Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ανανεωση των 5€ που εμεναν 4,46€ μετα τους φορους, δεν γινεται πια με κανενα τροπο και απο οπουδηποτε ;

Μοναδικη μικροτερη επιλογη πια τα 10€ για να μην μπει φραγη στους 3 μηνες λογω μη ανανεωσης ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι συνδρομητής Cosmote, έχω στο κινητό το Large πρόγραμμα με 700 λεπτά προς όλους / 150 sms / και έχω και σταθερό Cosmote.

Επειδή έχω και σταθερό Cosmote μου δίνει extra gb και έχω στο κινητό συνολικά 2,2GB.

Πληρώνω 17-18 euro για το κινητό και 38€ για το σταθερό (απεριόριστα σταθερα + vdsl 50).

Σκέφτομαι να πάω σε vodafone vdsl χωρίς χρόνο προς σταθερά (δεν μιλάω καθόλου στο σταθερό) και να βάλω CU για ομιλία και data.

Γενικά στο κινητό μιλάω περίπου 400λεπτά το μήνα και data χρησιμοποιώ 2,5-3gb.

Αξίζει μια αλλαγή σε CU ? Οικονομικά συμφέρει τι πιστεύετε ?

Επίσης θέλω να ρωτήσω το CU δουλεύει σε 4G ? (έχω την εντύπωση μόνο 3g).

Σας ευχαριστώ!

(έχω κάνει το ίδιο ερώτημα και στο topic για Cosmote- Καρτοκινητά για να δω τι με συμφέρει)

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Καλημέρα σε όλους,

Είμαι συνδρομητής Cosmote, έχω στο κινητό το Large πρόγραμμα με 700 λεπτά προς όλους / 150 sms / και έχω και σταθερό Cosmote.

Επειδή έχω και σταθερό Cosmote μου δίνει extra gb και έχω στο κινητό συνολικά 2,2GB.

Πληρώνω 17-18 euro για το κινητό και 38€ για το σταθερό (απεριόριστα σταθερα + vdsl 50).

Σκέφτομαι να πάω σε vodafone vdsl χωρίς χρόνο προς σταθερά (δεν μιλάω καθόλου στο σταθερό) και να βάλω CU για ομιλία και data.

Σας ευχαριστώ!

(έχω κάνει το ίδιο ερώτημα και στο topic για Cosmote- Καρτοκινητά για να δω τι με συμφέρει)

Αν είσαι φοιτητής,όπως εγώ συμφέρει φοιτητικό καρτοκινητο και σταθερό.

Με 40€ το μήνα(30€ σταθερό και 10€ κάρτα).

Αλλιώς δεν έχω ιδέα

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Εχω το cashback στην εφαρμογη my vodafone, οπου εξαργυρωνω οτι ποσα προκυπτουν αφαιρωντας τα απο τον μηνιαιο λογαριασμο του συμβολαιου.

Μπορω να χρησιμοποιω ποσα εξαργυρωσης σε καποιο νουμερο cu ανανεωνοντας πχ την διαρκεια της καρτας;

Στην εφαρμογη my cu δεν βρηκα κατι σχετικο.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Εχω το cashback στην εφαρμογη my vodafone, οπου εξαργυρωνω οτι ποσα προκυπτουν αφαιρωντας τα απο τον μηνιαιο λογαριασμο του συμβολαιου.

Μπορω να χρησιμοποιω ποσα εξαργυρωσης σε καποιο νουμερο cu ανανεωνοντας πχ την διαρκεια της καρτας;

Στην εφαρμογη my cu δεν βρηκα κατι σχετικο.

Βάλε το my Vodafone.

Καλημέρα σε όλους,

Σας ευχαριστώ!

Σήμερα μπήκα στο cu ερχόμενος από Cosmote .. Έφυγα από Cosmote καθώς μπλόκαρε υπηρεσίες του Viber (Viber out unlimited). Είχα μια ανησυχία για το δίκτυο της Vodafone αλλά μέχρι τώρα το δίκτυο φαίνεται τουμπανο.

Screenshot-20190321-110534.png

Δες το Viber out unlimited. Με 5.99 έχεις απεριόριστες κλήσεις σε κινητα-σταθερα. Θα χρειάζεται να βάζεις μόνο data.

Έχω Viber out unlimited προς διεθνή και απεριόριστα και Ελλάδα και είμαι με προνομιακό what's up. Δεν κόβει τίποτα απολύτως. Μήπως κάτι άλλο έφταιγε στη περίπτωση σου... Πριν 5 λεπτά μιλούσα με Βέλγιο μέσω 4g όλα κομπλέ μάλιστα σε μια ώρα κλήση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω Viber out unlimited προς διεθνή και απεριόριστα και Ελλάδα και είμαι με προνομιακό what's up. Δεν κόβει τίποτα απολύτως. Μήπως κάτι άλλο έφταιγε στη περίπτωση σου... Πριν 5 λεπτά μιλούσα με Βέλγιο μέσω 4g όλα κομπλέ μάλιστα σε μια ώρα κλήση.

1 ωρα κληση ποσα mb σου αφαιρεσε; .

Κόβει τις κλήσεις προς αριθμούς cosmote. Έχει κάνει βλακεία στο routing των κλήσεων... Βγάζει 1/5 κλήσεις

Υπάρχει και απάντηση του Viber επί του θέματος όπου μάλιστα αναφέρει ότι έχουν πολλοί χρήστες το ίδιο πρόβλημα με Cosmote. Υπάρχει και στο myphone σαν θέμα ψαξτο

Edited by guzel

Αυτό δεν το έχω προσέξει. Θα το τσεκάρω και θα επανέλθω γιατί κυρίως το δουλεύω προς διεθνή

Στάλθηκε από το AGS2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άνευ εναλλακτικής συσκευής ή +εγκατάστασης διπλότυπων εφαρμογών @αυτήν, η διαδικασία προϋποθέτει προσθήκη σταθερού & διαγραφή κινητού εκ της ούτω αναφυομένης δυνατότητος· κατόπιν εγγραφής του CU & ολοκλήρωσης εξαργύρωσης→ανανέωσης, για επαναφορά …κάθε φορά… τούμπαλιν —προφανώς απαιτούνται ξεχωριστές καταχωρήσεις κουπονιών επιστροφής, ενώ εξαργυρούται αποκλειστικώς το +ολο τού ακεραίου μέρους απ' το εκάστοτε ποσόν:protest:

Μια μικρη βοηθεια γιατι εχω μπερδευτει πια.

Εκανα online ανανεωση 26 Ιανουαριου με καρτα οχι paypal. Και προχτες ηρθε μηνυμα οτι το υπολοιπο ληγει 27 Μαρτιου. Δεν ισχυει για 6 μηνες υποτιθεται;

Δυο μηνες ειναι ανεξαρτητως μεθοδου ανανεωσης;

σωστά, το υπόλοιπο λήγει σε δυο μήνες. το υπόλοιπο μόνο και όχι ο αριθμός. αφορά όλες τις εταιρείες αυτό.

Από πάντα ήμουν στο δίκτυο της Cosmote, χρειαζόμουν νέο νούμερο και αποφάσισα για δικούς μου λόγους να αγοράσω νούμερο Vodafone CU. Όλα καλά ως εδώ αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Με το που έβαλα την κάρτα SIM στο κινητό, μεταξύ άλλων μου ήρθε και ένα SMS για το Internet Όλη Μέρα, όπου σε περίπτωση που δεν έχω δεδομένα τότε με χρεώνουν 1 ευρώ και έχω 1GB για μία μέρα. Αυτό δήθεν για να αποφύγω παράπλευρες χρεώσεις. Το θέμα είναι ότι και αυτό το 1 ευρώ την ημέρα είναι παράπλευρη χρέωση, ψάχνοντας βρήκα αυτό το λινκ που μου λέει πως μπορώ να το απενεργοποιήσω. Το θέμα είναι ότι στο ίδιο λινκ αναφέρει πως αν απενεργοποιήσω τη συγκεκριμένη υπηρεσία τότε θα είναι χειρότερα διότι θα χρεώνομαι ανα MB με τιμές τιμοκαταλόγου, οι οποίες είναι κατά πολύ χειρότερες του 1 ευρώ για 1 GB. Στην Cosmote που έχω άλλο νούμερο, μου δίνει επιλογή ελέγχου του ίντερνετ, όπου σε περίπτωση που τελειώσουν τα MB που έχω αγοράσει τότε κλειδώνει το ίντερνετ και δεν μπορώ να μπω πουθενά, και δεν με χρεώνει τίποτα. Υπάρχει τέτοια επιλογή και στη CU;
i8vv46-6.png

Από πάντα ήμουν στο δίκτυο της Cosmote, χρειαζόμουν νέο νούμερο και αποφάσισα για δικούς μου λόγους να αγοράσω νούμερο Vodafone CU. Όλα καλά ως εδώ αλλά μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Με το που έβαλα την κάρτα SIM στο κινητό, μεταξύ άλλων μου ήρθε και ένα SMS για το Internet Όλη Μέρα, όπου σε περίπτωση που δεν έχω δεδομένα τότε με χρεώνουν 1 ευρώ και έχω 1GB για μία μέρα. Αυτό δήθεν για να αποφύγω παράπλευρες χρεώσεις. Το θέμα είναι ότι και αυτό το 1 ευρώ την ημέρα είναι παράπλευρη χρέωση, ψάχνοντας βρήκα αυτό το λινκ που μου λέει πως μπορώ να το απενεργοποιήσω. Το θέμα είναι ότι στο ίδιο λινκ αναφέρει πως αν απενεργοποιήσω τη συγκεκριμένη υπηρεσία τότε θα είναι χειρότερα διότι θα χρεώνομαι ανα MB με τιμές τιμοκαταλόγου, οι οποίες είναι κατά πολύ χειρότερες του 1 ευρώ για 1 GB. Στην Cosmote που έχω άλλο νούμερο, μου δίνει επιλογή ελέγχου του ίντερνετ, όπου σε περίπτωση που τελειώσουν τα MB που έχω αγοράσει τότε κλειδώνει το ίντερνετ και δεν μπορώ να μπω πουθενά, και δεν με χρεώνει τίποτα. Υπάρχει τέτοια επιλογή και στη CU;
Σύντομη απάντηση. ΟΧΙ

Αν δεν μπεις στο ίντερνετ ανοίγοντας τα δεδομένα δεν πρόκειται να χρεωθείς, αγαπητέ!

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked