gpx Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Υπάρχει πλέον και official rom update με gps στο γνωστό μέρος, μάλιστα με AKU 3.3.1:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Υπάρχει πλέον και official rom update με gps στο γνωστό μέρος, μάλιστα με AKU 3.3.1:) Δεν ειναι official φιλε μου... ειναι customized απο τον lvsw. Θα την βαλω ομως !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Δεν ειναι official φιλε μου... ειναι customized απο τον lvsw. Θα την βαλω ομως !! υπάρχει και η επίσημη WWE με gps, έχει βγεί απο το βελγικό site της htc;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gerigo Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 υπάρχει και η επίσημη WWE με gps, έχει βγεί απο το βελγικό site της htc;) Την εβαλα (πανω απο την ΡΟΜ της DOPOD ,που και αυτη ειχε GPS) και δουλευει μια χαρα. Ας νας πει ο φιλος πως δουλευει η cooked ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Δεν θα το πιστέψετε τι μου συνέβη. Μετά από δύο εβδομάδες αναμονή, επιτέλους πριν 3 ώρες μου ήρθε το νέο 3600. Από Γερμανό με αυτκόλλητα της Ace πάνω όλα οκ. Το ανοίγω όλο χαρα, κάνω το calibration με το πενάκι, bootάρει και ξεκινάει την διαδικασία του Customization της Ace Hellas (που να κλείσει αύριο εύχομαι). Τελειώνει, restart από μόνο του και μου βγάζει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μήνυμα. Οτι η ROM είναι illegal και πρέπει να τοποθετήτει μόνο σε συσκευές της Ace Hellas κτλ... Μετά ξαναρχίζει την διαδικασία από την αρχή και πάντα καταλλήγει ότι είναι Illegal, και ξανά restart και ξανά customization και ξανά Illegal κτλ.. Καμία ιδέα εκτός από το να το σπάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Δεν θα το πιστέψετε τι μου συνέβη. Μετά από δύο εβδομάδες αναμονή, επιτέλους πριν 3 ώρες μου ήρθε το νέο 3600. Από Γερμανό με αυτκόλλητα της Ace πάνω όλα οκ. Το ανοίγω όλο χαρα, κάνω το calibration με το πενάκι, bootάρει και ξεκινάει την διαδικασία του Customization της Ace Hellas (που να κλείσει αύριο εύχομαι). Τελειώνει, restart από μόνο του και μου βγάζει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μήνυμα. Οτι η ROM είναι illegal και πρέπει να τοποθετήτει μόνο σε συσκευές της Ace Hellas κτλ... Μετά ξαναρχίζει την διαδικασία από την αρχή και πάντα καταλλήγει ότι είναι Illegal, και ξανά restart και ξανά customization και ξανά Illegal κτλ.. Καμία ιδέα εκτός από το να το σπάσω? το ίδιο πρόβλημα είχε και ο lagoudakis πριν κάτι μέρες, αλλά δε λέει λεπτομέρειες πως το έλυσε. στο forum της ace λένε ότι το πρόβλημα λύνεται με το τελευταιο update. κάνε εγγραφή και κατέβασε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Τελικά βρήκα την λύση και την γράφω εδώ διότι με την τελευταία φουρνιά θα το έχουν πολλοί το πρόβλημα.. 1. Κατεβάζεις αυτό το αρχείο: http://dl.qtek.gr/P3600_3.0.1_GR.exe 2. Ενώ το HTC 3600 είναι κλειστό, πατάς το κουμπί της κάμερας ταυτόχρονα με το ON/OFF και μπαίνει σε Bootloader 3. Εκτελείς το παραπάνω αρχείο που κατέβασες 4. Restart την συσκευή, ακολουθείς το Align κτλ. και πλέον το Customization της Ace παιρνάει. Μέτά από αυτό, παιρνάτε το firmware για το GPS και σας παίζουν και τα Ελληνικά... ΜΗΝ πάρετε τηλέφωνο την Ace θα σας απαντήσουν να το επιστρέψετε/να το πάτε εκεί κτλ. Χαμένος χρόνος. Κάντε τα παραπάνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Δεν θα το πιστέψετε τι μου συνέβη. Μετά από δύο εβδομάδες αναμονή, επιτέλους πριν 3 ώρες μου ήρθε το νέο 3600. Από Γερμανό με αυτκόλλητα της Ace πάνω όλα οκ. Το ανοίγω όλο χαρα, κάνω το calibration με το πενάκι, bootάρει και ξεκινάει την διαδικασία του Customization της Ace Hellas (που να κλείσει αύριο εύχομαι). Τελειώνει, restart από μόνο του και μου βγάζει το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ μήνυμα. Οτι η ROM είναι illegal και πρέπει να τοποθετήτει μόνο σε συσκευές της Ace Hellas κτλ... Μετά ξαναρχίζει την διαδικασία από την αρχή και πάντα καταλλήγει ότι είναι Illegal, και ξανά restart και ξανά customization και ξανά Illegal κτλ.. Καμία ιδέα εκτός από το να το σπάσω?παιδια την παρασκευη παραλαμβανω και εγω 2 P3600 ενα για μενα και ενα για ενα φιλο μου,το εχει κανει και σε αλλους αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 οχι δεν ειναι απαραιτητο,και εγω εκανα αυτο που εκανε ο φιλος privenet,δεν ειναι τιποτα,απλο ειναι,το αναφερουν αυτο και στο φορουμ της qtek Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 οχι δεν ειναι απαραιτητο,και εγω εκανα αυτο που εκανε ο φιλος privenet,δεν ειναι τιποτα,απλο ειναι,το αναφερουν αυτο και στο φορουμ της qtek οταν εκτελεις το αρχειο αυτο εχεις συνδεδεμενο το κιν με το κομπιουτερ στην usb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 βεβαια,πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το active syn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 βεβαια,πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το active syn οκ εχαριστω.απλως αν μας συμβει να ξερουμε πως θα το φιαξουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Δεν ειναι official φιλε μου... ειναι customized απο τον lvsw. Θα την βαλω ομως !! Αλλη του lvsw κ αλλη η official. Ναι επιτελους βγηκε official WWE απο την htc με GPS enable.. ROM: 1.23.405.2 Radio: 1.38.00.11 ExtROM: 1.23.405.103 http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe Δεν χρειαζεται τιποτα απλα συνδεεται το p3600 σας κ μετα τρεχεται την rom κ ολα ok.. :) Κ οποιος θελει καθησα κ ευτιαξα ελληνικους χαρακτηρες στο dial-pad του τηλεφωνου. ;) (!!!Δεν ειναι σε κανενα απο τα παραπανο download αυτο!!!) http://img216.imageshack.us/img216/8816/screen001xv1.jpg Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Αλλη του lvsw κ αλλη η official. Ναι επιτελους βγηκε official WWE απο την htc με GPS enable.. ROM: 1.23.405.2 Radio: 1.38.00.11 ExtROM: 1.23.405.103 http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe Δεν χρειαζεται τιποτα απλα συνδεεται το p3600 σας κ μετα τρεχεται την rom κ ολα ok.. :) Κ μετα για ελληνικα εδω: http://rapidshare.com/files/23166749/P3600_3.0.1_GR.exe Κ οποιος θελει καθησα κ ευτιαξα ελληνικους χαρακτηρες στο dial-pad του τηλεφωνου. ;) http://img216.imageshack.us/img216/8816/screen001xv1.jpg Χμ... εγω εχω βαλει την ROM του lvsw. Παει μια χαρα το μηχανημα. Εκδοση ROM ειναι 1.24.0.0 Ξερουμε τι διαφορες εχουν αυτες οι 2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ausdim Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Χμ... εγω εχω βαλει την ROM του lvsw. Παει μια χαρα το μηχανημα. Εκδοση ROM ειναι 1.24.0.0 Ξερουμε τι διαφορες εχουν αυτες οι 2 ? Για οποιον δεν θελει αν κατεβασει την ROM του Βελγιου, η Official WWE βγαινει στις 2 Απριλιου και θα μπορουμε να την κατεβασουμε απο εδω http://www.europe.htc.com/ Τιποτα μην σου πω πως η αλλη ειναι καλυτερη του (Lvsw). Απλα η μια ειναι official κ η αλλη ειναι cooked. ;) Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Τιποτα μην σου πω πως η αλλη ειναι καλυτερη του (Lvsw). Απλα η μια ειναι official κ η αλλη ειναι cooked. ;) Τι να σου πω. Η ΡΟΜ του Lvsw ειναι αψογη παντως!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Ελπίζω να δούμε σύντομα και κάποια WM6! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Αλλη του lvsw κ αλλη η official. Ναι επιτελους βγηκε official WWE απο την htc με GPS enable.. ROM: 1.23.405.2 Radio: 1.38.00.11 ExtROM: 1.23.405.103 http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe [/img] Εγώ έχω την άλλη το DMOG, άμα τη βάλω αυτή θα χάσω το destinator που έχω ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Αν καταλαβα εχουμε αλλαγη σε σχεση με το παρελθον? Η HTC θα βγαζει τη βασικη ROM και η ACE θα κανει το επιπλεον για τα Ελληνικα? Παλαιοτερα ειχαμε ολη τη νεα ROM και τα ελληνικα σε ενα, οποτε περιμεναμε ποτε θα Ελληνοποιησει η Ace για να εχουμε τη νεα Ρομ. Καλυτερα το νεο μοντελλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μπορείτε να μας πείτε με απλά λόγια τι γίνεται τελικά με το θέμα του gps?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Μπορείτε να μας πείτε με απλά λόγια τι γίνεται τελικά με το θέμα του gps?:) τι εννοείς?:O απλά έχεις ένα ppc με gps!!!:D :D Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DCH Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 τι εννοείς?:O απλά έχεις ένα ppc με gps!!!:D :D Εννοώ ότι το αγοράζουμε καινούργιο απο Ελλάδα και λειτουργεί κανονικά με gps? η θα πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία; και ποιά θα είναι αυτή; Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Εννοώ ότι το αγοράζουμε καινούργιο απο Ελλάδα και λειτουργεί κανονικά με gps? η θα πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικασία; και ποιά θα είναι αυτή; Ευχαριστώ:) Μην σε πιανει πανικος! 2 απριλιου επισημα η htc βγαζει την ελληνικη rom με ενεργο το gps και ολλα θα ειναι μια χαρα!!! Απλα οταν βγει θα κανεις τον κοπο να την κατεβασεις και να την κανεις setup!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τελικά βρήκα την λύση και την γράφω εδώ διότι με την τελευταία φουρνιά θα το έχουν πολλοί το πρόβλημα.. 1. Κατεβάζεις αυτό το αρχείο: http://dl.qtek.gr/P3600_3.0.1_GR.exe 2. Ενώ το HTC 3600 είναι κλειστό, πατάς το κουμπί της κάμερας ταυτόχρονα με το ON/OFF και μπαίνει σε Bootloader 3. Εκτελείς το παραπάνω αρχείο που κατέβασες 4. Restart την συσκευή, ακολουθείς το Align κτλ. και πλέον το Customization της Ace παιρνάει. Μέτά από αυτό, παιρνάτε το firmware για το GPS και σας παίζουν και τα Ελληνικά... ΜΗΝ πάρετε τηλέφωνο την Ace θα σας απαντήσουν να το επιστρέψετε/να το πάτε εκεί κτλ. Χαμένος χρόνος. Κάντε τα παραπάνω.. προφανώς το αρχείο αυτό θα έχει imei check και θα μπορεί να τρέξει μόνο σε 3600 της ace. Έχει δοκιμάσει κανείς να το τρέξει σε 3600 αγοραμένο από το εξωτερικό;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
privenet Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Μα άμα το έχεις αγοράσει από το εξωτερικό δεν έχεις το cusomization της ACE που δημιουργεί το πρόβλημα, άρα γιατί να κάνεις την διαδικασία?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts