Pppe Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοίτα, είναι πολλοί που θεωρούν "λουκούμι" αυτές τις τιμές. Χωρίς να το έχουν ψάξει παραπάνω, δεν ενδιαφέρονται να μάθουν, όπως λέει και η διαφήμιση. Και έχουν και λεφτά. Ακόμα και "μασημένα" να τους τα δώσεις και πάλι δε θα το "συλλάβουν": Πάρα πολλοί στη χώρα μας. Αναμενόμενο και "καλά να πάθουν". Δε τους φταίει κανείς. Ας ακούνε το πρρπροηγούμενο post, αφού ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Όποιος έχει λεφτά να τα ξοδεύει....Διότι πως θα ζήσουν τα γατονια που τα θέλουν όλα τζάμπα;;;; Κάποιος πρέπει να πληρώνει:)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, HEO said: Όποιος έχει λεφτά να τα ξοδεύει.... Διότι πως θα ζήσουν τα γατονια που τα θέλουν όλα τζάμπα;;;; Κάποιος πρέπει να πληρώνει 🙂 Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Απλα το post του rebel απευθύνεται σε συγκεκριμένη ομάδα που "θα επρεπε" να είναι γατόνια, για να καταλάβεις. Και πάλι, "τσιμπάνε", για να καταλάβεις! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου Θα έπρεπε να ειναι γατονια, ναιΑλλά όπως έλεγε ένας φίλος μου όταν προσπάθησα να τον πείσω να κάνει το τηλέφωνο του καρτοκινητο"Δεν θέλω να σκέφτομαι και το κινητό, προτιμώ να το πληρώνω κάθε μήνα αυτόματα και τέλος ..."Είναι μια άποψηSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου (edited) Εχω πει σε έναν φίλο να φέρει τον πατέρα του liquid με την προσφορά των δώρο ακουστικών .. Αλλά αυτα τα πακέτα στο military είναι υποχρεωτικά ως καρτοσυμβόλαιο ? η σαν κανονικο cu με προνόμοια όπως το φοιτητικό πχ ? δλδ αν δεν θέλεις δεν παίρνεις τα πακετα ? Επειδή αυτός είχε ασπεριόριστο σε άλλη εταιρια με συμβόλαιο που λήγει και θα μπει στο liquid προς το παρόν για να εκμεταλευτεί την προσφορά απεριοριστης ομιλιας και μετά θα τσεκάρει πόσο μιλάει για να δει αν τον συμφέρει η οχι 53 minutes ago, HEO said: "Δεν θέλω να σκέφτομαι και το κινητό, προτιμώ να το πληρώνω κάθε μήνα αυτόματα και τέλος ..." Liquid ... με αυτόματη ανανέωση αν δεν μιλάς και τόσο , με αυτόματη ανανέωση το απεριόριστο ομιλίας στο απλό cu αν μιλας , και ετσι δεν το σκέφτεσαι . Edited 7 Φεβρουαρίου by blizard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 7 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, challenge143 said: Ξαφνικά συνδέθηκαν οι υπηρεσίες συζήτησης rcs.Ας το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Οντως αλλα αφου ανακοινωσαν την καταργηση του... Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, glofiish said: Ξαφνικά συνδέθηκαν οι υπηρεσίες συζήτησης rcs.Ας το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος Ναι όντως το είδα σήμερα κ εγώ τι κουφό κ αυτό. Δουλεύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Ισως επειδή αναφέρει πως μέχρι τις 31 Μαρτίου 2023 θα έχουν αποσυνδεθεί όλοι σταδιακά. Μπορεί να τα ξαναανοίξουν σε κάποιους ή απλά μπορεί να μην είχε όντως καμία σχέση η διακοπή με την ανακοίνωση και από εδώ και πέρα να περιμένουμε τις οριστικές αποσυνδέσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Έχουμε όλοι το messages της google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 5 minutes ago, glofiish said: Έχουμε όλοι το messages της google; Το 99% το έχουν και δεν το ξέρουν, όπως επίσης τηλέφωνο google, επαφές google και φωτογραφίες google. Η google τα έχει επιβάλλει πλαγίως σε όλα τα Android. Δίνουμε τα παντα απλόχερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, kouerti said: Το 99% το έχουν και δεν το ξέρουν, όπως επίσης τηλέφωνο google, επαφές google και φωτογραφίες google. Η google τα έχει επιβάλλει πλαγίως σε όλα τα Android. Δίνουμε τα παντα απλόχερα. Το λέω μήπως η Google έχει κάνει κάτι και μας ενεργοποίησε τα rcs και παρακαμψε τη voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου 51 minutes ago, glofiish said: Το λέω μήπως η Google έχει κάνει κάτι και μας ενεργοποίησε τα rcs και παρακαμψε τη voda Προχθές είχε ενημερώσει η εφαρμογή στο play store αλλά δεν έγινε τίποτα κ σήμερα είχε ενημερώσει δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και σήμερα σε μένα το πρωί δούλεψε. Δεν ξέρω σε τι τελικά οφείλεται ή αν έκανε κάτι ο πάροχος. Μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή κ θα δούμε τι θα δείξει μέχρι 31 που λέει το παλληκάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου (edited) Το ίδιο νομίζω και εγώ ... όπως τα ειπε ο pickup να δουμε γιατί είναι και η vodafone αλλων χωρών με την ίδια ημερομηνία. Επειδή εγω βέβαια δεν ΄έχω καταλάβει τι είναι το rcs και είμαι περίεργος ... Νόμιζα οτι είναι η συνέχεια του sms , αρα έχει την ανάγκη συμμετοχής και των κατασκευαστών τηλεφώνων και παρόχων για να δουλέψει ... εχει έλεγχο η vodafone να σε χρεώνει δλδ όταν μιλάς με φωνή , η όταν στελνεις σε κάποιον που έχει παλιό τηλέφωνο sms (το γράφουν και έτσι στις χρεωσεις) ... ισχύει αυτό ? δλδ δεν είναι σαν ολες τις αλλες αντίστοιχες εφαρμογές που είναι ανεξάρτητες και δουλέυουν πλήρως αυτόνομα και παντού , με τα θετικά και τα αρνητικά αυτού του γεγονότος. Η google στηρίζει το rcs αλλά η apple όχι που είναι το μεγάλο αγκάθι μέχρι σήμερα πέρα του ότι δεν ειναι απλό και υπάρχουν πολλές διαφορετικές υλοποιήσεις ... Ειδα και αυτό το άρθρο που λέει ότι η google θα το δουλέψει και μόνη της !! δεν έχω καταλάβει αν είναι αλήθεια, και μήπως όντος έχουμε αλλαγές γενικά που είναι για καλό ... ή αν παμε για κατάργηση και αποτυχία με δεδομένο ότι άλλες εφαρμογές έχουν παει πολύ μπροστά. https://www.theverge.com/2019/6/17/18681573/google-rcs-chat-android-texting-carriers-imessage-encryption EDIT, έχουν φτιάξει θέμα για το rcs, καλύτερα να τα λέμε εκει νομίζω τα πιο πολλά RCS Messages problem Edited 8 Φεβρουαρίου by blizard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου Παιδιά,σόρρυ αν είναι άσχετο θέμα,αλλά θα ήθελα να το επισημάνω. Εδώ και λίγες ώρες όταν μπαίνω στο φόρουμ το κινητό βγάζει κάτι περίεργα σαν γραμμές και συγκεκριμένα μόνο στον browser Google Chrome. Σε άλλους κανονικά. Σε άλλες ιστοσελίδες πάλι όλα καλά. Τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 8 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Φεβρουαρίου On 6/2/2023 at 10:55 ΜΜ, Pppe said: Για το liquid δεν ισχύει, οπότε σβήνεται το 2) παρακάτω. Κρίμα: Το liquid απαιτεί 12Ε το 2μηνο εφόσον 2-3 μέρες πριν την ημερομηνία πληρωμής της επιλεγμένης συνδρομής 12Ε μεταφέρεις την μπάρα ημερομηνίας πληρωμής στον επόμενο μήνα, όπως όλοι οι καρτοκινητάκηδες δε το "αφήνουν" το κινητό τους και ό,τι λάχει, αλλά το "επιτηρούν", αλλιώς είναι "συμβολαιάκηδες". Με: 1) Τις χαμηλότατες χρεώσεις σε ομιλία και sms (0,0065Ε/λεπτό κλήσης και ανά sms) 2) Τη δυνατότητα να ενεργοποιείς τις κατά περιόδους προσφορές του CU (πχ unlimited data για 22 μέρες με -4,9Ε που είχε την Πρωτοχρονιά ή την Αγίου Βαλεντίνου που θα βάλει ή τις καλοκαιρινές προσφορές) με το υπόλοιπό σου ευρώ. 3) Ό,τι περισσεύει σε ευρώ από 1,2Ε και πάνω μπορούν κάποια στιγμή (πχ ανά 4-5 μήνες) να το μετατρέψουν σε κουπόνι Smart Pocket. Εάν δε πληρωθεί πραγματικά η συνδρομή 12Ε για πάνω από 2 μήνες διαγράφεσαι αυτόματα από το liquid με αυτές τις χρεώσεις. Όλα καλά, το διόρθωσαν και το 2). Συνεπώς: Το liquid απαιτεί 12Ε το 2μηνο εφόσον 2-3 μέρες πριν την ημερομηνία πληρωμής της επιλεγμένης συνδρομής 12Ε μεταφέρεις την μπάρα ημερομηνίας πληρωμής στον επόμενο μήνα, όπως όλοι οι καρτοκινητάκηδες δε το "αφήνουν" το κινητό τους και ό,τι λάχει, αλλά το "επιτηρούν", αλλιώς είναι "συμβολαιάκηδες". Με: 1) Τις χαμηλότατες χρεώσεις σε ομιλία και sms (0,0065Ε/λεπτό κλήσης και ανά sms) 2) Τη δυνατότητα να ενεργοποιείς τις κατά περιόδους προσφορές του CU (πχ unlimited data για 22 μέρες με -4,9Ε που είχε την Πρωτοχρονιά ή την Αγίου Βαλεντίνου που θα βάλει ή τις καλοκαιρινές προσφορές) με το υπόλοιπό σου ευρώ. 3) Ό,τι περισσεύει σε ευρώ από 1,2Ε και πάνω μπορούν κάποια στιγμή (πχ ανά 4-5 μήνες) να το μετατρέψουν σε κουπόνι Smart Pocket. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου εχω βαλει το liquid να κάνει την πρώτη ανανεωσω αύριο, αν δεν κανω λάθος δεν θα με χρεώσει αλλα θα μου δώσει δώρα. Απο την αλλη προέκυψε στην 2η σιμ wind τα πάντα απεριόριστα. Για να μην παρω τα δωρα χωρίς να τα χρησιμοποιήσω τι να κάνω? Να βγω εντελώς η να μετακινήσω την μπάρα στις 8 του επόμενου μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να βγάζει η μπάρα 2 μήνες μετά. Εάν σήμερα 9 Φεβρουαρίου γίνει η ανανέωση, η μπάρα βγάζει για την επόμενη ανανέωση λογικά τον Μάρτη. Πως γίνεται να βγάζει και Απρίλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου Όχι τώρα. Όταν φτάσει 2 μέρες πριν την 9/3 , για να "προλάβει" να το "πάρει", πχ 7/3 πάς την μπάρα ημερομηνίας σε 7/4 και δεν "εκτελείται" η 9/3 που θα βάλεις σήμερα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, drdedus said: Να βγω εντελώς η να μετακινήσω την μπάρα στις 8 του επόμενου μήνα? Και τα 2 το ίδιο κάνουν αφου δεν έχεις δωράκι να ακυρωθεί με την έξοδο σου ... δεν θα χάσεις την δωρεάν 1η ανανέωση αν ακυρώσεις το liquid η αν αλλάξεις την μπάρα , την παίρνεις μετά. Απλά αν δεν έχεις gb να να έχεις κλειστό το ιντερνετ όσο είσαι cu, Εχω αλλάξει ημερομηνία και λίγες ώρες πριν τις 09.00 που κάνουν την ανανέωση και δουλεψε , ισως τσεκάρουν πριν πάρουν χρήματα οτι ισχύει ακόμα η εντολή και ότι είσαι liquid , αλλά όπως είπε ο pppe να το κάνουμε τουλάχιστον 24 ώρες πρίν για σιγουριά. Μου έχει τύχει να βάλω χρέωση για την επόμενη μέρα και δεν πρόλαβε να το κάνει... βέβαια τελευταία παρατηρώ ότι στέλνουν πολύ γρήγορα το sms επιβεβαίωσης της αλλαγής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Παιδιά,σόρρυ αν είναι άσχετο θέμα,αλλά θα ήθελα να το επισημάνω. Εδώ και λίγες ώρες όταν μπαίνω στο φόρουμ το κινητό βγάζει κάτι περίεργα σαν γραμμές και συγκεκριμένα μόνο στον browser Google Chrome. Σε άλλους κανονικά. Σε άλλες ιστοσελίδες πάλι όλα καλά. Τι παίζει; Όπως τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 1 hour ago, challenge143 said: Όπως τι κάνει; Γραμμές σαν να έχει πρόβλημα η οθόνη. Μόνο στο myphone και αυτό όταν είμαι από το Google Chrome 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. 9 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Παιδιά,σόρρυ αν είναι άσχετο θέμα,αλλά θα ήθελα να το επισημάνω. Εδώ και λίγες ώρες όταν μπαίνω στο φόρουμ το κινητό βγάζει κάτι περίεργα σαν γραμμές και συγκεκριμένα μόνο στον browser Google Chrome. Σε άλλους κανονικά. Σε άλλες ιστοσελίδες πάλι όλα καλά. Τι παίζει; Μάλλον θα ταίριαζε καλύτερα στο forum του Σχολιασμού: https://myphone.gr/forum/forum/4-σχολιασμός/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 11 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Φεβρουαρίου Μπηκα και εγώ στο "ρευστό" πρόγραμμα δοκιμαστικά. Για να δούμε αν συμφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts