Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 minutes ago, VIPdriver said:

Μόλις αρχίσουν περισσότεροι να κάνουν το ίδιο, θα το κόψει η βονταφον. 

Το εχω

σουβλαcom 

Σουβλατζίδικο μαζί με εταιρία τηλεπικοινωνιών 

τα ποιο νόστιμα μηνύματα έχουμε εμείς 

ή τα μηνύματα μας δεν παχαίνουν 

🤪🤪🤪🤪

5 minutes ago, Bas said:

685200315_icriphone_15_softbackax1000-bgf8f8f8_u2.thumb.jpg.493be0831f5f4ff690199c23d4d3f671.jpg

Θέλω και εγώ που την βρήκες ;;

🤩 τέλειο 

44 minutes ago, VIPdriver said:

Μόλις αρχίσουν περισσότεροι να κάνουν το ίδιο, θα το κόψει η βονταφον. 

εχεις ενα δικαιο αν το κοιταξεις απο αποσταση

αλλα στην πραγματικοτητα λυσεις οπως liquid, cashback, efood-smart pocket ή κυνηγι κουπονιων, ποσοι νομιζεις το κανουν; ελαχιστοι στο συνολο, και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ελαχιστους ειναι τα γατονια του myphone

δε λεω σε καποιους που ειχα πει καποιες ιδεες οικονομιας που συζηταμε εδω τις εφαρμοσαν αλλα ποσο τις κυνηγησαν μετα;;; αμφιβαλλω, το πραγμα θελει ενημερωση και θεληση

οι περισσοτεροι προτιμανε την πεπατημενη του συμβολαιου, απο ολους τους φιλους γνωστους συμφοιτητες συναδελφους κλπ γνωστους που εχω ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καρτοκινητα

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδιά συγνώμη που το βάζω εδώ εάν εξυπηρετεί κάποιο μέλος. 

ΑΒ 3€ CU

EMTYXNTABH

48 minutes ago, HEO said:

αλλα στην πραγματικοτητα λυσεις οπως liquid, cashback, efood-smart pocket ή κυνηγι κουπονιων, ποσοι νομιζεις το κανουν; ελαχιστοι στο συνολο, και οι περισσοτεροι απο αυτους τους ελαχιστους ειναι τα γατονια του myphone

δε λεω σε καποιους που ειχα πει καποιες ιδεες οικονομιας που συζηταμε εδω τις εφαρμοσαν αλλα ποσο τις κυνηγησαν μετα;;; αμφιβαλλω, το πραγμα θελει ενημερωση και θεληση

οι περισσοτεροι προτιμανε την πεπατημενη του συμβολαιου, απο ολους τους φιλους γνωστους συμφοιτητες συναδελφους κλπ γνωστους που εχω ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν καρτοκινητα

Έχω το unlimited business στα 22€ εάν κρατήσει λίγους μήνες ακόμα η προσφορά του cu 200 σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα και να το γυρίσω ξανά σε cu. 

6 minutes ago, Antonio21 said:

Παιδιά συγνώμη που το βάζω εδώ εάν εξυπηρετεί κάποιο μέλος. 

ΑΒ 3€ CU

EMTYXNTABH

Έχω το unlimited business στα 22€ εάν κρατήσει λίγους μήνες ακόμα η προσφορά του cu 200 σκέφτομαι να κάνω φορητοτητα και να το γυρίσω ξανά σε cu. 

Να δούμε άμα θα ξαναβγεί το unlimited 9 με 13 ευρώ και unlimited data 

Το έιχα πάρει για τον ανιψιό μου και μετά από λίγο καιρό μας έκαναν πρόταση για Unlimited συμβόλαιο στα 16€.

2 ώρες πριν, Harry636 said:

Θέλω και εγώ που την βρήκες ;;

🤩 τέλειο 

https://www.redbubble.com/i/iphone-case/Greek-Food-Souvlaki-by-NiftyTrinket/106237482.WH2EV

Πια και με google pay η ανανεωση.  Αν θυμαστε παλαιοτερα, για Vodafone CU μεσω Microsoft Store που καταργηθηκε εδω και 7-8 χρονια. Νομιζω οτι στα καρτοκινητα της ουτε η πρασινη δε δινει αυτη τη δυνατοτητα.

Screenshot_20241121_214850_Viber.jpg

4 ώρες πριν, HEO said:

Υπάρχει και το Καρτοκινητό Ολυμπιακός - αυτόματος πιλότος του κυνηγιού της τύχης μέσω εργασίας μπαλαδόρων

10 ώρες πριν, HEO said:

..και γενικά μην μιλάτε για προσφορές και οικονομία σε όποιον να 'ναι.. μην σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και τα κάνουν κι αυτοί και τα κόψουν κι από 'μας μετά..

Ας πληρώνουν τα συμβόλαια.. κάποιος πρέπει να τα πληρώσει κι αυτά.. 😉

7 ώρες πριν, Bas said:

Υπάρχει και το Καρτοκινητό Ολυμπιακός - αυτόματος πιλότος του κυνηγιού της τύχης μέσω εργασίας μπαλαδόρων

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει πρόβλημα στο σκοράρισμα, άσε που τελειωσε και το κασμπακ, πρόσθεσε και το οτι μόνο 1 combo εχει διαθεσιμο και αυτο ειναι για 25 μερες, που με βαση τους υπολογισμούς μου το ετήσιο κόστος ειναι ιδιο με what's up.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

4 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Ας πληρώνουν τα συμβόλαια.. κάποιος πρέπει να τα πληρώσει κι αυτά.. 

🙂

Δεν έχεις αδικο

θυμάμαι ένας μάστορας παλιά που δούλευα έλεγε κάτι παρόμοιο:

Αν δεν υπήρχαν τα κορόιδα πως θα ζούσαν οι έξυπνοι 

On 20/11/2024 at 2:04 ΜΜ, eridion25 said:

Προειδοποίηση  απομένουν 4 μέρες μέχρι την κατάργηση. Όσοι θέλουν αναγκαστική ανανέωση να ανανεώσουν με αγορά ενός Amstel Radler

Εμένα δε μου έδωσε cash back. Πήρα πριν τέσσερις μέρες. Περίμενα αλλά τίποτα. Έλεγξα αριθμούς κτλ αλλά τπτ. Ενώ δεν ήταν σε προσφορά και πάλι δεν έδωσε. 

Αν είσαι σίγουρος ότι ήταν το σωστό προϊόν (radler με λεμόνι) στείλε την απόδειξη στην υποστήριξη για να περάσουν την επιστροφή. Έχει συμβεί και σε μένα να κάνουν λάθος, μπορεί και τα στοιχεία της απόδειξης να μην έχουν αναγνωριστεί σωστά.

Edited by kmpatra

καλυτερα παρε τηλεφωνο στο pockee και θα την διορθωσουν αμεσως

3 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Εμένα δε μου έδωσε cash back. Πήρα πριν τέσσερις μέρες. Περίμενα αλλά τίποτα. Έλεγξα αριθμούς κτλ αλλά τπτ. Ενώ δεν ήταν σε προσφορά και πάλι δεν έδωσε. 

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Αν είσαι σίγουρος ότι ήταν το σωστό προϊόν (radler με λεμόνι) στείλε την απόδειξη στην υποστήριξη για να περάσουν την επιστροφή. Έχει συμβεί και σε μένα να κάνουν λάθος, μπορεί και τα στοιχεία της απόδειξης να μην έχουν αναγνωριστεί σωστά.

1 ώρα πριν, HEO said:

καλυτερα παρε τηλεφωνο στο pockee και θα την διορθωσουν αμεσως

Επιβεβαιώνω κι εγώ.....

Είχα το ίδιο θέμα πριν λίγες μέρες και με το τηλέφωνο μου έδωσαν το cashback σχεδόν αμέσως....

Στο στόμα του σκύλου....

εχω κράτηση screenshot αμα δεν υσχει αυτο που ειπε η υπαλιλός θα πω στην ΕΕΤΤ να του πάνε δικαστικός αμαν πια πολλά αχημα πραγματά εχουν σημβεί φετος 1525038998_.thumb.png.8d1d0c928f4d74882f9ae31c7d9850ff.png

Εδειξε λαθος ημερομηνία σε καποιους,και οχι σε σενα,και ρωτησες υπαλληλο για τους άλλους...καλά θα παει κι αυτό.

εμενα γιατι μου φαινονται ολες οι απαντησεις του στυλ "να σε ξεφορτωθουμε"....

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Εδειξε λαθος ημερομηνία σε καποιους,και οχι σε σενα,και ρωτησες υπαλληλο για τους άλλους...καλά θα παει κι αυτό.

1j78vm.jpg.41fc73e70d52c15bfdf26ef9c815c6d3.jpg

1 hour ago, HEO said:

Γιατί έτσι είναι 🤣 Επίσης, μερικές φορές καταλαβαίνεις ότι απαντάνε σε πολλά άτομα ταυτόχρονα...

Edited by jaranor

Σε 2 νούμερα μου ήρθε το μήνυμα ότι άμα βάλω χρήματα για ανανέωση μέχρι 30/11 δίνει δώρο 20Gb και 100 λεπτά ομιλίας. Φαντάζομαι δεν το παίρνεις το δώρo άμα βάλεις cashback...

5 ώρες πριν, eridion25 said:

εχω κράτηση screenshot αμα δεν υσχει αυτο που ειπε η υπαλιλός θα πω στην ΕΕΤΤ να του πάνε δικαστικός αμαν πια πολλά αχημα πραγματά εχουν σημβεί φετος 1525038998_.thumb.png.8d1d0c928f4d74882f9ae31c7d9850ff.png

Αυτό το screenshot θαύματα θα κάνει.

3 ώρες πριν, HEO said:

Προσωπικά θεωρώ μεγάλη "μαγκιά" που απάντησαν κιόλας.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅