Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 48,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1538

• Vasileios

1552

• JOHNMEGARYTHMOS

1357

• VIPdriver

1563

Έχω την εντύπωση πως ναι αλλα δεν είμαι και σίγουρος, δεν έχω πλέον νούμερο που δεν βάζω κάρτα. Το πιο λογικό είναι να έρχονται αυτά τα sms γιατί τα εισερχόμενα ούτως ή άλλως έρχονται σε αυτό το διάστημα.

Για να μπει κάποιος στην κλήρωση του διαγωνισμού του app πρέπει να έχει κάνει μέχρι τη λήξη του, λογαριασμό στη Snappi?   Ρωτώ επειδή κληρώνουν χρήματα με χορηγό τη Snappi.   Απο την άλλη,  η ληψη κωδικού για τα 15€ Snappi ισχύει για νεο λογαριασμό ως Απρ 26.

Αν πατήσεις στις πληροφορίες σου λέει ότι πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό με τον κωδικό cu και μετά να βάλεις τα στοιχεία σου σε μια φόρμα για να λάβεις... μέρους:

Ισχύει για συνδρομητές CU που θα λάβουν μέρους στον διαγωνισμό και θα ανοίξουν ένα λογαριασμό στη Snappi με χρήση της προσφοράς CU Around.

12 ώρες πριν, Bas said:

Στο διάστημα μεταξύ λήξης υπόλοιπου και φραγή εισερχόμενων ειδοποίηση χαμένων κλήσεων με sms υπάρχει;

Ναι και σε Βόδα και σε Νόβα ( στο τρίμηνο  μόνο)

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Θέλω να ρωτήσω η vf κάνει ενέργειες σε πανεπιστήμια για να αποκτήσουν οι φοιτητές φοιτητικό καρτοκινητό;;;;ή το έχουν αφήσει γιατί το προωθούν μέσω του ακαδημαϊκού πάσο στα καταστήματα τους;;;;

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Θέλω να ρωτήσω η vf κάνει ενέργειες σε πανεπιστήμια για να αποκτήσουν οι φοιτητές φοιτητικό καρτοκινητό;;;;ή το έχουν αφήσει γιατί το προωθούν μέσω του ακαδημαϊκού πάσο στα καταστήματα τους;;;;

Υπάρχει και σαν επιλογή στην online παραγγελία

Επειδή έχω σβήσει το big bang, με κρύσταλλους μπορείς να δώσεις παράταση στην ανανέωση του 2 μηνου?

36 minutes ago, hercoulis said:

Επειδή έχω σβήσει το big bang, με κρύσταλλους μπορείς να δώσεις παράταση στην ανανέωση του 2 μηνου?

Όχι.

14 ώρες πριν, Bas said:

Υπάρχει και σαν επιλογή στην online παραγγελία

Ναι απλά ο ανταγωνισμός πάει και στα πανεπιστήμια για promo

On 5/11/2025 at 5:24 ΜΜ, hercoulis said:

Βγήκε πάλι το 49€ το εξάμηνο. 

Τί κάνεις όμως μετά το εξάμηνο; Το ρωτάω γιατί δεν ξέρω τί να κάνω με γονείς κλπ... Τούς πήγε στα 12.5€/μήνα, για μικρή χρήση στη μητέρα μου και καθόλου στον πατέρα μου. Στον πατέρα μου, cu stay on μάλλον θα το πάω.

42 minutes ago, nickolasemp said:

Τί κάνεις όμως μετά το εξάμηνο; Το ρωτάω γιατί δεν ξέρω τί να κάνω με γονείς κλπ... Τούς πήγε στα 12.5€/μήνα, για μικρή χρήση στη μητέρα μου και καθόλου στον πατέρα μου. Στον πατέρα μου, cu stay on μάλλον θα το πάω.

κοιτα τον βατραχο, πακετο με 3 ευρω -> ειναι μια λυση

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμφιβόλου ποιότητας site, πρεπει να παιζει και το ετησιο simplycu στα 135€ μέχρι στιγμής 

1 hour ago, nickolasemp said:

Τη μάνα μου την έχω πάει εδώ https://www.intertelecom.gr/mobile/rates και έχω ξενοιάσει χρόνια τώρα. Σου δίνουν SIM με αριθμό 217000****

17 minutes ago, balkos said:

Τη μάνα μου την έχω πάει εδώ https://www.intertelecom.gr/mobile/rates και έχω ξενοιάσει χρόνια τώρα. Σου δίνουν SIM με αριθμό 217000****

δεν εχουν αλλες καρτες για νουμερα με φωνη

On 6/11/2025 at 8:04 ΠΜ, spiliot said:

Αν πατήσεις στις πληροφορίες σου λέει ότι πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό με τον κωδικό cu και μετά να βάλεις τα στοιχεία σου σε μια φόρμα για να λάβεις... μέρους:

Ισχύει για συνδρομητές CU που θα λάβουν μέρους στον διαγωνισμό και θα ανοίξουν ένα λογαριασμό στη Snappi με χρήση της προσφοράς CU Around.

Το ρωτώ και για το λόγο οτι δέχθηκα τηλφν όπου υπήρξε ο παρακάτω διάλογος: 

-Γεια σας, καλούμε για τον κωδικό Snappi που έχετε παρει!

-Δεν κατάλαβα, εσείς τι είστε, απο Vodafone ή απο Snappi?

- Από το CU είμαστε, απλά να σας υπενθυμίσουμε οτι έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Snappi και να λάβετε και 15€.

- Το κωδικό τον πήρα μολις προχθές, δεν εχω διορία να τον χρησιμοποιήσω δυο μήνες;

- Ναι φυσικά, απλά μια υπενθύμιση σας κάνουμε.

- Οκ ευχαριστώ για την υπενθύμιση τότε...

Επειδή μου φάνηκε περίεργο, δέχτηκε κανείς άλλος τέτοια κλήση;

13 minutes ago, gilbaba said:

- Από το CU είμαστε, απλά να σας υπενθυμίσουμε οτι έχετε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας Snappi και να λάβετε και 15€.

- Το κωδικό τον πήρα μολις προχθές, δεν εχω διορία να τον χρησιμοποιήσω δυο μήνες;

Φαντάσου πόσο καλά πάει ο διαγωνισμός.. 😂😂😂

1 ώρα πριν, gilbaba said:

Μη σου φαίνεται περίεργο, παίρνουν και για bring a friend κωδικους, γενικως δειχνουν οτι ασχολούνται με τους πελάτες.

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Φαντάσου πόσο καλά πάει ο διαγωνισμός.. 😂😂😂

Δεν γίνεται από την μία να μας δίνουν unlimited τσάμπα για 1 χρόνο με ενα ινστα ποστ κ μετά να μας ζητάει να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό...

27/7/25:

Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128;

8 minutes ago, kmpatra said:

Μη σου φαίνεται περίεργο, παίρνουν και για bring a friend κωδικους, γενικως δειχνουν οτι ασχολούνται με τους πελάτες.

Να απασχολούνται οι υπάλληλοι να μην βγάζεις γραμμή στην εξυπηρέτηση και να πληρώνεις για προτεραιότητα..

Καλησπέρα σας, θέλω να μετατρέψω την σιμ μου σε e sim. Δεν γίνεται μέσω mycu, αλλά μόνο μέσω my Vodafone.

Έχετε κάνει αυτή την διαδικασία εσείς; Αξίζει; Πόσο κοστίζει η μετάβαση; Δεν χάνεται η ιδιότητα του φοιτητικού μου σωστά;

ΥΓ 10€ κοστίζει 

image.thumb.png.35c1258d6dfef2be36bad994ada519a2.png

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

1 ώρα πριν, Inevar said:

Έχετε κάνει αυτή την διαδικασία εσείς; Αξίζει; 

Δεν χάνεται η ιδιότητα του φοιτητικού μου σωστά;

Αν δεν το χρειαζεσαι δεν νομιζω οτι αξιζει, αλλα αυτο ειναι δικη μου γνωμη

οχι η φοιτιτικη ιδιοτητα δεν χανεται

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Δεν γίνεται από την μία να μας δίνουν unlimited τσάμπα για 1 χρόνο με ενα ινστα ποστ κ μετά να μας ζητάει να ανοίξουμε τραπεζικό λογαριασμό...

αλλο το ενα αλλο το αλλο :)