minast Δημ. Δευτέρα στις 04:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:55 μμ 13 minutes ago, GREGORYMO said: Είχα κάνει αίτηση φορητότητας για να πάω Νόβα. Υπέγραψα ΣΗΜΕΡΑ στον courier και σε 10' μου ήρθε sms από την vodafone ότι παραλήφθηκε το αίτημα και κάποιος εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας. Το ερώτημα είναι: τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Επικοινωνεί η vodafone ΑΝ θέλει και πόσες φορές? Υπάρχει και καλά διορία? Έχουμε 24 και ΕΓΩ θέλω να ενεργοποιηθω στην Νόβα 04 Μαρτίου. Μέσα στην εβδομάδα θα έχει τελειώσει η διαδικασία. Το αργότερο μέχρι μεθαύριο θα πρέπει να δώσουν την γραμμή στη Nova, εκτός εάν κάνεις ακύρωση φορητότητας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Δευτέρα στις 04:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:58 μμ 56 minutes ago, kmpatra said: Τις τελευταίες μέρες κάτι κινείται και δίνει δεξιά αριστερά τζάμπα πράγμα αλλά όχι σε όλους. 😪 Τ'ακουει ο κοριός; 🤫 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Δευτέρα στις 05:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:00 μμ 4 minutes ago, minast said: Μέσα στην εβδομάδα θα έχει τελειώσει η διαδικασία. Το αργότερο μέχρι μεθαύριο θα πρέπει να δώσουν την γραμμή στη Nova, εκτός εάν κάνεις ακύρωση φορητότητας. Δηλαδή, τι ακύρωση να κάνω? Πώς γίνεται? 5 minutes ago, minast said: Μέσα στην εβδομάδα θα έχει τελειώσει η διαδικασία. Το αργότερο μέχρι μεθαύριο θα πρέπει να δώσουν την γραμμή στη Nova, εκτός εάν κάνεις ακύρωση φορητότητας. Η νόβα μου είπε και καλά να τους καλέσω 04 Μαρτίου να ενεργοποιήσουν την γραμμή. Στέκει αυτό? Και μέχρι τότε που θα είμαι? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Δευτέρα στις 05:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:25 μμ (edited) 25 minutes ago, GREGORYMO said: Δηλαδή, τι ακύρωση να κάνω? Πώς γίνεται? Η νόβα μου είπε και καλά να τους καλέσω 04 Μαρτίου να ενεργοποιήσουν την γραμμή. Στέκει αυτό? Και μέχρι τότε που θα είμαι? Με έχεις μπερδέψει λίγο... Η διαδικασία συνήθως είναι ως εξής: 1. Διαλέγεις πάροχο και κάνεις φορητότητα 2. Ο νέος πάροχος ενημερώνει τον παλιό ότι πρέπει να του δώσει την γραμμή 3. (Προαιρετικά) Ο παλιός πάροχος σου κάνει αντιπροσφορά 4. (Προαιρετικά) Κάνεις ακύρωση φορητότητας και μένεις στον παλιό 5. Ενεργοποιήσαι στον νέο πάροχο Από τη στιγμή που ο παλιός πάροχος πάρει το αίτημα, έχει αυστηρές προθεσμίες μέχρι να παραδώσει την γραμμή. Το ίδιο και ο νέος για να δώσει υπηρεσία. Οι 4/3 είναι το άνω όριο, είναι ασυνήθιστο να κάνει τόσο πολύ... Edited Δευτέρα στις 05:25 μμ by minast 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 07:04 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:04 πμ 13 ώρες πριν, minast said: Με έχεις μπερδέψει λίγο... Η διαδικασία συνήθως είναι ως εξής: 1. Διαλέγεις πάροχο και κάνεις φορητότητα 2. Ο νέος πάροχος ενημερώνει τον παλιό ότι πρέπει να του δώσει την γραμμή 3. (Προαιρετικά) Ο παλιός πάροχος σου κάνει αντιπροσφορά 4. (Προαιρετικά) Κάνεις ακύρωση φορητότητας και μένεις στον παλιό 5. Ενεργοποιήσαι στον νέο πάροχο Από τη στιγμή που ο παλιός πάροχος πάρει το αίτημα, έχει αυστηρές προθεσμίες μέχρι να παραδώσει την γραμμή. Το ίδιο και ο νέος για να δώσει υπηρεσία. Οι 4/3 είναι το άνω όριο, είναι ασυνήθιστο να κάνει τόσο πολύ... Είμαι στο βήμα 2. Πώς κάνω ακύρωση φορητότητας ? Όταν με καλέσει ο παλιός πάροχος? Και αν δεν με καλέσει καν ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 07:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:25 πμ 20 minutes ago, GREGORYMO said: Είμαι στο βήμα 2. Πώς κάνω ακύρωση φορητότητας ? Όταν με καλέσει ο παλιός πάροχος? Και αν δεν με καλέσει καν ? Για ποιόν λόγο έκανες αίτημα φορητότητας; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 08:31 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:31 πμ 1 hour ago, VIPdriver said: Για ποιόν λόγο έκανες αίτημα φορητότητας; Την κάρτα την συντηρούσα με cashback και πάω λόγω του 12 Μήνου μη ανανέωσης 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 08:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:33 πμ 1 minute ago, GREGORYMO said: Την κάρτα την συντηρούσα με cashback και πάω λόγω του 12 Μήνου μη ανανέωσης Εαν ακυρώσεις την φορητοτητα, τι θα κερδίσεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Τρίτη στις 08:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:40 πμ 6 minutes ago, VIPdriver said: Εαν ακυρώσεις την φορητοτητα, τι θα κερδίσεις; Προσωρινά, εννοω Με πήραν από την vodafone για αντιπροσφορα καρτοσυμβολαιο όλα απεριόριστα με 9.95€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Για 2 χρόνια θα είναι ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 25/2/2025 at 10:40 ΠΜ, GREGORYMO said: Προσωρινά, εννοω Με πήραν από την vodafone για αντιπροσφορα καρτοσυμβολαιο όλα απεριόριστα με 9.95€ Εννοείται δέχεσαι την αντιπροσφορά! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurosmar Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 25/2/2025 at 10:40 ΠΜ, GREGORYMO said: Προσωρινά, εννοω Με πήραν από την vodafone για αντιπροσφορα καρτοσυμβολαιο όλα απεριόριστα με 9.95€ 9.95 όλα απεριόριστα;;; 😱 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν On 25/2/2025 at 10:40 ΠΜ, GREGORYMO said: Προσωρινά, εννοω Με πήραν από την vodafone για αντιπροσφορα καρτοσυμβολαιο όλα απεριόριστα με 9.95€ Αυτά κάνουν οι άτιμοι για να καταφέρουν να μείνει κάποιος στο δίκτυο τους.!!😂😂 Πρέπει όμως να τους απειλήσεις ότι θα φύγεις για να σου δώσουν καλή προσφορά αλλιώς τίποτα.!! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν στην φουκαριαρα τη μανα μου βαζω καθε μηνα 13 ευρω και τσεπωνω το shake των 70 λεπρων και τρωω τον παρα ειχε 31 λεπτα υπολοιπο, εβαλα 13 ευρω (= 2 πιτσες το ΣΚ) και της εβαλα το shake των 70 λεπρων θα επρεπε να ειχει 101 λεπτα αλλα εχει 171, δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα καλο ειναι 🙂 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Ααααχχχ αυτοί οι λεπροί... Θα σηκωθούν από εκεί που είναι σε λίγο... 😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Μια χαρά γατονι, ότι κερδίζει κανείς καλό είναι.!!! Φασούλι το φασούλι γεμίζει το υπόλοιπο.!!😂😂 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 4 ώρες πριν, hercoulis said: Για 2 χρόνια θα είναι ; ΝΑΙ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 56 minutes ago, HEO said: στην φουκαριαρα τη μανα μου βαζω καθε μηνα 13 ευρω και τσεπωνω το shake των 70 λεπρων και τρωω τον παρα ειχε 31 λεπτα υπολοιπο, εβαλα 13 ευρω (= 2 πιτσες το ΣΚ) και της εβαλα το shake των 70 λεπρων θα επρεπε να ειχει 101 λεπτα αλλα εχει 171, δεν ξερω τι παιχτηκε αλλα καλο ειναι 🙂 Το είδα και εγώ σε αντίστοιχο 13ρι shake πριν 2 βδομάδες. Υπό άλλες συνθήκες θα έλεγα ότι δίνουν άτυπα δώρο αλλά το πιο πιθανό με αυτά που έχουμε δει στην πράξη είναι ότι κάποιος έκανε μαλ-εεε-λάθος στον προγραμματισμό του διπλασιασμού της Δευτέρας. Καλοδεχούμενο, αν και έτσι και αλλιώς ούτε 30' δεν τρώνε από τα 70' εκεί που το βάζω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Μου έκαναν κι εμένα προσφορά να κάνω καρτοπρόγραμμα για 24 μήνες με 10,60/ μήνα ( απεριόριστη ομιλία, 5 GB, και 600 sms). Όταν ρώτησα την (πάρα πολύ πιεστική) κοπέλα που με πήρε τηλέφωνο εάν χρειαστώ περισσότερα GB τι δυνατότητες υπάρχουν? Μου είπε ότι μπορώ να βάλω κάρτα και να αγοράσω επιπλέον από τα προγράμματα data του cu. Και από το big bang. Ήμουν έτοιμος να "σπάσω" αλλά μου είπε ότι ο χειρισμός του καρτοπρογραμματος γίνεται αποκλειστικά μέσω του vodafon app. Υποψιαζομαι ότι μάλλον δεν ισχύουν αυτά που μου έλεγε... Δεν το αποδέχτηκα, στραβωσε η κοπέλα αλλά, έτσι είναι η ζωή... Γνωρίζει κανείς τι κάνεις αν έχεις καρτοπρόγραμμα και πχ ένα μήνα χρειάζεσαι απεριόριστα ή 250 GB???? Το βασικό μου πρόβλημα όταν είχα συμβόλαιο ήταν οι φορές που χρειάζομουν περισσότερα data και τα χρυσοπλήρωνα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Αντε τώρα τι να πρωτοδώσει η Vodafone στα καρτοκινητά Ολυμπιακός 😂😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 ώρες πριν, GREGORYMO said: ΝΑΙ 10Ε ολα απεριόριστα.Δε ξέρω για εσένα αλλά εγώ θα έμενα χθες.😄 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 2 ώρες πριν, elkons said: Αντε τώρα τι να πρωτοδώσει η Vodafone στα καρτοκινητά Ολυμπιακός 😂😉 Είσαι ωραίος...έκλαψα.!!!😂 Έρχεται και ματς για το πρωτάθλημα την Κυριακή.!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts