VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:19 πμ Πες έναν καλό λόγο και άσε τις άλλες εποχές. 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Πέμπτη στις 11:23 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:23 πμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Πες έναν καλό λόγο και άσε τις άλλες εποχές. Δεν είναι όλοι αθώοι σαν και εσένα VIPdriver μου... 😋😋😉😉😂😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 11:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:45 πμ 23 minutes ago, VIPdriver said: Πες έναν καλό λόγο και άσε τις άλλες εποχές. ασχολουμε με ηλεκτρονικες κατασκευες και εχω και συναγερμους σε αυτοκινητα, μηχανες κλπ θελω πολλα νουμερα ασε δε που εχω διαφορετικο νουμερο για οικογενεια, φιλους γκομενες δουλεια τραπεζες κλπ αφορισμοι και φασισμος του στυλ ενα νουμερο στον καθενα στην βορειο κορεα (αν και δεν απεχουμε πολυ) φιλικα παντα 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:46 πμ (edited) 26 minutes ago, konstantinos77 said: Δεν είναι όλοι αθώοι σαν και εσένα VIPdriver μου... 😋😋😉😉😂😂😂 Ακριβώς. Με αλλά λόγια δεν υπάρχει κάποιος καλός λόγος να έχει κάποιος 20 γραμμές. Απλά εδώ ισχυει αυτο που έλεγε ο Emile Dunkheim... 4 minutes ago, HEO said: ασχολουμε με ηλεκτρονικες κατασκευες και εχω και συναγερμους σε αυτοκινητα, μηχανες κλπ θελω πολλα νουμερα ασε δε που εχω διαφορετικο νουμερο για οικογενεια, φιλους γκομενες δουλεια τραπεζες κλπ αφορισμοι και φασισμος του στυλ ενα νουμερο στον καθενα στην βορειο κορεα (αν και δεν απεχουμε πολυ) φιλικα παντα 🙂 Και εγω φιλικά θα σου πω ότι η χρήση της λέξης "φασισμός" τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμμιά αξία. Καλά κάνεις και χρειάζεσαι πολλα νουμερα για συναγερμούς και δεν είπα να μην έχεις. Εσυ έχεις λόγο. Όσοι δεν έχουν λόγο να εχουν, βεβαιώνει ότι θα έχουν άλλους παρανομους λόγους που το χρειάζονται. Edited Πέμπτη στις 11:50 πμ by VIPdriver 3 1 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 11:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:53 πμ 4 minutes ago, VIPdriver said: Και εγω φιλικά θα σου πω ότι η χρήση της λέξης "φασισμός" τα τελευταία χρόνια δεν έχει καμμιά αξία. Καλά κάνεις και χρειάζεσαι πολλα νουμερα για συναγερμούς και δεν είπα να μην έχεις. Εσυ έχεις λόγο. Όσοι δεν έχουν λόγο να μην εχουν, διότι θα έχουν άλλους παρανομους λόγους που το χρειάζονται. δεν διαφωνω, η λεξη φασισμος εχει γινει λαστιχο, απλα το εγραψα με το γενικο απολυταρχικο πνευμα ο τυπος που θελει να κανει παρανομια θα βρει τον τροπο, οπως τα οπλα που ο αλλος αγοραζει απο την ομονοια μερα μεσημερι και δεν τρεχει μια η τα ναρκωτικα η τα κλεμμενα οι νομοι πλεον ΔΥΣΤΥΧΩΣ γινονται για να ταλαιπωρουν τον απλο πολιτη σαν εμενα και σαν εσενα 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 12:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:10 μμ Ρε παιδιά, ο αριθμός 20 είναι 'εικονικός'. Όποιος θέλει βρίσκει αλλά 100 νούμερα είτε από γνωστούς είτε από αγνώστους 17 minutes ago, HEO said: δεν διαφωνω, η λεξη φασισμος εχει γινει λαστιχο, απλα το εγραψα με το γενικο απολυταρχικο πνευμα ο τυπος που θελει να κανει παρανομια θα βρει τον τροπο, οπως τα οπλα που ο αλλος αγοραζει απο την ομονοια μερα μεσημερι και δεν τρεχει μια η τα ναρκωτικα η τα κλεμμενα οι νομοι πλεον ΔΥΣΤΥΧΩΣ γινονται για να ταλαιπωρουν τον απλο πολιτη σαν εμενα και σαν εσενα Θα έλεγα το αντίθετο με την εξής έννοια. Γιατί μπήκε η ταυτοποίηση στα κινητά? Γιατί κάποιοι τα χρησιμοποιούν και χρησιμοποιουσαν για παράνομες δραστηριότητες . Σε αυτούς τους λίγους ΚΑΠΟΙΟΙ έδειχναν ανοχή: τι με νοιάζει εμένα, έλεγαν. Γιατί μπήκαν οι πόρτες ασφαλείας στις τράπεζες που κάποιες εποχές ΠΡΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ τις χρησιμοποιουσαμε ΟΛΟΙ πιο συχνά? Γιατί κάποιοι έκαναν ληστείες με την ΑΝΟΧΗ μέρους της κοινωνίας. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 12:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 12:53 μμ 40 minutes ago, GREGORYMO said: Γιατί μπήκε η ταυτοποίηση στα κινητά? για να ταλαιπωρει τον κοσμο ταυτοποιημενα κινητα στο ονομα αλλοδαπων πουλανε ακομα και στις λαικες (στην κυριλολεξια) να μην πω για τα μικρο-καταστηματα, περι της ομονοιας και της πλατειας θεατρου στο τριγωνο της αμαρτιας που πουλανε μαζι και κλεμμενα κινητα ... λολ.... 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 01:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:01 μμ 7 minutes ago, HEO said: για να ταλαιπωρει τον κοσμο ταυτοποιημενα κινητα στο ονομα αλλοδαπων πουλανε ακομα και στις λαικες (στην κυριλολεξια) να μην πω για τα μικρο-καταστηματα, περι της ομονοιας και της πλατειας θεατρου στο τριγωνο της αμαρτιας που πουλανε μαζι και κλεμμενα κινητα ... λολ.... Όταν θέλεις να πιασεις μεγαλύτερο ψάρι, πετάς ενα μικρότερο στο νερό. 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:06 μμ 4 minutes ago, VIPdriver said: Όταν θέλεις να πιασεις μεγαλύτερο ψάρι, πετάς ενα μικρότερο στο νερό. Και γνώσεις αλιείας.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:06 μμ Στην Αλβανία δίνουν δωρεάν 10GB μέχρι της 30 Νοεμβρίου για ολους ενώ εδώ τσιφ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. Πέμπτη στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:14 μμ καλησπέρα, έχει κάνει κάποιος φίλος προσπάθεια να ανεβάσει απόδειξη για να πάρει cashback? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Πέμπτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:35 μμ 28 minutes ago, eridion25 said: Στην Αλβανία δίνουν δωρεάν 10GB μέχρι της 30 Νοεμβρίου για ολους ενώ εδώ τσιφ Γιατί, ίδιο manager εχουν? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Πέμπτη στις 01:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 01:48 μμ 12 minutes ago, kmpatra said: Γιατί, ίδιο manager εχουν? Κατά κάποιον τρόπο η Vodafone Ελλάδας "προμηθεύει"με στελέχη την αντίστοιχη θυγατρική 41 minutes ago, eridion25 said: Στην Αλβανία δίνουν δωρεάν 10GB μέχρι της 30 Νοεμβρίου για ολους ενώ εδώ τσιφ Τι τιμές παίζουν εκεί;;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 02:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:01 μμ 1 hour ago, HEO said: για να ταλαιπωρει τον κοσμο ταυτοποιημενα κινητα στο ονομα αλλοδαπων πουλανε ακομα και στις λαικες (στην κυριλολεξια) να μην πω για τα μικρο-καταστηματα, περι της ομονοιας και της πλατειας θεατρου στο τριγωνο της αμαρτιας που πουλανε μαζι και κλεμμενα κινητα ... λολ.... ΠΑΝΩ από 20 ανά όνομα? Το έχεις ψάξει ? 1 hour ago, HEO said: για να ταλαιπωρει τον κοσμο ταυτοποιημενα κινητα στο ονομα αλλοδαπων πουλανε ακομα και στις λαικες (στην κυριλολεξια) να μην πω για τα μικρο-καταστηματα, περι της ομονοιας και της πλατειας θεατρου στο τριγωνο της αμαρτιας που πουλανε μαζι και κλεμμενα κινητα ... λολ.... Να το δούμε και αλλιώς: Αν ΕΓΩ η ΕΣΥ βρεθούμε με 21 sim, τι κυρώσεις έχουμε? Παραπάνω από το τίποτα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 02:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:10 μμ 1 minute ago, GREGORYMO said: ΠΑΝΩ από 20 ανά όνομα? Το έχεις ψάξει ? δεν το εχω ψαξει, εγω εχω <20 αλλα ξερω μια ιστορια που μου ειπε φιλος ειχε για την μανα του για γυναικα απο την Γεωργια, αυτη ειχε ενα ελληνικο κινητο που ειχε αγορασει απο πλανοδιο, μη ταυτοποιημενο στο ονομα της αλλα στο ονομα καποιου τριτου αλλοδαπου που βεβαια δεν τον γνωριζε η γυναικα εβαζε κατα δηλωση της μια καρτα τον μηνα, καποια στιγμη ομως το κινητο δεν δουλευε και ηταν θεμα sim πηγε ο φιλος μου με την κυρια αυτη σε καποιο καταστημα οπου τον ενημερωσαν οτι στα ιδια στοιχεια με το τηλεφωνο της γεωργιανης ηταν ταυτοποιημενα καμμια 100 τηλεφωνα και δοθηκε η εντολη να κοπουν εκει εμαθε οτι το σκηνικο με ταυτοποιηση πολλων σε ονομα αλλοδαπου παιζει πολυ και ειναι μαστιγα, τωρα τι παιζει και ποια ειναι τα νουμερα δεν γνωριζω η ελλαδα ειναι ενα διαλυμενο κρατος 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 02:20 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:20 μμ 8 minutes ago, HEO said: δεν το εχω ψαξει, εγω εχω <20 αλλα ξερω μια ιστορια που μου ειπε φιλος ειχε για την μανα του για γυναικα απο την Γεωργια, αυτη ειχε ενα ελληνικο κινητο που ειχε αγορασει απο πλανοδιο, μη ταυτοποιημενο στο ονομα της αλλα στο ονομα καποιου τριτου αλλοδαπου που βεβαια δεν τον γνωριζε η γυναικα εβαζε κατα δηλωση της μια καρτα τον μηνα, καποια στιγμη ομως το κινητο δεν δουλευε και ηταν θεμα sim πηγε ο φιλος μου με την κυρια αυτη σε καποιο καταστημα οπου τον ενημερωσαν οτι στα ιδια στοιχεια με το τηλεφωνο της γεωργιανης ηταν ταυτοποιημενα καμμια 100 τηλεφωνα και δοθηκε η εντολη να κοπουν εκει εμαθε οτι το σκηνικο με ταυτοποιηση πολλων σε ονομα αλλοδαπου παιζει πολυ και ειναι μαστιγα, τωρα τι παιζει και ποια ειναι τα νουμερα δεν γνωριζω η ελλαδα ειναι ενα διαλυμενο κρατος Άρα, αν έχεις 21, το πολύ πολύ να μπει φραγή !! Μεγάλη 'ποινη' ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Πέμπτη στις 02:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:32 μμ 21 minutes ago, HEO said: δεν το εχω ψαξει, εγω εχω <20 αλλα ξερω μια ιστορια που μου ειπε φιλος ειχε για την μανα του για γυναικα απο την Γεωργια, αυτη ειχε ενα ελληνικο κινητο που ειχε αγορασει απο πλανοδιο, μη ταυτοποιημενο στο ονομα της αλλα στο ονομα καποιου τριτου αλλοδαπου που βεβαια δεν τον γνωριζε η γυναικα εβαζε κατα δηλωση της μια καρτα τον μηνα, καποια στιγμη ομως το κινητο δεν δουλευε και ηταν θεμα sim πηγε ο φιλος μου με την κυρια αυτη σε καποιο καταστημα οπου τον ενημερωσαν οτι στα ιδια στοιχεια με το τηλεφωνο της γεωργιανης ηταν ταυτοποιημενα καμμια 100 τηλεφωνα και δοθηκε η εντολη να κοπουν εκει εμαθε οτι το σκηνικο με ταυτοποιηση πολλων σε ονομα αλλοδαπου παιζει πολυ και ειναι μαστιγα, τωρα τι παιζει και ποια ειναι τα νουμερα δεν γνωριζω η ελλαδα ειναι ενα διαλυμενο κρατος Και που να δεις στην Αγγλία που δεν ζητάνε τίποτα να αγοράσεις κάρτα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 02:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:35 μμ 2 minutes ago, Harry636 said: Και που να δεις στην Αγγλία που δεν ζητάνε τίποτα να αγοράσεις κάρτα Και εδώ έτσι ήταν μέχρι το 2.000 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 02:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:51 μμ 14 minutes ago, Harry636 said: Και που να δεις στην Αγγλία που δεν ζητάνε τίποτα να αγοράσεις κάρτα οχι μονο δεν ζητανε τιποτα, αλλα σου την στελνουν και στην Ελλαδα με δικα τους εξοδα 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Πέμπτη στις 02:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:56 μμ 1 hour ago, aektzhs 1 said: Κατά κάποιον τρόπο η Vodafone Ελλάδας "προμηθεύει"με στελέχη την αντίστοιχη θυγατρική Τι τιμές παίζουν εκεί;;;; 10GB με 8€ όχι 400MB όπως έγινε εδώ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Πέμπτη στις 03:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:09 μμ 33 minutes ago, GREGORYMO said: Και εδώ έτσι ήταν μέχρι το 2.000 Άμα δεν απατώμαι το 2006 έγινε στην Ελλάδα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Πέμπτη στις 04:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 04:26 μμ (edited) 1 hour ago, Harry636 said: Άμα δεν απατώμαι το 2006 έγινε στην Ελλάδα Το Νοέμβριο του 2009 ξεκίνησε. Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι στην Κύπρο η ταυτοποίηση καρτοκινητων θεσμοθετήθηκε την περασμένη άνοιξη! 7 ώρες πριν, spiliot said: https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/46824/nomos-1599-1986 (άρθρο 8 ) "ενώπιον κάθε αρχής ή υπηρεσίας του δημόσιου τομέα" Ο νόμος έχει τροποποιηθεί 2-3 φορές από τότε για να επιτραπεί να γίνεται σε οποιοδήποτε χαρτί, ηλεκτρονικά, κλπ, όμως αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και ούτε μπορεί. Μπορώ να κάνω μία υπεύθυνη δήλωση προς μία επιχείρηση που να λέω ότι έχω 15 παιδιά για να πάρω έκπτωση πολύτεκνου, δεν έχει καμία νομική επίπτωση εκτός και αν κάνουμε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο περιγράφονται ρήτρες κλπ. Κάνε το ίδιο σε δημόσια υπηρεσία και όταν ασχοληθούν θα μιλήσεις με εισαγγελέα και θα πας δικαστήριο. Για τα παραπάνω ρώτα και τον δικηγόρο σου να σου το απαντήσει αμέσως πιο υπεύθυνα από κάποιον στο ίντερνετ. Οι νομικοί το ξέρουν, επίσης θα μπορούσες να μπεις στην διαδικασία να το ψάξεις μόνος σου 5' πριν αρχίσεις τις υπερβολές. Από την στιγμή που δεν το κάνεις εσύ εγγράφως προς ΕΕΤΤ με γνήσιο της υπογραφής (πραγματικό ή ηλεκτρονικό) δεν είναι υπεύθυνη δήλωση και δε μπορεί να έχει τις αντίστοιχες νομικές επιπτώσεις.Υπεύθυνη δήλωση διά αντιπροσώπου δεν υπάρχει, πόσο μάλλον μέσω επιχείρησης στο όνομά σου, ακόμα και με εξουσιοδότηση δε μπορεί τρίτος να κάνει υπεύθυνη δήλωση για εσένα. ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ: Αυτό που λέω (από την αρχή) είναι ότι δεν υπάρχει η νομική έννοια της υπεύθυνης δήλωσης προς μη δημόσιο, αναφορικά με τις επιπτώσεις του νόμου για ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις. Οι επιχειρήσεις που ζητάνε "υπεύθυνη δήλωση" προς αυτές το κάνουν είτε από άγνοια (δεν έχουν μιλήσει με το νομικό τμήμα), είτε εκμεταλλευόμενοι τον φόβο του κόσμου. Επίσης δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να έχει καμία επίπτωση, απλά σίγουρα δεν έχει τις επιπτώσεις της ψευδούς υπ. δήλωσης. Too long I didn't read. Το ότι η δημόσια αρχή καθίσταται ουσιαστικά ο "συμβολαιογράφος" μιας υπεύθυνης δήλωσης καθιστά την υπεύθυνη δήλωση δεσμευτική. Αλλιώς θα υπογράφαμε ένα χαρτί και όλα κομπλέ. Άλλωστε υπάρχει και σχετικός νόμος: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4912-2022/arthro-26-nomos-4912-2022-eyresi-deltioy-taytotitas 6. Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών." Το κειμενακι αυτό υπάρχει σε κάθε υπεύθυνη δήλωση και το κάνει όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι η ψευδής υπεύθυνη δήλωση από μόνη της τιμωρείται. Κρίμα... Edited Πέμπτη στις 04:36 μμ by gpapas640 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 05:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:10 μμ 41 minutes ago, gpapas640 said: Ψάχνοντας διαπίστωσα ότι στην Κύπρο η ταυτοποίηση καρτοκινητων θεσμοθετήθηκε την περασμένη άνοιξη! πραγματι, αλλα εχει 18μηνη μεταβατικη περιοδο και η διαδικασια θα ειναι απλη: o χρηστης θα αγοραζει ενα κινητο νουμερο απο το περιπτερο και θα το ταυτοποιει μεσω διαδικτυου οπως κανει η nova. 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 05:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:33 μμ 1 hour ago, gpapas640 said: στην Κύπρο η ταυτοποίηση καρτοκινητων θεσμοθετήθηκε την περασμένη άνοιξη! Too long I didn't read. Το ότι η δημόσια αρχή καθίσταται ουσιαστικά ο "συμβολαιογράφος" μιας υπεύθυνης δήλωσης καθιστά την υπεύθυνη δήλωση δεσμευτική. Αλλιώς θα υπογράφαμε ένα χαρτί και όλα κομπλέ. Άλλωστε υπάρχει και σχετικός νόμος: https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4912-2022/arthro-26-nomos-4912-2022-eyresi-deltioy-taytotitas 6. Όποιος εν γνώσει του δηλώνει ψευδή γεγονότα ή αρνείται ή αποκρύπτει τα αληθινά με έγγραφη υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών." Το κειμενακι αυτό υπάρχει σε κάθε υπεύθυνη δήλωση και το κάνει όσο πιο ξεκάθαρο γίνεται ότι η ψευδής υπεύθυνη δήλωση από μόνη της τιμωρείται. Κρίμα... Κάλιο αργά παρά ποτέ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Πέμπτη στις 05:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:35 μμ Αν έχει μπει φραγή σε έναν αριθμό μπορεί να γίνει φορητότητα σε άλλον πάροχο; Ή πρέπει πρώτα να μπει κάρτα; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts