Harry636 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, Bas said: Που ζει αυτός; Οι τιμές έχουν πάρει την πάνω βόλτα και έχω παραδείγματα cu unlimited 13 ευρώ δεν υπάρχει πλέον αλλά με 200gb αυτήν την στιγμή και πέρυσι είχε 12 και έχει με 25 ευρώ F2g δεν υπάρχει πλέον unlimited what’s up υπήρχε ίντερνετ unlimited 13,5 που καταργήθηκε και πρόγραμμα unlimited 25 που έχει καταργηθεί και αυτό άμα αυτό δεν δείχνει ξεκάθαρα της τάσεις προς αυξήσεις το τιμών τι να πω 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, Bas said: Που ζει αυτός; Μείωση μπορεί να δει κάποιος σε συμβόλαια σταθερής και κινητής, φυσικά σε τιμές προσφοράς, κυρίως πριν 2-3 χρόνια (οχι φέτος). Στο καρτοκινητό δεν ξέρω με τι κριτήριο αντιμετωπίζονται οι αυξήσεις. Συνήθως (παλι πριν τον τελευταίο χρόνο) η οικονομική αύξηση στα σταθερά πακετα, συνοδευόταν απο αύξηση παροχών. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, kmpatra said: Μείωση μπορεί να δει κάποιος σε συμβόλαια σταθερής και κινητής, φυσικά σε τιμές προσφοράς, κυρίως πριν 2-3 χρόνια (οχι φέτος). Στο καρτοκινητό δεν ξέρω με τι κριτήριο αντιμετωπίζονται οι αυξήσεις. Συνήθως (παλι πριν τον τελευταίο χρόνο) η οικονομική αύξηση στα σταθερά πακετα, συνοδευόταν απο αύξηση παροχών. Αυτό ακριβώς! Ότι στην καρτοκινητη φέτος εκτός από αύξηση τιμών βλέπουμε και μείωση παροχών 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Μόλις αλλάξει χέρια η Nova, πιστεύω θα δούμε πάλι μειώσεις-κράχτες για να πάρει πελάτες και ο ανταγωνισμός θα αναγκαστεί να κάνει μειώσεις. Ίσως για αυτόν τον λόγο τώρα η βονταφον παρουσίασε το simply cu, το οποίο θελει προπληρωμή όλου του έτους. Φούντ φορ θοτ... 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 4 ώρες πριν, Teiresias_ said: Πάντα όταν καταργούν κάτι, μας καλοπιάνουν με κρυστάλλους.. Γιατί οι Κύπριοι και οι Άγγλοι δεν τα έχουν τα νούμερα να κάθονται και τους βάζουν λεφτά. Οπότε δεν έχουν αναγκαστεί οι εταιρείες να τους οδηγήσουν με το ζόρι σε κάτι τέτοιο. Τα ίδια λεφτά παίρνουμε με τους Άγγλους κια τους Κύπριους; κατσε γιατι με μπερδεψες, αν νομιζεις οτι στην κυπρο ή στην αγγλια ΟΛΟΙ περνουν καλα λεφτα εισαι πολυ λαθος υπαρχει κοσμος και εκει που αγκομαχαει, το καρτοκινητο για αυτους ειναι αν νομιζεις οτι δεν εχουν πολλα νουμερα, παλι κανεις λαθος και στο φιναλε εκει δεν χρειαζεται να βαζεις λεφτα π.χ. στα αγγλικα μου νουμερα (διοτι εχω και απο εκει πολλα) εχω να βαλω καρτα απο τοτε που τα πηρα (αρκετα χρονια) τα εχω σε συναγερμους και διαφορες κατασκευες με ελαχιστη κινηση σε ΚΒ 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 6 minutes ago, HEO said: κατσε γιατι με μπερδεψες, αν νομιζεις οτι στην κυπρο ή στην αγγλια ΟΛΟΙ περνουν καλα λεφτα εισαι πολυ λαθος υπαρχει κοσμος και εκει που αγκομαχαει, το καρτοκινητο για αυτους ειναι Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχει κόσμος που αγκομαχάει.. αλλά παντού υπάρχει τέτοιος κόσμος. Το θέμα είναι η οικονομία αυτών των κρατών. Φίλος μου στη Λεμεσό πήγε ακριβώς επειδή "τα πράγματα" είναι πολύ καλύτερα στην Κύπρο. Το καλύτερα ή χειρότερα μας ενδιαφέρει. Και αν δεν κάνω λάθος τα είχαμε πει και παλιά ότι η Κύπρος είναι πολύ πιο εύκολη στην κάλυψη λόγω γεωγραφικού ανάγλυφου σε σχέση με την Ελλάδα. Προφανώς και αυτό παίζει ρόλο στο τι ζητούν οι εταιρείες κινητής. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 4 minutes ago, Teiresias_ said: Δεν αμφιβάλλω πως υπάρχει κόσμος που αγκομαχάει.. αλλά παντού υπάρχει τέτοιος κόσμος. Το θέμα είναι η οικονομία αυτών των κρατών. Φίλος μου στη Λεμεσό πήγε ακριβώς επειδή "τα πράγματα" είναι πολύ καλύτερα στην Κύπρο. Το καλύτερα ή χειρότερα μας ενδιαφέρει. Και αν δεν κάνω λάθος τα είχαμε πει και παλιά ότι η Κύπρος είναι πολύ πιο εύκολη στην κάλυψη λόγω γεωγραφικού ανάγλυφου σε σχέση με την Ελλάδα. Προφανώς και αυτό παίζει ρόλο στο τι ζητούν οι εταιρείες κινητής. Στην Ελλάδα υπάρχει περιορισμός ακόμα και στο σήμα με της κεραίες που είναι 60% με 70 % σε σχέση με τα ευρωπαϊκά επίπεδα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 41 minutes ago, Teiresias_ said: η Κύπρος είναι πολύ πιο εύκολη στην κάλυψη λόγω γεωγραφικού ανάγλυφου σε σχέση με την Ελλάδα. Προφανώς και αυτό παίζει ρόλο στο τι ζητούν οι εταιρείες κινητής. εχει βουνα και η κυπρος και μερη που δυσκολα πιανει τωρα ειναι δικαιολογιες αυτα, με την ιδια λογικη στην αυστρια θα επρεπε να σου πιανουν το κ@λο, αλλα δεν .... βρισκεις φτηνη καρτοκινητη και εκει αν θελεις 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Έχουν αλλάξει ονομασία στα combo πακέτα. Επίσης το πακέτο των 9,90€, προστέθηκε στην καρτέλα combo 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 1 minute ago, sou_d said: Έχουν αλλάξει ονομασία στα combo πακέτα. Επίσης το πακέτο των 9,90€, προστέθηκε στην καρτέλα combo Το είδα και εγώ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 3 ώρες πριν, HEO said: εχει βουνα και η κυπρος και μερη που δυσκολα πιανει τωρα ειναι δικαιολογιες αυτα, με την ιδια λογικη στην αυστρια θα επρεπε να σου πιανουν το κ@λο, αλλα δεν .... βρισκεις φτηνη καρτοκινητη και εκει αν θελεις Παιδιά εγώ χ@στηκα πατοκόρφως πραγματικά.. δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν. 🙂 Οκ. Στην Ελλάδα είναι καρτέλ και στις άλλες χώρες όχι. 7 minutes ago, sou_d said: Έχουν αλλάξει ονομασία στα combo πακέτα. Επίσης το πακέτο των 9,90€, προστέθηκε στην καρτέλα combo Ευτυχώς δέχεται πως είναι ήδη ενεργοποιημένο και δεν θα χαθούν τα rollover.. Edited 8 Νοέμβριος by Teiresias_ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 18 minutes ago, sou_d said: Έχουν αλλάξει ονομασία στα combo πακέτα. Επίσης το πακέτο των 9,90€, προστέθηκε στην καρτέλα combo Άλλαξαν τα ονόματα (γουάου) και άλλαξαν θέση το πακετο των 9,90€ ώστε πολυς κόσμος που δεν το έχει δει θα νομίζει ότι έβγαλε νέο πιο φτηνό πακετο (σουπεργουάου)... Στην ουσία τίποτα δεν έχει γίνει. 2 1 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 26 minutes ago, Teiresias_ said: Παιδιά εγώ χ@στηκα πατοκόρφως πραγματικά.. δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω κανέναν. 🙂 Οκ. Στην Ελλάδα είναι καρτέλ και στις άλλες χώρες όχι. κουβεντα κανουμε 🙂 στην Ελλαδα πραγματι ειναι καρτελ, και το βασικο δεν υπαρχει καποιος MNVO που θα μπορουσε να τους ταρακουνησει λιγο q frog taza κλπ ειναι παραμαγαζα των ετιαρειων 8 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Δυσκολα θα βγει mnvo που θα τους ταρακουνήσει. Η cyta έκανε διαμαρτυρία οτι εβρισκε πορτες κλειστες για την ενοικίαση του δικτύου, μέχρι να την δεχτεί η vodafone που την απορροφησε στο τέλος. Μονο και μονο τα λεφτά που ζητάνε για νοικι δημιουργούν δυσκολία στον ανταγωνισμό. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) Έχω έναν κωδικό για 3€ ΑΒ που λήγει σήμερα (σε 3 ώρες). Αν κάποιος τον θέλει, ας στείλει πμ. ΥΓ. ΔΟΘΗΚΕ. Edited 8 Νοέμβριος by johndouk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Κι εγώ έχω έναν. PM 32 minutes ago, johndouk said: Έχω έναν κωδικό για 3€ ΑΒ που λήγει σήμερα (σε 3 ώρες). Αν κάποιος τον θέλει, ας στείλει πμ. Κι εγώ θα είχα αλλά ξέχασα να πατήσω χθες. Θα τον βγάζω κι εγώ άλλη Πέμπτη και θα τον δίνω εδώ σε κάποιον που το χρειάζεται.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Άλλαξαν τα ονόματα (γουάου) και άλλαξαν θέση το πακετο των 9,90€ ώστε πολυς κόσμος που δεν το έχει δει θα νομίζει ότι έβγαλε νέο πιο φτηνό πακετο (σουπεργουάου)... Στην ουσία τίποτα δεν έχει γίνει. Δημητρούλα βγες απ' τον vip.. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος Ρώτησα στο chat του CU για επιστροφή υπόλοιπου λόγω κατάργησης του cashback. Μου τα είπαν λίγο μπερδεμένα, αλλά καταρχήν ήταν θετικοί. Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη διαδικασία στη Vodafone? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 3 minutes ago, gpapas640 said: επιστροφή υπόλοιπου λόγω κατάργησης του cashback. = cash back λόγω κατάργησης του cashback!! 2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 45 minutes ago, gpapas640 said: Ρώτησα στο chat του CU για επιστροφή υπόλοιπου λόγω κατάργησης του cashback. Μου τα είπαν λίγο μπερδεμένα, αλλά καταρχήν ήταν θετικοί. Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη διαδικασία στη Vodafone? Μακάρι, αλλά δεν θα το έλεγε στην ανακοίνωση; 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος τι έγινε με πάρε να'χεις μου φαίνεται πως δεν υπάρχει πια στο 1252 εχω επιλογή μόνο για call me back και επέκταση υπόλοιπου στο MyCU app εμφανιζόταν στο κάτω μερος και στης υπηρεσίες τώρα έχει μόνο δυο επιλογές LUCKY 3 δεν ξέρω τι είναι (φοβάμαι να το πατήσω) και για μπλοκάρισμα πενταψήφιων 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 5 minutes ago, eridion25 said: (φοβάμαι να το πατήσω) αλήθεια τώρα; Άλλος vip μας βρήκε. Όντως Mr Smith... Edited 8 Νοέμβριος by sou_d 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, gpapas640 said: Ρώτησα στο chat του CU για επιστροφή υπόλοιπου λόγω κατάργησης του cashback. Μου τα είπαν λίγο μπερδεμένα, αλλά καταρχήν ήταν θετικοί. Έχει δοκιμάσει κανείς τη συγκεκριμένη διαδικασία στη Vodafone? Ήταν θετικοι γιατί ήθελαν να σε ξεφορτωθούν Τεσπα, αν θέλεις να δοκιμάσεις η συμβουλή μου είναι να ρωτήσεις στην φόρμα και να απαιτήσεις να σου στειλουν με μειλ τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις σε ποιες ημερομηνίες (Το παραπάνω για απόδειξη, διότι όλα δεν κυλάνε πάντα ομαλά) Edited 8 Νοέμβριος by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 15 minutes ago, eridion25 said: τι έγινε με πάρε να'χεις μου φαίνεται πως δεν υπάρχει πια στο 1252 εχω επιλογή μόνο για call me back και επέκταση υπόλοιπου στο MyCU app εμφανιζόταν στο κάτω μερος και στης υπηρεσίες τώρα έχει μόνο δυο επιλογές LUCKY 3 δεν ξέρω τι είναι (φοβάμαι να το πατήσω) και για μπλοκάρισμα πενταψήφιων 11 minutes ago, sou_d said: αλήθεια τώρα; Άλλος vip μας βρήκε. Όντως Mr Smith... Bug του πάρε να έχεις 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 8 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 8 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, sou_d said: Έχουν αλλάξει ονομασία στα combo πακέτα. Επίσης το πακέτο των 9,90€, προστέθηκε στην καρτέλα combo Την "πανε" για only for tourists in Greece την καρτοκινητη τους. Δε καταλαβα τιποτα για συναφεια ονομασιων Ocean, Swell, Wave, Flow σε σχεση με τις παροχες καθενος πακετου. Οι γκαγκαροι ας ψαξουν να βρουν λυση, τετοιοι που'νε. Μονο στα αεροδρομια η κοκκινη καρτοκινητη για νεες sim απο το 2027 με τις επομενες εκλογες. Και επεται συνεχεια. Εχετε χρονια για να κλαψετε τη μοιρα σας οι γηγενεις. Στα π@.. τους για δαυτους. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts