Teiresias_ Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 minutes ago, oregon said: Απορώ γιατί για δεν ποσταρουμε προσφορές black Friday από Αμερική. Διατίθενται σε όλους, αρκεί να είσαι στις ΗΠΑ. Όταν σε φτύνουν και λες "βρέχει".. δύσκολα τα πράγματα.. 6 minutes ago, spiliot said: οι γέροι δε θέλουν να βγάλουν σέλφι. Μίλα με την εξυπηρέτηση αλλά σε βλέπω να ξεμπλέκεις δύσκολα.. περιμένουμε να μας πεις την κατάληξη.. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 31 minutes ago, VIPdriver said: Η προσφορα του φρογκ ΕΙΝΑΙ για ολον τον κόσμο. Η προσφορα της βονταφον ΔΕΝ ειναι... Η προσφορά της Vodafone είναι για το προιόν Cu και αφορά όλους τους χρήστες και όποιος την θέλει την βάζει οnline. Το Ολυμπιακός είναι διαφορετικό προιόν. Η προσφορά της Cosmote είναι για το προιόν frog και αφορά όλους τους χρήστες. Πρακτικά όμως οι μισοί Έλληνες χρειάζεται να πάρουν το ΚΤΕΛ και να πανε Αθήνα η Θεσσαλονίκη. Οπότε για αυτούς καθίσταται χειρότερη οικονομικά από την προφορά της vodafone (χωρια ο χαμένος χρόνος για το ταξίδι). Εννοείται ότι όταν έβγαλε η εταιρεία την προσφορά το υπολόγισε και αυτό. 10 minutes ago, spiliot said: Απαντάω μόνος μου για το κατάστημα, δε μπορούν να κάνουν τίποτα εκεί γιατί δε βλέπουν τις online αιτήσεις (είπαν). Έχω ήδη κάνει την φορητότητα online, έχω πληρώσει και είμαι στο βήμα που βάζεις στοιχεία, οι γέροι δε θέλουν να βγάλουν σέλφι. Μάλλον θα πρέπει να κάνει ακύρωση και να ζητήσεις τα χρήματα πίσω. Ίσως χρειαστεί να μιλησεις με την εξυπηρέτηση πελατών να εξηγήσεις. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 22 minutes ago, VIPdriver said: Η προσφορά της φρογκ ειναι διαθέσιμη για ολους. Η προσφορά της βονταφον οχι. Απλά πράγματα. Τι περιορισμό έχει το Simply CU και δεν είναι για όλους? Edited 6 ώρες πριν by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Αποδείξτε το αντιθετο, αλλιως αποδεικνύετε πόσο τρολς ειστε .. 3 minutes ago, gpapas640 said: Τι περιορισμό έχει το Simply CU και δεν είναι για όλους? Για το απεριοριστο με 5.5ε γραφουμε φιλε μου. Εγραψα οτι στο Ολυμπιακός δεν το δινει και ο άλλος λεει οτι η προσφορα του φρογκ δεν ειναι για όλους. Οτι να'ναι δλδ... 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, VIPdriver said: Αποδείξτε το αντιθετο, αλλιως αποδεικνύετε πόσο τρολς ειστε .. Για το απεριοριστο με 5.5ε γραφουμε φιλε μου. Εγραψα οτι στο Ολυμπιακός δεν το δινει και ο άλλος λεει οτι η προσφορα του φρογκ δεν ειναι για όλους. Οτι να'ναι δλδ... Βασικά συγγνώμη για την τόση σημασία που σου έχω δώσει γενικότερα.. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 23 minutes ago, Teiresias_ said: Όταν σε φτύνουν και λες "βρέχει".. δύσκολα τα πράγματα.. Ήρθε ο κούλης στην πόλη αφού... 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 13 minutes ago, VIPdriver said: Αποδείξτε το αντιθετο, αλλιως αποδεικνύετε πόσο τρολς ειστε .. Για το απεριοριστο με 5.5ε γραφουμε φιλε μου. Εγραψα οτι στο Ολυμπιακός δεν το δινει και ο άλλος λεει οτι η προσφορα του φρογκ δεν ειναι για όλους. Οτι να'ναι δλδ... Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Να συμφωνήσουμε μια φορά σε κάτι; Η προσφορά της φρογκ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ σε όλους αλλά δεν είναι το ίδιο ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ σε όλους. Ακομη και σε όσους είναι κοντά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν είναι το ίδιο καθώς στην Αθήνα υπήρχε ουρά που κάποιος ανέφερε ότι περίμενε 3,5 ώρες ενώ στη Θεσσαλονίκη ήταν 2 άτομα. Αυτό είναι πολύ βασικό μειονέκτημα. Όποιος έχει καρτοκινητό Ολυμπιακός χωρίς αξιόλογο υπόλοιπο, μπορεί πανευκολα να μετατραπεί σε CU, να βάλει κάρτα, να πάρει τα απεριόριστα για 1 μήνα, και μετά να ξαναγυρίσει στον Ολυμπιακό διατηρώντας το υπόλοιπο της κάρτας του. Να μη δημιουργούμε beef από τον τίποτα (όπως έκανα εγώ τρολλαροντας για την υπεύθυνη δήλωση 😂 ) Edited 6 ώρες πριν by gpapas640 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Έπρεπε online η frog να παίρνεις την προσφορά και όχι μόνο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο κατάστημα, εγώ που πήγα εχθές και την πήρα από Θεσσαλονίκη που μένω, αλλά δύο άτομα είχαν έρθει από Λάρισα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Δεν ξέρω εαν εχει αναφερθεί ξανα αλλά σήμερα έκανα μια χρεώσιμη κλήση δευτερολέπτων , χωρίς να έχω ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο ομιλίας και χρεώθηκα 2,20€ / ήμερα για απεριόριστα λεπτά ομιλίας μέχρι τις 4ΠΜ. Δηλαδή εαν κάποιος θέλει να κάνει κλήση δευτερολέπτων (λιγότερο απο λεπτό) που θα κοστίσει 0,80€ πλεον θα χρεωθεί 2,20€ de facto αντί για 0,80€. Συνεπώς ελάχιστη χρέωση εκτός πακέτου είναι τα 2,20€ / ημέρα. Στην εξυπηρέτηση απο καλή θέληση για μια μονο φορά θα μου τα πιστώσουν πίσω αλλά αυτή η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη για όλους και δεν απενεργοποιείται. Επιθετική πολιτική απο Vf. Είναι θεμιτό κάτι τέτοιο ή να ξεκινήσουν καταγγελίες; 4 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, filippos said: Δεν ξέρω εαν εχει αναφερθεί ξανα αλλά σήμερα έκανα μια χρεώσιμη κλήση δευτερολέπτων , χωρίς να έχω ενεργοποιημένο κάποιο πακέτο ομιλίας και χρεώθηκα 2,20€ / ήμερα για απεριόριστα λεπτά ομιλίας μέχρι τις 4ΠΜ. Δηλαδή εαν κάποιος θέλει να κάνει κλήση δευτερολέπτων (λιγότερο απο λεπτό) που θα κοστίσει 0,80€ πλεον θα χρεωθεί 2,20€ de facto αντί για 0,80€. Συνεπώς ελάχιστη χρέωση εκτός πακέτου είναι τα 2,20€ / ημέρα. Στην εξυπηρέτηση απο καλή θέληση για μια μονο φορά θα μου τα πιστώσουν πίσω αλλά αυτή η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη για όλους και δεν απενεργοποιείται. Επιθετική πολιτική απο Vf. Είναι θεμιτό κάτι τέτοιο ή να ξεκινήσουν καταγγελίες; Το έπαθα προχθές όταν τελείωσαν τα λεπτά από το πακέτο και η κλήση συνεχίστηκε! Εγώ ήξερα ότι όταν σου τελειώνει το υπόλοιπο από πακέτα τερματίζεται αυτόματα η κλήση. Υπάρχει στον επίσημο τιμοκατάλογό τους (άρα είναι νόμιμο ) και δεν μπορεί να ακυρωθεί. Μου θύμισε πολύ τη Nova και τη χρέωση daily internet. Θέλει προσοχή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν On 23/11/2024 at 10:05 ΠΜ, alteisei said: Βαλτο CashBack την Παρασκευη που μας ερχεται. Προταση μου. Μη ρωτησεις περαιτερω. Τελικα ΔΕΝ τα εδωσε με Cash Back, κατω απο 1€, σημερα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 4 minutes ago, gpapas640 said: Το έπαθα προχθές όταν τελείωσαν τα λεπτά από το πακέτο και η κλήση συνεχίστηκε! Εγώ ήξερα ότι όταν σου τελειώνει το υπόλοιπο από πακέτα τερματίζεται αυτόματα η κλήση. Υπάρχει στον επίσημο τιμοκατάλογό τους (άρα είναι νόμιμο ) και δεν μπορεί να ακυρωθεί. Μου θύμισε πολύ τη Nova και τη χρέωση daily internet. Θέλει προσοχή. Μέχρι τώρα όταν δεν είχες ενεργοποιημένο πακέτο, σου έτρωγε απο τα χρήματα μέχρι να μηδενιστούν και μετά να τερματίσει η κλήση λόγω ανεπαρκούς υπόλοιπου. Πλεον το κάναν όπως με το daily internet. Ακόμα κι εαν έχεις υπόλοιπο, σε χρεώνει 2,20€ / ημέρα με την πρώτη χρεώσιμη κλήση, ακόμα κι εαν αυτή είναι μερικών δευτερολέπτων. Είναι λίγο sketchy αυτό. Επειδή το γράφουν επίσημα δεν σημαίνει οτι είναι επιτρεπτό σαν πολιτική. Ο συν. του καταναλωτή τι λέει σχετικά; 4 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 9 minutes ago, filippos said: Είναι θεμιτό κάτι τέτοιο ή να ξεκινήσουν καταγγελίες; θεμιτο δεν ειναι. ειναι απλα απατεωνια, ξερω πολλα γεροντακια που την πατανε ετσι παφ και ταληρο που ελεγε παλια η διαφημιση με τον λακη τον εισαγωμενο 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 4 minutes ago, filippos said: Μέχρι τώρα όταν δεν είχες ενεργοποιημένο πακέτο, σου έτρωγε απο τα χρήματα μέχρι να μηδενιστούν και μετά να τερματίσει η κλήση λόγω ανεπαρκούς υπόλοιπου. Πλεον το κάναν όπως με το daily internet. Ακόμα κι εαν έχεις υπόλοιπο, σε χρεώνει 2,20€ / ημέρα με την πρώτη χρεώσιμη κλήση, ακόμα κι εαν αυτή είναι μερικών δευτερολέπτων. Είναι λίγο sketchy αυτό. Επειδή το γράφουν επίσημα δεν σημαίνει οτι είναι επιτρεπτό σαν πολιτική. Ο συν. του καταναλωτή τι λέει σχετικά; Όσο επιτρεπτο είναι το daily internet της Nova (για το οποίο είχα κάνει καταγγελία στο "συνήγορο" του καταναλωτή και η απάντηση που έλαβα ήταν "είναι μέρος της τιμολογιακή πολιτικης") είναι και αυτό. Θεωρητικά μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε προφυλάσσουν και από υπερβολικές χρεώσεις καθώς αν ξεχαστείς χρεώνεσαι μόνο 2,2€ και δεν σου τρώει όλη την κάρτα. Δε βγάζεις ακρη... Edited 5 ώρες πριν by gpapas640 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Οταν εγω λεω κοσμοτεονλι.... 1 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 5 minutes ago, gpapas640 said: Όσο επιτρεπτο είναι το daily internet της Nova (για το οποίο είχα κάνει καταγγελία στο "συνήγορο" του καταναλωτή και η απάντηση που έλαβα ήταν "είναι μέρος της τιμολογιακή πολιτικης") είναι και αυτό. Θεωρητικά μάλιστα ισχυρίζονται ότι σε προφυλάσσουν και από υπερβολικές χρεώσεις καθώς αν ξεχαστείς χρεώνεσαι μόνο 2,2€ και δεν σου τρώει όλη την κάρτα. Δε βγάζεις ακρη... Πάντω σχετικά με την χρέωση "daily internet" από την Vodafone εγώ ζήτησα να το κλείσουν και το έκαναν. Απορώ για τις κλήσεις γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν αργότερα το παω για καταγγελία συνήγορο καταναλωτή. 2 2 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, opmgls said: Πάντω σχετικά με την χρέωση "daily internet" από την Vodafone εγώ ζήτησα να το κλείσουν και το έκαναν. Απορώ για τις κλήσεις γιατί δεν μπορεί να γίνει το ίδιο... Βέβαια το daily internet στη Vodafone πρέπει ζητήσεις να απενεργοποιηθεί, δεν είναι προ-απενεργοποιημενο όπως στην Cosmote. Οπερ σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα, αν είσαι άσχετος, θα σου φάει 1-2 φορές το 2ευρο μέχρι να παρεις μυρωδιά και να ζητήσεις να απενεργοποιηθεί. Τι συζητάμε τώρα, λαμογιά at its best 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, gpapas640 said: Βέβαια το daily internet στη Vodafone πρέπει ζητήσεις να απενεργοποιηθεί, δεν είναι προ-απενεργοποιημενο όπως στην Cosmote. Οπερ σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα, αν είσαι άσχετος, θα σου φάει 1-2 φορές το 2ευρο μέχρι να παρεις μυρωδιά και να ζητήσεις να απενεργοποιηθεί. Τι συζητάμε τώρα, λαμογιά at its best δεν σου δίνει επιλογή να το απενεργοποιήσεις όμως. 2 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, gpapas640 said: Βέβαια το daily internet στη Vodafone πρέπει ζητήσεις να απενεργοποιηθεί, δεν είναι προ-απενεργοποιημενο όπως στην Cosmote. Οπερ σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα, αν είσαι άσχετος, θα σου φάει 1-2 φορές το 2ευρο μέχρι να παρεις μυρωδιά και να ζητήσεις να απενεργοποιηθεί. Τι συζητάμε τώρα, λαμογιά at its best Ναι δεν είναι προ-απενεργοποιημένο αλλά πριν 15 μέρες που μου συνέβη ζήτησα μεσω chat και μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς ταλαιπωρία. ΥΓ. Σίγουρα είναι λαμογιά... Edited 5 ώρες πριν by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Το θέμα είναι από CU να μπορείς να το κάνεις Simply CU. Τραγικό να αποκλείουν τους ίδιους τους πελάτες τους! Οι άλλοι στην cosmote έχουν το ΑΛΠΑΚ, με ένα απλό μήνυμα αλλάζεις. Το ίδιο θα μπορούσε και εδώ και μέσω της εφαρμογής να πλήρωνες την χρέωση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί εδώ, βλέπω άλλαξε και το smart pocket. Πρέπει να βάλεις 15 ευρώ κάρτα και να πάρεις και πακέτο. Πριν έβαζες κάρτα 13 ευρώ και απλά με το υπόλοιπο έκανες παραγγελίες χωρίς να πάρεις πακέτο. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν ετσι εγραφε και πριν (οτι θελει πακετο), αλλα δουλευε και χωρις στην μανα μου που εβαλα εχθες δουλευει χωρις πακετο 1 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί και με 13ρα κάρτα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Ποιο? Το pocket? Μήπως είχες κάνει και κασμπάκ 2€ μεσα στο μήνα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts