HEO Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Δηλαδη μολις πηρε το ετησιο του ινσταγκραμ ειχε ημερομηνία ληξης πχ 20/03/26 και μετά έβαλε 13€ και συνεχιζει να λεει ημερομηνία ληξης χρηματικού υπολοίπου 20/03/26; η ημερομηνια ληξης υπολοιπου ποικιλλει. Σε εμενα ειναι 16 Μαιου 2026. Ναι η ημερομηνια δεν αλλαξε, εχει αναφερθει και στο φορουμ αυτο που εγραψα. 29 minutes ago, opmgls said: Το θέμα είναι αν δεν χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για αγορά πακέτου εντός του διμήνου, θα χαθούν στο τέλος του; Λογικά ναι. Οχι, το υπολοιπο παραμενει και δεν ληγει στο διμηνο. Εχω μεσα στο φοιτιτικο μου 97 ευρω (προσφορα inst). Την τελευταια φορα που εκανα ανανεωση με cashback ηταν τον Νοεμβριο και το υπολοιπο θα επρεπε να ληξει τον Μαιο. 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 ώρες πριν, HEO said: Ναι η ημερομηνια δεν αλλαξε, εχει αναφερθει και στο φορουμ αυτο που εγραψα. Επιβεβαιώνω 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Παίζει κανα δωράκι για αλλαγή από F2G σε CU?? Πάντως με F2G ακόμα παίζουν οι εισερχόμενες, 10 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση..... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 19 minutes ago, nickolasemp said: Παίζει κανα δωράκι για αλλαγή από F2G σε CU?? Πάντως με F2G ακόμα παίζουν οι εισερχόμενες, 10 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση..... https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 22 minutes ago, nickolasemp said: Παίζει κανα δωράκι για αλλαγή από F2G σε CU?? Πάντως με F2G ακόμα παίζουν οι εισερχόμενες, 10 μήνες μετά την τελευταία ανανέωση..... Με 95 ευρώ(δηλαδή περίπου 8 ευρώ τον μήνα)έχεις για έναν χρόνο απεριόριστη ομιλία,100 μηνύματα και 300 GB κάθε μήνα Παράλληλα έχει με 13 ευρώ τον μήνα για έξι μήνες σου δίνει απεριόριστη ομιλία,κάποια μηνύματα και 26 GB τον μήνα και δώρο powerbank 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Γενικα η βονταφον ιδρώνει τη φανέλα περισσότερο από οποιονδήποτε ΚΑΙ τον Αύγουστο. Στη Νοβα έδωσαν άδεια στον μοναδικό υπάλληλο της καρτοκινητής και εχουν κολλησει τα καουνταουν της κιου και φ2γ... 4 2 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 1 ώρα πριν, aektzhs 1 said: Με 95 ευρώ(δηλαδή περίπου 8 ευρώ τον μήνα)έχεις για έναν χρόνο απεριόριστη ομιλία,100 μηνύματα και 300 GB κάθε μήνα Παράλληλα έχει με 13 ευρώ τον μήνα για έξι μήνες σου δίνει απεριόριστη ομιλία,κάποια μηνύματα και 26 GB τον μήνα και δώρο powerbank Ξερουμε μεχρι ποτε το δινει αυτο? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSKOKOTS Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 πήρα το πακέτο με τα 95 ευρό είμαι με φορητοτητα απο f2g πόσες μέρες θέλει η φορητοτιτα ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 54 minutes ago, VIPdriver said: Γενικα η βονταφον ιδρώνει τη φανέλα περισσότερο από οποιονδήποτε ΚΑΙ τον Αύγουστο. Στη Νοβα έδωσαν άδεια στον μοναδικό υπάλληλο της καρτοκινητής και εχουν κολλησει τα καουνταουν της κιου και φ2γ... Μόνο εσύ ασχολείσαι με αυτή την εταιρία... Απλά δεν το έχεις καταλάβει ακόμα... 😋😉😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 24 minutes ago, NIKOSKOKOTS said: πήρα το πακέτο με τα 95 ευρό είμαι με φορητοτητα απο f2g πόσες μέρες θέλει η φορητοτιτα ? Θέλεις δύο τρεις ημέρες,γιατί το όλο θέμα είναι να παραλάβεις την σιμ μέσω κούριερ 43 minutes ago, GMF80 said: Ξερουμε μεχρι ποτε το δινει αυτο? Όχι δυστυχώς δεν ξέρουμε. Λογικά θα την κρατήσει κάποιον καιρό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Με 95 ευρώ(δηλαδή περίπου 8 ευρώ τον μήνα)έχεις για έναν χρόνο απεριόριστη ομιλία,100 μηνύματα και 300 GB κάθε μήνα Παράλληλα έχει με 13 ευρώ τον μήνα για έξι μήνες σου δίνει απεριόριστη ομιλία,κάποια μηνύματα και 26 GB τον μήνα και δώρο powerbank Μάλλον για την προσφορά με τα 23€ με πάω. Θέλω απλά να έχω data μερικές περιόδους τον χρόνο βασικά κι εισερχόμενες στο εξωτερικό. Edit: Το σύστημά τους κολλάει στο τέλος και μού λέει οτι δεν μπορει να προχωρήσει γιατί ο κωδικός είναι εσφαλμένος!! Μα δεν έχω κωδικό!! Edited August 5, 2025 by nickolasemp 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 2 ώρες πριν, NIKOSKOKOTS said: πήρα το πακέτο με τα 95 ευρό είμαι με φορητοτητα απο f2g πόσες μέρες θέλει η φορητοτιτα ? Για να μην χάνεις χρόνο, ανέβασε τα δικαιολογητικά πριν λάβεις την κάρτα SIM ώστε να προχωράει στο background η διαδικασία φορητότητας. Όλες οι παροχές θα σου μπουν 1 εργάσιμη μετά την ενεργοποίηση της κάρτας στη VODAFONE (αν στείλεις μήνυμα στο chat, θα σου δώσουν 1GB + 200 λεπτά προς όλους μέχρι την ενεργοποίηση των παροχών). 7 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 4 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Με 95 ευρώ(δηλαδή περίπου 8 ευρώ τον μήνα)έχεις για έναν χρόνο απεριόριστη ομιλία,100 μηνύματα και 300 GB κάθε μήνα Παράλληλα έχει με 13 ευρώ τον μήνα για έξι μήνες σου δίνει απεριόριστη ομιλία,κάποια μηνύματα και 26 GB τον μήνα και δώρο powerbank Εγώ είδα πάλι και τα 200 γίγα με 13€ 21 minutes ago, nickolasemp said: Μάλλον για την προσφορά με τα 23€ με πάω. Θέλω απλά να έχω data μερικές περιόδους τον χρόνο βασικά κι εισερχόμενες στο εξωτερικό. Edit: Το σύστημά τους κολλάει στο τέλος και μού λέει οτι δεν μπορει να προχωρήσει γιατί ο κωδικός είναι εσφαλμένος!! Μα δεν έχω κωδικό!! Βάλε cu 200 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 30 minutes ago, hercoulis said: Εγώ είδα πάλι και τα 200 γίγα με 13€ Βάλε cu 200 cu200 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. August 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2025 Εδώ γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18/08 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 Καλημέρα Από φούρνο του Τόκιο 🫠 Κανείς δεν έχει βγάλει προσφορά unlimited data? Ευχαριστώ καλο καλοκαίρι να έχετε 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 3 ώρες πριν, vslk said: Εδώ γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18/08 Όλοι τελικά αντέγραψαν το βατραχάκι.. 4 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Όλοι τελικά αντέγραψαν το βατραχάκι.. Το βατραχάκι έδινε την προσφορά 144€ όχι 95 κ 99.. Επίσης πρέπει να πας στο κατάστημα για να πάρεις το βατραχάκι.. Οκ εξυπηρετεί εκατομμύρια κόσμου κάθε κατάστημα αλλά όσο να πεις υπάρχει ένα κόλλημα.. 😉 5 ώρες πριν, vslk said: Εδώ γράφει ότι η προσφορά ισχύει μέχρι τις 18/08 Θα φανεί.. και από την Q κάθε φορά λένε ότι θα λήξει η προσφορά και ποτέ δεν λήγει.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 8 ώρες πριν, hercoulis said: Εγώ είδα πάλι και τα 200 γίγα με 13€ Βάλε cu 200 8 ώρες πριν, Bas said: cu200 Τελικά ήταν στο όνομά μου μια παύλα "-" που έχω... ό,τι να'ναι η development team. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Όλοι τελικά αντέγραψαν το βατραχάκι.. 50 minutes ago, cu2goup said: Το βατραχάκι έδινε την προσφορά 144€ όχι 95 κ 99.. 60€ το Black Friday 2023 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 5 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα Από φούρνο του Τόκιο 🫠 Κανείς δεν έχει βγάλει προσφορά unlimited data? Ευχαριστώ καλο καλοκαίρι να έχετε Νομίζω τώρα έχει απεριόριστα ή q της nova 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 52 minutes ago, Bas said: 60€ το Black Friday 2023 Αυτό ήταν με δεδομένα και φωνή απεριόριστα για ένα χρόνο;; 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 (edited) 55 minutes ago, HEO said: Αυτό ήταν με δεδομένα και φωνή απεριόριστα για ένα χρόνο;; https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7222705 https://myphone.gr/forum/topic/26782/?do=findComment&comment=7383442 Edited August 6, 2025 by Bas 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2025 1 ώρα πριν, nickolasemp said: Τελικά ήταν στο όνομά μου μια παύλα "-" που έχω... ό,τι να'ναι η development team. Το προχωρησες τελικά;;;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts