Teiresias_ Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) 6 ώρες πριν, opmgls said: Μήπως όμως παίρνεις κωδικό αυτόματα την ώρα που κάνεις ανανέωση οπότε ισχύει μόνο για εκείνη την ημέρα; Αύριο ανανεώνω εγώ. Θα σας πω τι έγινε με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια! Edited 28 Οκτωβρίου by Teiresias_ 3 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Αν το drop δεν συνδυάζεται με Smart Cash θα είναι ΜΕΓΑ αποτυχία 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 12 minutes ago, HEO said: Αν το drop δεν συνδυάζεται με Smart Cash θα είναι ΜΕΓΑ αποτυχία Συμφωνώ. Και εάν δεν συνδυάσουν και τα γκολ του Ολυμπιακού επίσης. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) 19 minutes ago, HEO said: Αν το drop δεν συνδυάζεται με Smart Cash θα είναι ΜΕΓΑ αποτυχία Τι είναι το smart cash; Το smart pocket; Edited 28 Οκτωβρίου by Teiresias_ 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου (edited) Πολλά ζητάτε 😂 3 minutes ago, Teiresias_ said: Τι είναι το smart cash; Το smart pocket; Smart pocket Πραγματοποιείς πληρωμές χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου. Edited 28 Οκτωβρίου by elkons 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 5 minutes ago, elkons said: Πολλά ζητάτε 😂 Smart pocket Πραγματοποιείς πληρωμές χρησιμοποιώντας το υπόλοιπο της CU κάρτας σου. Το smart pocket το γνωρίζω. Έλεγα μήπως είναι κάτι καινούριο... Δεν νομίζω πως χρειάζεται να συνδυαστεί με το drop. Εξάλλου ξοδεύεις τα λεφτά στο efood αν θέλεις.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Μονο εγω θεωρώ οτι τα περισσότερα κουπόνια που δίνει είναι αδιάφορα? Και τα πιο πολλά αφορουν εκπτώσεις που απαιτούν αγορές με ελάχιστο ποσο κατα περίπτωση μεγάλο.... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Smart Cash Smart Pocket Σόρρυ για το μπέρδεμα 1 hour ago, VIPdriver said: Συμφωνώ. Και εάν δεν συνδυάσουν και τα γκολ του Ολυμπιακού επίσης. Ω ρε μάσες που θα πέσουν αν γίνει αυτό Διπλός θα γίνω 🙂 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Μονο εγω θεωρώ οτι τα περισσότερα κουπόνια που δίνει είναι αδιάφορα? Και τα πιο πολλά αφορουν εκπτώσεις που απαιτούν αγορές με ελάχιστο ποσο κατα περίπτωση μεγάλο.... Κι εμένα μόνο του ΑΒ με ενδιαφέρει.. πας που πας στο σούπερ.. εξάλλου τι είναι 15€ για το σούπερ.. τίποτα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Κι εμένα μόνο του ΑΒ με ενδιαφέρει.. πας που πας στο σούπερ.. εξάλλου τι είναι 15€ για το σούπερ.. τίποτα. "Και του vodafone το γάλα!" 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 4 minutes ago, Bas said: "Και του vodafone το γάλα!" 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου Παιδιά όμως δεν λένε να βγάλουν το update. Λέτε να το χάσω αν ανανεώσω αύριο ή θα το έχει μετά το update κανονικά; Μήπως να περιμένω; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Παιδιά όμως δεν λένε να βγάλουν το update. Λέτε να το χάσω αν ανανεώσω αύριο ή θα το έχει μετά το update κανονικά; Μήπως να περιμένω; Άλλα υποσχέθηκες... 🤔😏😋😂😉 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 12 minutes ago, konstantinos77 said: Άλλα υποσχέθηκες... 🤔😏😋😂😉 Μα δεν μου δίνει το update στο app.. τζάμπα θα τη βάλω την κάρτα αν δεν γίνει πρώτα το update. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 3 minutes ago, Teiresias_ said: Μα δεν μου δίνει το update στο app.. τζάμπα θα τη βάλω την κάρτα αν δεν γίνει πρώτα το update. Να δούμε πότε θα μας δώσει το update Just now, Dimitris_15 said: Να δούμε πότε θα μας δώσει το update Αργεί η μαλάκια πολύ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 13 minutes ago, Teiresias_ said: Μα δεν μου δίνει το update στο app.. τζάμπα θα τη βάλω την κάρτα αν δεν γίνει πρώτα το update. Κοίταξε στο ApkMirror αν έχει ανέβει!! 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Teiresias_ said: Μα δεν μου δίνει το update στο app.. τζάμπα θα τη βάλω την κάρτα αν δεν γίνει πρώτα το update. Ας έδινες κωδικούς να σου ανανέωνα εγώ ρε. Τώρα που γνωριστήκαμε; 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Οκτωβρίου εκανα ανανεωση στην φουκαριαρα την μανα μου δεν βλεπω πουθενα να δινει 1 € απο το efood αυριο το πρωι θα τσεκαρω το τηλεφωνο της 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Σωστά δεν στο εδωσε,δεν είναι η μέρα του. Σου εδωσε άλλες εκπτώσεις? https://www.vodafonecu.gr/cu-around/drop-by-cu-around/#?panel=note-664 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, HEO said: εκανα ανανεωση στην φουκαριαρα την μανα μου δεν βλεπω πουθενα να δινει 1 € απο το efood αυριο το πρωι θα τσεκαρω το τηλεφωνο της Δλδ έχεις την 5.7.7 και πάλι δεν το δίνει; Εγώ γιατί χτυπιέμαι τότε να μου δώσει το update;; Τόσο καλά ε;; 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Στανταρ αυτός που σκέφτηκε το λικουιντ θα σκεφτηκε και το drop... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: Σωστά δεν στο εδωσε,δεν είναι η μέρα του. Σου εδωσε άλλες εκπτώσεις? https://www.vodafonecu.gr/cu-around/drop-by-cu-around/#?panel=note-664 Η μέρα του είναι, τρίτη δίνει το 1 ευρώ Κατά τα άλλα μαμιεται ο Δίας σήμερα και η εφαρμογή δεν ανοίγει ακόμα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Ναι σορρυ κολλησα στη Δευτερα. 9 και κατι ανοιξε κανονικα,τωρα μάλλον πάλι θεμα έχει... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysitsa Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Καλημέρα σας, Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει κωδικό για skyexpress 1+1? (Δικαιούμαστε μια φορά τον μήνα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 29 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Οκτωβρίου Εχεις pm 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts