Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 ώρες πριν, eridion25 said:

τι έγινε με πάρε να'χεις μου φαίνεται πως δεν υπάρχει πια στο 1252 εχω επιλογή μόνο για call me back και επέκταση υπόλοιπου στο MyCU app εμφανιζόταν στο κάτω μερος και στης υπηρεσίες τώρα έχει μόνο δυο επιλογές LUCKY 3 δεν ξέρω τι είναι (φοβάμαι να το πατήσω) και για μπλοκάρισμα πενταψήφιων

Μήπως είσαι bot;🤔 Lucky 3 = Πάρε να 'χεις

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Με τον διαγωνισμό τι γίνεται ρε παιδιά; έβγαλαν αποτελέσματα; 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

1 minute ago, teopanta1 said:

Έχουν βγάλει τα αποτελέσματα αλλά φαίνεται ότι αργούν στις 15/11 θα το ανακοινώσουν στα social media 

13 ώρες πριν, HEO said:

Ήταν θετικοι γιατί ήθελαν να σε ξεφορτωθούν

Τεσπα, αν θέλεις να δοκιμάσεις η συμβουλή μου είναι να ρωτήσεις στην φόρμα και να απαιτήσεις να σου στειλουν με μειλ τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις σε ποιες ημερομηνίες 

(Το παραπάνω για απόδειξη, διότι όλα δεν κυλάνε πάντα ομαλά)

Αν ήθελαν να με ξεφορτωθούν φίλε μου θα μου έλεγαν πολύ απλά ότι εφόσον δεν αναφέρουν κάτι στην ανακοίνωση, δεν δικαιούμαι επιστροφή του υπολοίπου.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, ωστόσο επειδή στη φόρμα επικοινωνίας αργούν υπερβολικά να απαντήσουν θα προτιμούσα κάποιον που το έχει κάνει να με κατατοπίσει.

Edited by gpapas640

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Αν ήθελαν να με ξεφορτωθούν φίλε μου θα μου έλεγαν πολύ απλά ότι εφόσον δεν αναφέρουν κάτι στην ανακοίνωση, δεν δικαιούμαι επιστροφή του υπολοίπου.

Ευχαριστώ για τη συμβουλή, ωστόσο επειδή στη φόρμα επικοινωνίας αργούν υπερβολικά να απαντήσουν θα προτιμούσα κάποιον που το έχει κάνει να με κατατοπίσει.

το εγω κανει 3 φορες (στην νοda), 5 στην wind
και εχω βοηθησει κοσμο

στα διαφορα τμηματα υπαρχει πολυ μεγαλη ασχετοσυνη και τα πραγματα αλλαζουν 

για αυτο σου λέω φορμα, τωρα αν εσυ θελεις να στηριχτεις σε λογια, κανε οτι νομιζεις

και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1. Δε το'χει ξανακανεις κανεις για τετοιο λογο που η εναρξη της καταργουμενης υπηρεσια ουδεποποτε ανακοινωθηκε και οποτε θενε την κοβουν ανευ καμια ανακοινωσεως. Απλα τωρα, καλη τη προεραιρεση μας ενημερωσαν.

2. Δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση για τετοιο λογο να επιστρεψουν ποσο υπολοιπου € καρτοκινητου σε τραπεζικο λογαριασμο.

3. Αλλα σε αυτη τη χωρα "οσο και εως οπου ΔΥΝΑΤΑΙ κατανοει κανεις, αναλογες και οι συνεπειες" (πχ σε χρονο και ταλαιπωρια), οχι μονο για το >95% αναμεταξυ μας και το υπολοιπο <5% "μαζι με τα ξερα και τα χλωρα".

Εν τελει: Εσεις (>95%) θελετε "αυτες" τις εταιριες που σας αρμοζουν: Παρτε τις,, λοιπον. Οι <5% ας "πηγαιναμε αλλου": Δεκτον.

Υ.Γ.: Οταν τα ιδια και τα ιδια αναπαραγωνται εδω και δεκαετιες και "απαντιωνται" απο τους πελατες μεντον ιδιο τροπο, "ποιος" φταιει? Λουστειτε τα.

22 ώρες πριν, HEO said:

το εγω κανει 3 φορες (στην νοda), 5 στην wind
και εχω βοηθησει κοσμο

στα διαφορα τμηματα υπαρχει πολυ μεγαλη ασχετοσυνη και τα πραγματα αλλαζουν 

για αυτο σου λέω φορμα, τωρα αν εσυ θελεις να στηριχτεις σε λογια, κανε οτι νομιζεις

και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις

Τώρα λες ότι το έχεις κάνει 3 φορές αλλά δε λες κουβέντα για τη διαδικασία... 🤔

22 minutes ago, gpapas640 said:

Έτσι είμαστε εδώ μέσα...
Μυστικές υπηρεσίες...
Μυστικοπαθείς...
Δεν εμπλεκόμαστε εύκολα... 😉😉
Απλά είσαι καινούργιος και δεν τα γνωρίζεις... 😎😎
Εδώ Πράκτορ 007... 😉😉

Edited by konstantinos77
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 5
  • Sad 1
  • Not helpful/Misleading 1

20 minutes ago, gpapas640 said:

Αν σου πω την διαδικασία (που είναι η ακύρωση του αριθμού) και αυτή έχει αλλάξει και θέλει ας πούμε φορητότητα η δεν καλύπτεις τις προϋποθέσεις  (πολύ πιθανο  αν όχι σίγουρο) και χάσεις τα λεφτά σου

ποία θα είναι η θέση μου;

Σου είπα ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ και λάβε απάντηση ΕΓΓΡΑΦΩΣ με αριθμό απάντησης 

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πάρεις τα λεφτά σου και καλύπτεις προϋποθέσεις 

ΠΟΙΑ οια είναι η διαδικασία και ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΕΣ 

Άλλα μιλάμε για συζητήσεις καφενείου 

20 minutes ago, konstantinos77 said:

Έτσι είμαστε εδώ μέσα...
Μυστικές υπηρεσίες...
Μυστικοπαθείς...
Δεν εμπλεκόμαστε εύκολα... 😉😉
Απλά είσαι καινούργιος και δεν τα γνωρίζεις... 😎😎
Εδώ Πράκτορ 007... 😉😉

Καλά εσύ είσαι σε άλλο πλανήτη 

Να προσέχετε γιατί χτες έστειλα ένα μήνυμα και ενώ στο σύστημα της Vodafone φαίνεται ως κανονικό μήνυμα στο κινητό φάνηκε ως MMS με την αντίστοιχη χρέωση. Ρώτησα την εξυπηρέτηση και μου είπε κακώς υπήρξε χρέωση,εδώ δεν φαίνεται ότι έχετε στείλει MMS και μου επέτρεψαν περίπου 1 ευρώ πίσω οσο ήταν και η χρέωση 

Αυτο μάλλον είναι άλλο, είναι η ρύθμιση στην εφαρμογή των μηνυμάτων που επιτρέπει τα πολλαπλά sms να στελνονται ως mms

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Να προσέχετε γιατί χτες έστειλα ένα μήνυμα και ενώ στο σύστημα της Vodafone φαίνεται ως κανονικό μήνυμα στο κινητό φάνηκε ως MMS με την αντίστοιχη χρέωση. Ρώτησα την εξυπηρέτηση και μου είπε κακώς υπήρξε χρέωση,εδώ δεν φαίνεται ότι έχετε στείλει MMS και μου επέτρεψαν περίπου 1 ευρώ πίσω οσο ήταν και η χρέωση 

Το θετικό είναι πως επέστρεψαν το 1€ και δε το κράτησαν 

26 minutes ago, aektzhs 1 said:

Είδαμε παρόμοια χρέωση και στο κινητό της συζύγου (συμβόλαιο Voda) και είναι σίγουρη ότι δεν έχει στείλει MMS.

Τί στο καλό την κρατάνε αυτή την άχρηστη παπατζα, ίσα ίσα να χρεωνομαστε χωρίς λόγο!

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

28 minutes ago, kmpatra said:

Αυτο μάλλον είναι άλλο, είναι η ρύθμιση στην εφαρμογή των μηνυμάτων που επιτρέπει τα πολλαπλά sms να στελνονται ως mms

Δεν ήταν πολλαπλό,ήταν μια φράση 

3 ώρες πριν, geoponer said:

Είδαμε παρόμοια χρέωση και στο κινητό της συζύγου (συμβόλαιο Voda) και είναι σίγουρη ότι δεν έχει στείλει MMS.

Τί στο καλό την κρατάνε αυτή την άχρηστη παπατζα, ίσα ίσα να χρεωνομαστε χωρίς λόγο!

https://www.marketscreener.com/quote/stock/DEUTSCHE-TELEKOM-AG-444661/news/Vodafone-switches-off-the-MMS-42661616/

4 ώρες πριν, HEO said:

Αν σου πω την διαδικασία (που είναι η ακύρωση του αριθμού) και αυτή έχει αλλάξει και θέλει ας πούμε φορητότητα η δεν καλύπτεις τις προϋποθέσεις  (πολύ πιθανο  αν όχι σίγουρο) και χάσεις τα λεφτά σου

ποία θα είναι η θέση μου;

Σου είπα ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ και λάβε απάντηση ΕΓΓΡΑΦΩΣ με αριθμό απάντησης 

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πάρεις τα λεφτά σου και καλύπτεις προϋποθέσεις 

ΠΟΙΑ οια είναι η διαδικασία και ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΕΣ 

Άλλα μιλάμε για συζητήσεις καφενείου

Φιλε μου δε σε βάλαμε να καταθέσεις ενόρκως. Ένα γενικό μπουσουλα ζήτησα, σχετικά με το τι παίζει.

Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας έχει την υποχρέωση να ψαχτεί και μόνος του. Αν γίνει στραβή δε θα κατηγορήσω εσένα.

Καλα τα απαντησε ο (καθε) Καποδιστριας στη Φιλικη Εταιρια αρχες 19ου αιωνα: "Αυτοι δεν ειναι ετοιμοι. Δε συμμετεχω".

Το θεμα ειναι "γιατι" αλλαξε αποψη και τα εφαγε τα μουτρα του.

Αφου "Αυτοι ηταν, ειναι και θα ειναι στις χιλιετιες τις απασες". Πχ απαιτουν βοηθεια, αλλα και τη θελουν οπως τους βολευει. Ετσι δουλεια δε γινεται. Αστους να πλακωθουνε αναμεταξυ τους μπας και καταλαβουν (απειροελαχιστη ουτε <0,0001% πιθανοτητα βεβαια), επρεπε να το τηρησει μεχρι τελους μπας και καταφερνε να τη βγαλει καθαρη στα γεραματα του στην Κερκυρα.

Οι επιχειρηματιες που δραστηριοποιουνται σε δαυτη τη χωρα εχουν παρει τα διδαγματα και αναλογα κατεουν τον χειρισμο/διαχειριση που αρμοζει στη συντριπτικη πλειοψηφια. Οι γηγενεις μαλλον και παλι θα παρουν αυτο που τους αρμοζει οπως το 1453μΧ. Δε θα αλλαξουν ποτες._

1 hour ago, gpapas640 said:

Είναι αυτονόητο ότι ο καθένας έχει την υποχρέωση να ψαχτεί και μόνος του. Αν γίνει στραβή δε θα κατηγορήσω εσένα.

2024-11-10_19-22-26.thumb.png.8b7d62165f8c5b019b55adbb06eabcbe.png

Ναι: Και οι εταιριες εχουν μαθει τη γνωστη τακτικη ξεκαρφωμα-αλλοθι,

που "αποδεικνυει" ΔΥΚΝΕΙ εναντια στην πραγματικη πραγματικοτητα.

Δεν εχει νοημα αλλη ενασχοληση.

Αυτοι ειμαστε. Αυτα λαμβανουμε. 

Οι εξαιρεσεις [στημενες συνηθως] για τα καναλια και τα tiktokia: Αναμενομενο.

4 ώρες πριν, alteisei said:

Καλα τα απαντησε ο (καθε) Καποδιστριας στη Φιλικη Εταιρια αρχες 19ου αιωνα: "Αυτοι δεν ειναι ετοιμοι. Δε συμμετεχω".

Το θεμα ειναι "γιατι" αλλαξε αποψη και τα εφαγε τα μουτρα του.

Αφου "Αυτοι ηταν, ειναι και θα ειναι στις χιλιετιες τις απασες". Πχ απαιτουν βοηθεια, αλλα και τη θελουν οπως τους βολευει. Ετσι δουλεια δε γινεται. Αστους να πλακωθουνε αναμεταξυ τους μπας και καταλαβουν (απειροελαχιστη ουτε <0,0001% πιθανοτητα βεβαια), επρεπε να το τηρησει μεχρι τελους μπας και καταφερνε να τη βγαλει καθαρη στα γεραματα του στην Κερκυρα.

Οι επιχειρηματιες που δραστηριοποιουνται σε δαυτη τη χωρα εχουν παρει τα διδαγματα και αναλογα κατεουν τον χειρισμο/διαχειριση που αρμοζει στη συντριπτικη πλειοψηφια. Οι γηγενεις μαλλον και παλι θα παρουν αυτο που τους αρμοζει οπως το 1453μΧ. Δε θα αλλαξουν ποτες._

Ο Καποδίστριας ήταν εκπρόσωπος της Ρωσίας στην γενευη και πρώτον δεν θα το άφηναν να φύγει δεύτερων προσπαθούσε να αποκτήσει συμμάχους για την Ελλάδα και τρίτο είναι εθνικός ήρωας της Ελβετίας και ένα από τους πατέρες της και για αυτό οι Ελβετοί έδωσαν τόσοι βοήθεια στην Ελλάδα 

13 minutes ago, Harry636 said:

Ο Καποδίστριας ήταν εκπρόσωπος της Ρωσίας στην γενευη και πρώτον δεν θα το άφηναν να φύγει δεύτερων προσπαθούσε να αποκτήσει συμμάχους για την Ελλάδα και τρίτο είναι εθνικός ήρωας της Ελβετίας και ένα από τους πατέρες της και για αυτό οι Ελβετοί έδωσαν τόσοι βοήθεια στην Ελλάδα 

Και μιλάμε για την γενευη την ρομαντική πόλη που έδωσε φιλόσοφο το ρουσο που διατάραξε τα νερά της Ευρώπης με της φιλελεύθερες και δημοκρατικές του σκέψεις και δημιούργησε το σύγχρονο κόσμο όπως το ξέρουμε γιατί είχε πάει μερικές δεκαετίες μετά το θάνατο του 

Χτες πήρα κουπονακι για free now 2€ μια χαρά. 

Κατά την γνώμη μου το cu είναι η νούμερο ένα καρτοκινητη μακράν όσο αφορά προωθήσεις κτλ. 

On 9/11/2024 at 11:01 ΠΜ, teopanta1 said:

Εμένα με έπαιρναν την προηγούμενη Δευτέρα από το 13830 αλλά δεν απάντησα και δεν ξαναπήραν. Έγραφε στους όρους ότι θα επικοινωνήσουν έως τρεις φορές με τον νικητή προκειμένου να αποδεχθεί το δώρο. Τώρα αν ήταν για κάτι άλλο δεν μπόρεσα να μάθω. Ίσως και ποτέ!

1 ώρα πριν, Raskonikas13 said:

Εμένα με έπαιρναν την προηγούμενη Δευτέρα από το 13830 αλλά δεν απάντησα και δεν ξαναπήραν. Έγραφε στους όρους ότι θα επικοινωνήσουν έως τρεις φορές με τον νικητή προκειμένου να αποδεχθεί το δώρο. Τώρα αν ήταν για κάτι άλλο δεν μπόρεσα να μάθω. Ίσως και ποτέ!

Εμένα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο λογικά αυτή την βδομάδα η στις 15/11