Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το BIG BANG DATA MINI με απεριόριστα δεδομένα για 30 ημέρες με 3,5€ και εξαργύρωση 3.000 κρυστάλλων, θα προσφέρει 15GB, για 30 ημέρες με 2,7€ και εξαργύρωση 10.000 κρυστάλλων.

Όμως το data mini είναι 7 ημερών σήμερα, αν γίνει 30 ημερών με 2.7 θα είναι τέλεια, αλλά το πιο πιθανό να έχουν κάνει λάθος.

• Απαντήσεις 48,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1538

• Vasileios

1552

• JOHNMEGARYTHMOS

1357

• VIPdriver

1563

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Κάνω λάθος όταν από πέρσι το Σεπτέμβριο η μαύρη έκοψε από το εμπορικά διαθέσιμο τα πακέτο με απεριόριστα data για 1 ημέρα

...όπως έκοψε και όλα τα απεριόριστα στο μη-διαθέσιμο συν όλα τα απεριόριστα σε προσωπικές προσφορές

1 hour ago, spiliot said:

Το BIG BANG DATA MINI με απεριόριστα δεδομένα για 30 ημέρες με 3,5€ και εξαργύρωση 3.000 κρυστάλλων, θα προσφέρει 15GB, για 30 ημέρες με 2,7€ και εξαργύρωση 10.000 κρυστάλλων.

Όμως το data mini είναι 7 ημερών σήμερα, αν γίνει 30 ημερών με 2.7 θα είναι τέλεια, αλλά το πιο πιθανό να έχουν κάνει λάθος.

Εννοείται πως έχουν κάνει λάθος, τόσο για το κανονικό, όσο και για το φοιτητικό data mini. Για επτά ημέρες ήταν, είναι και θα είναι. Αν δεν είχαν κάνει λάθος, τότε το data max με 6,8€ και τις ίδιες παροχές, δεν θα είχε λόγο ύπαρξης και θα καταργούνταν. Μία αχνή, αχνότατη ελπίδα υπάρχει, σε αυτό που είπε ο φίλος Αεκτζής παραπάνω, μήπως και δεν εφαρμόσουν όλες τις αλλαγές λόγω αντιδράσεων. Σε αντίθετη περίπτωση, το CU θα αποτελεί στο εξής μία κακή επιλογή, δεδομένης και της πολύ μεγάλης αστάθειας του δικτύου.

2 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πάντως εδώ κουμπώνει αυτό που είχα πει και εγώ πως εμείς μπορούμε να ζήσουμε με έναν αριθμό κινητού και είτε να παίζουμε με τις προσφορές στην καρτοκινητή είτε να κλείσουμε συμβόλαιο στον πάροχο που μας βολεύει. Σε κάθε περίπτωση αυτοί θα χάσουν

Πάντα εμείς είμαστε οι χαμένοι. 

Για ακόμη μια φορά η vodafone σέρνει το χορό σε πολύ δυσμενείς για τους χρήστες κινητής αλλαγές. Πρέπει να είναι από τις χειρότερες ανακοινώσεις που έχουν βγει ποτέ με τέτοια καρατόμηση στα data...

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Just now, Serafeim1981 said:

Για ακόμη μια φορά η vodafone σέρνει το χορό σε πολύ δυσμενείς για τους χρήστες κινητής αλλαγές. Πρέπει να είναι από τις χειρότερες ανακοινώσεις που έχουν βγει ποτέ με τέτοια καρατόμηση στα data...

+1000! Τα είπες όλα σε ένα τόσο σύντομο ποστ. Και όλα αυτά, αμέσως μετά το λανσάρισμα του νέου, ψηφιακού προϊόντος, του CU στο φουλ. Με τέτοια μέσα προσπαθούν να το προωθήσουν, καταστρέφοντας την κλασική καρτοκινητή CU. Και ο ανταγωνισμός λάνσαρε κάποτε το NEO, αλλά δεν εξόντωσε το What's Up, ούτε το Frog. Άφησε στη διακριτική ευχέρεια του συνδρομητή, την επιλογή του προγράμματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ένα τόσο ακραίο πετσοκόψιμο παροχών σε τόσο σύντομο διαστημα πριν από τη μαύρη Παρασκευή...

Edited by Bas

Πάντως μεγάλη απογοήτευση οι αλλαγές στη καρτοκινητή. 
Εντάξει καταλαβαίνω ότι η εταιρία θέλει να προωθήσει τα συμβόλαια και το cu στο φουλ. Ας άφηνε το μεγάλο πακέτο του cu στα 100 gb έστω όχι αυτό το πετσόκομα που έκανε. Ούτε καν στο φοιτητικό δε το έκανε. 
Λοιπόν το 90% των κύριων σταθμών που τοποθετούνται είναι κοινοί με τη nova δεν έχει και την τεράστια διαφορά σε ταχύτητες το αποδεικνύουν και οι τελευταίες μετρήσεις από επίσημους εταιρίες. (Oakla) 

Ιδιαίτερα σε αστικά περιβάλλοντα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. 
Η nova δίνει το q vip με περίπου 8 ευρώ το μήνα και η Vodafone το πακέτο με τα πολλά gb το θέμα είχε από 20 ευρώ και πάνω. Λοιπόν με τις αλλαγές που έκανε η διαφορά τιμής δεν αξίζει για ότι παραπανω κάλυψη μπορεί να έχει η Vodafone σε σχέση με τη nova. 
Γενικά μάλλον πρέπει κανείς να εκμεταλλεύεται τις ολιγόμηνες προσφορές με φορητότητα. 

19 minutes ago, mobilegr said:

Πάντως μεγάλη απογοήτευση οι αλλαγές στη καρτοκινητή. 
Εντάξει καταλαβαίνω ότι η εταιρία θέλει να προωθήσει τα συμβόλαια και το cu στο φουλ. Ας άφηνε το μεγάλο πακέτο του cu στα 100 gb έστω όχι αυτό το πετσόκομα που έκανε. Ούτε καν στο φοιτητικό δε το έκανε. 
Λοιπόν το 90% των κύριων σταθμών που τοποθετούνται είναι κοινοί με τη nova δεν έχει και την τεράστια διαφορά σε ταχύτητες το αποδεικνύουν και οι τελευταίες μετρήσεις από επίσημους εταιρίες. (Oakla) 

Ιδιαίτερα σε αστικά περιβάλλοντα οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. 
Η nova δίνει το q vip με περίπου 8 ευρώ το μήνα και η Vodafone το πακέτο με τα πολλά gb το θέμα είχε από 20 ευρώ και πάνω. Λοιπόν με τις αλλαγές που έκανε η διαφορά τιμής δεν αξίζει για ότι παραπανω κάλυψη μπορεί να έχει η Vodafone σε σχέση με τη nova. 
Γενικά μάλλον πρέπει κανείς να εκμεταλλεύεται τις ολιγόμηνες προσφορές με φορητότητα. 

Πάντως υπάρχει εκτός Vodafone το ετήσιο με τα 110€. Από συνεργάτες όπως το qvip της Nova..

40 minutes ago, cu2goup said:

Πάντως υπάρχει εκτός Vodafone το ετήσιο με τα 110€. Από συνεργάτες όπως το qvip της Nova..

Πρέπει όμως να είσαι σε αλλο δίκτυο για να το πάρεις 

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Το τηλέφωνο διαφέρει μόνο στο τελευταίο 5 που γίνεται 1 στους συνεργάτες που έδιναν τα πακέτα του f2g. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ευχαριστώ. Ωραίο σάιτ

Screenshot_20251110.thumb.jpg.49ffad03b721f282914beee4ee371fd8.jpg

ΥΓ: έμπιστοι φαίνονται 

Εσύ μπορείς να πληρώνεις τα έμπιστα νέα πακετάκια του CU. Κανένα πρόβλημα. Μαζί με τον @konstantinos77που εντελώς τυχαία δεν έχει σχολιάσει καθόλου τις νέες τιμές της εταιρείας της καρδιάς του. 😉😉😉😉😘😘😂😂😂

4 ώρες πριν, Konsta_ntina said:

Το τηλέφωνο διαφέρει μόνο στο τελευταίο 5 που γίνεται 1 στους συνεργάτες που έδιναν τα πακέτα του f2g. Τυχαίο? Δεν νομίζω.

Δεν πειράζει και το Qvip στην αρχή το βλέπανε με μισό μάτι.. είναι λίγο καθυστερημένοι αλλά ξυπνάνε κάποια στιγμή..

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Εσύ μπορείς να πληρώνεις τα έμπιστα νέα πακετάκια του CU. Κανένα πρόβλημα. Μαζί με τον @konstantinos77που εντελώς τυχαία δεν έχει σχολιάσει καθόλου τις νέες τιμές της εταιρείας της καρδιάς του. 😉😉😉😉😘😘😂😂😂

Δεν πειράζει και το Qvip στην αρχή το βλέπανε με μισό μάτι.. είναι λίγο καθυστερημένοι αλλά ξυπνάνε κάποια στιγμή..

Τα νέα πακέτα του cu είναι τρατζικ. Εγω περιμένω το ετήσιο του φρογκ και θα πράξω ανάλογα. 

27/7/25:

Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128;

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Να σχολιάσω τι;;;
Με το μυαλό σου το φτωχό εσύ πιστεύεις ότι είναι μία κίνηση που θα παραμείνει έτσι!! 😂😂😂
Δύο είναι τα τινά... Ή θα ανακοινώσει νέα πακέτα ή θα ακολουθήσουν και οι άλλες!!! 😉😉😂😂
Και να εύχεσαι το πρώτο γιατί μετά θα κλαίμε όλες μαζί!! 😉😉😂😂

Μου ήρθε σμσ να παω να ανανεωσω το ετησιο βατραχάκι. Άρα και στη φετινή black friday θα δωσει το καλύτερο ετήσιο της αγοράς. 

27/7/25:

Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128;

13 minutes ago, konstantinos77 said:

Να σχολιάσω τι;;;
Με το μυαλό σου το φτωχό εσύ πιστεύεις ότι είναι μία κίνηση που θα παραμείνει έτσι!! 😂😂😂
Δύο είναι τα τινά... Ή θα ανακοινώσει νέα πακέτα ή θα ακολουθήσουν και οι άλλες!!! 😉😉😂😂
Και να εύχεσαι το πρώτο γιατί μετά θα κλαίμε όλες μαζί!! 😉😉😂😂

Ευτυχώς που υπάρχουν οι πελάτες με το πλούσιο μυαλό σαν το δικό σου που μένουν πάντα πιστοί στην εταιρεία λόγω του ότι "θα ακολουθήσουν και οι άλλες!!!"

2 minutes ago, cu2goup said:

Ευτυχώς που υπάρχουν οι πελάτες με το πλούσιο μυαλό σαν το δικό σου που μένουν πάντα πιστοί στην εταιρεία λόγω του ότι "θα ακολουθήσουν και οι άλλες!!!"

Σε άλλη χώρα ζεις;;; 😂😂
Κάτι για καρτέλ δεν το έχεις ξανά ακούσει εεε... 😉😉😂😂😂
Πρώτη φορά σου συμβαίνει... 😂😂😂
Και ποιος σου είπε ότι είμαι πιστός;;
Είπα ότι με καλύπτει σε αυτά που ζητάω!! 😉😉
Αν σταματήσει να με καλύπτει θα φύγει από εκεί που ήρθε!! 😉😉
Άλλοι είναι με τις πράσινες κάμπιες κολλημένοι... 😉😉😂😂😂

Just now, konstantinos77 said:

Σε άλλη χώρα ζεις;;; 😂😂
Κάτι για καρτέλ δεν το έχεις ξανά ακούσει εεε... 😉😉😂😂😂
Πρώτη φορά σου συμβαίνει... 😂😂😂
Και ποιος σου είπε ότι είμαι πιστός;;
Είπα ότι με καλύπτει σε αυτά που ζητάω!! 😉😉
Αν σταματήσει να με καλύπτει θα φύγει από εκεί που ήρθε!! 😉😉
Άλλοι είναι με τις πράσινες κάμπιες κολλημένοι... 😉😉😂😂😂

Αν διάβαζες κι άλλα topics πέρα της Vodafone, θα ήξερες αν είμαι πράσινη κάμπια ή όχι..

Αλλά ευτυχώς έχει κι άλλα φτωχά μυαλά εδώ μέσα που παρακολουθούν και ξέρουν τι γίνεται..

7 minutes ago, cu2goup said:

Αν διάβαζες κι άλλα topics πέρα της Vodafone, θα ήξερες αν είμαι πράσινη κάμπια ή όχι..

Αλλά ευτυχώς έχει κι άλλα φτωχά μυαλά εδώ μέσα που παρακολουθούν και ξέρουν τι γίνεται..

Ναι ναι... Το έχουμε ξανά πει!!! 😁😁
Να κάνω και μία έρευνα όπως μου είχες προτείνει να δω τι γράφουν τα κορίτσια γενικά και στα άλλα threads... 😂😂😂
Κάποια πράγματα αγγίζουν τα όρια της ψύχωσης... 😉😉😂😂
Απλά είναι τα πράγματα και έχεις κουράσει και δεν λες να το καταλάβεις... Μου κάνει μένω δεν μου κάνει φεύγω!! Τόσο απλά... 😁😁😉😉😂😂

Και μην κάθεσαι και χαζεύεις το προφίλ μου... ΘΑ ΜΕ ΜΑΤΙΆΞΕΙΣ!!! 😉😉😂😂😂

Edited by konstantinos77

Αυτη τη στιγμή παντως, παίζει το ετήσιο στα 110 απο το τηλέφωνο που αναφέρθηκε, καθώς και κωδικος SIMPLYCU για το επίσημο site με τα παρελκομενα δωράκια στα 135. Πιστεύω το τελευταίο στην black friday θα μειωθεί κι άλλο και θα βγει και στο προσκηνιο, γιατί τωρα το εχουν κρυμμένο καπως.

εχω ειμαι ενας φτωχος γατος, δινω 70 ευρω μονο για ετησιο

οποιος τα προσφερει με κερδιζει 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

26 minutes ago, HEO said:

εχω ειμαι ενας φτωχος γατος, δινω 70 ευρω μονο για ετησιο

οποιος τα προσφερει με κερδιζει 🙂

Φτωχός γάτος... Αλλά με άπειρες Sims... 😉😉😂😂

1 ώρα πριν, konstantinos77 said:

Φτωχός γάτος... Αλλά με άπειρες Sims... 😉😉😂😂

εχω πολλες γκομενες, και πρεπει να τις κουμανταρω 😁

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,