Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλει και λίγο χιούμορ, με τα νευρα δεν λύνεις προβλήματα.

άλλωστε με δική μας γνώση γίναμε τέστερς με δοκιμαστική ρομ οπότε είναι αναμενόμενο να έχουμε τα διάφορα προβλήματα.

Ενας δε καλός λόγος είναι το thread αυτό, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας και να βρίσκουμε τι φταίει και να δίνουμε τα φώτα μας ώστε να επιλύονται άμεσα τα όποια προβλήματα ή να προσπαθούμε να τα αποφύγουμε. :)

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν αποφασιζεις να βαλεις TEST ROM, προβλήματα θα βγουν!

Εγω προσωπικά δεν το θεωρώ πρόβλημα μεγαλο, σιγα τα ΟΑ. Αλλαξε η ωρα, ε και >?

Δεν αλλαζει μονη της, κατι γινεται και αλλαζει, θα το βρουμε και αυτο.

Ασε που σε λιγο καιρο θα σκασει μυτη και η official ROM της HTC όποτε ολα θα πανε καλα...:D

καλά εννοείται αυτό. και γω αν είχα 3600 θα την έβαζα την beta. εξάλλου όλο και κάποιο δεύτερο και τρίτο ppc θα υπάρχει που θα τα λέει σωστά....:lol:

I've been having similar problems but with the original HTC ROM.

I use the 'Visiting' timezone as my current local time but it resets to the same timezone as my 'Home' timezone if I ****dentally tap on the date on the Today screen. This resetting occurs once I connect it up for Activesync.

Anyone know how I can disable tapping date options coming up if you tap the date on the Today screen?

απο Xda-developers

αν πατήσετε το date στο today screen, Πάει στο -8 και με την ώρα στις 12 το βράδυ....

το έκανα μόλις τώρα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η λυση που βρήκα και παίζει μια χαρά είναι να ενεργοποιήσετε το today plug in του pocketzenphone και να απενεργοποιήσετε το plug in των Windows.

Το today plug in του pocketzenphone σου δειχνει την ημερομηνία, και κάποιες άλλες λειτουργίες (πχ. δίκτυο, signal, etc) και είναι ΠΑΝΑΛΑΦΡΟ !!

Settings για να πιάνετε δορυφόρους σε 30" :X

Setting - GPS - first tab (program) select GPD8 - second tab (hardware) select COM9 (4800). :D

και για οποιους δεν το βλεπουν, ας κανουν τα παρακατω...

HKLM\ControlPanel\GPS Settings\

DWORD 'Hide' DEC '0'

DWORD 'Group' DEC '2'

Σας ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις.:)

Αν υποθέσουμε ότι πάρω τελικά το 3600 και μέχρι να "καθαρίσει το τοπίο" με τις test rom μείνω με τα εργοστασιακά settings και το έχω αγοράσει από Ελλάδα, είμαι Ok ή ΄χει κάποια άλλα προβληματα?

Αν τελικά αποφασίσω να αγοράσω ένα BT SifIII είμαι Ok με το Dest (Pn ή 6 ?)

Και τέλος, αν έχω συνδέσει το BT GPS μπορώ ταυτόχρονα να έχω και BT Handsfree? Τι γίνεται με τις εισερχόμενες κλήσεις και 2 συνδέσεις BT.

(Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω ότι εδώ μέσα μεταξύ μας έχουμε τις σωστές απαντήσεις και όχι σε κάποιο μαγαζί.)

Σας ευχαριστώ για τις προηγούμενες απαντήσεις.:)

Αν υποθέσουμε ότι πάρω τελικά το 3600 και μέχρι να "καθαρίσει το τοπίο" με τις test rom μείνω με τα εργοστασιακά settings και το έχω αγοράσει από Ελλάδα, είμαι Ok ή ΄χει κάποια άλλα προβληματα?

Αν τελικά αποφασίσω να αγοράσω ένα BT SifIII είμαι Ok με το Dest (Pn ή 6 ?)

Και τέλος, αν έχω συνδέσει το BT GPS μπορώ ταυτόχρονα να έχω και BT Handsfree? Τι γίνεται με τις εισερχόμενες κλήσεις και 2 συνδέσεις BT.

(Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, νομίζω ότι εδώ μέσα μεταξύ μας έχουμε τις σωστές απαντήσεις και όχι σε κάποιο μαγαζί.)

Το P3600 δουλεύει από την αρχή μια χαρά ;)

Το χρησιμοποιώ με BT fortuna slim (SirfIII) και Des 6, χωρίς κανένα πρόβλημα...

Μόλις με έσκισε το δικό μου....:cry:

μου έκανε delete όλα τα apointments του Outlook.... :mad:

και όχι μόνο αυτό! στο Pc έχω ένα apointment στις 10 το πρωί και στο Ppc μου το κάνει synch στις 12 το βράδυ....

σώθηκα!!!έκανα sync με το παλιό μου Ppc που τα είχα κρατήσει ακόμα :D

επι τη ευκαιρία, μάλλον βρήκα τι φταίει και βγάζει το -8

πάει και πέρνει απο το Date/Clock το visiting hour, το έβαλα +2 και σε αυτό και δείχνουν όλα καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην απάντηση που έδωσα στο φίλο domal σε ΡM που μου έστειλε διευκρίνισα γιά μία ακόμη φορά οτι δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης η σύγκρισης ανάμεσα σε συσκευές αλλά ψάχνω γιά ενημέρωση και συζητώ.

Σε αυτό που ρωτάς αναφέρω:

1. To γνωστό πρόβλημα που έβγαλε αμέσως το Χ500 να μην μπορείς να στείλεις και να λάβεις SMS μετά από την εγκατάσταση μερικών προγραμάτων και soft reset, λύθηκε άμεσα με το γνωστό patch.

2. Στο ρολόϊ πρέπει να έχεις ίδιο τόπο κατοικίας και προσωρινής διαμονής αλλιώς σου αλάζει την ώρα μόνο του.

3. Ο wirelles manager της ΕΤΕΝ προκαλεί προβλήματα και πρέπει να απεγκατασταθεί αλλιώς μετά από κάποια επανεκίνηση προκαλεί χάσιμο των ρυθμίσεων δικτύου με αποτέλεσμα να μην μπορείς να στείλεις και να λάβεις MMS.

4. Παρουσιάζεται το φαινόμενο μετά από επανεκίνηση να μην βλέπει αμέσως το bluetooth ακουστικό και να πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι του η να κάνεις άλλα κόλπα ανάλογα με το ακουστικό γιά να το δεί.

5. Κάποια παιχνίδια δεν έχουν ήχο ενώ υποτίθεται οτι είναι συμβατά με τα windows 2005. Υποψιάζομαι οτι οφείλεται σε ασυμβατότητα με την AKU 3.2 δεν έχω βρεί λύση και δεν είναι απαραίτητα το Χ500 υπεύθυνο.

Αυτά έχω διαπιστώσει οχι μόνο στην δική μου συκευή (όπου τα έχω συναντήσει όλα γιατί της έχω ''βγάλει τα μάτια'') αλλά τα έχω διασταυρώσει και με άλλους εντός και εκτός Ελλάδας. Δεν έχουν παρουσιαστεί όλα σε όλους. :cool:

Εγω δεν ξερω πολλα και δεν ζοριζω πολυ τα μηχανακια που εχω , αλλα

κανω μια ερωτηση κρισεως:

Αυτα τα προβληματα και μαλλον και αλλα που θα υπαρχουν εχουν

ποτε παρουσιαστει (σε συχνοτητα και σοβαροτητα) σε μηχανακια της HTC ?

Γιατι κορυφαιος δεν γινεσαι ευκολα...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

το δικό σας ξεβάφει???

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=287713

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

αυτό είναι μια καλή ερώτηση - για πείτε

επίσης κάποιος με πειραγμένη ROM να πει, είναι το voice recognition της DOPOD πράγματι φόλα;

---

NLS

ilogic.gr

αυτό είναι μια καλή ερώτηση - για πείτε

επίσης κάποιος με πειραγμένη ROM να πει, είναι το voice recognition της DOPOD πράγματι φόλα;

προς το παρον δεν εχει ξεβαψει-ξεθωριασει, ουτε και δειχνει να εχει την ταση προς εκει. Το voice commander της cyberon, το προτιμουν στις ασιατικες αγορες συνηθως (dodod rom), ειναι φτηνη απομιμηση του microsoft voice command, με λιγα λογια πιο αργο απο to voicedial, και για να παρεις τηλεφωνο πρεπει να πεις: Call 'κουραφεξαλος' at Work/mobile/home κ.ο.κ. pragma καθυστερει πολυ τα πραγματα σε αντιθεση με το voice dial που απλα λες το ονομα (οπως τοχεις ηχογραφησει) και το καλει αμεσως.

KAI ΗΡΕΜΗΣΤΕ, ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ- ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΛΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ... ΗΜΑΡΤΟΝ

@panaros

Το GPS πως πάει και με τι πρόγραμα το δουλεύεις ? :rolleyes:

με Dest6, παει αψογα, δεν χρειαζεται το patch με το tmc που εχει το 3300, παιζει απροβληματιστα οπως στο Χ500. Και επειδη αυτη τη στιγμη εχω και τα 2 (3300-3600) στο παρμπριζ, σε μεσαια γεφυρα στην Αττική οδο, το 3300 χανει σημα, ενω το 3600 συνεχιζει απροβληματιστα - παρολο sirfIII το ενα και gpsone το αλλο.

Με igo2006, επισης κανενα προβλημα, και με papago7, η Mapking12 (το οποιο παιζει και τους χαρτες του papago μετονομασμενους σε m7a apo G10) τελεια και με κλειδωμα στα 4-5 δευτερα.

με Dest6, παει αψογα, δεν χρειαζεται το patch με το tmc που εχει το 3300, παιζει απροβληματιστα οπως στο Χ500. Και επειδη αυτη τη στιγμη εχω και τα 2 (3300-3600) στο παρμπριζ, σε μεσαια γεφυρα στην Αττική οδο, το 3300 χανει σημα, ενω το 3600 συνεχιζει απροβληματιστα - παρολο sirfIII το ενα και gpsone το αλλο.

Με igo2006, επισης κανενα προβλημα, και με papago7, η Mapking12 (το οποιο παιζει και τους χαρτες του papago μετονομασμενους σε m7a apo G10) τελεια και με κλειδωμα στα 4-5 δευτερα.

Καλά νέα αυτά από ισχύ σήματος τι γίνεται. Εχεις δοκιμάσει σε σημεία με στενούς δρόμους και ψηλά κτίρια αν σε χάνει καθόλου ?

Αυτή τη στιγμή είσαι στην Αττική οδό και γράφεις ταυτόχρονα ? :p

Καλά νέα αυτά από ισχύ σήματος τι γίνεται. Εχεις δοκιμάσει σε σημεία με στενούς δρόμους και ψηλά κτίρια αν σε χάνει καθόλου ?

Αυτή τη στιγμή είσαι στην Αττική οδό και γράφεις ταυτόχρονα ? :p

τροπος του λεγειν -αυτη τη στιγμη-, πριν ελθω γραφειο.

σε προηγουμενο post ειχα γραψει πως εξαρχεια-στουρναρη με πολυ στενους δρομους, και πολυκατοικιες ειχε 9 δορυφορους συνεχεια, χωρις προβλημα στο σημα. Geovass ριξε και εσυ καμια γνωμη που εισαι heavy dest user

Μάλλον έπεσα πάνω στη διαμάχη και χάθηκε η ερώτηση....:lol:

Η ερώτηση φορούσε την περίπτωση που πάρω 3600 με εξωτερικό BT GPS.

Να ξέρει κάποιος , μια απάντηση...!!!

Ευχαριστώ ;)

παντως εγω δεν μπορω να κανω τον tcp core player με τιποτα να παιξει σωστα , εκανα και την ρυθμιση που μου λεγατε και ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ καλα δεν υπάρχει καποιος αλλος video player να παιζει τα παντα ????

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

τροπος του λεγειν -αυτη τη στιγμη-, πριν ελθω γραφειο.

σε προηγουμενο post ειχα γραψει πως εξαρχεια-στουρναρη με πολυ στενους δρομους, και πολυκατοικιες ειχε 9 δορυφορους συνεχεια, χωρις προβλημα στο σημα. Geovass ριξε και εσυ καμια γνωμη που εισαι heavy dest user

Χμ... μετα τις ρυθμίσεις που εκανα στο GPS μεσα στις "ρυθμίσεις"/ settings, βρίσκει δορυφόρους μεσα σε 30 δευτερα και λοκαρει for sure!

Δεν εχω βγει προβλημα πουθενα για την ωρα!:D

@OAL331 - δεν υπαρχει κανενα προβλημα εαν εχεις GPS με BT και BT Hands free συνδεδεμενο την ιδια στιγμη !

Δεύτερο split μέσα σε μία εβδομάδα :mad:

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Φροντίστε να μην τριτώσει.

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

@OAL331 - δεν υπαρχει κανενα προβλημα εαν εχεις GPS με BT και BT Hands free συνδεδεμενο την ιδια στιγμη !

Σε ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.

Ψάχνω να δω από που να το αγοράσω, λογικά Ελλάδα δεν είναι καλύτερα για ελληνικά και εγγύηση (αν δεν το "πειράξω")?

Ψάχνω να δω από που να το αγοράσω, λογικά Ελλάδα δεν είναι καλύτερα για ελληνικά και εγγύηση (αν δεν το "πειράξω")?

Μαλλον... :D

Δεύτερο split μέσα σε μία εβδομάδα :mad:

Μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Φροντίστε να μην τριτώσει.

Sorry για την ερώτηση, αλλά τι είναι το split?

από όπου και αν το αγοράσεις, από τη στιγμή που η συσκευή σου θα είναι htc (και όχι dopod, t-mobile,orange κτλ) θα έχεις εγγύηση από την εληνική αντιπροσωπεία. αυτό ισχύει από τότε που άλλαξε το όνομα και όχι όταν ήταν qtek. φυσικά δεν θα μπορείς να βάλεις την ελληνική rom. μόνο σε θέματα hardware θα έχεις υποστήριξη

Sorry για την ερώτηση, αλλά τι είναι το split?

τα "πολύ χρήσιμα μυνήματα" μεταφέρονται σε άλλο thread

φυσικά δεν θα μπορείς να βάλεις την ελληνική rom. μόνο σε θέματα hardware θα έχεις υποστήριξη

[/url]

Και τι χάνω χώρις την ελληνική rom?