GREGORYMO Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 13 minutes ago, blizard said: Για να πάρεις τα 6000 κρύσταλλα ΠΡΕΠΕΙ να είσαι liquid... είπες δεν εισαι αρα σωστά δεν τα βλέπεις (εκτος αν ηταν bug και το αλαξαν πλεον). Εγώ απο την άλλη δεν βλέπω το banner του διαγωνισμού ακόμα, λιγο υπομονή εδω, Ακριβώς 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 1 hour ago, blizard said: Για να πάρεις τα 6000 κρύσταλλα ΠΡΕΠΕΙ να είσαι liquid... είπες δεν εισαι αρα σωστά δεν τα βλέπεις (εκτος αν ηταν bug και το αλαξαν πλεον). Εγώ απο την άλλη δεν βλέπω το banner του διαγωνισμού ακόμα, λιγο υπομονή εδω, Έκανες update την εφαρμογή; το banner βγαίνει μόνο με το update. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 6 minutes ago, kalitexnis_g said: Έκανες update την εφαρμογή; το banner βγαίνει μόνο με το update. Εγώ έκανα και το μπάνερ δεν μου βγαίνει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Μόνο unlimited data δίνουν σε κάθε βαθμό των κρυστάλλων. Ας έδιναν προσθήκη +2€, παράδειγμα, στο υπόλοιπο των liquid. Ή ας έδιναν κουπόνια efood. Όσοι αγόρασαν το πακέτο unlimited data για ένα μήνα, τους είναι άχρηστα τα δώρα των βαθμίδων. Μένουν μόνο οι συμμετοχές. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Λέει ότι θέλει ανανέωση 30 ημέρες πριν για τα απεριόριστα αλλά μου τα έδωσε με τελευταία ανανέωση 20/10 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 35 minutes ago, paanos said: Λέει ότι θέλει ανανέωση 30 ημέρες πριν για τα απεριόριστα αλλά μου τα έδωσε με τελευταία ανανέωση 20/10 Ναι τα δίνει. Καλό αυτό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 Λέει ότι θέλει ανανέωση 30 ημέρες πριν για τα απεριόριστα αλλά μου τα έδωσε με τελευταία ανανέωση 20/10Και με cashback τα δίνει....Πολύ κιμπαρηδες εκεί στην voda :)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Γράφει πουθενά ΜΕΧΡΙ ποτέ ισχύουν τα 2 δώρα? Daily login κα xmas data για 7 ημέρες? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Το Xmas data για 7 ημέρες μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Just now, vassar said: Το Xmas data για 7 ημέρες μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά; Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άγνωστο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Νέος διαγωνισμός https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/kalokairistes-competition/ 2 Παράθεση κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Το δώρο στο CU με τα απεριόριστα δεδομένα για 7 ημέρες δεν είναι τίποτα μπροστά στις 15 ημέρες που δίνει η πράσινη,ούτε καν στις 10 ημέρες που δίνει στους υπόλοιπους συνδρομητές η ίδια η vf. Κατώτερη των περιστάσεων 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Με κρυστάλλους υποτίθεται φτάνεις γύρω στις 20 μέρες 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 On 11/12/2023 at 5:43 ΜΜ, kalitexnis_g said: Στα δικά μου το 500άρι δεν το βγάζει.. Στο μεταξύ πόσο καιρό θα είναι καλοκαιριστές; χειμώνιασε γαρ.. Στην vodafone το βλέπουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Δίνουν ταξίδι στην Αυστραλία που το καλοκαίρι εκεί ειναι αυτή την εποχή. Πάντα μπροστά και επίκαιρο το marketing τμήμα της vodafone 1 4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Εχω cu. Πώς διακόπτεται η προώθηση σε τηλεφωνητή όταν με καλούν? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 4 minutes ago, GREGORYMO said: Εχω cu. Πώς διακόπτεται η προώθηση σε τηλεφωνητή όταν με καλούν? https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/kliseis-tilefonitis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-tin-ektropi-kliseon ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της προώθησης ανάλογα την συνθήκη που θες 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 καλεσε 1285. Απενεργοποίησε τον τηλεφωνητή από την αντίστοιχη επιλογή,και σε δεύτερο χρόνο με νεα κλήση ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις κλήσεων. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 4 minutes ago, bbbb said: https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/kliseis-tilefonitis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-tin-ektropi-kliseon ενεργοποίηση-απενεργοποίηση της προώθησης ανάλογα την συνθήκη που θες Να μην ανοίγει τηλεφωνητής μετά από κάποια κτυπήματα θέλω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Κοίτα αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 9 minutes ago, kmpatra said: Κοίτα αυτό που σου έγραψα πιο πάνω. Ευχαριστώ! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2023 Μαγες σήμερα πρωί χτηπησε η πόρτα από κουριερ και με φώναξε με το επίθετο μου. Μετά ανοίγω την πόρτα βλέπω ένα δέμα είπα μάλλον είναι κάτι από Vodafone CU επιδη ζήτησε την διεθνιση μου και μετά διαπιστώνω ότι η μπλούζα της κοπέλας γράφει γενικη λέω όχι δεν είναι από vodafone γιατί η vodafone το στέλνει με acs. Τελικά ήταν ένα δέμα που δεν περίμενα να ερχότανε σήμερα 2 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 Στην καρτέλα CU around έχει δωρεάν Χριστουγεννιάτικες προσφορές που δίνουν και από 1.000 κρυστάλλους. 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. December 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2023 2 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Στην καρτέλα CU around έχει δωρεάν Χριστουγεννιάτικες προσφορές που δίνουν και από 1.000 κρυστάλλους. Ωραίος! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 5 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Στην καρτέλα CU around έχει δωρεάν Χριστουγεννιάτικες προσφορές που δίνουν και από 1.000 κρυστάλλους. Ούτε τα 0.20€ δεν χρεώνει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick.76 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 (edited) Λέει ότι δεν υπάρχει χρέωση κωδικού. Edited December 16, 2023 by nick.76 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts