Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μαλλον έριξα το thank you... Δηλαδή μην παρω 15 κωδικούς, αμέσως πέφτει...

Update: εντάξει ξεκόλλησε (συνεχίζω ακάθεκτος)

Σχετικά με τη φορητότητα σε cu simply επικοινώνησα με το chat και μου ανέφεραν πως η ενημέρωση που έχουν και εκείνοι είναι πως θα ολοκληρωθεί έως τις 16/12…. 
Βέβαια πως θα γίνει αυτό ενώ έχουμε 13/12,  μεσολαβεί ΣΚ και δεν υπάρχει κανένα σημάδι ζωής για διαδικασία παραλαβής sim….ενας θεός ξέρει!!!

1 hour ago, Bas said:

Προσεχώς:
"Άνοιξε η νέα καφετέρια <Στον VIPdriver> (Franchise του Coffee Island)"

Έκανα πολλές "γυρισιές" και μόνο 1 καφέ κέρδισα. Πιο σικέ διαγωνισμός δεν έχει υπάρξει. Οχι μπράβο στη βονταφονάρα, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. 

27 minutes ago, Natbic said:

Σχετικά με τη φορητότητα σε cu simply επικοινώνησα με το chat και μου ανέφεραν πως η ενημέρωση που έχουν και εκείνοι είναι πως θα ολοκληρωθεί έως τις 16/12…. 
Βέβαια πως θα γίνει αυτό ενώ έχουμε 13/12,  μεσολαβεί ΣΚ και δεν υπάρχει κανένα σημάδι ζωής για διαδικασία παραλαβής sim….ενας θεός ξέρει!!!

Μία από τα ίδια..

Θα αρχίσουμε πάλι τα "μα είχα 1 στις 200.000 να κερδίσω και έπαιξα 50 φορές γιατί δεν κέρδισα, το κάνει αυτό η vodafone για να χάνει συνδρομητές".

1 hour ago, VIPdriver said:

Έκανα πολλές "γυρισιές" και μόνο 1 καφέ κέρδισα. Πιο σικέ διαγωνισμός δεν έχει υπάρξει. Οχι μπράβο στη βονταφονάρα, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. 

Μια γύρα και πηρα καφέ. Μαλλον θυμάται την γκρινια σου για τους διαγωνισμούς 😉

1 hour ago, Natbic said:

Κι εγώ που έχω παραλάβει τη SIM, δεν ξέρουν πότε θα με ενεργοποιήσουν.

Εν τω μεταξύ, η διαδικασία από πλευράς vodafone δεν έχει ξεκινήσει ακόμα , καθώς όταν την ξεκινάνε, μετά από 1-2 εργάσιμες σου στέλνουν μήνυμα ότι είναι υπό έλεγχο από μια επιτροπή και στη συνέχεια προχωράει. Ούτε αυτό δεν έχω λάβει και στο τσατ μου λένε κάθε μέρα ότι εντός 24 ωρών γα με καλέσουν 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μπες στο αντίστοιχο θέμα και δες

οσοι κερδισατε τον δωρεαν καφε , πριν πατε να τον ζητησετε τσεκαρετε ποια coffee Island εξαιρουνται απο την διαδικασια

Πάντως γατονια ουρανοκατέβατο μου ήρθε ένα κουπόνι 2€ για καφεδάκι

Θα το τιμήσω αύριο το πρωί μιας που ήρθα βόλτα  Θεσσαλονίκη 🙂

10 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εχω κ εγω 1182 λειτουργικοτατο και η μπαταρία κραταει 10 μερες ακομη!

Έχω και τα αδερφάκια του b2100 και Ε1080, αθάνατα εργαλεία 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

2 ώρες πριν, VIPdriver said:

Δώσε λινκ εάν θελεις

Ask and you shall receive

https://myphone.gr/forum/topic/206711/?tab=comments#comment-7332932

23 ώρες πριν, kmpatra said:

Μηπως φταιει το volte? Ήταν ενεργοποιημένο στα νούμερα που έχεις το πρόβλημα!

Όχι, το Moto g9 plus μου δεν υποστηρίζει VoLTE, οπότε δεν έχω καν την επιλογή.

On 12/12/2024 at 5:50 ΜΜ, Dimitris_15 said:

Σε εμένα μου έχει τύχει να μην μου έρχονται τα εισερχόμενα μηνύματα τίποτα μόνο τα εξερχόμενα πήγαιναν και ερχόντουσαν τους λέω εκεί πέρα και μου είχαν ενεργοποίηση φραγή εισερχομένων sms χωρίς λόγο και δεν ζήτησα να μου ενεργοποιηθεί φραγή

δοκιμάστε να δείτε και το κέντρο μηνυμάτων αν είναι σωστό έχετε και δεύτερη κάρτα sim η μόνο αυτή που έχετε τώρα 

Δεν έχω ενεργοποιημένη φραγή, το κέντρο μυνημάτων είναι σωστό (για αυτό και έρχονται τελικά, έστω και αργοπορημένα) και δεν έχω 2η sim στη συσκευή (ούτε γενικότερα)

On 12/12/2024 at 6:23 ΜΜ, spiliot said:

Δοκίμασε να κάνεις την ΥΔ αργά το βράδυ να δεις. Επίσης μπορείς να ενεργοποιήσεις επιβεβαίωση από το gov.gr wallet αντί για sms, το οποίο όμως και αυτό έχει τα ζητήματά του, αν δεν έχεις ανοίξει σχετικά πρόσφατα την εφαρμογή πριν ζητήσεις την επιβεβαίωση έρχεται και εκεί με μεγάλη καθυστέρηση ή ποτέ.

Μέσα σε όλα, ενώ έχω κάνει κανονικά login στο gov.gr wallet, δε μου έρχεται ποτέ η ειδοποίηση εκεί, οπότε παίζω την τύχη μου με το SMS (αν έρθει ποτέ).

**Update** τελικά έβαλα τη sim σε ένα αρχαίο Lumia 620 που έχω και μόλις ζήτησα το OTP με SMS ήρθε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα!!

Μετά ξαναέβαλα τη SIM στο Motorola και συνέχισαν να μου έρχονται ληγμένοι κωδικοί και ειδοποιήσεις από 3-4 ώρες πρίν! 😞

Edited by geoponer
Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Εγώ πάντως που έχω CU έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αυτά που πλήρωνα στην Cosmote διπλάσια και τριπλάσια, τώρα τα πληρώνω πάμφθηνα. Με τη μεταφορά του αριθμού από την Cosmote, μου έδωσαν δώρο άλλη μια κάρτα Sim (με άλλο νούμερο) και επιπλέον 80GB δεδομένα κινητής. Επομένως συμφέρει πολύ περισσότερο από άλλους παρόχους. 

Edited by konstantinos11

27 minutes ago, konstantinos11 said:

Εγώ πάντως που έχω CU έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Αυτά που πλήρωνα στην Cosmote διπλάσια και τριπλάσια, τώρα τα πληρώνω πάμφθηνα. Με τη μεταφορά του αριθμού από την Cosmote, μου έδωσαν δώρο άλλη μια κάρτα Sim (με άλλο νούμερο) και επιπλέον 80GB δεδομένα κινητής. Επομένως συμφέρει πολύ περισσότερο από άλλους παρόχους. 

Πες τα!! Γιατί τα λέμε εδώ μέσα και κάποιοι μας αποκαλούν φανατικούς... 😉😉

48 minutes ago, konstantinos11 said:

Γράφω δέκα χρόνια, έχω περάσει από όλες τις εταιρίες και θα πω το εξής. 
Αν σε καλύπτει η Vodafone εξίσου καλά με τη Cosmote εκεί που κινείσαι σε συμφέρει γιατί είναι με διαφορά οικονομικότερη και με αξιοπρεπές δίκτυο γενικά. Αν θέλεις να είσαι always connected από δεδομένα Cosmote+ Vodafone Dual sim. 
Γενικά το CU σαν καρτοκινητό είναι το καλύτερο και το πιο ανταγωνιστικό είτε είσαι φοιτητής είτε όχι και μετά το What’s Up + Frog.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Λοιπόν έχουμε τον Κωνσταντίνο του 1977,ο αλλος Κωνσταντίνος είναι του 1911 ή 2011; 😀😅

1 minute ago, elkons said:

Λοιπόν έχουμε τον Κωνσταντίνο του 1977,ο αλλος Κωνσταντίνος είναι του 1911 ή 2011; 😀😅

Χαχα, του 2011 είμαι, μάλλον είμαι ο νεότερος εδώ... 

13 minutes ago, elkons said:

Η γριά η κότα έχει το ζουμί!!! 😉😉😋😋😂😂😂

Μετά από το μακρινό 1999 με συμβόλαιο κάθε είδους πρώτη φορά από σήμερα με vodafone cu και την προσφορά της black friday. Αντε να δούμε πως θα πάει η πρώτη φορά με καρτοκινητη 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.