kalitexnis_g Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 7 minutes ago, Mobileras said: Οταν για ομιλια υπαρχει η εναλλακτική με 3,02€/μηνα, κανενας ηλικιωμενος ή καποιος που μιλαει λιγο δεν θα παει σε liquid. Εντάξει αλλά μην ξεχνάμε και τα 12€ το 2μηνο.. και δεν μπορείς να τα στείλεις και σε κάποιον όταν μαζευτούν. Edit: έχεις δίκιο.. απλώς ενεργοποιείς τον 3ο μήνα πριν λήξει το υπόλοιπο Edited 24 Ιανουαρίου by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύειΤο καλό είναι ότι υπάρχουν φθηνές λύσειςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου (edited) 1 ώρα πριν, Mobileras said: Οταν για ομιλια υπαρχει η εναλλακτική με 3,02€/μηνα, κανενας ηλικιωμενος ή καποιος που μιλαει λιγο δεν θα παει σε liquid. ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ τέτοια πράγματα ... και μην σας επιρρεάσει που έχω αρνητική βαθμολογία είναι από μια ομάδα υπαλλήλων . Μόνο όποιος δεν έχει κάρτα πληρωμών και android ή εστω υπολογιστή και κάποιον να τον βοηθήσει λιγάκι είναι αναγκασμένος να πληρώνει τα 12 ευρω το τρίμηνο στον Οτε (το πήγαν 12, το έβαλε πιο πανω με λινκ ο ppe) Η Vodafone εχει επιλογές με 2 ευρω το δίμηνο μέσο σουπερμαρκετ .... η 12 ευρω το δίμηνο αλλά με τα λεφτά ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ .... απο σουβλάκια, μέχρι κινητά και μακαρόνια ή πάνες ακράτειας και ταυτόχρονα μιλάς , ΔΕΝ τα πετάς γιατί εισαι ανενημέρωτος. 2 ώρες πριν, Mobileras said: Εάν δεν ήθελε κάθε μήνα 12€ θα ήταν πολυ ελκυστικό στον καταναλωτή. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ 12 ευρω το μήνα .... θέλει 12 ευρώ το δίμηνο με τα οποια θα αγοράσεις ΠΡΟΙΟΝΤΑ στο μεγαλύτερο μέρος της αξίας. Αν κάποιος δεν έχει πρόσβαση σε σουπερμαρκετ ούτε διέυθυνση κατοικίας τέλος πάντων για να του στείλουν κάτι και δεν θέλει να τα φυλάξει μπας τον βοηθήσει κάποιος μετά , μπορεί τον 3ο μηνα να αγοράσει πακέτο ομιλίας 7 ευρω και να πληρώνει επίσης 12 το 3μηνο 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Το liquid χρεώνει το ΜΒ 0.0065€ Βλέπω τώρα ότι η cosmote το πάει στα 0.005€ (για όσους δεν έχουν ενεργοποιήσει πακέτο) Η vodafone εχει 0.0065 στην τηλεφωνία (2 cent 3 κλήσεις) , ο οτε έχει 100 φορές πιο ακριβά εκει .... Μόνο στο ιντερνετ έκανε ενα "liquid" ο Οτε με χρέωση 0.0050/mb (αριστα εκανε ) αλλά βγαίνει 2 ευρω τα 400mb - τα ξεπεράσεις σε μια μερα σταματάει .. στην vodafone είναι 0.0015/mb και βγαίνει 1 gb με 1.5 ευρω και αν το φτάσεις με οποιοδήποτε τρόπο σε μια μερα μετα δωρεαν . Edited 24 Ιανουαρίου by blizard 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου Αν δεν ειχα κατι δεκάδες GB δώρο καθε μηνα για το πρώτο εξαμηνο λόγω μεταφοράς από άλλο πάροχο θα το δοκίμαζα αλλά λεω να περιμένω λίγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 24 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Ιανουαρίου ΔΕΝ τα χάνεις αυτά ... δεν χάνεις απολύτος τίποτα, βασικά θα κρατήσεις τα gb σου και θα μιλάς και με 2 cent 3 λεπτά (όταν σταματήσουν τα απεριόριστα δώρο) οπότε είσαι τέλεια. Μπες απλά για μια ώρα να δεις , δεν εχει κανενα όρο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Ξανά και ξανά.... Το αφεντικό τρελλάθηκε.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 3 minutes ago, babakos said: Ξανά και ξανά.... Το αφεντικό τρελλάθηκε.. Πόσο καιρό έχεις να ανανεώσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Καθε μηνα ανανεώνω... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Μου έδωσαν δώρο για την ανανέωση, το οποίο έγραφε λήξη 25 Ιανουαρίου. Το περίεργο είναι ότι έληξε κάπου το μεσημέρι!!!! έτσι πάει ? Λέει πχ λήξη 25 αλλά εννοεί πχ στις 12.00 το μεσημέρι και όχι το βράδυ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου (edited) 6 ώρες πριν, babakos said: Ξανά και ξανά.... Το αφεντικό τρελλάθηκε.. Και σε μενα εστελναν κατι τετοια οταν πηγα με φορητοτητα το καλοκαιρι, οχι 30 GB, αλλα 5-10 αν θυμαμαι καλα (βαριεμαι να δω τα sms), αλλα οταν περασε το τριμηνο δεν μου ξαναστειλαν κανενα, τιποτα απολυτως, καμια προσφορα. 3 μηνες σχεδον περασαν απο το τελαυταιο , δεν μου εχουν στειλει τιποτα. Καλυτερα να σου πω, σταματησα να ανανεωνω με την ευκαιρια. Στην αρχη ανανεωνα καθε μηνα για να εχω και τις προσφορες του νεου καρτοκινητακια. Οποτε μην χαιρεσαι, θα τελειωσει λογικα και σε σενα το πανηγυρι συντομα. Edited 25 Ιανουαρίου by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου Εχω εναλλακτικές οπότε δεν αγχώνομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 1 hour ago, GREGORYMO said: Το περίεργο είναι ότι έληξε κάπου το μεσημέρι!!!! Αφου το είδες έτσι θα είναι 😉 τι δώρο ήταν ? κάποια λήγουν στις 00.00 (η λίγο μετά) όπως η αγορά πακέτων, τα μπονους ανανέωσης , η κάρτα νέων ,από όσα θυμάμαι τώρα.. Ειδα τυχαια στο e-food ξανα την προσφορά με την κάρτα νέων που είχα αγοράσει και εγω πριν 8 μήνες ... Ειναι φοβερή γιατί σου δίνει 10 ευρω με κάθε ανανεωση 12 ευρω (όπως και να την κάνεις ακόμα και με την αυτόματη μπάρα του liquid) , και αυτά δουλέυουν για 30 μέρες παντου - και bb που ενδιαφέρει κυρίως - πόντους μπορείς να μαζέυεις από την πρώτη μερα . Δεν δουλεύουν τα 10 ευρω στο smart pocket φυσικά (πρέπει να τα χαλάσεις και μετά να κάνεις αγορες με τα πραγματικά σου λεφτά) Δεν δουλέυει για φορητότητα ... θυμάμαι είχα κάνει εγγραφή απο εδω με ταυτότητα και λογαριασμό Δεη χωρις να πάω κατάστημα ... στην αρχή η κάρτα ειχε ενεργά δώρα και μηδεν υπόλοιπο, τα 10 ευρω νομίζω τα πήρα αφου περασαν 30 μέρες και εκανα ανανεωση , ενω τα αλλα δωράκια των 3 μηνων έμπαιναν μόνα τους. επίσης το cashe back εκανε 3 μηνες να δουλέψει. Δεν αποκλείω να είναι κάποιο λάθος (αλλά και εγώ έτσι ακριβός το είχα πάρει) - στo κατάστημα δεν ειχαν ιδέα και ας μου έστειλαν μετα την κάρτα , ηταν καθαρά προσφορά του edood και δεν υπήρχε στο επίσημο site . Και τοτε ήταν θυμάμαι περίπου σαν αυτή που είχαν στο vodafonecu.gr/ela-sto-cu αλλά με την κάρτα νέων από το εφοοδ. Για να ψάξεις στο e-food πρέπει να είναι ανοιχτό το κατάστημα της περιοχής σου... η από αυτό το λινκ να τσεκάρεις, και αν αγορασει κάποιος να κρατήσει τα screen shots ... ισως το κανω και εγω ξανα σε κανα δυο μηνες αν υπάρχει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 25 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιανουαρίου 23 minutes ago, blizard said: Αφου το είδες έτσι θα είναι 😉 τι δώρο ήταν ? κάποια λήγουν στις 00.00 (η λίγο μετά) όπως η αγορά πακέτων, τα μπονους ανανέωσης , η κάρτα νέων ,από όσα θυμάμαι τώρα.. Ειδα τυχαια στο e-food ξανα την προσφορά με την κάρτα νέων που είχα αγοράσει και εγω πριν 8 μήνες ... Ειναι φοβερή γιατί σου δίνει 10 ευρω με κάθε ανανεωση 12 ευρω (όπως και να την κάνεις ακόμα και με την αυτόματη μπάρα του liquid) , και αυτά δουλέυουν για 30 μέρες παντου - και bb που ενδιαφέρει κυρίως - πόντους μπορείς να μαζέυεις από την πρώτη μερα . Δεν δουλεύουν τα 10 ευρω στο smart pocket φυσικά (πρέπει να τα χαλάσεις και μετά να κάνεις αγορες με τα πραγματικά σου λεφτά) Δεν δουλέυει για φορητότητα ... θυμάμαι είχα κάνει εγγραφή απο εδω με ταυτότητα και λογαριασμό Δεη χωρις να πάω κατάστημα ... στην αρχή η κάρτα ειχε ενεργά δώρα και μηδεν υπόλοιπο, τα 10 ευρω νομίζω τα πήρα αφου περασαν 30 μέρες και εκανα ανανεωση , ενω τα αλλα δωράκια των 3 μηνων έμπαιναν μόνα τους. επίσης το cashe back εκανε 3 μηνες να δουλέψει. Δεν αποκλείω να είναι κάποιο λάθος (αλλά και εγώ έτσι ακριβός το είχα πάρει) - στo κατάστημα δεν ειχαν ιδέα και ας μου έστειλαν μετα την κάρτα , ηταν καθαρά προσφορά του edood και δεν υπήρχε στο επίσημο site . Και τοτε ήταν θυμάμαι περίπου σαν αυτή που είχαν στο vodafonecu.gr/ela-sto-cu αλλά με την κάρτα νέων από το εφοοδ. Για να ψάξεις στο e-food πρέπει να είναι ανοιχτό το κατάστημα της περιοχής σου... η από αυτό το λινκ να τσεκάρεις, και αν αγορασει κάποιος να κρατήσει τα screen shots ... ισως το κανω και εγω ξανα σε κανα δυο μηνες αν υπάρχει Ανανέωσε και πάρε δώρο 15G και 1000' για 15 ημέρες. Έληγε σήμερα 25 !!! Δεν τρέχει κάστανο αλλά υπολόγιζα να λήξει 23.59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Νέα δώρα για νέα συνδεση CU ή φορητότητα https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Δεν υπάρχει μηχανισμός το νέο τηλέφωνο που έρχεται από φορητότητα να γίνει κατευθείαν υγρόΠρέπει να γίνει cu να ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο με την κάρτα των 12 ευρώ που σου επιβάλουν να αγοράσεις και μετά να πας σε υγρόΈτσι τουλάχιστον με είπαν από την Vodafone, τώρα αν κάποιος έχει κάνει κάτι άλλο ας μας πειSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 27 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιανουαρίου Και εγω οταν πηρα την κάρτα από e-food με την προσφορά που έβαλα πιο πάνω (τα 10 ευρω δωρο) μπηκαν αυτόματα τα παντα τον 1ο μηνα οταν έκανα την ενεργοποίηση της κάρτας . Η Ιδια διαδικασία θα είναι απλά εδω πρώτα κάνεις την αίτηση και μετά σου φέρνουν την κάρτα απο vodafone έτοιμη και λογικά ταυτόχρονα με τα ακουστικά . Από ότι κατάλαβα μετα πρέπει να βάζεις 12 ευρω για 2 μηνες ακόμα για να παρεις 15 gb δώρο το μηνα και το κάνεις liquid για να μιλάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Το liquid είναι μόνο για CU? Στα απλά Vodafone καρτοκινητά δεν είναι διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 29 minutes ago, trinoo said: Το liquid είναι μόνο για CU? Στα απλά Vodafone καρτοκινητά δεν είναι διαθέσιμο; Εάν θυμάμαι καλά, μπορείς να το μετατρέψεις σε CU καλώντας στο 1266 (1 δωρεάν αλλαγή ανά 1 μήνα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου 1 hour ago, trinoo said: Το liquid είναι μόνο για CU? Στα απλά Vodafone καρτοκινητά δεν είναι διαθέσιμο; Μόνο για cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Αν θέλει κάποιος κωδικό για adidas ας μου στείλει dm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Καλησπερα, πως γινεται στο CU οταν δεν εχεις δεδομενα να μη σου τρωει ευρω; Πχ κατι σα το myinternet της cosmote. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Στέλνεις Κ στο 1252. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 6 minutes ago, pluss said: Στέλνεις Κ στο 1252. Ευχαριστω πολυ, εχω ενα CU σε ενα MiFi για πολυ συγκεκριμενη χρηση, και τελειωσαν τα δεδομενα και το ανοιξα και ειδα οτι χρεωσε 2ευρω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blizard Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου Το κάνεις liquid σε 5 λεπτά και χρεώνει 0.0015/mb (βγαινει 1 gb 1.5ευρω) για να κάνεις και την δουλειά σου , ακυρώνεις όποτε θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 30 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Ιανουαρίου 12 minutes ago, blizard said: Το κάνεις liquid σε 5 λεπτά και χρεώνει 0.0015/mb (βγαινει 1 gb 1.5ευρω) για να κάνεις και την δουλειά σου , ακυρώνεις όποτε θες Βασικα μονο για χρηση ιντερνετ το θελω, τιποτα αλλο, και οχι καθε μερα χρηση, δλδ πχ 5 μερες το μηνα αντε 10 χοντρα χοντρα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts