Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, pektis7 said:

Το Vodafone sharing γίνεται στο liquid;

Γενικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ δουλέυουν και στο liquid όπως στο cu ... φτάνει να κάνεις ενα μπες βγες ... δεν χάνεις τίποτα δεν αλλάζει τιποτα. Εξαίρεση αν βαριέσαι να βγείς  η αν θες να πληρώσεις με την μπάρα αφου έτσι σου δίνει δωράκια... αυτά θα τα χάσεις αν βγείς.

Το sharing δουλέυει κανονικα, έστειλα από liquid σε liquid ... το έχουν και δωρεάν μάλιστα κανά χρόνο. Κατά τα άλλα έχει τους όρους που γράφει ... για να στείλεις πρεπει να εχεις κανει 25 ευρω αναεωση  90 μερες πρίν (δλδ με 12 κάθε 30 μερες θα δουλέψει μόνο την μέρα που έβαλες λεφτά, με 12-15 εναλάξ κάθε 30 μερες δουλέυει πάντα) ... περα της μεταφοράς μπορείς να τα χαλάσεις   με smart pocket για αγορές .

Δεν σου ανανεωνουν το υπόλοιπο οταν τα λαμβάνεις, και αυτός που θα παρει πρέπει να έχει κάνει ανανεωση κανονική εστω 60 μερες πριν

ΥΓ

Επιπλέον οταν μετέφερα τα λεφτά και έμεινα με μηδεν δεν έστελνε σμσ (δουλευαν τα δωρεαν από το παλιο web με αποστολεα το 1252), και στο τηλέφωνο μου εβγαζε την υπηρεσία του 1252 για να μου δώσουν 4 ευρω και να πληρώσω 4.60 στην επόμενη ανανεωση η κάτι τέτοια .. δεν ξέρω για data γιατι είχα,

Μετά που έκανα αυτόματη ανανεωση (με κανονικά λεφτά) ενεργοποίησε ξανα την απεριοριστη ομιλία 33 ημερών αλλά και τα 10 ευρω δώρο από καρτα νεων -  εφοοδ  προσφορα αν εχει κάποιος

Edited by blizard

3 ώρες πριν, blizard said:

Επιπλέον οταν μετέφερα τα λεφτά και έμεινα με μηδεν δεν έστελνε σμσ (δουλευαν τα δωρεαν από το παλιο web με αποστολεα το 1252), και στο τηλέφωνο μου εβγαζε την υπηρεσία του 1252 για να μου δώσουν 4 ευρω και να πληρώσω 4.60 στην επόμενη ανανεωση η κάτι τέτοια .. δεν ξέρω για data γιατι είχα,

Αποστολέας sms (που εμφανίζεται στον λήπτη) είναι το 12572, και μπορεί να γίνει μέσω του app web2sms δηλώνοντας username και password , ακόμα και σε sim που έχει γίνει liquid και συνεχίζει να στέλνει δωρεάν ΚΑΝΟΝΙΚΑ sms (όχι viber ή Συζήτηση).

Μίλησα με chat γιατί ήταν 8:30 και δεν είχαν μπει τα δώρα του ρευστού. Με ενημέρωσαν ότι μπαίνουν στις 9:00πμ όπως και έγινε.

8 minutes ago, balkos said:

Μίλησα με chat γιατί ήταν 8:30 και δεν είχαν μπει τα δώρα του ρευστού. Με ενημέρωσαν ότι μπαίνουν στις 9:00πμ όπως και έγινε.

Ναι στις 09:00 (+κάτι) από την εγγραφή στο liquid μπαίνουν:

Screenshot_20230119-205307-971.png

Επίσης από τα 15€ αφαιρείται το τέλος κινητής 10%.
Για να κάνετε τους υπολογισμούς σας. 
Εγώ δεν είχα αρκετό αρχικό υπόλοιπο και δεν επαρκεί το σύνολο για την εορταστική προσφορά 4,9€ και μετά τα 200 GB από ΒΒ με 10€.

Απαιτούνται τουλάχιστον 1,27Ε από πριν εγγραφεί σε liquid στο 15ευρω (να πάρει και την unlimited ομιλία ως 22/2/2023 εάν δεν κάνει καθόλου "μπες-βγες" ωςπου να μεταφέρει την μπάρα ημερομηνίας ή να πληρώσει ΠΡAΓΜΑΤΙΚΑ ή να απεγγραφεί από το liquid) με προτίμηση πολύ πρόσφατη ανανέωση υπολοίπου (2μηνο ισχύος ευρώ), προκειμένου να μπορούν να ενεργοποιηθούν:

1) Αυριο 20/1/2023 το unlimited festive για 22 μέρες με -4,90Ε

και

2) Την 12/2/2023 το BB 200GB για 30 μέρες με -10Ε και 30.000 κρυστάλους

Ώστε κάποιος να είναι "καλυμένος"από data μέσω ενεργοποίησης liquid ως και 14/3/2023.

Και μετά "βλέπουμε".....

Υπόψιν το να μπει η μπάρα ημερομηνίας πληρωμής στην 20/1/2023 κατά την εγγραφή στο liquid ώστε αύριο να βρει το ποσό συνδρομής, χωρίς να πληρώσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ από την δηλωμένη χρεωστική κάρτα, και να γίνουν ΟΛΑ τα #2# παραπάνω, μπορεί να γίνει ως 23:59 απόψε. Από 00:00 απόψε η μπάρα ημερομηνίας δε θα μπορεί να μπει σε 20/1/2023 και θα μπορεί να μπει από 21/1 έως 20/2 και ΔΕ θα μπορούν να γίνουν και #2# παραπάνω.

Edited by Pppe

δηλαδή εγω που εγινα liquid και πρέπει να ανανεωσω 12/2 τι να κάνω ετσι ωστε να ανανεώσω μεσω cashback αλλα να πάρω και τα δωρα μην τα αλλάξουν και δεν τα δίνουν?

Βασικά μονο η ομιλία με ενδιαφέρει.

1 βαζω ανανεωση αύριο να μου δώσει τα δωρεάν χρήματα?

2 Βγαίνω αύριο και περνάω ενα προιον στο Cashback?

3 οταν το καταχωρίσουν κανω την ανανέωση και ξαναπερναω στι liquid ?

Αθ5τη ειναι η σειρά?

2 ώρες πριν, drdedus said:

δηλαδή εγω που εγινα liquid και πρέπει να ανανεωσω 12/2 τι να κάνω ετσι ωστε να ανανεώσω μεσω cashback αλλα να πάρω και τα δωρα μην τα αλλάξουν και δεν τα δίνουν?

Βασικά μονο η ομιλία με ενδιαφέρει.

1 βαζω ανανεωση αύριο να μου δώσει τα δωρεάν χρήματα?

2 Βγαίνω αύριο και περνάω ενα προιον στο Cashback?

3 οταν το καταχωρίσουν κανω την ανανέωση και ξαναπερναω στι liquid ?

Αθ5τη ειναι η σειρά?

Αν σου δώσει το δώρο και μετά βγεις χάνεται το δώρο...

logo-vwclub-2016.png

On 19/1/2023 at 3:15 ΜΜ, blizard said:

...

Μετά που έκανα αυτόματη ανανεωση (με κανονικά λεφτά) ενεργοποίησε ξανα την απεριοριστη ομιλία 33 ημερών αλλά και τα 10 ευρω δώρο από καρτα νεων -  εφοοδ  προσφορα αν εχει κάποιος

Η κάρτα νέων λειτουργεί με τη Cu μόνο για 12 μήνες όπως έγραφε στο site ή συνεχίζει περισσότερο;
Έχει κανείς υπερβεί το έτος;

9 minutes ago, balkos said:

Η κάρτα νέων λειτουργεί με τη Cu μόνο για 12 μήνες όπως έγραφε στο site ή συνεχίζει περισσότερο;

Δεν το έχω βιώσει ο ίδιος αλλά το έλεγε κάποιος συμφορουμίτης.. μετά τους 12 μήνες σταματάει η προσφορά. 

12 μηνες είναι για κάθε κάρτα , αλλά το ερωτημα είναι αν βγάλεις δέυτερη αφού λήξει η πρώτη τι γίνεται ....  γράφουν στους όρους ότι στέλνεις τον κωδικό της κάρτας σου με σμσ εντος 30 ημερών  από την μέρα έκδοσης και αυτοί τσεκάρουν με τους κωδικούς - όνοματα που τους στέλνει η κάρτα νέων κάθε εβδομαδα ... τι εχουν πει στην βοήθεια ?

Τωρα εχω  καπου 2GB διαθεσιμα data. Δεν ειμαι liquid. 

Αν μπω liquid και καταναλωνω λιγα data, θα κοβει απο τα  2GB απο το πακετο; Ή θα μου χρεωνει χρηματα μειωνοντας μου το χρηματικο υπολοιπο; 

1 ώρα πριν, jsimeo said:

Τωρα εχω  καπου 2GB διαθεσιμα data. Δεν ειμαι liquid. 

Αν μπω liquid και καταναλωνω λιγα data, θα κοβει απο τα  2GB απο το πακετο; Ή θα μου χρεωνει χρηματα μειωνοντας μου το χρηματικο υπολοιπο; 

Από το πακέτο. Έχει προτεραιότητα. 

Screenshot_20230120-235436_My CU.jpg

Και μια απορια φιλου. Εχει το giga ready που του δινει 1GB καθε μηνα. Αν μπει liquid αυτο θα συνεχισει να το παιρνει ή θα το χασει; Αν το χασει σημαινει οτι θα χρεωνεται πλεον για κατι που ειχε δωρεαν, οποτε δεν τον συμφερει να μπει liquid αφου δεν κανει κλησεις απο το κινητο. Για κανενα sms θα εμπαινε μονο.

15 ώρες πριν, balkos said:

14 ώρες πριν, blizard said:

12 μηνες είναι για κάθε κάρτα , αλλά το ερωτημα είναι αν βγάλεις δέυτερη αφού λήξει η πρώτη τι γίνεται ....  γράφουν στους όρους ότι στέλνεις τον κωδικό της κάρτας σου με σμσ εντος 30 ημερών  από την μέρα έκδοσης και αυτοί τσεκάρουν με τους κωδικούς - όνοματα που τους στέλνει η κάρτα νέων κάθε εβδομαδα ... τι εχουν πει στην βοήθεια ?

χρησιμοποιώ κάρτα νέων στο cu, η οποία κάρτα νέων έχει διάρκεια 12 μήνες (δεν επιλέγω παραπάνω). Στους 12 μήνες βγάζω νέα κάρτα νέων (ανανέωση και άρα νέος αριθμός) και η cu το δέχεται κανονικά και μου αποδίδει το δώρο

Τηλεφωνία: Cosmote (εταιρικό + προσωπικό + σπίτι)

4 ώρες πριν, jsimeo said:

Και μια απορια φιλου. Εχει το giga ready που του δινει 1GB καθε μηνα. Αν μπει liquid αυτο θα συνεχισει να το παιρνει ή θα το χασει; Αν το χασει σημαινει οτι θα χρεωνεται πλεον για κατι που ειχε δωρεαν, οποτε δεν τον συμφερει να μπει liquid αφου δεν κανει κλησεις απο το κινητο. Για κανενα sms θα εμπαινε μονο.

Δεν θα υπάρχει πρόβλημα ... δεν αλλάζει το πακέτο που έχεις με όποιος προσφορές, πχ εγω είχα κάρτα με προσφορά από e-food (γράφει ότι είναι κάρτα νεων και δίνει τα 10 ευρω) και δούλεψε μια χαρά και με το 15 ευρώ αυτοματη πληρωμή του liquid, έδωσε και την ομιλία μαζί.

Οι όροι γράφουν ότι δεν είναι διαθέσιμη η αγορά πακέτων οσο εισαι liquid , το cashe back , τα GB δώρο για 15 μέρες με κάθε  top  up και το shake ...  αλλά και αυτα μπορείς να τα πάρεις με κάποιο τρόπο δεν χάνονται τελείως, οπότε δεν περιμένω θέμα.

Κατα την εγγραφή σου στο CU Liquid .... Ολες οι παροχές σου θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την εγγραφή σου μέχρι να λήξουν.  Εφόσον δεν βρίσκεσαι στην δοκιμαστική περίοδο, αφού απεγγραφείς, θα διατηρήσεις το υπόλοιπο σου και τις προσφορές που έχεις ήδη ενεργοποιημένες.   

3 ώρες πριν, tasosathan said:

χρησιμοποιώ κάρτα νέων στο cu, η οποία κάρτα νέων έχει διάρκεια 12 μήνες (δεν επιλέγω παραπάνω). Στους 12 μήνες βγάζω νέα κάρτα νέων (ανανέωση και άρα νέος αριθμός) και η cu το δέχεται κανονικά και μου αποδίδει το δώρο

Ωραίος, είναι τέλειο προνόμιο αυτό για τους κάτω των 29 και με το liquid βελτιώθηκε ακόμα ... τα δώρα δουλέυουν και εκει κανονικά με όλους τους τρόπους, με μόνο μικρό θέμα οτι πρεπει να τα χαλάσεις πρώτα για να δουλέψει το smart pocket

Οπότε μονο με 2-3 χρόνια κάρτα δεν δουλέυει και ειναι κρίμα ... δεν μπορείς να υποθέσεις τόσο έυκολα ότι χάνεις με αυτή την επιλογή, αν δεν βοηθήσει η  βοντα, μήπως η κάρτα νεων αλλάζοντας την κάρτα η στέλνοντας ξανα τους κωδικούς ? 

2 ώρες πριν, blizard said:

Ωραίος, είναι τέλειο προνόμιο αυτό για τους κάτω των 29 και με το liquid βελτιώθηκε ακόμα ... τα δώρα δουλέυουν και εκει κανονικά με όλους τους τρόπους, με μόνο μικρό θέμα οτι πρεπει να τα χαλάσεις πρώτα για να δουλέψει το smart pocket

Οπότε μονο με 2-3 χρόνια κάρτα δεν δουλέυει και ειναι κρίμα ... δεν μπορείς να υποθέσεις τόσο έυκολα ότι χάνεις με αυτή την επιλογή, αν δεν βοηθήσει η  βοντα, μήπως η κάρτα νεων αλλάζοντας την κάρτα η στέλνοντας ξανα τους κωδικούς ? 

Το έχει δοκιμάσει φίλος με κάρτα νέων διάρκειας 2 χρόνων να ξαναστείλει SMS με τον ιδιο κωδικό της κάρτας και του πετούσε σφάλμα. Τώρα δεν ξέρω αν θα του έκαναν χάρη και θα του την περνούσαν μέσα απο την εξυπηρέτηση πελατών

Τηλεφωνία: Cosmote (εταιρικό + προσωπικό + σπίτι)

6 ώρες πριν, blizard said:

Κατα την εγγραφή σου στο CU Liquid .... Ολες οι παροχές σου θα συνεχίσουν να ισχύουν και μετά την εγγραφή σου μέχρι να λήξουν.  Εφόσον δεν βρίσκεσαι στην δοκιμαστική περίοδο, αφού απεγγραφείς, θα διατηρήσεις το υπόλοιπο σου και τις προσφορές που έχεις ήδη ενεργοποιημένες.   

Δηλαδη οταν εισαι στην δοκιμαστικη περιοδο αν βγεις, χανεις το υπολοιπο σου και τις ηδη ενεργοποιημενες προσφορες;

Η δοκιμαστική περίοδος είναι αυτή που σου έχει δώσει δωρεάν χρήματα και δωρεαν ομιλία χωρις να σε χρεώσει μετά από χρήση της μπαρουλας αυτόματης χρέωσης ... αυτα τα δωρεάν τα χάνεις (εκτος αν εχεις παρει πακετο με τα δωρεαν χρήματα που δεν το χανεις) το λέει παρακάτω τι χάνεις αλλα δεν το έβαλα 

Το liquid χρεώνει το ΜΒ 0.0065€

Βλέπω τώρα ότι η cosmote το πάει στα 0.005€ (για όσους δεν έχουν ενεργοποιήσει πακέτο)

Το liquid χρεώνει το ΜΒ 0.0065€
Βλέπω τώρα ότι η cosmote το πάει στα 0.005€ (για όσους δεν έχουν ενεργοποιήσει πακέτο)
Που το είδες το 0.005€ το ΜΒ, σε καρτοκινητη;;;

Διότι έχω το είδα μόνο στα συμβόλαια

[[Μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων GB η χρέωση είναι 0,0053€/ΜΒ και μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων SMS η χρέωση είναι 0,0814€/SMS. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας.]]

Sent from my Redmi 7 using Tapatalk

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή

Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή

Όντως η πράσινη το πάει στο μισό σεντ ανά ΜΒ από την μεθεπόμενη Κυριακή: https://www.whatsup.gr/sites/default/files/anakoinosi_dorean_data_epilogon_ananeosis_beltiosi_paketon_kai_miosi_xronoxreosis.pdf

Αλλά οι χρεώσεις εντός liquid είναι ακόμα μικρότερες και από αυτήν (και ανά λεπτό, όχι τρίλεπτο η min χρέωση):

0,0015€ για κάθε MB που σερφάρεις
0,0065€ για κάθε λεπτό που μιλάς
0,0065€ για κάθε SMS που στέλνεις

Το έχω εξηγήσει "πως" στο comment μου 7141151 (με μεταφορά μπάρας ημερομηνίας κάθε 2 μήνες όπως όλοι οι καρτοκινητοί έχουν την Ιδιότητα της "επαγρύπνισης" για τις sim τους και δεν είναι "συμβολαιάκηδες"):

Με 6Ε/μήνα χαμηλότατες χρεώσεις ομιλίας.

Άλλο εάν κάποιοι (πχ εγώ), ούτε αυτά "σκαμπάζω"/Δύναμαι να ΜΗΝ δίνω και μπορώ να το διαχειριστώ "καταλλήλως" επ'οφελεία.

Αλλά επιπλέον ΑΠΑΙΤΕΙ όχι απλά "καρτοκινητάκιας".

Οταν για ομιλια υπαρχει η εναλλακτική με 3,02€/μηνα, κανενας ηλικιωμενος ή καποιος που μιλαει λιγο δεν θα παει σε liquid.