Teiresias_ Δημ. Τρίτη στις 04:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:49 μμ (edited) 4 minutes ago, opmgls said: Έχω υπόλοιπο χρημάτων 12.85. Όταν πάω να ενεργοποιήσω μέσω bigbang τα 200Gb με 11.5€ + 40000 κρυστάλλους βλέπει μονο τα 7.45 και δεν με αφήνει να κάνω την ενεργοποίηση. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει επειδή τα 5,40€ είναι μπόνους. Αν είχες όμως 20€ πχ.. θα σου έτρωγε πρώτα το bonus. Είναι λιγάκι περίεργο. Edited Τρίτη στις 04:51 μμ by Teiresias_ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:50 μμ (edited) 1 minute ago, Teiresias_ said: Συμβαίνει επειδή τα 5,40€ είναι μπόνους. ΟΚ, αλλά το bonus πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν δεν μπορώ να βάλω πακέτο; ή μπορώ να βάλω πακέτο ΑΛΛΑ όχι τα πακέτα του big bang...; Edited Τρίτη στις 04:52 μμ by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Τρίτη στις 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:53 μμ 1 minute ago, opmgls said: ΟΚ, αλλά το bonus πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω αν δεν μπορώ να βάλω πακέτο; Σίγουρα μπορείς σε κανονικό πακέτο και όχι big bang.. αλλά ας μας πει κάποιος που το έχει κάνει γιατί εμένα δεν μου έχει τύχει. 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 04:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:59 μμ εγω γιατι θυμαμαι οτι ετρωγα μπονους σε πακετα big bang;; 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:02 μμ 11 minutes ago, Teiresias_ said: Συμβαίνει επειδή τα 5,40€ είναι μπόνους. Αν είχες όμως 20€ πχ.. θα σου έτρωγε πρώτα το bonus. Είναι λιγάκι περίεργο. @HEO ίσως να παίζει ρόλο αυτό που γράφει εδώ ο Teiresias @Teiresias_ ίσως να θέλει να έχει γίνει 13ευρη ανανέωση ή το σύνολο των ανανεώσων να είναι 13€ Άμα τώρα βάλω πακέτο κανονικό όχι από bigbang θα πάρει τα χρήματα απο το bonus που έχει μπει πριν κάνω την ανανέωση ή απο τα χρηματα της ανανέωσης; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Τρίτη στις 05:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:26 μμ Πως εχεις φτασει σε αυτο το ποσο € στο υπολοιπο σου; Πχ κανονικη καρτα, CashBack, καρτα νεων η αλλη προσφορα? Εννοειται οτι πας να βαλεις τα 200GB μεσω του BigBang app, ετσι; Δεν εχεις κανα CU app 2ετιας πισω εκδοση, ετσι; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. Τρίτη στις 05:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:29 μμ 3 minutes ago, alteisei said: Πως εχεις φτασει σε αυτο το ποσο € στο υπολοιπο σου; Πχ κανονικη καρτα, CashBack, καρτα νεων η αλλη προσφορα? Εννοειται οτι πας να βαλεις τα 200GB μεσω του BigBang app, ετσι; Δεν εχεις κανα CU app 2ετιας πισω εκδοση, ετσι; Αφού γράφει πως "βλέπει" τα 7,45.. άρα είναι το BB. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. Τρίτη στις 05:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:32 μμ Περιεργο. Δλδ βλεπει περισσοτερα € στο CU app απο οσα βλεπει στο BB app? Το αναποδο συμβαινει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 05:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:43 μμ 6 minutes ago, alteisei said: Περιεργο. Δλδ βλεπει περισσοτερα € στο CU app απο οσα βλεπει στο BB app? Το αναποδο συμβαινει. ανανεωμένο είνα to app Ναι το πακέτο με τα 200Gb προσπάθησα να ενεργοποιήσω Βλέπω το σύνολο στο CU app και μονο τα 7.45 στο bigbang app Το σύνολο των χρημάτων που έχω αυτή την στιγμή είναι από κάποιο bonus που δόθηκε κάποια στιγμή, και έβαλα και μια 8ευρη ανανέωση και κάποια στιγμη έβλα και cashback κατι cents... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Τρίτη στις 05:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:50 μμ (edited) On 18/11/2024 at 5:50 ΜΜ, Bas said: Τι άλλα νέα; Βυθίστηκε ο Τιτανικός! 1 hour ago, opmgls said: Έχω υπόλοιπο χρημάτων 12.85. Όταν πάω να ενεργοποιήσω μέσω bigbang τα 200Gb με 11.5€ + 40000 κρυστάλλους βλέπει μονο τα 7.45 και δεν με αφήνει να κάνω την ενεργοποίηση. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει αυτό; Έχει αναφερθεί στο παρελθόν από τον δάσκαλο @blizzard. Edit: @blizard Δεν σου τα εμφανίζει, αλλά τρώει από το μπόνους πρώτα Edited Τρίτη στις 06:03 μμ by sou_d 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. Τρίτη στις 05:56 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:56 μμ 3 ώρες πριν, panbet said: Παιδιά για ένα μήνα θα το ανοίγει;αν ναι τότε θα ειναι καλά, θα βάζεις κάρτα 13 ευρώ, θα σε μένει με το ΦΠΑ 11.90 και με αυτά θα παίρνεις 12 ευρω δώρο επιταγή βασιλόπουλο( Κάθε εβδομάδα 3 ευρώ)και κουπόνι τα 10 ευρώ από efood. Σε ένα δεύτερο κινητό είναι καλά χωρίς να βάζεις πακέτο από την ανανέωση. καλησπέρα τι εννοείς ""12 ευρω δώρο επιταγή βασιλόπουλο( Κάθε εβδομάδα 3 ευρώ)""δηλαδή με μια ανανέωση δεν δίνει μόνο μια 3 ευρώ επιταγή στον ab αλλά 4 επιταγές των 3 ευρώ(μία κάθε εβδομάδα). πως εισάγεις τα 3 ευρώ επιταγη του αβ .....? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:16 μμ 23 minutes ago, sou_d said: Δεν σου τα εμφανίζει, αλλά τρώει από το μπόνους πρώτα αυτο ναι πρεπει να ισχυει, αλλα δεν στην περιπτωση του φιλου θυμαμαι να ενεργοποιω πακετα big bang για να φυγουν τα δωρα ευρω και να ξεκλειδωσει το smart pocket και να χτυπησω σουβλακια 3 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. Τρίτη στις 06:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 06:46 μμ 47 minutes ago, DEERHUNTER said: καλησπέρα τι εννοείς ""12 ευρω δώρο επιταγή βασιλόπουλο( Κάθε εβδομάδα 3 ευρώ)""δηλαδή με μια ανανέωση δεν δίνει μόνο μια 3 ευρώ επιταγή στον ab αλλά 4 επιταγές των 3 ευρώ(μία κάθε εβδομάδα). πως εισάγεις τα 3 ευρώ επιταγη του αβ .....? Πήρα σε δύο εβδομάδες σε ένα αριθμό κινητού δύο δωροπιταγές. Για μήνα δεν δοκίμασα ακόμα. Μέσα στο ab την εφαρμογή η την ιστοσελίδα κάνεις login και πας στις συνεργασίες και βάζεις τον κωδικό που παίρνεις από το cu app. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 07:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:00 μμ (edited) 1 hour ago, sou_d said: Έχει αναφερθεί στο παρελθόν από τον δάσκαλο @blizzard. Δεν σου τα εμφανίζει, αλλά τρώει από το μπόνους πρώτα Στην περιπτωσή μου δεν είναι ότι απλώς δεν τα εμφάνιζε τα επιπλεον ευρώ αλλά δεν τα χρησιμοποιούσε γιατί δεν μου ενεργοποιούσε το πακέτο. Ίσως αν είχα ολόκληρο το ποσό για το πακέτο στο bigbang τοτε να έτρωγε και από τα "κρυφά" ευρώ του μπόνους που δεν φαίνονται. Αύριο θα κάνω μια 8 ευρη ανανέωση να προστεθεί και θα δοκιμάσω να δω τι θα γίνει. Θα αναφέρω εδώ όταν έχω νεωτερα. Edited Τρίτη στις 07:02 μμ by opmgls 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Τρίτη στις 10:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:36 μμ 4 ώρες πριν, sou_d said: Βυθίστηκε ο Τιτανικός! Μα έτσι όπως βγάζεις την είδηση στην φορά δημιουργείται ρίσκο αναδημοσιεύσεις άπω ένα άπω τα γνωστά sites 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 05:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:30 πμ Ο παππούς μου πάντως τους φώναζε ότι θα χτυπήσουν παγόβουνο και όλοι του έλεγαν να μη μιλάει. Στο τέλος μας έβγαλαν από το σινεμά. 1 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Τετάρτη στις 07:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:13 πμ Ξέρει κανείς αν και πώς απενεργοποιούνται τα MMS στο CU; Μετά τη γυναίκα μου (δεν κατάλαβε πώς έστειλε MMS) τώρα ήρθε και η σειρά του μικρού να χρεωθεί €1, καθώς έστειλε φωτογραφία σε μήνυμα! Τους εξήγησα ότι πρέπει να προσέχουν και να στέλνουν multimedia αρχεία ΜΟΝΟ μέσω Viber/Messenger/Whatsup/Snapchat κλπ., αλλά δεν είναι καιροί για οικονομικά ρίσκα 🙂 4 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pickup Δημ. Τετάρτη στις 07:26 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:26 πμ Υπάρχει και η λύση του RCS messages από το google messages που είναι ακριβώς όπως σε βαιμπερ κλπ. Αν από το μενού ανοίξει το διακοπτάκι που λέει RCS μηνύματα, απενεργοποιούνται αυτόματα τα ΜΜΣ και μπορείς να στέλνεις τα πάντα χωρίς να χρεώνεσαι μήνυμα. Απλά χρησιμοποιείς δεδομένα ή wifi. Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των συζητήσεων RCS Σημαντικό: Εάν δεν απενεργοποιήσετε τις συζητήσεις RCS στις Ρυθμίσεις για να σταματήσετε την αποστολή και τη λήψη μηνυμάτων RCS όταν αφαιρέσετε μια κάρτα SIM από τη συσκευή σας, οι συζητήσεις RCS μπορεί να συνεχίσουν να λειτουργούν για έως και 14 ημέρες. Στη συσκευή σας, ανοίξτε το Google Messages . Επάνω δεξιά, πατήστε τη φωτογραφία ή το εικονίδιο του προφίλ σας Ρυθμίσεις Messages. Πατήστε Συζητήσεις RCS. Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις Συζητήσεις RCS. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. Τετάρτη στις 08:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:41 πμ Είμαι στο φοιτητικό, τι έκανε λέει το χρηματικό μου υπόλοιπο; Στείλανε μήνυμα σήμερα. 5 Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 08:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:43 πμ (edited) 1 ώρα πριν, geoponer said: Ξέρει κανείς αν και πώς απενεργοποιούνται τα MMS στο CU; αν δεν εχει APN για MMS δεν μπορει να στειλει MMS https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/sms-mms/energopoiisi-mms-poies-rythmiseis-apn-chreiazomai-kai-poio-einai-to-orio-megethous-enos-minymatos προσωπικα θα εβαζα ενα λαθος ΑPN εναλακτικα οτι λεει ο φιλος με το RCS αλλα εχει υποψιν σου https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/sms-mms/giati-eno-stelno-se-mia-omadiki-synomilia-sms-i-syskeyi-moy-stelnei-mms Edited Τετάρτη στις 08:45 πμ by HEO 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 08:51 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:51 πμ 7 minutes ago, Inevar said: Είμαι στο φοιτητικό, τι έκανε λέει το χρηματικό μου υπόλοιπο; Στείλανε μήνυμα σήμερα. Επικοινώνησε με το τσατ κ πες τους τι λεει το app και τι λεει το σμσ. Μήπως έχει βγεί κάποια ανακοίνωση για μείωση του 6μηνου στα φοιτητικά; 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 08:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:53 πμ 1 minute ago, VIPdriver said: Μήπως έχει βγεί κάποια ανακοίνωση για μείωση του 6μηνου στα φοιτητικά; εχει βγει ανακοινωση, αλλα υποτιθεται οτι λεει το app πρεπει να ισχυει 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:33 πμ Καλημέρα, μια που πιάσαμε τα RCS, έχω ένα προβλήματακι. Στη συσκευή μου έχω 2 κάρτες, μια cu και μια frog. Όταν ενεργοποιω τα RCS η αποστολή γίνεται πάντα από το cu, δεν μου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω. Ακόμη κι όταν απενεργοποιω εντελώς τη cu γραμμή πάλι από εκεί φαίνεται στον παραλήπτη ότι στέλνω. Εννοείται ότι εγώ θέλω να φαίνεται ότι στέλνω από frog αλλά δεν το έχω καταφέρει Καμιά ιδέα? Τι κάνω λάθος? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:43 πμ 9 minutes ago, Steleon said: Καλημέρα, μια που πιάσαμε τα RCS, έχω ένα προβλήματακι. Στη συσκευή μου έχω 2 κάρτες, μια cu και μια frog. Όταν ενεργοποιω τα RCS η αποστολή γίνεται πάντα από το cu, δεν μου δίνει τη δυνατότητα να διαλέξω. Ακόμη κι όταν απενεργοποιω εντελώς τη cu γραμμή πάλι από εκεί φαίνεται στον παραλήπτη ότι στέλνω. Εννοείται ότι εγώ θέλω να φαίνεται ότι στέλνω από frog αλλά δεν το έχω καταφέρει Καμιά ιδέα? Τι κάνω λάθος? απενεργοποιεις την γραμμη που δεν θελεις κανεις επαννενικηση και δοκιμαζεις ξανα, λογικα θα σου βαλει αυτην που ειναι ενεργη μετα ενεργοποιεις και αυτην που δεν θελεις 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Τετάρτη στις 10:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:05 πμ Πάω να το δοκιμάσω, ευχαριστώ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts