Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,

Καπου διαβασα (δεν θυμαμαι που) οτι στα καρτοκινητα vodafone μπορεις να κάνεις μεταφορά υπολοιπου.

Δηλαδή οτι mb,sms,χρονο ομιλιας απεμεινε απο τον προηγουμενο μηνα μεταφερεται.

Ισχυει αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Καλημερα,

Καπου διαβασα (δεν θυμαμαι που) οτι στα καρτοκινητα vodafone μπορεις να κάνεις μεταφορά υπολοιπου.

Δηλαδή οτι mb,sms,χρονο ομιλιας απεμεινε απο τον προηγουμενο μηνα μεταφερεται.

Ισχυει αυτο?

Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

ναι με την αγορά ακριβώς του ίδιου πακέτου που είχες πριν τη λήξη του

Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

ναι δεν εννουσα αυτο αλλα οτι γραφει μονο για το vodafonecu.gr και δεν γραφει το vodafone.gr και λεω μηνπως μονο με ανανεωση απο το vodafonegr δεν δινει το online μπονους .

Έκανα σήμερα μέσω ίντερνετ ανανέωση στην απλή Vodafone καρτοκινητή και μου έδωσε το ίδιο bonus. 500MB για 15 ημέρες λόγο της πρώτης ανανέωσης του μήνα. Είναι σαν το αντίστοιχο 1GB για 30 ημέρες που έδιναν μέχρι τον Σεπτέμβρη. Τα παιδιά δεν βγαίνουν... τα καταλαβαίνω...

Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Μολις εκανα ανανέωση σε καταστημα,εχω τα 400 λεπτά προς ολους(300 με την ανανεωση και 100 με 3 ευρω)εδω και χρονια.Μου ειπαν οτι απο τον αλλο μηνα πιθανον να καταργηθει το πακετο.Αυτο ελειπε,να χρειαζεται να βαζουμε 10ευρα για να τα παιρνουμε αυτα τα 400.

Συγνώμη, αλλά η ανανέωση 10€ δεν είναι προϋπόθεση για να πάρεις τα 400' με αφαίρεση 3€; Και από όσο ξέρω δεν διαχωρίζει 300 και 100'.

Sent from my XT1562

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/abc227170677b9e5ccf0f7cfdf81e773.jpg

Τι εννοεί ο ποιητής;

Είναι το πακέτο που χρησιμοποιώ για ίντερνετ.

Τώρα τι θα βάζουμε;;;

sent from my Amstrad CPC6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

για διαγραφή λέει ρε φίλε όχι γενικά
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

για διαγραφή λέει ρε φίλε όχι γενικά

Ωπ. Λάθος. Μου ξέφυγε ένα δεν.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/abc227170677b9e5ccf0f7cfdf81e773.jpg

Τι εννοεί ο ποιητής;

Είναι το πακέτο που χρησιμοποιώ για ίντερνετ.

Τώρα τι θα βάζουμε;;;

Η χρέωση του πακέτου Surf & Email 100 που παρέχει 500MB σε συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone International, Καρτοκινητού Ολυμπιακός και Taza Mobile μεταβάλλεται από 5,04€ σε 6,10€.

Οποτε το ιδιο θα βαζεις απλα σε πιο ακριβη τιμη

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Έχει κανεις πρόβλημα να μπει στο site του CU. Από το πρωί δεν μπαίνει. ούτε η εφαρμογή δουλεύει.

Έχει κανεις πρόβλημα να μπει στο site του CU. Από το πρωί δεν μπαίνει. ούτε η εφαρμογή δουλεύει.

Η εφαρμογη δουλευειμμονο με δεδομενα, WiFi δεν, απο το πρωι.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Κατά της 3 το μεσημέρι χρησιμοποίησα την εφαρμογή my Vodafone(παλαιότερη έκδοση και όχι τελευταία - ίσως παίζει ρόλο) στο κινητό του πατέρα μου, που είχε συνδεθεί μέσω Wi-Fi και ενεργοποίησα πακέτα κανονικά. Τα mobile data ήταν κλειστά γιατί του είχαν τελειώσει τα mb έτσι κι αλλιώς.

Sent from my XT1562

Είχα υπόλοιπο περίπου 1200+ λεπτά από απανωτές αγορές ΙΔΙΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ και σήμερα είδα ότι έχω μόνο 300 απο το τελευταιο πακέτο, ενώ έληγαν ολα αρχές Νοεμβρίου!!!!!! ΔΕΝ ΤΑ ΜΙΛΗΣΑ 101% ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!! Τουλάχιστον 950 θα έπρεπε να έχω!!!!!

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by impreza_sti

Σε εμένα που έχω δύο νούμερα, στο ένα μου έφαγε όλα τα ΜΒ που είχα μαζέψει (γύρω στα 4GB), ενώ στο άλλο μου έχει κρατήσει όλα τα λεπτά ομιλίας (800λεπτά) και μου έχει φάει γύρω στα 2GB από ίντερνετ. Θέλω να πιστεύω ότι είναι λάθος του συστήματος που θα διορθωθεί αύριο, διότι δεν υπάρχει κάποια λογική στο τι έχει γίνει.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

Σε εμένα που έχω δύο νούμερα, στο ένα μου έφαγε όλα τα ΜΒ που είχα μαζέψει (γύρω στα 4GB), ενώ στο άλλο μου έχει κρατήσει όλα τα λεπτά ομιλίας (800λεπτά) και μου έχει φάει γύρω στα 2GB από ίντερνετ. Θέλω να πιστεύω ότι είναι λάθος του συστήματος που θα διορθωθεί αύριο, διότι δεν υπάρχει κάποια λογική στο τι έχει γίνει.

Στο βονταφον Ολυμπιακός που έχω, ενώ μου ήρθε σμσ οτι κερδισα 4 ευρώ απο τα 4 γκολ του τελευταίου αγωνα, στο ακκαουντ δε φαίνονται, ουτε στο 1252! Η υπάρχει πρόβλημα, ή μας τα έφαγαν κανονικότατα!!!

Συγνώμη, αλλά η ανανέωση 10€ δεν είναι προϋπόθεση για να πάρεις τα 400' με αφαίρεση 3€; Και από όσο ξέρω δεν διαχωρίζει 300 και 100'.

Sent from my XT1562

Μα ναι,κανω ανανεωση 10 ευρω και με αφαιρεση 3 ευρω παιρνω 400 λεπτά.Αυτο το εχω χρονια αλλα απο οτι μου ειπαν στο καταστημα πιθανοτατα να καταργηθει τον αλλο μηνα.

Μα ναι,κανω ανανεωση 10 ευρω και με αφαιρεση 3 ευρω παιρνω 400 λεπτά.Αυτο το εχω χρονια αλλα απο οτι μου ειπαν στο καταστημα πιθανοτατα να καταργηθει τον αλλο μηνα.

το κατάστημα βρίσκει τρόπους να σε κάνει να κάνεις συμβόλαιο για αυτό λένε ότι λένε. πάντως δεν έχει βγει δελτίου τύπου μέχρι στιγμής οπότε αγνόησέ ότι σου λένε στο κατάστημα. που συνήθως παραπλανούν τον κόσμο

σε εμένα δε διορθώθηκε τιποτα, πολύ κρίμα...

Αν αυτά που γράφετε εδώ, τα λέγατε στο live chat για να σας εξηγήσουν τι και πώς (και να διορθωθεί το σφάλμα, αν όντως πρόκειται για σφάλμα), θα το είχατε λύσει ήδη το πρόβλημα:p

Απλά η βονταφον επέλεξε, χωρίς καμμία ενημέρωση ή ανακοίνωση, τα πακέτα να έχουν το καθένα ξεχωριστή ημερομηνία λήξης...

Δύο ίδια πακέτα ομιλίας, με διαφορετικές ημερομηνίες λήξης

cb97c0cf21.jpg

Έχει κανείς κανένα λινκ της ανακοίνωσης αλλαγής; Εγώ δε μπορώ να βρώ κάτι.

Απλά η βονταφον επέλεξε, χωρίς καμμία ενημέρωση ή ανακοίνωση, τα πακέτα να έχουν το καθένα ξεχωριστή ημερομηνία λήξης...

τι πλάκα μας κάνετε ? καταρχάς αυτό φαίνεται όταν πας να δεις πότε λήγει το κάθε πακέτο που γράφει την ημερομηνία λήξης αν εμφανίζεται το ίδιο πακέτο δύο φορές τότε σημαίνει το κάθε πακέτο έχει ημερομηνία λήξης , τραγικό είδα το προηγούμενο μυνημα!! τώρα βρήκε να το εφαρμόσει? έλεος!!! αυτό μέχρι στιγμής διότι ενεργοποιώ πακέτα φοιτητικά και δεν έχω κανένα πρόβλημα το μόνο θέμα ότι έληξαν τα mb ίντερνετ αφού καταργήθηκε το μπόνους από καταστήματα ή online ! βέβαια τώρα δίνει μπόνους για 15 ημέρες αλλά 500mb και αυτό καλό είναι. από καθόλου. άρα με ανανέωση δέκα ευρώ από κατάστημα ή ηλεκτρονικά παίρνεις 1 GB internet συνολικά και ό μίσος όγκος λήγει σε 15 ημέρες ! υπάρχουν άνθρωποι που μέσα σε δέκα πέντε ημέρες το καταναλώνουν οπότε μια χαρά. το κακό είναι ότι το μπόνους για δέκα πέντε ημέρες δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα , δεν ξέρω βέβαια άμα ξανά βάλω κάρτα μέσα σε 11 ημέρες άμα αθροιζεται. το μπόνους των δέκα πέντε ημερών. πάντως θα βάλω κάρτα όταν είναι και θα ενημερώσω άμα ισχύει.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

Δύο ίδια πακέτα ομιλίας, με διαφορετικές ημερομηνίες λήξης

cb97c0cf21.jpg

Έχει κανείς κανένα λινκ της ανακοίνωσης αλλαγής; Εγώ δε μπορώ να βρώ κάτι.

Εντωμεταξύ, στην πρώτη γραμμή γράφει διαθέσιμα 600 λεπτα εως 22/11 , ενώ αυτό δεν ισχύει, αφού πιο κάτω γράφει στην τρίτη γραμμή οτι τα 300 λήγουν 4/11

edit: Δεν υπάρχει περίπτωση λάθους συστήματος, αφού μου 'έληξε' ήδη 1.000+ λεπτά ομιλίας που είχα μαζεμένα, από ανανεώσεις ολοιδιων πακετων, πριν ληξει το τελευταίο πακετο. Αυτές τις ημέρες συνέβη αυτή η αλλαγή, δεν έχει πολυ καιρο.

Edited by overmaster

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίδιο πακέτο δεν ανανέωσε το προηγούμενο.

Το πως τα γράφει, είναι απλό και δεν έχει κάποιο λάθος. Σου γράφει πόσα λεπτά έχεις στο σύνολο για συγκεκριμένο προορισμό, και την ημερομηνία λήξης του τελευταίου πακέτου που ενεργοποιήθηκε. Αν πατήσεις το + που έχει, ανοίγει και σου γράφει αναλυτικά τα πακέτα(αν είναι πάνω από ένα διαφορετικά) με την ημερομηνία λήξης του κάθε ενός.

Ορίστε πως φαίνεται το αντίστοιχο στο CU του πατέρα μου(και είναι φανερό ότι έχει προσθέσει ό,τι του αγόρασα εχθές με υπόλοιπα από προηγούμενα πακέτα):

Screenshot_20161023_165308.png

@overmaster

Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι τα 2 300άρια είναι από την αγορά του ίδιου πακέτου των 1,01€ και όχι 1 πακέτο και μια ανανέωση 5€ που δίνει bonus επίσης 300' προς ολυμπιακούς;

Sent from my XT1562

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ίδιο πακέτο δεν ανανέωσε το προηγούμενο.

Το πως τα γράφει, είναι απλό και δεν έχει κάποιο λάθος. Σου γράφει πόσα λεπτά έχεις στο σύνολο για συγκεκριμένο προορισμό, και την ημερομηνία λήξης του τελευταίου πακέτου που ενεργοποιήθηκε. Αν πατήσεις το + που έχει, ανοίγει και σου γράφει αναλυτικά τα πακέτα(αν είναι πάνω από ένα διαφορετικά) με την ημερομηνία λήξης του κάθε ενός.

Ορίστε πως φαίνεται το αντίστοιχο στο CU του πατέρα μου(και είναι φανερό ότι έχει προσθέσει ό,τι του αγόρασα εχθές με υπόλοιπα από προηγούμενα πακέτα):

Screenshot_20161023_165308.png

@overmaster

Είσαι απόλυτα βέβαιος ότι τα 2 300άρια είναι από την αγορά του ίδιου πακέτου των 1,01€ και όχι 1 πακέτο και μια ανανέωση 5€ που δίνει bonus επίσης 300' προς ολυμπιακούς;

Sent from my XT1562

θα ενεργοποιήσω ακόμη ενα πακετο 1ε-300' αύριο για να δούμε εάν βγάλει τρίτη ημερομηνία λήξης.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked