα! Αν βαλω ξένη ΡΟΜ γίνεται κάπως να έχω ελληνικό πληκτρολογιο? Και να μπορω να κανω κάπως πιο ευκολη την αναζητηση ονομάτων στις επαφες μου? Ευχαριστώ! Παράθεση iPhone 2G 16GB - iPhone 3G 16GB - iPhone 3Gs 32GB - iPhone 4 16GB -iPhone 4s 16GB - iPhone 5 16GB - iPhone 5s 64GB - iPhone 6 Plus 128GB - iPhone 7 Plus 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 βεβαιως και μπορεις,εγω προσωπικα δουλευω το resco keyboard γιατι το συνηθισα αλλα υπαρχουν και αλλα,ξεχναω το ονομα του....εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 βεβαιως και μπορεις,εγω προσωπικα δουλευω το resco keyboard γιατι το συνηθισα αλλα υπαρχουν και αλλα,ξεχναω το ονομα του....εχει αναφερθει πολλες φορες εδω μεσα:O Pocket CM keyboard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ακριβως:)και πολυ καλο απο οτι ακουω,μπορεις να το εχεις πχ και με το resco keyboard η θα κανει τιποτα κολπα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 ακριβως:)και πολυ καλο απο οτι ακουω,μπορεις να το εχεις πχ και με το resco keyboard η θα κανει τιποτα κολπα; άνετα resco 5.01 είναι θεική !!!!! Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2008 thanks;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 ακριβως:)και πολυ καλο απο οτι ακουω,μπορεις να το εχεις πχ και με το resco keyboard η θα κανει τιποτα κολπα; Δεν ενδείκνυται και κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται μιας και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 σωστη η παρατηρηση σου,απλα ελεγα να τα δουλευα λιγο καιρο μαζι για να δω ποιο με βολευει τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 στις επαφες ομως εχει επιλογη για να σε παει κατευθειαν στο γραμμα ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 σωστη η παρατηρηση σου,απλα ελεγα να τα δουλευα λιγο καιρο μαζι για να δω ποιο με βολευει τελικα Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Μπορείς να τα έχεις και τα 2 κανονικά χωρίς conflict. Δοκιμασμένα πράγματα! :):):) Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2008 thanks seniorita:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο plugin το οποίο αλλάζει / αντικαθιστά το today screen, ή θα πρέπει να αλλάξει όλη η rom? Κάτι δλδ όπως τα screenshots που υπάρχουν στο BatteryStatusPlugin (http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο plugin το οποίο αλλάζει / αντικαθιστά το today screen, ή θα πρέπει να αλλάξει όλη η rom? Κάτι δλδ όπως τα screenshots που υπάρχουν στο BatteryStatusPlugin (http://www.chi-tai.info/cs_BatteryStatus_XDA_Neo_WM5_iM_cs.htm) Ευχαριστώ Den katalaba akribws ti theleis na kaneis alla den xreiazetai na peirakseis kamia ROM gia na allakseis to today screen. Oti den sou aresei to afaireis apo to Start --> Settings --> Today (items tab). Mporeis na baleis opoiodipote kai apo ta themes tou BatteryStatus (arkei na to exeis egkatestimeno fysika). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Αυτά που έχει η ρομ του bepe είναι στα αγγλικά. Χμμμμ, εμένα με έχει βολέψει το PocketCM Keyboard που δεν είναι phone pad αλλά έχει μεγαλύτερα πλήκτρα. Ομοίως και η τελευταία έκδοδη του Resco με το iSkin. Ωραιο το iskin αλλα δε δουλευουν οι 160 χαρακτηρες ουτε οταν γραφω κεφαλαια.... εχουμε βρει καμια λυση για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 βαλε το αρχειο GRmap που λεει ο φιλος μινοταυρος και θα δουλεψειhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183366 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Παιδια SOS!! ειχα την gelly κ πηγα να βαλω την MARY_3_7_1_Lite.το update κολλησε κ δε μπαινει ουτε σε bootloader!!! εχει κολλησει σε μαυρη οθονη,ουτε hard reset παιρνει, αλλα ουτε κ την official rom!!! τι κανω τωρα????? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpanop Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 βαλε το αρχειο GRmap που λεει ο φιλος μινοταυρος και θα δουλεψειhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=183366 να σαι καλα φιλε μου! αυτο δουλεψε. μονο μου κανει ενα προβλημα σοβαρο! δε δουλευει το βελακι του backspace! ή μαλλον δουλευει αλλα οχι ως backspace αλλα ως delete! ... μονο οταν το εχω γυρισμενο στο tab των αριθμων δουλευει κανονικα... κανεις αλλος το εχει αντιμετωπισει αυτο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 Παιδια SOS!! ειχα την gelly κ πηγα να βαλω την MARY_3_7_1_Lite.το update κολλησε κ δε μπαινει ουτε σε bootloader!!! εχει κολλησει σε μαυρη οθονη,ουτε hard reset παιρνει, αλλα ουτε κ την official rom!!! τι κανω τωρα????? :(δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και βαλτην μετα απο κανενα 10λεπτο μηπως...η μπαταρια σου ηταν πανω απο 50% οταν περναγες την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 να σαι καλα φιλε μου! αυτο δουλεψε. μονο μου κανει ενα προβλημα σοβαρο! δε δουλευει το βελακι του backspace! ή μαλλον δουλευει αλλα οχι ως backspace αλλα ως delete! ... μονο οταν το εχω γυρισμενο στο tab των αριθμων δουλευει κανονικα... κανεις αλλος το εχει αντιμετωπισει αυτο;;;;φιλε μου δεν εχω την συσκευη κοντα μου για να το δω δυστυχως,ας μας πει κανενα αλλο παιδι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
craven27 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια και βαλτην μετα απο κανενα 10λεπτο μηπως...η μπαταρια σου ηταν πανω απο 50% οταν περναγες την ρομ; το δοκιμασα κ αυτο αλλα τιποτα, ηταν πανω απο 60% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 στο xda διαβασες για καμμια περιπτωση σαν την δικια σου;δεν παει το μυαλο μου πουθενα:(καμμια ιδεα κανενας αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 η MARY V3.7 ειναι στα ελληνικα ρε παιδια??????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmavr8 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Nonono Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Nonono αυτο φιλε ισχυει για την ποιο πανω ερωτηση μου?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts