ParafronGR Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 iOS 11 έχω στις συσκευές μου. Τελικά ήταν αρκετά απλό. Διέγραψα την εφαρμογή και την ξαναεγκατεστησα. Δουλεύει κανονικά τώρα. Sent from my iPad Pro. Και σε μένα το ίδιο έκανε με κάρτα Vodafone, ενώ με κάρτα άλλης εταιρείας ή WiFi μετά το CU, εμφάνιζε την είσοδο με κυκλάκια που γυρνούσαν ασταμάτητα. :X Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τιμολογιακές αλλαγές για συνδρομητές Καρτοκινητής που είναι εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των πακέτων Talk 2 Vodafone 300 και CU Talk a Lot 600 Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει ότι την 17η Απριλίου 2018 οι συνδρομητές που έχουν εγγραφεί στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των πακέτων Talk 2 Vodafone 300 και CU Talk a Lot 600 με χρέωση 6€ πριν τη διακοπή της εμπορικής τους διάθεσης (20η Μαρτίου), θα μεταφερθούν στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του νέου πακέτου CU Talk to All, που προσφέρει 300’ λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής και 300’ λεπτά ομιλίας προς CU για 30 μέρες από την ενεργοποίησή του με χρέωση 7€. Η ελάχιστη διάρκεια τιμολόγησης ανά κλήση είναι 3 λεπτά και έπειτα η χρέωση γίνεται ανά λεπτό. Τυχόν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας διατηρούνται μέχρι και την αρχική ημερομηνία λήξης τους. Οι συνδρομητές που επιθυμούν να απενεργοποιήσουν την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας ή να επιλέξουν διαφορετικό πακέτο ενεργοποίησης μπορούν να καλέσουν τηλεφωνικά στο 13830 (0,24 € / κλήση με εφαρμογή χρέωσης το 61ο δευτερόλεπτο). Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και φόρο κινητής τηλεφωνίας 12%. Οι συνδρομητές που επηρεάζονται από τις ανωτέρω αλλαγές, έχουν το δικαίωμα να διακόψουν αζημίως τη σύνδεσή τους εντός ενός μηνός από την παρούσα ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Φίλε JOHNMEGARYTHMOS. Ξέρεις αν με την ενεργοποίηση του πακέτου CU Talk To All θα μεταφερθουν τα λεπτά απο το Talk 2 Vodafone 300? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Φίλε JOHNMEGARYTHMOS. Ξέρεις αν με την ενεργοποίηση του πακέτου CU Talk To All θα μεταφερθουν τα λεπτά απο το Talk 2 Vodafone 300? δεν αναγράφει κάτι για μεταφορά αλλά από ότι φαίνεται δεν γίνεται κάτι τέτοιο! αφού είναι διαφορετικά τα πακέτα μεταξύ τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iCostas Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Το σκέφτηκα έτσι γιατι είπαν οτι η αυτόματη ενεργοποίηση θα πάει σε αυτο το πακέτο. Κρίμα και εχω μαζέψει αρκετά λεπτά. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Στο My CU app στο τελευταίο update για iOS, μπαίνεις πλέον μόνο με 3G/4G; Με wifi μου λέει να κάνω εγγραφή και δεν δέχεται τα στοιχεία μου (με τα οποία μπαίνω κανονικά όταν το wifi είναι κλειστό). Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Τελικά το ημερήσιο όριο στο ιντερνέτ της βοντα είναι 1,5γκιγκα η 3γκιγκα; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAO-MAO Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 καλησπέρα τα mb από το just surf bonus μόνο με ανανέωση του χρόνου ομιλίας θα μεταφερθούν κ στον επόμενο μήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Τελικά το ημερήσιο όριο στο ιντερνέτ της βοντα είναι 1,5γκιγκα η 3γκιγκα; Καλησπέρα, Νομίζω 3GB. ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα τα mb από το just surf bonus μόνο με ανανέωση του χρόνου ομιλίας θα μεταφερθούν κ στον επόμενο μήνα? Καλησπέρα, Ακριβώς. Ανανέωση χρόνου ομιλίας, πριν τη λήξη τους. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Παιδιά καλησπέρα σορρυ αν το θέμα ειναι λιγο άκυρο αλλά δεν ξέρω που να βρω απάντηση, μόλις έλαβα μια κλήση απο έναν αριθμό +39688266310. Μόλις το απάντησα μου φανηκε σαν ηχογραφημένο μήνυμα ηταν ένας τύπος που έλεγε "γειά είμαι ο γείτονας σου και μόλις είδα οτι συνδέθηκες ξανα στο wifi μου, θα ήθελα να σου ζητήσω να βγεις" αμέσως το έκλεισα γιατί από ότι κατάλαβα πρέπει να ήταν κλήση ογκοχρέωσης. Στα υπόψιν οτι το κινητό ήταν εκτός δικτύου, δεν κλέβω wifi και ούτε γράφτηκα τελευταία σε καμία υπηρεσία. Το μήνυμα ήταν στα ελληνικά και όταν πάτησα στο google τον κωδικό +39 μου έβγαλε Ιταλία. Τι παίζει να είναι; Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καινούργια κόλπα! Τι παίζει; Πρώτη φορά το ακούω! Την άλλη φορά να του πεις να αλλάξει κωδικούς στο router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Δεν Υπάρχει κλήση Ογκοχρέωσης !?:?! Αυτό που Υπάρχει είναι οι Τηλεφωνικές φάρσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Δεν Υπάρχει κλήση Ογκοχρέωσης !?:?! Αυτό που Υπάρχει είναι οι Τηλεφωνικές φάρσες Αυτό ήταν τηλεφωνική φάρσα απο ένα πρόγραμμα που είχαν κάτι παιδιά. Απλά με τόσες διαφημιστικές που στέλνουν συνέχεια μηνύματα και κάνουν κλήσεις κατα καιρούς και εγώ παραξενεύτικα εκείνη την στιγμή. Απλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς βρίσκουν τόσο εύκολα τους αριθμούς και πως δεν έχουμε καθόλου προστασία απο τους παρόχους. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Φάρσα εντάξει! Αλλά πως εμφανίζεται αριθμός Ιταλικός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Φάρσα εντάξει! Αλλά πως εμφανίζεται αριθμός Ιταλικός; Γκούγκλαρα το +39 για να δω σε ποια χώρα ανήκει και μου έβγαλε Ιταλία / Βατικανό. Λογικά το πρόγραμμα βάζει ψεύτικους αριθμούς για να μην δεις από που προέρχεται. Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) CU Choose Διάλεξε το δώρο που θα πάρεις για μέχρι 19/3 Για εγγραφή στείλε δωρεάν SMS γράφοντας: Δ στο 1339 για να πάρεις 1GB ή Μ στο 1339 για να πάρεις 1000΄προς όλους https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-choose/ Edited March 13, 2018 by Ilovemetal Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 CU Choose Διάλεξε το δώρο που θα πάρεις για μέχρι 19/3 Για εγγραφή στείλε δωρεάν SMS γράφοντας: Δ στο 1252 για να πάρεις 1GB ή Μ στο 1252 για να πάρεις 1000΄προς όλους https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-choose/ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) το ίδιο και σε μένα edit:μήπως είναι παλιά? Edited March 13, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Την κατέβασαν παιδιά. Στο Chat δεν έβγαλα άκρη. Μου είπανε πως είναι του προηγούμενου μήνα. Μα λέω γράφει για ενεργοποίηση έως 19 Μαρτίου. Εν τέλη μου είπε τα κλασικά "Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση". Και "ίσως ξανά ανέβει". Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeOSL Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Διάλεξε το δώρο που θα πάρεις για μέχρι 19/3 Για εγγραφή στείλε δωρεάν SMS γράφοντας: Δ στο 1339 για να πάρεις 1GB ή Μ στο 1339 για να πάρεις 1000΄ προς όλους. (από ποστ στο insomnia πριν από 10 λεπτά) Στάλθηκε από τηλεόραση χρησιμοποιώντας σήμα UHF. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Το πρόσθεσαν πάλι: https://m.facebook.com/VodafoneCU/photos/a.88623724755.80022.88605814755/10156361448264756/?type=3&source=48&__tn__=EH-R Και στη σελίδα https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-choose/ Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 είχαν κάνει λάθος το νούμερο....1252 αντί 1339 ευχαριστούμε READY! ENEPΓOΠOIHΣEΣ TO CU CHOOSE K ETΣI EXEIΣ 1GB ΓIA NA TO KATANAΛΩΣEIΣ AΠO TPITH 13/3 EΩΣ ΔEYTEPA 19/3. ΘA ΛABEIΣ ENHMEPΩTIKO SMS ΣTO 80% K 100% THΣ XPHΣHΣ ΣOY. H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΓIA XPHΣH ΣTO EΞΩTEPIKO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 είχαν κάνει λάθος το νούμερο....1252 αντί 1339 ευχαριστούμε READY! ENEPΓOΠOIHΣEΣ TO CU CHOOSE K ETΣI EXEIΣ 1GB ΓIA NA TO KATANAΛΩΣEIΣ AΠO TPITH 13/3 EΩΣ ΔEYTEPA 19/3. ΘA ΛABEIΣ ENHMEPΩTIKO SMS ΣTO 80% K 100% THΣ XPHΣHΣ ΣOY. H ΠPOΣΦOPA ΔEN EINAI ΔIAΘEΣIMH ΓIA XPHΣH ΣTO EΞΩTEPIKO. Στο 1339 το έστειλα τώρα και ενεργοποιήθηκε. :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Κι εγώ το ίδιο. Τώρα το έβγαλαν και στο FB... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Όντως ήταν λάθος ο αριθμός. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts