Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

6 minutes ago, bizbiki said:

ισως, αλλα δεν ανοιγει η σελιδα του κασμπακ

Μίλησα ξανά σήμερα, τίποτα. Αν βρεις άκρη αναφέρεις. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση. Πέταμα. Έτσι κι αλλιώς δοκιμή έκανα.

7 minutes ago, dimitroula10 said:

Μίλησα ξανά σήμερα, τίποτα. Αν βρεις άκρη αναφέρεις. Εγώ πάντως το πήρα απόφαση. Πέταμα. Έτσι κι αλλιώς δοκιμή έκανα.

Είπες και εσύ μια φορά να κάνεις απίστία (στην Q) και συνουσιάστηκε ο Δίας... :classic_smile:

33 minutes ago, opmgls said:

Είπες και εσύ μια φορά να κάνεις απίστία (στην Q) και συνουσιάστηκε ο Δίας... :classic_smile:

Έχω και 2 WiFi On The Spot, ένα frog και 1 ίντερνετ κοσμοτέ, για να μην πω και 2 σιμ Ευρώπης. Αλλά η Q μας αγαπάει και μας επιτρέπει και λίγο τσιλιμπούρδισμα. 

3 ώρες πριν, opmgls said:

@Harry636
Να διευκρινήσουμε εδώ ότι το πόσο της εξαργύρωσης μπορεί να είναι πολύ μικρό (0.15€ είναι το μικρότερο που το παίρνεις αγοράζοντας κουτάκι μπύρα με 0.88€) και με αυτό και μόνο το ποσό ανανέωνεις και κρατάς ενεργό το νούμερο σου και το χρηματικό υπόλοιπο σου για 2 μήνες. Αλλιώς επίσημως πρέπει να βάλεις 13€ το δίμηνο. Ανεπίσημα μπορείς να βάλεις "μόνο" 8€ από το μηχάνημα αυτόματων πληρώμων που ύπάρχει μέσα στα καταστήματα Vodafone.

Θα έπρεπε να βάλουν και μηχάνημα με μπίρες cashback στα καταστήματα Vodafone!

πηρα στις 12 το βραδυ την εξυπηρετηση πελατων της vodafone για τους ρωτησω επειδη ο αδελφος μου θα παει στην Πορτογαλια να μου πουνε τι δικτυο θα επιλεξει εκει και αμα το πακετο που εχει χρησιμοποιειται και απο εκει . Και μου ειπανε οτι η εξυπηρετηση πελατων εχει κλεισει λειτουργει 7 το πρωι μεχρι τις 11ή 11:30 το βραδυ , και τωρα το τηλεφωνικο κεντρο εξυπηρετει μονο κλοπες κινητου και αριθμο puk . Εχει λεει 3 χρονια που ισχυει αυτο. Τραγικο τελειως ,περικοπες και στο τηλεφωνικο κεντρο. 

30 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

πηρα στις 12 το βραδυ την εξυπηρετηση πελατων της vodafone για τους ρωτησω επειδη ο αδελφος μου θα παει στην Πορτογαλια να μου πουνε τι δικτυο θα επιλεξει εκει και αμα το πακετο που εχει χρησιμοποιειται και απο εκει . Και μου ειπανε οτι η εξυπηρετηση πελατων εχει κλεισει λειτουργει 7 το πρωι μεχρι τις 11ή 11:30 το βραδυ

ad_34499380_d85e32dba84ddc7b_web.thumb.jpg.7a65c2616c6de5e44892e3278bb03e6b.jpg

Edited by Bas

1 ώρα πριν, JOHNMEGARYTHMOS said:

πηρα στις 12 το βραδυ την εξυπηρετηση πελατων της vodafone για τους ρωτησω επειδη ο αδελφος μου θα παει στην Πορτογαλια να μου πουνε τι δικτυο θα επιλεξει εκει και αμα το πακετο που εχει χρησιμοποιειται και απο εκει . Και μου ειπανε οτι η εξυπηρετηση πελατων εχει κλεισει λειτουργει 7 το πρωι μεχρι τις 11ή 11:30 το βραδυ , και τωρα το τηλεφωνικο κεντρο εξυπηρετει μονο κλοπες κινητου και αριθμο puk . Εχει λεει 3 χρονια που ισχυει αυτο. Τραγικο τελειως ,περικοπες και στο τηλεφωνικο κεντρο. 

σωστά σου είπαν εν μέρει - η εξυπηρέτηση καρτοκινητής, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω site είναι 7-23.30. από την άλλη, θέματα περιαγωγής είναι ίδια για συμβόλαια και καρτοκινητά, απλά δεν θα ήξεραν να σου πουν για το τί πακέτα θα μπορεί να χρησιμοποιεί στο εξωτερικό.

στα του θέματός σου, η μόνη επιλογή για vodafone στην πορτογαλία είναι η vf portugal μιας και είναι η μόνη επιλογή για 4G/5G - στις άλλες δίνει μόνο ομιλία (2G).

περισσότερα στο vodafone.gr/roaming

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

3 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said:

01.00 η ώρα ταξιδεύει?

Έγινε rebranding στο Vodafone CU. Με σύνθημα "Το ζούμε στο φουλ". Η ιστοσελίδα έχει αλλάξει/ανανεωθεί. Στο app απλά υπάρχει σχετικό banner

24 minutes ago, aektzhs 1 said:

Έγινε rebranding στο Vodafone CU. Με σύνθημα "Το ζούμε στο φουλ". Η ιστοσελίδα έχει αλλάξει/ανανεωθεί. Στο app απλά υπάρχει σχετικό banner

Εχει βγει σήμερα ή χθες και καινούργια αναβάθμιση στο app.

46 minutes ago, aektzhs 1 said:

Έγινε rebranding στο Vodafone CU. Με σύνθημα "Το ζούμε στο φουλ".

"Ζούμε στο φάουλ" διάβασα...

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

Ενίοτε με τα συστήματα τους, ισχύει και αυτό 😄

Βλέπω ένα cu drop με προσφορές απο καταστήματα ανα ημέρα... Ελπίζω να μη μας χαιρετήσει το cu around. Βλέπω πχ έκπτωση ενός ευρώ στο e-food Τρίτη και Σάββατο...

Edited by kmpatra

8 ώρες πριν, GREGORYMO said:

01.00 η ώρα ταξιδεύει?

οχι , εγω πηρα εχτες στις 12 το βραδυ τηλεφωνο την εξυπηρετηση πελατων , εκεινος ταξιδευει σημερα το απογευμα .

10 ώρες πριν, ParafronGR said:

σωστά σου είπαν εν μέρει - η εξυπηρέτηση καρτοκινητής, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω site είναι 7-23.30. από την άλλη, θέματα περιαγωγής είναι ίδια για συμβόλαια και καρτοκινητά, απλά δεν θα ήξεραν να σου πουν για το τί πακέτα θα μπορεί να χρησιμοποιεί στο εξωτερικό.

στα του θέματός σου, η μόνη επιλογή για vodafone στην πορτογαλία είναι η vf portugal μιας και είναι η μόνη επιλογή για 4G/5G - στις άλλες δίνει μόνο ομιλία (2G).

περισσότερα στο vodafone.gr/roaming

με πηρανε σημερα τηλεφωνο στις 8:20 το πρωι απο την vodafone να με ενημερωσουνε .

Μου ειπανε οτι ακριβως το vf portogal θα μπορει να κανει χρηση data , ενω στα αλλα 2 δικτυα ενα ενα optima και ειναι που ξεκιναει απο Τ, βεβαια μου τονισαν οτι υπαρχει δικτυο 3g , και δεν ξερανε αμα στην Πορτογαλλια εχει καταργηθει το δικτυο 3g.

Μου ειπανε οτι το πακετο που εχει τα data ισχουνε κανονικα και στο εξωτερικο μονο τα δωρα και shake it δεν ισχυει.

Οτι κλησεις κανει προς πορτογαλικο νουμερο δεν χρεωνεται. Οι κλησεις προς Ελλαδα θα πρεπει να ξεκινανε απο 0030 ή απο +30 αλλιως αποθυκευμενες επαφες χωρις προθεμα δεν μπορουνε να κληθουνε.

Η εξυπηρετηση πελατων  οταν εισαι στην πορτογαλλια καλεις το 12579 και ειναι δωρεαν.

Επισης για να χρησιμοποιησεις τα δεδομενα στην Πορτογαλλια χρειαζεται σε android συσκευη ενεργοποιηση , πηγαινοντας στις ρυθμισεις μετα δικτυα και μετα δικτυο κινητης και μετα ενεργοποιηση την περιαγωγη δεδομενων.

Έχουμε αλλαγές/επιπρόσθετες υπηρεσίες με κάθε ανανέωση πλέον από τη vodafone της καρδιάς μας (γκούχου γκούχου)

Screenshot_2024-10-26-13-56-59-14_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-56-40-27_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a~2.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-57-37-66_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-57-29-64_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-57-25-24_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-57-14-26_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-57-08-38_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Screenshot_2024-10-26-13-57-03-27_2e83dfe13a5867033cf77b276138972a.jpg

Ενημερωτικά: τα φοιτητικά μπόνους ισχύουν κανονικά στις χώρες της ΕΕ 

Να προσθέσω την τρίτη θα κάνω ανανέωση στην φουκαριαρα την μάνα μου

Θα δούμε αν το 1€ στα efood μπορεί να συνδυαστεί με Smart Cash 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Λογικά δεν συνδυάζεται. Γιατί πάντα κάθε έκπτωση της vodafone δίνεται με κωδικό. Και μόνο ένας κωδικός μπορεί να μπει στην εφαρμογή του e-food.

ME TO NEO CU, KAΘE MEPA, ANAKAΛYΠTEIΣ KAI MIA ΔIAΦOPETIKH EMΠEIPIA! ZOYME ΣTO ΦOYΛ OTAN ANAKAΛYΠTOYME! ΓINOMAΣTE OI EMΠEIPIEΣ MAΣ. KAI OI EMΠEIPIEΣ ΔEN ΓEPNANE ΠOTE! https://www.vodafonecu.gr/to-zoume-sto-full/
EΠIΛOΓEΣ EΠIKOINΩNIAΣ https://www.vodafone.gr/myvodafone/settings/gdpr

Αν ξεκαθαρίσει κάποιος ας μας πει τι ισχύει..

Δλδ κάθε Πέμπτη θα έχουμε κωδικό 3€ για τον Βασιλόπουλο;

Μία Πέμπτη;

Άμα είναι να τα παίρνουμε πίσω σε κουπόνια, τι θα κρατάει η Vodafone;; 🙂 

Edit: μίλησα στο τσατ.. κάθε Πέμπτη θα είναι. Θα παίρνεις πίσω ουσιαστικά τα λεφτά της ανανέωσης. 

Στο μεταξύ εμένα μου δίνουν έτσι κι αλλιώς 10€ επιστροφή λόγω κάρτας Νέων. Θα βγάλουμε λεφτά δλδ.

Edited by Teiresias_

10 minutes ago, Teiresias_ said:

Αν ξεκαθαρίσει κάποιος ας μας πει τι ισχύει..

Δλδ κάθε Πέμπτη θα έχουμε κωδικό 3€ για τον Βασιλόπουλο;

Μία Πέμπτη;

Άμα είναι να τα παίρνουμε πίσω σε κουπόνια, τι θα κρατάει η Vodafone;; 🙂

Έχει πολλά κενά η νέα "ομορφιά" του cu. Εντωμεταξύ γιατι να παρω 1ε εκπτωση καφε, ενω μπορω να παρω 2ε απο το thank you;

Μαλλον ειναι νεα μόδα τα μπερδεμένα προμο. Πετάνε ενα αισθημα και μία φιλοσοφία και τα φοιτηταριά εντυπωσιάζονται.

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

28 minutes ago, VIPdriver said:

Αναλογα με την μέρα που ανανεώσει κάποιος παίρνει τα συγκεκριμένα δωρα;

Όχι.. είναι απλό σαν το cu around. Εκδίδεις τον κωδικό και πας και τον εξαργυρώνεις.

Τελικά το cu meapola 25 όταν δεν έχει την προσφορά με τα unlimited συνεχίζει και έχει πρόσβαση στα 12mbps ή είναι μόνο για την περίοδο προσφοράς ;

image.png