karib Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Συγνώμη λάθος Από το menu του 1252 Η αυτόματη ανανέωση θα συμβεί μόνο αν το έχεις επιλέξει . Στο 1252, που ακριβως; Επελεξα το '4' για πακετα/υπηρεσιες καρτοκινητης, και δεν ακουω τιποτε για διακοπη πακετων ή για το surf/mail! Οταν λες 'αν το εχεις επιλεξει', τι εννοεις; Πως/απο που/με ποιο τροπο το επιλεγει αυτο ενας χρηστης; Η προεπιλογη/default κατασταση, ποια ειναι 'αυτοματη ανανεωση καθε μηνα' ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Γιατί δεν παίρνεις την εξυπηρέτηση πελατών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Στο 1252, που ακριβως; Επελεξα το '4' για πακετα/υπηρεσιες καρτοκινητης, και δεν ακουω τιποτε για διακοπη πακετων ή για το surf/mail! Οταν λες 'αν το εχεις επιλεξει', τι εννοεις; Πως/απο που/με ποιο τροπο το επιλεγει αυτο ενας χρηστης; Η προεπιλογη/default κατασταση, ποια ειναι 'αυτοματη ανανεωση καθε μηνα' ή οχι; Δεν υπάχει Default κατάσταση . Κατα την διάρκεια της ενεργοποίησης κλήθηκες να επιλέξεις είτε την μηνιαία ανανέωση είτε το μια φορά. Ελπίζω να μπορεις να θυμηθείς τί επέλεξες. Αν δεν θυμάσαι , δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το θέμα εξαντλήθηκε , δεν πρόκειται να επανέρθω. Edited August 14, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Το bonus online ανανέωσης 250ΜΒ δεν λήγει ακριβώς στο λεπτό από το 30ήμερο της προηγούμενης ανανέωσης 10€? Όχι. Αντίθετα με τα λεπτά ομιλίας προς όλη τη vodafone, λήγει την 31η ημέρα. Μπορείς να το τσεκάρεις και στο my account. Δες και το συνημμένο αρχείο. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τα λήγουν όποτε θέλουν. Με αυτόν τον τρόπο εγώ χρεώθηκα κλήση ενώ είχα δωρεάν λεπτά (αποφάσισαν να λήξουν το πακέτο την ώρα της κλήσης μου και μου τη χρέωσε, ενώ πριν την κάνω πήρα το 1252 και είχα λεπτά κανονικά). Πότε ακριβώς είχαν ξεκινήσει τα δωρεάν λεπτά και πότε ακριβώς πραγματοποίησες την κλήση; Edited August 14, 2015 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 (edited) Δεν υπάχει Default κατάσταση . Κατα την διάρκεια της ενεργοποίησης κλήθηκες να επιλέξεις είτε την μηνιαία ανανέωση είτε το μια φορά. Ελπίζω να μπορεις να θυμηθείς τί επέλεξες. Αν δεν θυμάσαι , δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Το θέμα εξαντλήθηκε , δεν πρόκειται να επανέρθω. Vasileios ευχαριστω για ολη τη βοηθεια, ειναι σημαντικη, κι εδω στη vodafone κι αλλου αν δεν με γελα η μνημη μου. Καλεσα στην εξυπηρετηση πελατων. Λοιπον, μου ειπαν οτι αν στειλεις SURF100 οπως εστειλα εγω, θεωρειται οτι ειναι το 'απλο' πακετο, διχως αυτοματη ανανεωση. (ησυχασα τωρα). Αν ομως εστελνα SE100, τοτε θα ηταν μονιμο πακετο, με μηνιαια ανανεωση. Δεν επελεξα εγω καπου κατι, γι'αυτο δεν εχω κατι να θυμηθω. Με sms ενεργοποιησα, surf100 στο 19109, οποτε εκει δεν κληθηκα να επιλεξω κατι, ουτε ερωτηθηκα περι της 'ανανεωσης'. Οπως ειπα, σπανια εως ποτε λειτουργω με φωνητικα μενου, καθως την sim την εχω μονιμα σε μοντεμ. Και τωρα την εβγαλα και την εβαλα σε τηλεφωνο για να παρω στο helpdesk. Και δεν μετανιωνω για την επιλογη μου να τα κανω ολα με μηνυματα, γιατι ετσι ειναι καταγεγραμμενα ολα (τι εστειλα, ποτε κλπ), σε αντιθεση με τα φωνητικα μενου, που ή πρεπει να χεις μνημη ελεφαντα να θυμασαι τι πατησες, ή να κρατας τεφτερια. Μιας και μου ξεκαθαρισαν την διακριση περι 'SURF100' και 'SE100' στο helpdesk, φανταζομαι οτι μαλλον ηταν λαθος οι πληροφοριες που ειχες δωσει περι απενεργοποιησης, αλλα φυσικα δεν πειραζει, μας βοηθας τοσο, ποιος μπορει αλλωστε να τα ξερει ολα??? :) Γι'αυτο μαλλον οταν εστελνα SE100 OFF μου ελεγε δεν υπαρχει η αντιστοιχη υπηρεσια. Στείλε SMS στο 19109 Eνεργoποίηση:"SE 100 "ή "ΣΕ 100" Aπενεργοποίηση:"ΣΕ100 OFF" ή "SE100 OFF" Μαλλον πχ στο δικο μου απλο πακετο, δεν το ρωτησα αλλα με την λογικη το υποθετω, πρεπει το αντιστοιχο να ειναι SURF100 OFF, αν και οπως διαπιστωσαμε, εχω το απλο πακετο, οποτε ολα καλα. Αν παντως ξερει σιγουρα οτι παιζει κι αυτο το 'ανεπεργοποιητικο sms', ας το πει, για να εχουμε ολοκληρωμενη εικονα. Edited August 14, 2015 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Δεν τα ξέρω όλα και σίγουρα κάνω λάθη , όπως ότι έγραψα 1330 ενώ αυτό είναι για την Cosmote... Εν πάσεις περιπτώσει οι εντολές που έδωσα είναι για το αυτόματο πακέτο και περιγράφουν τον τρόπο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ( Ιανουάριος 2015) . Για το απλό πακέτο δεν έχει νόημα η απενεργοποίηση . Τώρα πια έχουν βγάλει την πληροφορία από το Site και για αυτό δεν αναφέρω τις εντολές εφόσον δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Και τί γίνεται δλδ μόλις βάλω 10€ θα πάρω και 100mb δώρο; Δεν έβαλα ακόμα κάρτα, αλλά το δέχτηκε το τηλέφωνο μου. Μόλις βάλω κάρτα θα ενημερώσωΕγώ πάντως που έβαλα, πήρα κανονικά τα 100 mb. :p Δηλαδή για πες πως γίνεται η δήλωση μέσω 1252; τι κάνουμε; ρωτάω γιατί τα κάνω μέσω ιντερνετ και δεν γνωρίζω μέσω αυτού του αριθμού πως....Καλείς το 1252 -> πατάς το 3 -> μετά το 4 -> μετά το 1 -> και πληκτρολογείς τον αριθμό σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2015 Όχι. Αντίθετα με τα λεπτά ομιλίας προς όλη τη vodafone, λήγει την 31η ημέρα. Μπορείς να το τσεκάρεις και στο my account. Δες και το συνημμένο αρχείο. Ευχαριστώ. Δεν το'ξερα: Τα ΜΒ bonus, λοιπόν 31 μέρες και το surf&mail 30 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Το ίδιο θέμα αλλά με άλλη εταιρεία είχα εγώ πολύ πρόσφατα μάλιστα. Κατ ευθείαν της έστειλα ε-μαιιλ να μου απενεργοποιήσουν την υπηρεσία κι ότι άμα δω χρέωση στον λογ/σμό μου θα τους καταγγείλω. Αποτέλεσμα, την επόμενη ημέρα πρωί πρωί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχει απενεργοποιηθεί η υπηρεσία και να τους δώσω ΙΒΑΝ ώστε να μου πιστώσουν αυτά που χρεώθηκα, κι έτσι έγινε. Η Vodafone ειναι καθετη οτι ειναι δικο μου λαθος και οτι "εχω ενεργοποιησει καποια εφαρμογη ή παιχνιδι μεσω Facebook για το κινητο". Με τα χιλια ζορια μου ειπαν και την πηγη της χρεωσης. Δυστυχως εχω δωσει τα φοιτητικα που δικαιουμουν απο τη Wind σε αλλα ατομα αλλιως θα ειχα φυγει, δεν ειναι τα €12 που εχω χασει αλλα η κοροϊδια να στα κλεβουν μπροστα στα ματια σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Η Vodafone ειναι καθετη οτι ειναι δικο μου λαθος και οτι "εχω ενεργοποιησει καποια εφαρμογη ή παιχνιδι μεσω Facebook για το κινητο". Με τα χιλια ζορια μου ειπαν και την πηγη της χρεωσης. Δυστυχως εχω δωσει τα φοιτητικα που δικαιουμουν απο τη Wind σε αλλα ατομα αλλιως θα ειχα φυγει, δεν ειναι τα €12 που εχω χασει αλλα η κοροϊδια να στα κλεβουν μπροστα στα ματια σου... Εγώ δεν επικοινώνησα καθόλου με βόντα. Με την εταιρεία που με χρέωσε είχα επικοινωνία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πρίν λίγο πήραν απο voda και άρχισαν να μού λένε για προσφορά 600 λεπτα πρός voda, 400 προς όλους ,100 μηνύματα ,1 gb internet ,+ συσκευή ,με τελικη τιμή 16 ευρώ μαζι και φόροι] Τους τα ζήτησα γραπτώς Υπάρχει κάποια αναφορά σε παρόμοια προσφορά ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πρίν λίγο πήραν απο voda και άρχισαν να μού λένε για προσφορά 600 λεπτα πρός voda, 400 προς όλους ,100 μηνύματα ,1 gb internet ,+ συσκευή ,με τελικη τιμή 16 ευρώ μαζι και φόροι] Τους τα ζήτησα γραπτώς Υπάρχει κάποια αναφορά σε παρόμοια προσφορά ; Πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Συμφωνησαν να σου στειλουν γραπτως την προσφορα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πολυ καλο για να ειναι αληθινο. Συμφωνησαν να σου στειλουν γραπτως την προσφορα? Απ ότι είπαν θα την στείλουν σε email .Καί κάτι είπαν γιά 10% έκπτωση .Από τον αριθμό πού κάλεσαν ,όντως ήταν κατάστημα της voda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Πήραν κι εμάς σήμερα στο νούμερο της μητέρας μου. Προσπαθώντας να πιάσουν τον κόσμο κορόιδο, μου κάνει μια εισαγωγή λέγοντας πως επειδή βάζουμε κάρτα έχει μια προσφορά, που θα ενεργοποιούν οι ίδιοι ένα πακέτο κάθε μήνα και θα χρεώνεται ένα μήνα μετά, και θα μας δίνει 600' προς vodafone, 300' προς όλους, 100sms και 1gb. Καρτοπρόγραμμα εννοείτε της λέω, εχμ, ναι μου λέει, με 15,90 το μήνα. Ευχαρίστησα, είπα πως δεν έχει νόημα γιατί την βγάζουμε με 12€ κάρτα ανά δίμηνο και έδειξε να καταλαβαίνει και μου το έκλεισε. Οπότε μην το ψάχνετε για πακέτο σε καρτοκινητό, προσφορά για να υπογράψεις συμβόλαιο καρτοπρογράμματος είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Απ ότι είπαν θα την στείλουν σε email .Καί κάτι είπαν γιά 10% έκπτωση .Από τον αριθμό πού κάλεσαν ,όντως ήταν κατάστημα της voda Συμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peet Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Συμβόλαιο; Είπαν για καρτοκινητό ,πού ήδη είναι Απλά θά αλλάξει πρόγραμμα [πού δεν έχω ] Γι αυτό ζήτησα να το δώ γραπτώς γιατί υποπτεύομαι καρτοπρόγραμμα και δέσμευση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Είπαν για καρτοκινητό ,πού ήδη είναι Απλά θά αλλάξει πρόγραμμα [πού δεν έχω ] Γι αυτό ζήτησα να το δώ γραπτώς γιατί υποπτεύομαι καρτοπρόγραμμα και δέσμευση Καρτοπρόγραμμα θα είναι με λογικά καλούς όρους. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ψαχνουν για θυματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Η απάτη είναι ο τρόπος που το πλασσάρουν. Επειδή το καρτοπρόγραμμα εμπεριέχει τη λέξη κάρτα στην ονομασία του, το προωθούν δίνοντάς στον ανυποψίαστο σκόπιμα να καταλάβει ότι θα παραμείνει ο αριθμός του καρτοκινητό ενώ στην ουσία θα υπογράψει συμβόλαιο. Χαρακτηριστική είναι η φράση "μια προσφορά για εσάς με την κάρτα σας". Ή "θα σας βάζουμε κάρτα εμείς και θα σας ενεργοποιούμε πακέτο". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Με πήραν και μένα. 13 και κάτι ευρώ μου είπαν για καρτοσυμβόλαιο. Πλέον 5 ευρώ έκπτωση στη hol που έχω. Για κάποιον που βάζει μια κάρτα το μήνα ενδεχομένως συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Μα σίγουρα αρκετούς ενδεχομένως να τους συμφέρει. Αν χρειάζεσαι όσα σου δίνει σε ομιλία και internet είναι καλά. Τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούν να πείσουν ανθρώπους που δεν ασχολούνται και πολύ να υπογράψουν συμβόλαιο εγώ κατακρίνω. Στην περίπτωσή μου, οι γονείς μου δεν χρησιμοποιούν ούτε internet ούτε sms. Τους βάζω από 12€ κάρτα στον καθέναν σε κατάστημα ώστε να έχει ο καθένας 10€ καθαρά υπόλοιπο και περνάει με αυτό 2 μήνες, ενεργοποιώντας το πακέτο που τους δίνει με 5€ 500' σε CU και 300' προς όλους τους άλλους. Αυτή που πήρε σήμερα για την προσφορά, της το εξήγησα και δεν επέμενε. Άλλες φορές κάποιες άλλες δεν καταλαβαίνουν επιμένοντας μέχρι να σε φέρουν σχεδόν στα όριά σου να τις βρίσεις. Προσπαθούν να σε πείσουν πως είναι καλύτερα να δίνεις με λογαριασμό 15-18€ το μήνα από τα 6 που δίνεις τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 παλι δεν μου κανει ανανεωση μεσω paypal ενω εχω χρηματα μεσα!ακομη?απο πειραιως εχω καρτα αν αυτο παιζει ρολο.αλλος εχει ανανεωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 παλι δεν μου κανει ανανεωση μεσω paypal ενω εχω χρηματα μεσα!ακομη?απο πειραιως εχω καρτα αν αυτο παιζει ρολο.αλλος εχει ανανεωσει? paypal οχι αλλα με Πειραιως mastercard κανω κανονικα ονλαιν ανανεωση μεσω του myaccount Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 paypal οχι αλλα με Πειραιως mastercard κανω κανονικα ονλαιν ανανεωση μεσω του myaccount θα δοκιμασω με την χρεωστικη της δουλειας μου που εχω χρηματα μεσα(alphabank) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 1500 λεπτά προς Vodafone για δέκα μέρες με το Vodafone Καρτοκινητό http://offers.handson.gr/prosfora.php?p=227&eid=2 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts