GREGORYMO Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 8 minutes ago, balkos said: Λάθος μου , το αναγνωρίζω. Καλά ο πρώτος που διόρθωσε και ο blizard που πρόσθεσε. Όλοι οι άλλοι γιατί επαναλαμβάνετε και παπαγαλίζετε το κράξιμο χωρίς να προσθέτετε κάτι νέο. Τι νόημα έχει, τι εσώψυχα βγάζετε. Για να είσαι την άλλη φορά πιο προσεκτικος. ΥΓ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ, το ξεκαθάριζω. Edited 2 Φεβρουαρίου by GREGORYMO Συμπληρώμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου (edited) 21 minutes ago, balkos said: Λάθος μου , το αναγνωρίζω. Καλά ο πρώτος που διόρθωσε και ο blizard που πρόσθεσε. Όλοι οι άλλοι γιατί επαναλαμβάνετε και παπαγαλίζετε το κράξιμο χωρίς να προσθέτετε κάτι νέο. Τι νόημα έχει, τι εσώψυχα βγάζετε. Το ότι εγώ ανέβασα τις μοναδικές σωστές ημερομηνίες (clopy-paste από το σάιτ) κανένας δεν το αναγνώρισε... 21 minutes ago, balkos said: Edited 2 Φεβρουαρίου by Mobileras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 2 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Φεβρουαρίου Το λέει ξεκάθαρα, δεν έχουν κρύψει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου On 2/2/2023 at 2:26 ΠΜ, Pppe said: Το unlimited data ΣΚ για 6 μήνες πήρε παράταση για τη δυνατότητα ενεργοποίησής του στην τιμή των 17,5Ε ως και 28/2 και έχει 15700ΜΒ για ισχύ σε περιαγωγή (τα ΣΚ για τους επόμενους 6 μήνες εννοείται) και ισχύει από τις 18:00 των Παρασκευών: Τελικά δεν ισχύει από Παρασκευή 18:00 το ΣΚ unlimited data για 6 μήνες. Έφαγε από το άθικτο Shake 2GB όταν του άνοιξα τα data στις 21:30 της Παρασκευής χθες. ΟΚ αυτή τη στιγμή Σάβατο 4/2/2023 τρώει από τα unlimited data ΣΚ, αλλά όχι από Παρασκευή 18:00 όπως δήλωνε το sms ερώτησης υπολοίπου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) Μπορεί να μην επηρεάζει εμάς τους myphonιστας, που ξέρουμε που να το βρούμε και γι'αυτό δε το έχουμε γράψει εδώ στο myphone, αλλά και στο CU app εκτός από την ερώτηση υπολοίπου με sms στο 1252, πια δε φαίνεται η ημερομηνία λήξης υπολοίπου των ευρώ, κάτι που νομίζω ότι έγινε στοχευμένα από τη Vodafone. Edited 4 Φεβρουαρίου by Pppe 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου (edited) Mπορούσες μέχρι τώρα !!! κάτι άλλαξαν στο cu app και δεν φαίνεται . κανονικά φαινόταν κάτω από το ποσό ... πρόσεξα τωρα και ότι έκαναν μια υπηρεσία αυτόματης ανανεωσης με κάρτα και επιλογή πακέτου στο cu. Πρέπει να το φτιάξουν . ίσως είναι κάποιο προσωρινό πρόβλημα . EDIT πέρα του sms μπορείς να δεις την ημερομηνια λήξης από το vodafone.gr Edited 4 Φεβρουαρίου by blizard 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Σε iOS φαίνεται κανονικά , μπορεί να έγινε κάποιο λάθος στον κώδικα, δεν πιστεύω πως στόχος τους είναι να μην δείχνουν τα βασικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Καλημέρα παίδες. Το έχω προσέξει εδώ κ 3μέρες και έχω ρωτήσει στο chat γι αυτό: Είπαν ότι είναι γενικό θέμα και ότι το έχουν ήδη προωθήσει προς επίλυση. Άλλος τρόπος: myCU app > μενού > ιστορικό online ανανέωσης 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Μπείτε απο το app της βονταφον, φαίνεται κανονικα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Το να εχεις απεριοριστα και να σου λεει δεν εχεις χρονο ομιλιας ομως!!!!..... OptoStyle 1 1 Παράθεση Εχω Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Αυτο που ζυγιζει 24Κg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Εμένα μου λέει ότι δεν έχω ίντερνετ (ενώ έχω). Μέθυσαν οι εφαρμογές της Βονταφονάρας! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 4 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Φεβρουαρίου Δείτε και εδώ παιδιά το λόγο που επέλεξαν 0.0065 την κλήση στο liquid ... δεν πρέπει να ήταν τυχαία , ήθελαν να είναι οι πιο φτηνοί στο κόσμο !!! 🙂 να ξεπλύνουν και την ντροπή της 1ης θέσης στο κοστος που ειχαμε. https://www.numbeo.com/cost-of-living/country_price_rankings?itemId=32 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργούν τα μηνύματα rcs.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχει να κάνει με την vodafone; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos295 Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, glofiish said: Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργούν τα μηνύματα rcs.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχει να κάνει με την vodafone; Από χθες έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου... 😪 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κι εγώ. Στη Vodafone υπάρχουν διαρκώς διάφορα προσωρινά προβλήματα που λύνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα (πχ κάποιες μέρες) σε σχέση με μια άλλη που δε λύνονται ποτέ. Όσοι είναι "εδώ" ας το ξέρουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 1 minute ago, Giorgos295 said: Από χθες έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και νόμιζα ότι φταίει το κινητό μου... 😪 Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα.Στην Vodafone έστειλα στο chat αλλά δεν βοήθησαν .Πρέπει να είναι θέμα δικό της γιατί σε κινητό φίλου που έχει cosmote μια χαρά ενεργοποιήθηκαν. Είναι μερικές μέρες τώρα .Δεν είναι σημερινό Just now, Pppe said: Κι εγώ. Στη Vodafone υπάρχουν διαρκώς διάφορα προσωρινά προβλήματα που λύνονται μετά από λίγο χρονικό διάστημα (πχ κάποιες μέρες) σε σχέση με μια άλλη που δε λύνονται ποτέ. Όσοι είναι "εδώ" ας το ξέρουν. Ας το έλεγαν στο chat μην καθόμαστε και κάνουμε πειράματα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 5 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Φεβρουαρίου 7 minutes ago, glofiish said: Ας το έλεγαν στο chat μην καθόμαστε και κάνουμε πειράματα Ξαναεπικοινωνησε μαζί τους αύριο ή μεθαύριο που θα το έχουν δει ότι το γράφουμε εδώ και θα το ξέρουν. Σε μια άλλη εταιρία και χρόνια να το γράφεις στο topic τους , τίποτα δε διορθώνουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου On 4/2/2023 at 12:55 ΜΜ, CaptainNickGR said: Σε iOS φαίνεται κανονικά , μπορεί να έγινε κάποιο λάθος στον κώδικα, δεν πιστεύω πως στόχος τους είναι να μην δείχνουν τα βασικά. Σε μενα δουλευει και σε android, βλεπω κανονικα ημερομηνια ληξης, δεν ειχα προβλημα ποτε, ουτε τις τελευταιες ημερες. Δεν ξερω γιατι δεν δουλευει σε μερικους βεβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, jsimeo said: Σε μενα δουλευει και σε android, βλεπω κανονικα ημερομηνια ληξης, δεν ειχα προβλημα ποτε, ουτε τις τελευταιες ημερες. Δεν ξερω γιατι δεν δουλευει σε μερικους βεβαια. Αν κάνεις το update μέσω του Google play μπορεί να εξαφανιστεί και σε σένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 18 minutes ago, CaptainNickGR said: Αν κάνεις το update μέσω του Google play μπορεί να εξαφανιστεί και σε σένα. Εννοειται, αλλα "ευχαριστω δεν θα παρω"! 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 17 ώρες πριν, glofiish said: Εδώ και μερικές μέρες δεν λειτουργούν τα μηνύματα rcs.Εχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;Έχει να κάνει με την vodafone; Ναι φίλε μου της Vodafone είναι το θέμα αλλά δεν το παραδέχεται. Έχω κάνει κάποιες ενέργειες που δείχνουν στο YouTube αλλά τίποτα.αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Νέες προσφορές. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου Το ""προσωρινο""" προβλημα για τη vodafone αν ξεπερασει τα 2 χρονια γινεται μονιμο........!!!!!!OptoStyle Παράθεση Εχω Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Αυτο που ζυγιζει 24Κg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouerti Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Νέες προσφορές. Ενδιαφερον. Για να δούμε τι θα δωσει κ ο ανταγωνισμός... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 6 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, CaptainNickGR said: Νέες προσφορές. Για το liquid δεν ισχύει, οπότε σβήνεται το 2) παρακάτω. Κρίμα: Το liquid απαιτεί 12Ε το 2μηνο εφόσον 2-3 μέρες πριν την ημερομηνία πληρωμής της επιλεγμένης συνδρομής 12Ε μεταφέρεις την μπάρα ημερομηνίας πληρωμής στον επόμενο μήνα, όπως όλοι οι καρτοκινητάκηδες δε το "αφήνουν" το κινητό τους και ό,τι λάχει, αλλά το "επιτηρούν", αλλιώς είναι "συμβολαιάκηδες". Με: 1) Τις χαμηλότατες χρεώσεις σε ομιλία και sms (0,0065Ε/λεπτό κλήσης και ανά sms) 2) Τη δυνατότητα να ενεργοποιείς τις κατά περιόδους προσφορές του CU (πχ unlimited data για 22 μέρες με -4,9Ε που είχε την Πρωτοχρονιά ή την Αγίου Βαλεντίνου που θα βάλει ή τις καλοκαιρινές προσφορές) με το υπόλοιπό σου ευρώ. 3) Ό,τι περισσεύει σε ευρώ από 1,2Ε και πάνω μπορούν κάποια στιγμή (πχ ανά 4-5 μήνες) να το μετατρέψουν σε κουπόνι Smart Pocket. Εάν δε πληρωθεί πραγματικά η συνδρομή 12Ε για πάνω από 2 μήνες διαγράφεσαι αυτόματα από το liquid με αυτές τις χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts