Bas Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, Teiresias_ said: Στο μεταξύ στην από πάνω "προσφορά" προσφέρουν και 500MB για το κάτι τις παραπάνω από το unlimited!! Αναμένεται ερώτηση για προτεραιότητα κατανάλωσης 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 minute ago, Bas said: Αναμένεται ερώτηση για προτεραιότητα κατανάλωσης Και "γιατί μου τρώτε τα απεριόριστα ενώ προηγούνται τα 500;" 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Πλέον η προσφορά με τα 200gb, δίνεται χωρίς τον κωδικό cu200. Οπότε μπορεί κάποιος απροβλημάτιστα, να βάλει και κωδικό από το bring a friend 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Για 28η Οκτ έχει και 1000 λεπτά με 3,50ε. Δείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς να γελάσετε. Επίσης, στην προσφορα των GB λέει ότι μπορείτε να το ενεργοποιησετε πανω απο 1 φορά... 1 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 25 minutes ago, VIPdriver said: Για 28η Οκτ έχει και 1000 λεπτά με 3,50ε. Δείτε τις λεπτομέρειες της προσφοράς να γελάσετε. Επίσης, στην προσφορα των GB λέει ότι μπορείτε να το ενεργοποιησετε πανω απο 1 φορά... στο τζαμπα δεν εχει κατι;;;... 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 34 minutes ago, HEO said: στο τζαμπα δεν εχει κατι;;;... Έχει το "τζάμπα καίει η λάμπα".. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 11 minutes ago, Teiresias_ said: Έχει το "τζάμπα καίει η λάμπα".. ...τα χαράματα όταν το app ακόμα κοιμάται 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, HEO said: στο τζαμπα δεν εχει κατι;;;... Τον τελευταίο καιρό συνήθως η κοσμοτέ δίνει. 4 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει προσφορά, εκτός κ αν πετάξουν Mistery Token. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 minute ago, elkons said: Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινώσει προσφορά, εκτός κ αν πετάξουν Mistery Token. Πολύ πιθανό και αυτό. 5 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Καλησπέρα παιδιά! Ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τα Unlimited data του διαγωνισμού; Αυτά δηλαδή που κερδίζουμε με τους κρυστάλλους, το ένα 24ωρο και τα 2 πενθήμερα! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 14 minutes ago, Titarasaudi said: Καλησπέρα παιδιά! Ξέρουμε μέχρι πότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τα Unlimited data του διαγωνισμού; Αυτά δηλαδή που κερδίζουμε με τους κρυστάλλους, το ένα 24ωρο και τα 2 πενθήμερα! Μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού. 23/10 δλδ. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τον τελευταίο καιρό συνήθως η κοσμοτέ δίνει. Δεν έχω κόσμοτε καρδιά μου ( όπως έλεγε η διαφήμιση) 🙂 δεν μπορώ το τάισμα τις θέλω όλες τζάμπα 😁 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Special offer 500gb με 3.5 ευρω για 5 ημερες μεχρι τις 29/10. Λογικα αμα κατεβαζουμε non-stop κατι γινεται και θα τα ξοδεψουμε 🤣🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 59 minutes ago, HEO said: Δεν έχω κόσμοτε καρδιά μου ( όπως έλεγε η διαφήμιση) 🙂 δεν μπορώ το τάισμα τις θέλω όλες τζάμπα 😁 Liquid λείπεις... 7 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 4 minutes ago, CamuCamu said: Special offer 500gb με 3.5 ευρω για 5 ημερες μεχρι τις 29/10. Λογικα αμα κατεβαζουμε non-stop κατι γινεται και θα τα ξοδεψουμε 🤣🤣 Και πάλι όχι γιατί έχει όριο 300 GB 1 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 hour ago, aektzhs 1 said: Και πάλι όχι γιατί έχει όριο 300 GB Αν φας τα 300 ποσο σου ριχνει την ταχυτητα? 4 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 minute ago, manosn2 said: Αν φας τα 300 ποσο σου ριχνει την ταχυτητα? Στα 4Mbps.. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Αυτο εως να λήξει το πακετο σου; 3 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Just now, manosn2 said: Αυτο εως να λήξει το πακετο σου; Όχι.. Ως το τέλος του μήνα. Έχεις γενικώς κάθε μήνα 300GB. Αν δλδ από τις 15-30 του μήνα φας 300 και από 1-15 αλλά 300 δεν θα σε πιάσει ο κοφτης. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) 37 minutes ago, Teiresias_ said: Όχι.. Ως το τέλος του μήνα. Έχεις γενικώς κάθε μήνα 300GB. Αν δλδ από τις 15-30 του μήνα φας 300 και από 1-15 αλλά 300 δεν θα σε πιάσει ο κοφτης. Εχω στο εξοχικο ενα cu μεσα σε ενα MiFi για ιντερνετ οταν πηγαινω, τωρα τελευταια εχω παει και εναν αποδικοποιητη cosmote tv, μεσα στο MiFi μου λεει οτι εχω φαει περι τα 250giga, να δουμε αν πιασω τα 300 τι θα αλλαξει, παντως μεχρι στιγμης παιζει αψεγαδιαστα. Edited 18 Οκτωβρίου by manosn2 7 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου Θα σου έρθει sms και θα μειωθεί η ταχύτητα στα 4mbps. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου (edited) 52 minutes ago, manosn2 said: Εχω στο εξοχικο ενα cu μεσα σε ενα MiFi για ιντερνετ οταν πηγαινω, τωρα τελευταια εχω παει και εναν αποδικοποιητη cosmote tv, μεσα στο MiFi μου λεει οτι εχω φαει περι τα 250giga, να δουμε αν πιασω τα 300 τι θα αλλαξει, παντως μεχρι στιγμης παιζει αψεγαδιαστα. Πάντως εγώ που χρησιμοποιώ την προσφορά της Q με τα 250GB για wifi και βάζω και disney + για τα παιδιά, βάζω το Qos στα 3 Mbps για να μην ανεβαίνει η ποιότητα του βίντεο στο Chromecast και μου τρώει τα GB, και παίζει τέλεια!! Οπότε μην φανταστείς πως δεν θα μπορείς να δεις Cosmote tv με 4 Mbps.. Edited 18 Οκτωβρίου by Teiresias_ 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 5 minutes ago, Teiresias_ said: Πάντως εγώ που χρησιμοποιώ την προσφορά της Q με τα 250GB για wifi και βάζω και disney + για τα παιδιά, βάζω το Qos στα 3 Mbps για να μην ανεβαίνει η ποιότητα του βίντεο στο Chromecast και μου τρώει τα GB, και παίζει τέλεια!! Οπότε μην φανταστείς πως δεν θα μπορείς να δεις Cosmote tv με 4 Mbps.. Απλα βγαινει πολυ οικονομικα με το CU, δεν ειμαι και συνεχεια εκει. Το θεμα ειναι να μην κολλαει κτλ. Αν παω 3ημερο 28η θα τα πιασω λογικα τα 300 οποτε θα δουμε. 6 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 18 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, manosn2 said: Απλα βγαινει πολυ οικονομικα με το CU, δεν ειμαι και συνεχεια εκει. Το θεμα ειναι να μην κολλαει κτλ. Αν παω 3ημερο 28η θα τα πιασω λογικα τα 300 οποτε θα δουμε. 300+ gb σε 3 ημέρες? Δηλαδή 3 TB+ τον μήνα? Ε για αυτό βάλανε όρια.😆 Ακόμα και οι Blu-ray ταινίες δεν παίζουν στις τηλεοράσεις σε πλήρη ανάλυση. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts