teopanta1 Δημ. Παρασκευή στις 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:44 μμ 14 minutes ago, GREGORYMO said: Με ποιο τρόπο? Ξαφνικά? Δείτε τώρα τι έχει γίνει, εγώ τώρα είμαι στο what's up και έχω κάνει παραγγελία το cu με τα απεριόριστα και περιμένω την κάρτα πληρώνοντας 13 ευρώ, αλλά τώρα στο what's up δεν έχω ούτε ομιλία ούτε δεδομένα μέχρι να μου έρθει η cu 😂😂 Κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω υπάρχει χρονικό περιθώριο για να ενεργοποιήσω την κάρτα της cu ή πρέπει άμεσα; Για αυτόν τον λόγο ρώτησα στο cu. Για να γίνω ποιο σαφής 2 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Σάββατο στις 03:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:12 μμ Θα πρότεινα να κάνετε την ανανέωση cashback σήμερα. Αν θυμάμαι καλά αύριο είναι η τελευταία ημέρα. Σήμερα το σύστημα υπολειτουργεί. Σε 2 κινητά το δέχτηκε με την 5η. Σε 3ο κινητό δεν το δέχετε με τπτ. Άσε που θα κάνουν αναβάθμιση στο σύστημα από σήμερα 22:30 έως αύριο 16:00 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Σάββατο στις 04:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:18 μμ 23 ώρες πριν, sou_d said: Νέες προσφορές πλέον. Το cu200, συνεχίζει να υφίσταται https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/#/ Το vf tv με τα 6,9€ είναι; Ξέρει κανείς; https://www.vodafone.gr/tv/vodafone-tv-paketa?i_source=cta&i_medium=links&i_owner=mk-fm&i_name=main-tv-page 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Σάββατο στις 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:32 μμ 21 ώρες πριν, teopanta1 said: Δείτε τώρα τι έχει γίνει, εγώ τώρα είμαι στο what's up και έχω κάνει παραγγελία το cu με τα απεριόριστα και περιμένω την κάρτα πληρώνοντας 13 ευρώ, αλλά τώρα στο what's up δεν έχω ούτε ομιλία ούτε δεδομένα μέχρι να μου έρθει η cu 😂😂 αφορητο-τητα 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Σάββατο στις 05:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:28 μμ 2 ώρες πριν, balkos said: Θα πρότεινα να κάνετε την ανανέωση cashback σήμερα. Αν θυμάμαι καλά αύριο είναι η τελευταία ημέρα. Σήμερα το σύστημα υπολειτουργεί. Σε 2 κινητά το δέχτηκε με την 5η. Σε 3ο κινητό δεν το δέχετε με τπτ. Άσε που θα κάνουν αναβάθμιση στο σύστημα από σήμερα 22:30 έως αύριο 16:00 Έως 09 δεν είναι? Οπότε έχω σκοπό αύριο 08. Θα δείξει.... 2 ώρες πριν, balkos said: Θα πρότεινα να κάνετε την ανανέωση cashback σήμερα. Αν θυμάμαι καλά αύριο είναι η τελευταία ημέρα. Σήμερα το σύστημα υπολειτουργεί. Σε 2 κινητά το δέχτηκε με την 5η. Σε 3ο κινητό δεν το δέχετε με τπτ. Άσε που θα κάνουν αναβάθμιση στο σύστημα από σήμερα 22:30 έως αύριο 16:00 Η ημερομηνία λήξης υπόλοιπου ανανεώθηκε? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Σάββατο στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 05:33 μμ 3 minutes ago, GREGORYMO said: Έως 09 δεν είναι? Οπότε έχω σκοπό αύριο 08. Όχι μέχρι αύριο. Από 09/12/24 δεν ισχύει το Cashback 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Κυριακή στις 12:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:51 πμ Στο cu app μπορώ να έχω 2 αριθμούς εφόσον έχω 2 κάρτες μέσα στην συσκευή; 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 01:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:26 πμ 7 ώρες πριν, opmgls said: Όχι μέχρι αύριο. Από 09/12/24 δεν ισχύει το Cashback Όλα καλά! Έβαλα το τελευταίο cashback (0.40€) στις 00:30. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, ούτε κολλήματα. Φυσικά το cashback το πρόσθεσα από το Vodafone app. Εμφανίστηκε αμεσως το νέο υπόλοιπο στο CU app και όπως ήταν φυσικό έχει πάρει 2μηνη παράταση ληξης μέχρι 06/02/2025/ 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 06:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:28 πμ 5 ώρες πριν, teopanta1 said: Στο cu app μπορώ να έχω 2 αριθμούς εφόσον έχω 2 κάρτες μέσα στην συσκευή; Δύο αριθμούς ταυτόχρονα δεν γίνεται να έχεις στο cu app όπως πχ στο Cosmote app. Θα πρέπει να κάνεις log out από τον έναν και log in στον άλλον με username κωδικό, πιν κλπ.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Κυριακή στις 08:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:39 πμ 15 ώρες πριν, GREGORYMO said: .. Η ημερομηνία λήξης υπόλοιπου ανανεώθηκε? Στο απλό cu ανανεώθηκε 2μηνο. Στο φοιτητικό που έληγε τον Μάρτη, έμεινε ως είχε. Δηλαδή δεν έκανε 6μηνη να πάει 7/6/25 ούτε όμως μου μίκρυνε τη διάρκεια και να το πάει 7/2/25. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:46 πμ (edited) On 29/11/2024 at 12:00 ΜΜ, VIPdriver said: Στο Ολυμπιακός δίνει μόνο των 11€. Δεν έχει Black Friday για εμάς... Κανονικότατα υπήρχε η προσφορά και στο Ολυμπιακός. On 29/11/2024 at 1:29 ΜΜ, gpapas640 said: όποιος έχει καρτοκινητό Ολυμπιακός χωρίς αξιόλογο υπόλοιπο, μπορεί πανευκολα να μετατραπεί σε CU, να βάλει κάρτα, να πάρει τα απεριόριστα για 1 μήνα, και μετά να ξαναγυρίσει στον Ολυμπιακό διατηρώντας το υπόλοιπο της κάρτας του. Το υπόλοιπο της κάρτας, μετά από μετατροπή cu σε Ολυμπιακός ή Ολυμπιακός σε cu, χάνεται. Υ.γ. Είχα να μπω για μέρες στο forum. Το παρόν θέμα καλό είναι να μετονομαστεί σε "Περί ανέμων και υδάτων"😅 Edited Κυριακή στις 09:11 πμ by Serafeim1981 1 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 08:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:53 πμ 13 minutes ago, balkos said: Στο απλό cu ανανεώθηκε 2μηνο. Στο φοιτητικό που έληγε τον Μάρτη, έμεινε ως είχε. Δηλαδή δεν έκανε 6μηνη να πάει 7/6/25 ούτε όμως μου μίκρυνε τη διάρκεια και να το πάει 7/2/25. Έχε τον νου σου όμως στο φοιτητικό γιατί μπορεί να αλλάξει σε τυχαία στιγμή η ημερομηνία λήξης 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:03 πμ On 6/12/2024 at 9:11 ΠΜ, lefkaditis said: Εκανα χθες εξαργύρωση του ποσού που ειχα στο cash back ,αλλα δεν μου επιμήκυνε το χρονικό διάστημα λήξης του ποσού δυστυχώς 07/12 έκανα εξαργύρωση και η λήξη υπολοίπου παρατάθηκε ακαριαία. On 5/12/2024 at 6:05 ΜΜ, VIPdriver said: Εντελώς φιλικά, μηπως να έφτιαχνε κάποιος ένα τοπικ για τον δωροτροχό του ΑΒ; Οπως ειχε γινει ξεχωριστό τοπικ για το cash back, το Liquid, τον Ολυμπιακο κλπ ΥΓ: επειδη εχουμε γεμισει 3 σελιδες με αυτο το πραγμα. Ναι, ναι γιατί τώρα τα μηνύματα για cashback, liquid, Ολυμπιακό τα γράφετε στα αντίστοιχα θέματα και όχι στο παρόν.😂 5 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Κυριακή στις 09:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:28 πμ 23 minutes ago, Serafeim1981 said: Ναι, ναι γιατί τώρα τα μηνύματα για cashback, liquid, Ολυμπιακό τα γράφετε στα αντίστοιχα θέματα και όχι στο παρόν.😂 Αρα εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι αυτό είναι χρηστικότερο για τους συνφορουμήτες. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Κυριακή στις 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:02 πμ Δε νομίζω αλλά είναι μεγάλη κουβέντα και πάλι εκτός θέματος. 3 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Κυριακή στις 12:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:08 μμ 5 ώρες πριν, cu2goup said: Δύο αριθμούς ταυτόχρονα δεν γίνεται να έχεις στο cu app όπως πχ στο Cosmote app. Θα πρέπει να κάνεις log out από τον έναν και log in στον άλλον με username κωδικό, πιν κλπ Γίνεται να έχω τον έναν αριθμό στο cu app και τον άλλον στο vodafone app εφόσον και οι δύο αριθμοί είναι cu; 6 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Κυριακή στις 12:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:12 μμ 3 minutes ago, teopanta1 said: Γίνεται να έχω τον έναν αριθμό στο cu app και τον άλλον στο vodafone app εφόσον και οι δύο αριθμοί είναι cu; ΝΑΙ 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 12:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:13 μμ 3 minutes ago, teopanta1 said: Γίνεται να έχω τον έναν αριθμό στο cu app και τον άλλον στο vodafone app εφόσον και οι δύο αριθμοί είναι cu; Ναι.. απλώς θα λείπουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορά αποκλειστικά το CU. Πχ κρυστάλλους bb και άλλα.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. Κυριακή στις 12:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:27 μμ καλησπερα. Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το χρηματικό μου υπόλοιπο στο cu σε άλλο cu ή σε άλλο vodafone? 3 Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Κυριακή στις 12:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:33 μμ 5 minutes ago, bizbiki said: καλησπερα. Μπορώ να μεταφέρω χρήματα από το χρηματικό μου υπόλοιπο στο cu σε άλλο cu ή σε άλλο vodafone? Βεβαίως. Δες τις προϋποθέσεις 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 02:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:13 μμ 13 ώρες πριν, teopanta1 said: Στο cu app μπορώ να έχω 2 αριθμούς εφόσον έχω 2 κάρτες μέσα στην συσκευή; Υπάρχουν συσκευές στις οποίες μπορείς να έχεις δύο αντίγραφα της εφαρμογής Έτσι το έχω στην δική μου και έχω δύο αντίγραφα της εφαρμογής,cu Τσεκαρω το αν γίνεται και στην δική σου 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. Κυριακή στις 03:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:10 μμ 55 minutes ago, HEO said: Τσεκαρω το αν γίνεται και στην δική σου Έχω το oneplus 12, εννοείς κλωνοποιησει εφαρμογών; 4 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Κυριακή στις 03:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:13 μμ 3 minutes ago, teopanta1 said: Έχω το oneplus 12, εννοείς κλωνοποιησει εφαρμογών; Ναι αυτό 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bizbiki Δημ. Κυριακή στις 03:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:16 μμ 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Βεβαίως. Δες τις προϋποθέσεις θα μπορουσες να δωσεις παραπανω πληροφοριες, όπως τον τροπο που μπορει να γινει? 3 Παράθεση unlock your soul unlock your wifi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Κυριακή στις 03:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 03:23 μμ (edited) 6 minutes ago, bizbiki said: θα μπορουσες να δωσεις παραπανω πληροφοριες, όπως τον τροπο που μπορει να γινει? https://www.vodafone.gr/eshop/kiniti/ypiresies-kartokinitis?t=Ho1YrnuEyJFE3eTXCFuet Ορίστε αδερφέ.. Εκεί που γράφει Vodafone sharing.. Edited Κυριακή στις 03:23 μμ by cu2goup 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts