Vangelakis4 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Λογικό όμως γιατί έχει και κανονικό εμπορικό cu ήταν δυνατόν να έγινε σε όλους το φοιτητικό δε τη συμφέρει. Αρχικά ήταν μόνο για φοιτητες φυσικά αλλά προσπαθώντας να μαζέψει κόσμο και πάντα για φορητοτητες κάνει εξαιρέσεις... Μη φέρει ένα σωρό κόσμο και κόψει τα exclusive στο τέλος... Εσύ που επικοινώνησες στο 13830 η έστειλες το μήνυμα που είπε ο Θανάσης πιο πάνω; Οταν εστειλα το μηνυμα μου ηρθε απαντηση οτι ο 12ψηφιος κωδικος ειναι λαθος. Τηλεφωνικα με διαβεβαιωσαν οτι δεν εχουν καμια εξαιρεση κ οτι το xclusive ειναι μονο για φοιτητες. Οταν τους ειπα οτι φιλοι μου εφεραν κ αλλους γνωστους με διαβεβαιωσαν οτι δεν υπαρχει περιπτωση. Αφου ειπα οτι θα κανω φορητοτητα σε whats up ειπαν να μου δωσουν 5 ευρω το μηνα bonus για 12 μηνες. Οτι να ναι... Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Πιστεύω πως δεν είναι ενήμεροι απλά. Πριν κάνω κ εγώ τη φορητότητα είχα καλέσει και στην εξυπηρέτηση της Vodafone όπου είχαν δηλώσει άγνοια,αλλά επικοινώνησα κ μέσω Skype όπου εκεί λόγω της αρκετά μεγάλης καθυστέρησης ο εκπρόσωπος (υποθέτω)ενημερώθηκε καταλλήλως και μου είπε πως αφορά συγκεκριμένους φοιτητές που έχουν xclusive. Κάτι σαν στοχευμένη προσφορά σε λίγο κόσμο,γιατί επικοινώνησα κ με φίλο που έχει ήδη xclusive κ ούτε εκείνος μπορούσε να φέρει κόσμο.. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 τελικά τι γίνεται με το bonus all? καλώ 1252 και μου λέει τώρα το bonus all αλλάζει και θα έχετε αυτόματα 300' για όλα τα δίκτυα για ένα μήνα με κάθε ανανέωση από 10ε+ ενώ τα 10ε παραμένουν στην κάρτα σας για να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. 1). τι αλλάζει λέει? αυτό έτσι δεν ήταν και παλιά? καλώ 1286 για το bonus all στο οποίο είστε ήδη εγγεγραμμένοι πιέστε 1 για να ενεργοποιήσετε 200' προς όλα τα δίκτυα με 5ε πιέστε 2 2). να υποθέσω ότι αν πιέσω 2 θα χάσω το bonus all ανεπιστρεπτί? 3). εγώ που έχω υπόλοιπο στην κάρτα μου (από visa κλπ) μπορώ να πάρω τα 200' προς όλους χωρίς να χάσω το bonus all? 4). τελικά μήπως με συμφέρει να πιέσω 2 για να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο της κάρτας μου χωρίς να κάνω ανανεώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 τελικά τι γίνεται με το bonus all? καλώ 1252 και μου λέει τώρα το bonus all αλλάζει και θα έχετε αυτόματα 300' για όλα τα δίκτυα για ένα μήνα με κάθε ανανέωση από 10ε+ ενώ τα 10ε παραμένουν στην κάρτα σας για να τα χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. 1). τι αλλάζει λέει? αυτό έτσι δεν ήταν και παλιά? καλώ 1286 για το bonus all στο οποίο είστε ήδη εγγεγραμμένοι πιέστε 1 για να ενεργοποιήσετε 200' προς όλα τα δίκτυα με 5ε πιέστε 2 2). να υποθέσω ότι αν πιέσω 2 θα χάσω το bonus all ανεπιστρεπτί? 3). εγώ που έχω υπόλοιπο στην κάρτα μου (από visa κλπ) μπορώ να πάρω τα 200' προς όλους χωρίς να χάσω το bonus all? 4). τελικά μήπως με συμφέρει να πιέσω 2 για να χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο της κάρτας μου χωρίς να κάνω ανανεώσεις? 1) Απλά σε ενημερώνει για την προσφορά ως έχει. 2) & 3) Αν ενεργοποιήσεις το πακέτο με τα 200 λεπτά προς όλους, θα χάσει το bonus all. 4) Αυτό είναι στη δική σου κρίση. Αν σου περισσεύουν τα λεπτά από την ανανέωση, κράτησε την προσφορά. Αν θες παραπάνω λεπτά, ενεργοποίησε τα πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά μάλλον θα για να ενεργοποιήσω τα 200' προς όλα τα δίκτυα με 5ε. Έχω ήδη μεγάλο υπόλοιπο στην κάρτα και δεν με συμφέρει να κάνω ανανεώσεις καθόλου. Ελπίζω ότι για τα 200' προς όλα τα δίκτυα με 5ε δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση (αν έχεις υπόλοιπο εννοείται), έτσι δεν είναι? Γιατί τελευταία την βόντα την έχει φοβηθεί το μάτι μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση! Τελικά μάλλον θα για να ενεργοποιήσω τα 200' προς όλα τα δίκτυα με 5ε. Έχω ήδη μεγάλο υπόλοιπο στην κάρτα και δεν με συμφέρει να κάνω ανανεώσεις καθόλου. Ελπίζω ότι για τα 200' προς όλα τα δίκτυα με 5ε δεν χρειάζεται να κάνεις ανανέωση (αν έχεις υπόλοιπο εννοείται), έτσι δεν είναι? Γιατί τελευταία την βόντα την έχει φοβηθεί το μάτι μου!!! το ενεργοποιεισ οσες φορες θελεις μεσω του 1286!! οποτε μια χαρα!! δεν χρειαζεται ανανεωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 παλικάρια αν μπορεί κάποιος να με βάλει και εμένα στο φοιτητικό θα του ήμουν ευγνώμων ^^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 παλικάρια αν μπορεί κάποιος να με βάλει και εμένα στο φοιτητικό θα του ήμουν ευγνώμων ^^ πως γινεται αυτο; αμα δεν ειναι καποιος φοιτητης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 παλικάρια αν μπορεί κάποιος να με βάλει και εμένα στο φοιτητικό θα του ήμουν ευγνώμων ^^ πως γινεται αυτο; αμα δεν ειναι καποιος φοιτητης; Έχει αναφερθεί παραπάνω για επιλεκτικες προωθητικες ενέργειες απλά μη γεμίζουμε το θέμα με αιτήματα για το φοιτητικό δε μπορεί να μπει κανείς έτσι μόνο αν τύχει κάποια συγκεκριμένη προωθητική οπότε και θα ενημερώσει το topic κάποιος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 γεια χαρα θελω να αγορασω on line καρτα ανανεωσης των 5 ευρω .υπαρχει καποιο site? στο viva.gr και στο connectphone.gr δεν ειναι διαθεσιμες των 5 ευρω και στο telesuite.gr θελει προμηθεια 0,54 ευρω.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 γεια χαρα θελω να αγορασω on line καρτα ανανεωσης των 5 ευρω .υπαρχει καποιο site? στο viva.gr και στο connectphone.gr δεν ειναι διαθεσιμες των 5 ευρω και στο telesuite.gr θελει προμηθεια 0,54 ευρω.ευχαριστω Αν έχεις ebanking της Πειραιώς γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 επειδη δεν εχω e-banking πειραιως μηπως υπαρχει καποιο αλλο site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikar Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 γεια χαρα θελω να αγορασω on line καρτα ανανεωσης των 5 ευρω .υπαρχει καποιο site? στο viva.gr και στο connectphone.gr δεν ειναι διαθεσιμες των 5 ευρω και στο telesuite.gr θελει προμηθεια 0,54 ευρω.ευχαριστω Δηλαδη υπαρχει δυνατοτητα να αγορασεις ονλαϊν μεγαλυτερη καρτα; εχεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Δηλαδη υπαρχει δυνατοτητα να αγορασεις ονλαϊν μεγαλυτερη καρτα; εχεις λινκ; http://www.connectphone.gr/topup.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikar Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 http://www.connectphone.gr/topup.php Ευχαριστω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 καλησπερα πως μπορω να καλεσω το 13830 απο σταθερο τηλεφωνο και απο σταθερο εξωτερικου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 καλησπερα πως μπορω να καλεσω το 13830 απο σταθερο τηλεφωνο και απο σταθερο εξωτερικου? ευχαριστω Από σταθερό καλεις 13830 Εξυπηρέτηση πελατών για ιδιώτες Κάλεσε 13830 από κινητό Vodafone ή 00306944403830 από κινητό ή σταθερό Εξυπηρέτηση πελατών για εταιρικούς πελάτες Κάλεσε 1399 από κινητό Vodafone ή 00306944401399 από κινητό ή σταθερό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Δηλαδη υπαρχει δυνατοτητα να αγορασεις ονλαϊν μεγαλυτερη καρτα; εχεις λινκ; http://www.viva.gr/mobilerefill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ρε παιδιά μια βοήθεια... Σε καρτοκινητό με λήξη υπολοίπου 26/06/13 και υπόλοιπο € 7,50 μπορώ να κάνω ανανέωση από το υπάρχον υπόλοιπο αγοράζοντας πακέτο ή πρέπει να αγοράσω χρόνο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 πρεπει να κανεις ανανεωση, Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 πρεπει να κανεις ανανεωση, ευχαριστώ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikar Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 http://www.viva.gr/mobilerefill Θενξ, το αλλο τελικα δε δουλεψε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Θυμίστε μου στα γρήγορα 2 πραγματάκια: - Πως απενεργοποιούμε αυτή τη...μην βρίσω τώρα.. που σου παίρνει 1€ την ήμερα αν ενεργοποιήσεις data και δεν έχεις δωρεάν MB; Δηλαδή ακόμη κ κατά λάθος να το κάνω να μην μου τρώει ένα ευρώ απλά να μην έχω ιντερνέτ. - Πως βλέπουμε αν ένας αριθμός είναι Vodafone και πως αν είναι συγκεκριμένα CU; Ευχαριστώ! Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Θυμίστε μου στα γρήγορα 2 πραγματάκια: - Πως απενεργοποιούμε αυτή τη...μην βρίσω τώρα.. που σου παίρνει 1€ την ήμερα αν ενεργοποιήσεις data και δεν έχεις δωρεάν MB; Δηλαδή ακόμη κ κατά λάθος να το κάνω να μην μου τρώει ένα ευρώ απλά να μην έχω ιντερνέτ. - Πως βλέπουμε αν ένας αριθμός είναι Vodafone και πως αν είναι συγκεκριμένα CU; Ευχαριστώ! α.Μονο με τηλεφωνο στην εταιρια. Β.Μηνυμα με τον αριθμο στο 1292 σε βοντα δικτυο. Για βοντα γενικως. Για cu μονο δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 - Πως βλέπουμε αν ένας αριθμός είναι Vodafone και πως αν είναι συγκεκριμένα CU; http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/eidikes-upiresies/cu-vodafone-finder/ Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts