spiliot Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Σίγουρα όχι, μόνο κάρτα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, opmgls said: Ναι δεν είναι προ-απενεργοποιημένο αλλά πριν 15 μέρες που μου συνέβη ζήτησα μεσω chat και μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς ταλαιπωρία. ΥΓ. Σίγουρα είναι λαμογιά... Το θέμα φίλε μου είναι πόσοι θα το καταλάβουν από την 1η φορά. Πολύ θα ήθελα να μάθω πόσες δεκάδες χιλιάδες 2ευρα έχουν φαγωθεί χωρίς λόγο. 4 ώρες πριν, filippos said: δεν σου δίνει επιλογή να το απενεργοποιήσεις όμως. Νομίζω ότι μπορείς 4 ώρες πριν, EllinikoNisi said: Το θέμα είναι από CU να μπορείς να το κάνεις Simply CU. Τραγικό να αποκλείουν τους ίδιους τους πελάτες τους! Οι άλλοι στην cosmote έχουν το ΑΛΠΑΚ, με ένα απλό μήνυμα αλλάζεις. Το ίδιο θα μπορούσε και εδώ και μέσω της εφαρμογής να πλήρωνες την χρέωση. Η αναλογία σου είναι τελείως λάθος. Το simply cu δεν είναι ξεχωριστό πακέτο όπως λέμε Vodafone cu, αλλά προσφορα. Η ορθή αναλογία είναι με την προσφορά των απεριόριστων της Frog που ισχύει επίσης μόνο για φορητότητα ή νέο αριθμό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος 25 minutes ago, gpapas640 said: Το θέμα φίλε μου είναι πόσοι θα το καταλάβουν από την 1η φορά. Πολύ θα ήθελα να μάθω πόσες δεκάδες χιλιάδες 2ευρα έχουν φαγωθεί χωρίς λόγο. Συμφωνώ, αυτό είναι θέμα μεγάλο και ακριβώς εδώ γίνεται η λαμογιά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος (edited) Γεια σας. Δε ξερω αν ειναι σωστο που το γραφω εδω. Προκειται να ταξιδεψω με καραβι και χρειαζομια ενα κωδικό που τον εχει μονο το cu για το blue star 1+1 πειστήριο. οχι καμπινα για 4 ατομα, ειναι 1+1 εισητηριο. Αυτη η διαδικασια γινεται μονο απο cu στις 12 ακριβως καθε βραδυ,μεσα απο την εφαρμογη.Μπορει να με βοηθεισει καποιος ρε παιδια? εχω συμβολαιο vodafone και δε το εχει 1+1. Αν μπορειτε, αποψε,αυριο,μεθαυριο. Παρακαλω αν υπαρχει καποιος που το κανει, ας μου στειλει τον κωδικο στο 6982518267. Ευχαριστω. Edited 29 Νοέμβριος by RAVEN_ 3 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Πηγή ξέρουμε που μπορεί να έχει πάρει το ChatGpt ότι η Κινέζοι θέλουν να μπουν στην τηλεποικινωνιακη αγορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 29 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 29 Νοέμβριος Απαιτειται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ μεθοδολογικο υποβαθρο προκειμενου να ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ μια απαντηση. Που κανεις δεν εχει κινητρο να καλλιεργησει σε "κοινους θνητους" παρα τους ευαγγελισμους της "καλοσυνης" 🤣 του εκπαιδευτικου συστηματος. Ειδικα σε μια χωρα προορισμενη για ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ και συγκινησιακης πανουκλας, ενος τοπου only for tourists pls. Για να μην πολυλογω πως και γιατι ακομα και οι αξιοτατοι που δυστυχησαν να γεννηθουν σε δαυτη τη χωρα δεν εχουν ουτε 0,0001% πιθανοτητα να ξεφυγουν απο το κλιμα/νοοτροπια της συντριπτικης πλειοψηφιας, σε σχεση με αλλες χωρες του Δυτικου κοσμου και να ανακαλυψουν απο μονοι τους το ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ μεθολογικο υποβαθρο κατανοησης, Απλα "οι Κινεζοι" ειναι 1 απο τις #3# λυσεις νεου παικτη, ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ για τον κλαδο/υπηρεσια (τηλεφωνια). Εννοειται οτι καινοι εξωγηινοι να ερθουν σε αυτη την "ξεχωριστη" χωρα, κανενα καρτελ δε προκειται να σπασει. Απλα πχ και οι Κινεζοι μετα απο καποια χρονια παραμονης: 1) θα αποκτησουν τεχνογνωσια ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ διαπλοκης/διαφθορας και 2) θα πανε σε καμια Αφρικανικη χωρα να εφαρμοσουν τα παντιοτροπα colpa που θα εχουν αποκομισει απο τη χωρα. Δε πιανει τπτ σε αυτη τη χωρα για "σπασιμο καρτελ" , μη το ψαχνετε. Αιωνες πχ επι Τουρκοκρατιας ετσι με διαπλοκη επιβιωσε. Θα ερθει τωρα κανα αλεπουδακι απο Κινα να μας το αλλαξει? Κουνια που τους κουναγε: ΜΟΝΟ να μαθουν εχουν απο edo. Ειμαστε δασκαλοι σε αυτα ενας προς εναν ολοι μας. "Πανω απο ολα ο ανθρωπος". Edo γεννηθηκε ο "ανθρωπισμος"!!! 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 5 ώρες πριν, RAVEN_ said: Γεια σας. Δε ξερω αν ειναι σωστο που το γραφω εδω. Προκειται να ταξιδεψω με καραβι και χρειαζομια ενα κωδικό που τον εχει μονο το cu για το blue star 1+1 πειστήριο. οχι καμπινα για 4 ατομα, ειναι 1+1 εισητηριο. Αυτη η διαδικασια γινεται μονο απο cu στις 12 ακριβως καθε βραδυ,μεσα απο την εφαρμογη.Μπορει να με βοηθεισει καποιος ρε παιδια? εχω συμβολαιο vodafone και δε το εχει 1+1. Αν μπορειτε, αποψε,αυριο,μεθαυριο. Παρακαλω αν υπαρχει καποιος που το κανει, ας μου στειλει τον κωδικο στο 6982518267. Ευχαριστω. Δεν πρόλαβα εξαντλήθηκε αύριο πάλι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Δεν πρόλαβα εξαντλήθηκε αύριο πάλι. Γράφει ότι όλα τα κουπόνια cu around είναι δωρεάν? Δεν υπάρχει χρέωση 0.20€ ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 3 ώρες πριν, GREGORYMO said: Γράφει ότι όλα τα κουπόνια cu around είναι δωρεάν? Δεν υπάρχει χρέωση 0.20€ ? Δεν είναι δωρεάν όλα αλλά το συγκεκριμένο είναι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 12 ώρες πριν, Antonio21 said: Δεν πρόλαβα εξαντλήθηκε αύριο πάλι. σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!! αν χρεωνεται μπορω να σου στειλω τα χρηματα με iris ειλικρινα. αν τυχών το θυμηθείς και το κανεις θα σου ειμαι ευγνώμον πραγματικα. θελει ακριβως οταν παει 00.00 η ωρα. μια η δυο φορες το κανεις Edited 30 Νοέμβριος by RAVEN_ 3 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 1 hour ago, RAVEN_ said: σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!! αν χρεωνεται μπορω να σου στειλω τα χρηματα με iris ειλικρινα. αν τυχών το θυμηθείς και το κανεις θα σου ειμαι ευγνώμον πραγματικα. θελει ακριβως οταν παει 00.00 η ωρα. μια η δυο φορες το κανεις Να διευκρινήσουμε οτι θέλει ακριβώς όταν πάει 00:00 γιατί τα κουπόνια που δίνονται κάθε μέρα για την συγκεκριμένη προσφορα είναι λίγα και εξαντλούνται πολύ γρήγορα. Αλλιώς θεωρητικά όποτε θες το κάνεις. @RAVEN_ Δες εδώ τους όρους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος On 29/11/2024 at 6:43 ΜΜ, gpapas640 said: Νομίζω ότι μπορείς Δεν γίνεται, μου το είπαν απο το customer support της Vf. 3 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) Μα εάν είναι δυνατόν.. Δεν έχει χρέωση κουπόνια δεν έχει. Μας περνει να το κάνω σήμερα 12 το βράδυ με υπενθύμιση;; Edited 30 Νοέμβριος by Antonio21 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος (edited) 5 minutes ago, Antonio21 said: Μα εάν είναι δυνατόν.. Δεν έχει χρέωση κουπόνια δεν έχει. Μας περνει να το κάνω σήμερα 12 το βράδυ με υπενθύμιση;; σε ευχαριστω που προσπαθησες. μας παιρνει ναι. δε μας τα λεει καλα η βονταφον 😀 θελει ακριβως με το που παει 00.00 η ωρα. μια η δυο φορες το κανεις Edited 30 Νοέμβριος by RAVEN_ 5 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 3 minutes ago, RAVEN_ said: σε ευχαριστω που προσπαθησες. μας παιρνει ναι. δε μας τα λεει καλα η βονταφον 😀 θελει ακριβως με το που παει 00.00 η ωρα. μια η δυο φορες το κανεις Θα προσπαθώ και εγώ από αύριο. Μέχρι πότε το χρειάζεσαι το εισιτήριο; (Για να ξέρω πότε να σταματήσω τις προσπάθειες... 😉) 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Καλό μήνα σε όλους με υγεία. Έβαλα ξυπνητήρι για σήμερα 00:00 εάν μπορεί και κάποιος άλλος φίλος να το κάνει να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 1 minute ago, konstantinos77 said: Θα προσπαθώ και εγώ από αύριο. Μέχρι πότε το χρειάζεσαι το εισιτήριο; (Για να ξέρω πότε να σταματήσω τις προσπάθειες... 😉) σε ευχαριστω κι εσενα φιλε μου. οταν θα παρω κωδικο θα κλεισω εισητηρια 😅 ελπιζω αυριο να τα καταφερουμε. εννοειται οσο σας χρεωσει θα σας δωσω τα χρηματα με iris 5 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Δεν έχει χρέωση!!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 🤗 5 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 3 minutes ago, RAVEN_ said: σε ευχαριστω κι εσενα φιλε μου. οταν θα παρω κωδικο θα κλεισω εισητηρια 😅 ελπιζω αυριο να τα καταφερουμε. εννοειται οσο σας χρεωσει θα σας δωσω τα χρηματα με iris 2 minutes ago, Antonio21 said: Δεν έχει χρέωση!!!! Προσωπικά δεν παίζει θέμα για την χρέωση... Εξάλλου όσοι έχουμε Vodafone είμαστε "Πελούσιοι!!" 😋😂😉 Από αύριο στις 00:00 θα προσπαθώ, ελπίζω να καταφέρω να σε βοηθήσω. 😊 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 8 minutes ago, konstantinos77 said: Προσωπικά δεν παίζει θέμα για την χρέωση... Εξάλλου όσοι έχουμε Vodafone είμαστε "Πελούσιοι!!" 😋😂😉 Από αύριο στις 00:00 θα προσπαθώ, ελπίζω να καταφέρω να σε βοηθήσω. 😊 πελουσια ειμαι κι εγω. απο χομπι σας βασανιζω 😀 1 6 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 4 minutes ago, RAVEN_ said: πελουσια ειμαι κι εγω. απο χομπι σας βασανιζω 😀 Ντάξει, αλλά εμείς έχουμε και μια αμύθητη περιουσία κρυστάλλων να επιδείξουμε!!! Καλό μήνα σε όλους! ΥΓ. Έβαλα και εγώ ξυπνητήρι για άυριο μεσάνυχτα. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος Just now, opmgls said: Ντάξει, αλλά εμείς έχουμε και μια αμύθητη περιουσία κρυστάλλων να επιδείξουμε!!! Καλό μήνα σε όλους! ΥΓ. Έβαλα και εγώ ξυπνητήρι για άυριο μεσάνυχτα. το παραδεχομαι,τετοια δεν εχω. ειχα καποτε στα νιατα μου που ειχα cu 😀 καλο μηνα κι απο εμενα σε ολους 👻💀 2 3 Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 19 minutes ago, RAVEN_ said: το παραδεχομαι,τετοια δεν εχω. ειχα καποτε στα νιατα μου που ειχα cu 😀 καλο μηνα κι απο εμενα σε ολους 👻💀 2 βράδια τώρα δεν δίνει κωδικό - λογικά, δεν τους ανανεώνουν κάθε μέρα. Καλό μήνα 6 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 30 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 30 Νοέμβριος 40 minutes ago, RAVEN_ said: σε ευχαριστω κι εσενα φιλε μου. οταν θα παρω κωδικο θα κλεισω εισητηρια 😅 ελπιζω αυριο να τα καταφερουμε. εννοειται οσο σας χρεωσει θα σας δωσω τα χρηματα με iris Τι διάολο?! Όλοι σπεύδουν να κλείσουν ακτοπλοϊκά? Έχει γίνει προσωπικό στοίχημα, αύριο 23.59 θα είμαι stand by με δύο κινητά στο cu app. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts